dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.651 μηνύματα.

23-04-24

08:52
Γεια σας.
Κλείσαμε ένα μήνα από το χειρουργείο, περιτομής.
Λοιπόν, βλέπω στο κεφάλι κάτω ακόμα ράμματα, είναι λιωμένα αλλά είναι εκεί. Θα φύγουν εντελώς ;
Είσαι στο κατάλληλο μέρος για να λαβεις τις απαντήσεις σου. Αυτή τη στιγμή οι γιατροί του φόρουμ συνεδριαζουν, για να βγάλουν το τελικό πόρισμα, για την περίπτωσή σου
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

23-04-24

09:11
Πού σαι ρε φιλαράκι! Σε χάσαμε! Και εδώ και δυο βδομάδες αναρωτιόμαστε, τι να κάνει ο <φίλος> του naturale?Γεια σας.
Κλείσαμε ένα μήνα από το χειρουργείο, περιτομής.
Λοιπόν, βλέπω στο κεφάλι κάτω ακόμα ράμματα, είναι λιωμένα αλλά είναι εκεί. Θα φύγουν εντελώς ;
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

23-04-24

09:14
Δεν υπάρχουν αφόρητοι πόνοι και πως κλείνει η πληγή μετά? Ο στόχος ποιος είναι, να μην κάνεις παιδί τότε πως έχουν αποκτήσει απογόνους?
Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

23-04-24

15:21
Ρε συ αφαιρείς κάτι που έχεις από φυσικού σου. Στατιστικά οι περισσότεροι δε θα εμφανίσουν πρόβλημα οπότε χωρίς ιατρικό λογο γιατί να το κάνεις; Έχω φίλο που έκανε σε μεγάλη ηλικία, 30+, και έχασε μέρος της αισθητικότητας με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνει το σεξ με τον ίδιο τρόποΈνα πρόβλημα μπορείς και να το προλαμβάνεις. Εκτός των άλλων έχει και ωφέλη στην καθαριότητα.
naturale
Νεοφερμένο μέλος
Ο naturale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα.

24-04-24

11:44
Θα πάω για αφαίρεση αύριο.
Όσο για το σεξ δεν ξέρω δεν δοκίμασα .
Θα ρωτήσω πότε μπορώ να είμαι ενεργός .κάπου διάβασα 6 εβδομάδες.
Εγώ είμαι στον μήνα τώρα 4 εβδομάδα
Δεν το έχω βάλει σε λειτουργία το μηχάνημα.
Περιμένω ο καπετάνιος μας αύριο να βγάλει τα ράμματα ( φοβάμαι και αυτό )
Και θα ρωτήσω πότε να ανοίξω της μηχανές τελικά γιατί πάει μήνας και...βάλε!!
Όσο για το σεξ δεν ξέρω δεν δοκίμασα .
Εγώ είμαι στον μήνα τώρα 4 εβδομάδα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Γενικα καλά.Πού σαι ρε φιλαράκι! Σε χάσαμε! Και εδώ και δυο βδομάδες αναρωτιόμαστε, τι να κάνει ο <φίλος> του naturale?
Δεν το έχω βάλει σε λειτουργία το μηχάνημα.
Περιμένω ο καπετάνιος μας αύριο να βγάλει τα ράμματα ( φοβάμαι και αυτό )
Και θα ρωτήσω πότε να ανοίξω της μηχανές τελικά γιατί πάει μήνας και...βάλε!!
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

24-04-24

12:22
Θα μας τρελάνεις! Νά σαι καλά!Όσο για το σεξ δεν ξέρω δεν δοκίμασα .
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.535 μηνύματα.

24-04-24

12:24
Αν όλοι στο στέκι σκέφτονταν (επί δύο βδομάδες κιόλας) τον «φίλο» του naturale τα πράγματα θα ήταν αρκετά περίεργα.Πού σαι ρε φιλαράκι! Σε χάσαμε! Και εδώ και δυο βδομάδες αναρωτιόμαστε, τι να κάνει ο <φίλος> του naturale?
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

24-04-24

12:26
Έρευνες βασικά έχουν δείξει πως το κομμάτι της αισθητικότητας δεν επηρεάζεται. Τα οφέλη είναι επίσης πως έχεις λιγότερες πιθανότητες να κολλήσεις ή να μεταδώσεις ΣΜΝ.Ρε συ αφαιρείς κάτι που έχεις από φυσικού σου. Στατιστικά οι περισσότεροι δε θα εμφανίσουν πρόβλημα οπότε χωρίς ιατρικό λογο γιατί να το κάνεις; Έχω φίλο που έκανε σε μεγάλη ηλικία, 30+, και έχασε μέρος της αισθητικότητας με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνει το σεξ με τον ίδιο τρόπο
touvlo
Διάσημο μέλος

24-04-24

12:33
Μα τι λες τώρα; Είχαμε άλλη έγνοια εδώ;Αν όλοι στο στέκι σκέφτονταν (επί δύο βδομάδες κιόλας) τον «φίλο» του naturale τα πράγματα θα ήταν αρκετά περίεργα.
Τα πράγματα είναι περίεργα, έτσι κι αλλοιώς

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτές τις ερευνες, δίχως να τις ξέρω, τις θεωρώ αβάσιμες. Πώς μετριέται η αισθητικότητα; Είναι κάτι μη μετρήσιμο αντικειμενικά.Έρευνες βασικά έχουν δείξει πως το κομμάτι της αισθητικότητας δεν επηρεάζεται. Τα οφέλη είναι επίσης πως έχεις λιγότερες πιθανότητες να κολλήσεις ή να μεταδώσεις ΣΜΝ.
Αν η άκρη στο πετσάκι δεν υπάρχει, το κεφαλάκι τρίβεται όλη μέρα. Έτσι το απαλό τρίψιμο του σεξ, δεν είναι αρκετό για να οδηγήσει τον άντρα στον οργασμό. Θέλει περισσότερη ώρα πρακτικά. Έτσι το κταλαβαίνω δηλ ως γυναίκα

naturale
Νεοφερμένο μέλος
Ο naturale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα.

