Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Εκείνες τις μέρες έχει την τιμητική τηςnutella all time classic![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Εκείνες τις μέρες έχει την τιμητική τηςκαι τα ντεπόν επίσης βέβαια...
μπορει να φανει πολυ ακυρο αυτο αλλα εμενα τα ντεπον τα αναβραζον οταν τα πινω μ 8υμυζουν βοτκα λεμονι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

μπορει να φανει πολυ ακυρο αυτο αλλα εμενα τα ντεπον τα αναβραζον οταν τα πινω μ 8υμυζουν βοτκα λεμονι![]()
Δεν πινω αναβραζον

Βεβαια πλεον δεν με πιανουν καν τα ντεπον

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Χωρίς πλάκα τώρα, αν η άλλη δεν έχει ψυχολογικά, δε βγάζει το άχτι της πάνω σου επειδή έχει περίοδο![]()
Δεν ισχυει αυτο και δεν μιλαμε μονο για περιοδο.
Περιμενε στην εγκυμοσυνη να δεις μερικες γυναικες ποσο στην τσιτα ειναι.
Μια φιλη μου γεννησε καλη της ωρα προ μερικων μηνων και μετα το πρωτο διμηνο ειχε φρικαρει η κοπελα. Περα απο τις σωματικες αλλαγες, δεν μπορουσε να κοντρολαρει τα νευρα της, ενω σε γενικες γραμμες την λες ηρεμο ατομο. Ο συζυγος της ρωτησε το γιατρο και της απαντησε το εξης-
οι ορμονες της εχουν φτασει στο κοκκινο. Θα σε ρωταει ''πεταει ο γαιδαρος?'' Πεταει, θα της λες.
Δε συμβαινει σε ολες τις γυναικες, αλλα σε αυτες που τους συμβαινει, δεν μπορεις να τις κατηγορεις για ψυχασθενεις.
Γω πχ, εχω νευρα αλλα συνηθως δεν ενοχλω, προσπαθω να εκλογικευομαι, δε μου φταιει κανεις. Και συνηθως περναω χρονο μονη μου.
Αλλα αν μου δινες τη δυνατοτητα να εκφραστω ελευθερα, θα σου ελεγα ''θελω να σου δωσω μια κλωτσια να πονεσεις κι εσυ, να σε βρισω να εκτονωθω, γιατι υποφερω, μου ρχεται να ξερασω οπου βρω γιατι το στομαχι μου με ενοχλει και κανει σβουρες, το κεφαλι μου ειναι βαρυ, το εντερο μου με πιεζει συνεχως, απτον πονο δεν μπορω να παρω ανασα, να φαω γιατι τιποτα δεν παει κατω και παραλληλως μεσα σε ολα αυτα, πρεπει να σηκωθω απτο κωλοκρεβατο να δουλεψω, να φροντισω αλλα τοσα πραγματα, αλλα και στο κρεβατι να με βαλεις, θα νιωθω αναπηρη οποτε δεν ξερω τι να κανω. Να κλαψω? Θυμωνω, νευριαζω αλλα στεναχωριεμαι κιολας που δεν εχω την ηρεμια οσες σκεψεις μου ρχονται να τις δω και πολυ λογικα. Ασε που εχασα και λιγο τον προσανατολισμο μου με ολα αυτα. Κατσε να τις φας.
Καταλαβαινεις πως απο το σωμα, τρελαινεται το μυαλο?
Και τουμπαλιν βεβαια.
Αλλα επιμενω, δε συμβαινει σε ολες τις γυναικες και δε συμβαινει καθε μηνα.
Εγω τα τελ χρονια παντως υποφερω πραγματικα.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μετά από αυτό θεωρώ τη μαμά μου υπερήρωα.Δεν ισχυει αυτο και δεν μιλαμε μονο για περιοδο.
Περιμενε στην εγκυμοσυνη να δεις μερικες γυναικες ποσο στην τσιτα ειναι.
Μια φιλη μου γεννησε καλη της ωρα προ μερικων μηνων και μετα το πρωτο διμηνο ειχε φρικαρει η κοπελα. Περα απο τις σωματικες αλλαγες, δεν μπορουσε να κοντρολαρει τα νευρα της, ενω σε γενικες γραμμες την λες ηρεμο ατομο. Ο συζυγος της ρωτησε το γιατρο και της απαντησε το εξης-
οι ορμονες της εχουν φτασει στο κοκκινο. Θα σε ρωταει ''πεταει ο γαιδαρος?'' Πεταει, θα της λες.

Loreley
Περιβόητο μέλος

Δεν είχα ιδέα τι ήταν, και πέτυχα ένα βίντεο για αυτό στο youtube.
Λίγο αηδιαστικό μου φάνηκε. Το έχει δοκιμάσει καμία; Τι γνώμη έχετε;
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν το έχω δοκιμάσει. δεν μου φαίνεταια αηδιαστικό, απλά μου φαίνεται λίγο δύσχρηστο. την ώρα που θα το βγάζεις αυτό το πράγμα δεν είναι πιθανό να χυθεί το αίμα και να τα κάνει όλα κ*λο; ειδικά άμα το βγάλεις άτσαλαΤι γνώμη έχετε για το κυπελάκι περιόδου;
Δεν είχα ιδέα τι ήταν, και πέτυχα ένα βίντεο για αυτό στο youtube.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Επειδή φοβάμαι ότι θα σιχαθώ το σώμα μου και την περίοδο και τα πάντα όλα αν πάω να δω βιντεάκι,πες μου ότι αυτό δεν μπαίνει μέσα στον κόλπο;Τι γνώμη έχετε για το κυπελάκι περιόδου;
Δεν είχα ιδέα τι ήταν, και πέτυχα ένα βίντεο για αυτό στο youtube.![]()

Loreley
Περιβόητο μέλος

Επειδή φοβάμαι ότι θα σιχαθώ το σώμα μου και την περίοδο και τα πάντα όλα αν πάω να δω βιντεάκι,πες μου ότι αυτό δεν μπαίνει μέσα στον κόλπο;![]()
να το βιντεάκι..
δεν το φοράει η ίδια, δείχνει με το χέρι πως μπαίνει(και δεν έχω καταλάβει και ακριβώς), οπότε δεν θα σιχαθείς

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

take a look. αν δεν μπαίνει στον κόλπο, που αλλού να μπαίνει οέο;Επειδή φοβάμαι ότι θα σιχαθώ το σώμα μου και την περίοδο και τα πάντα όλα αν πάω να δω βιντεάκι,πες μου ότι αυτό δεν μπαίνει μέσα στον κόλπο;![]()

edit: με πρόλαβε η Ιωάννα. νομίζω πως η κοπέλα στο βίντεο εξηγεί πολύ κατανοητά πως εφαρμόζεται. τι δεν καταλαβαίνετε, να σας το εξηγήσω

Loreley
Περιβόητο μέλος

δεν το έχω δοκιμάσει. δεν μου φαίνεταια αηδιαστικό, απλά μου φαίνεται λίγο δύσχρηστο. την ώρα που θα το βγάζεις αυτό το πράγμα δεν είναι πιθανό να χυθεί το αίμα και να τα κάνει όλα κ*λο; ειδικά άμα το βγάλεις άτσαλα![]()
Συμφωνώ, επίσης δεν μου φαίνεται και πολύ εύχρηστο και άνετο για να το φοράς.
Σιγά μην άντεχα εγώ να φοράω αυτό το πράγμα

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

νομίζω πως είναι θέμα συνήθειας και εξοικείωσης, όπως και με τα ταμπόν. οτιδήποτε στην αρχή ,μας φαίνεται "ξένο". μη μου πείτε πως την πρώτη φορά που βάλατε σερβιέτα είσασταν κομπλέ, γιατί εγώ ένιωθα σαν πιγκουίνοςΣιγά μην άντεχα εγώ να φοράω αυτό το πράγμα![]()

αν και δεν με τρελαίνει η ιδέα του κυπελλακίου, ίσως και να το δοκίμαζα. αν μου το έδιναν ΤΖΑΜΠΑ βέβαια

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Ούτε ταμπόν έχω δοκιμάσει να φορέσω. Σκέφτομαι βλακωδώς ότι θα μου κοπέι το σκοινάκι και θα μείνει μέσα.νομίζω πως είναι θέμα συνήθειας και εξοικείωσης, όπως και με τα ταμπόν. οτιδήποτε στην αρχή ,μας φαίνεται "ξένο". μη μου πείτε πως την πρώτη φορά που βάλατε σερβιέτα είσασταν κομπλέ, γιατί εγώ ένιωθα σαν πιγκουίνος
αν και δεν με τρελαίνει η ιδέα του κυπελλακίου, ίσως και να το δοκίμαζα. αν μου το έδιναν ΤΖΑΜΠΑ βέβαια![]()

Αλλά θα ήθελα βέβαια να το δοκιμάσω.
Αναμένουμε εντυπώσειςHταν να το παρω σε αυτη τη περιοδο, αλλα δεν προλαβα. Μεσα στον μηνα θα παω να το παρω για την επομενη, εγω προσωπικα εχω σιχαθει τις σερβιετες, οποτε ελπιζω να βρω την υγεια μου![]()

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Με τα ταμπόν έχω άσχημες αναμνήσεις,έβαλα μία μέρα νόμιζα ότι θα έφευγε,φοβόμουν να περπατήσω..take a look. αν δεν μπαίνει στον κόλπο, που αλλού να μπαίνει οέο;όπως και τα ταμπόν.
edit: με πρόλαβε η Ιωάννα. νομίζω πως η κοπέλα στο βίντεο εξηγεί πολύ κατανοητά πως εφαρμόζεται. τι δεν καταλαβαίνετε, να σας το εξηγήσω![]()

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αυτό το κόλλημα που ΟΛΕΣ οι τουαλέτες είναι βρώμικες δεν το καταλαβαίνω.ήθελα να δοκιμάσω ταμπόν στην προηγούμενη περίοδο αλλά δεν πρόλαβα. στην επόμενη, θα το επιχειρήσω. αν και για το σχολείο δεν νομίζω να βολέψει. θέλει συχνό άλλαγμα και νομίζω οι τουαλέτες του σχολείου δεν ενδύκνειται για κάτι τέτοιο![]()

Ειδικά αν είναι τούρκικες δε νομίζω πως έχεις μεγάλες πιθανότητες να κολλήσεις κάτι... Εγώ προσωπικά επειδή πίνω ατελείωτες ποσότητες νερού,δεν μπορώ να μην πάω.

Γενικά,είμαι πολύ γελοία σε αυτό το θέμα.

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

με άλλη ένοια το έλεγαΑυτό το κόλλημα που ΟΛΕΣ οι τουαλέτες είναι βρώμικες δεν το καταλαβαίνω.Δε θα πας ούτε να πάρεις αγκαλιά τους τοίχους ούτε τίποτα,πας αλλάζεις τέλος.
Ειδικά αν είναι τούρκικες δε νομίζω πως έχεις μεγάλες πιθανότητες να κολλήσεις κάτι... Εγώ προσωπικά επειδή πίνω ατελείωτες ποσότητες νερού,δεν μπορώ να μην πάω.
Γενικά,είμαι πολύ γελοία σε αυτό το θέμα.![]()

απλά αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι εύκολο να βάλεις ταμπόν όρθια

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Νιώθω ότι θα κοιτάω το ταμπόν και θα με κοιτάει. Και τέλος. Γενικά,μπορεί να έχει οδηγίες,αλλά δεν είμαι καλή σε τέτοια.με άλλη ένοια το έλεγαφυσικά και είναι τούρκικες και δεν ανησυχώ μήπως κολλήσω κάτι.
απλά αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι εύκολο να βάλεις ταμπόν όρθια![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- touvlo
- rafaela11
- iew
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- charmander
- louminis
- Kate1914
- camil
- taketrance
- Reader
- Unboxholics
- Scandal
- ck_chrysiis
- Joji
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- Natsuko
- Ωρορα
- giannhs2001
- Corfu kitty
- Advocatus diaboli
- Sosstoss
- Fernando_A
- synthnightingale
- AggelikiGr
- despoina13
- Maria23667
- cratecropz
- fmarulezkd
- phleidhs
- chester20080
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- thenutritionist
- Helen06
- P.Dam.
- Εχέμυθη
- χημεια4λαιφ
- Αναστασία197
- Meow
- Ness
- Athens2002
- Thundergirl
- panamixagr97
- Elinaaaa
- Greysalo
- Elenimavr
- Alma Libre
- orchidea
- DimitraA.
- Jocaste
- Pretty great girl
- anna-maria1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.