24-04-24

12:52
Support me "friend"Αν όλοι στο στέκι σκέφτονταν (επί δύο βδομάδες κιόλας) τον «φίλο» του naturale τα πράγματα θα ήταν αρκετά περίεργα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

24-04-24

12:57
Πόσο άλλο support ; Έχεις την @touvlo που κάνει για δέκα...
naturale
Νεοφερμένο μέλος

24-04-24

12:59
Δεν μπορώ να πω του στάθηκε αρκετά
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

24-04-24

13:02
Τελικά μετά απο πόσο καιρό σου είπε ο γιατρός οτι μπορείς να δώσεις πόνο ;Δεν μπορώ να πω του στάθηκε αρκετά
naturale
Νεοφερμένο μέλος

24-04-24

13:03
Αύριο θα με πει. Αλλά δεν βλέπω και καμιά διαθέσιμη για δοκιμήΤελικά μετά απο πόσο καιρό σου είπε ο γιατρός οτι μπορείς να δώσεις πόνο ;
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.535 μηνύματα.

24-04-24

13:03
Χαβαλέ κάνω στην τούβλο.Support me "friend"
Περαστικά αδερφέ, γρήγορα γερός και η σημαία να κυματίζει περήφανα στον γαλανόλευκο ουρανό!
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

24-04-24

13:05
Τουλάχιστον μόνος χαλαρά μπορείς ή εξαναγκάζεσαι σε no nut April ?Αύριο θα με πει. Αλλά δεν βλέπω και καμιά διαθέσιμη για δοκιμή

naturale
Νεοφερμένο μέλος

24-04-24

13:07
Δεν ρώτησα ακόμα..αύριο θα μάθω και γι'αυτόΤουλάχιστον μόνος χαλαρά μπορείς ή εξαναγκάζεσαι σε no nut April ?![]()
Samael
Τιμώμενο Μέλος

24-04-24

13:17
Δεν είναι πετσάκι ρε παιδιά, ακροποσθία λέγεταιΑυτές τις ερευνες, δίχως να τις ξέρω, τις θεωρώ αβάσιμες. Πώς μετριέται η αισθητικότητα; Είναι κάτι μη μετρήσιμο αντικειμενικά.
Αν η άκρη στο πετσάκι δεν υπάρχει, το κεφαλάκι τρίβεται όλη μέρα. Έτσι το απαλό τρίψιμο του σεξ, δεν είναι αρκετό για να οδηγήσει τον άντρα στον οργασμό. Θέλει περισσότερη ώρα πρακτικά. Έτσι το κταλαβαίνω δηλ ως γυναίκα
![]()

Κατά τα άλλα αυτό που λες touvlo ισχύει. Η ύπαρξη της σε ορισμένους άντρες μπορεί να δημιουργεί υπερβολική τριβή στις απολίξεις των νεύρων και να οδηγεί σε μεγαλύτερο ερεθισμό και επομένως πιο γρήγορη εκσπερμάτιση. Ακριβώς όπως η γυναίκα νιώθει περισσότερο στην κλειτορίδα, έτσι και ο άντρας έχει την μέγιστη αίσθηση στην βάση της βαλανου.
Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-04-24

15:55
Υπάρχουν πολλές και αντικρουόμενες μεταξύ τους οπότε θα συμφωνήσω με την touvlo ως προς το ποσό αξιόπιστες είναι. Ξέρω ήδη 2 περιπτώσεις οπότε κλίνω να πιστεύω πως επηρεάζεται η αισθητικότητα. Don't get me wrong, εγώ το προτιμώ οπτικά, αν μπορούσα θα σας πετσόκοβα όλουςΈρευνες βασικά έχουν δείξει πως το κομμάτι της αισθητικότητας δεν επηρεάζεται. Τα οφέλη είναι επίσης πως έχεις λιγότερες πιθανότητες να κολλήσεις ή να μεταδώσεις ΣΜΝ.

naturale
Νεοφερμένο μέλος

24-04-24

20:31
Στο στοταδι ποιος νοιάζεται;Υπάρχουν πολλές και αντικρουόμενες μεταξύ τους οπότε θα συμφωνήσω με την touvlo ως προς το ποσό αξιόπιστες είναι. Ξέρω ήδη 2 περιπτώσεις οπότε κλίνω να πιστεύω πως επηρεάζεται η αισθητικότητα. Don't get me wrong, εγώ το προτιμώ οπτικά, αν μπορούσα θα σας πετσόκοβα όλους![]()
, αλλά επειδή βλέπω πόσο μπορεί να επηρεαστεί η σεξουαλική ζωή κάποιου μου φαίνεται κρίμα να επεμβαίνεις χωρίς ιατρικό λόγο. Αυτό για τα ΣΜΝ οκ, δε την εκμηδενίζει πάντως, ε, και αν ήταν τόσο προτιμότερο θα είχε φροντίσει ήδη η φύση να σας ξεσκεπάσει.
Τεσπά.
Το θέμα είναι εάν με επηρεάσει στο σεξ.
Δεν ξέρω ακόμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- johnsala
- chester20080
- Μήτσος10
- Scandal
- American Economist
- despoina13
- John2025
- giannhs2001
- Memetchi
- DimitraA.
- Giorgkalo
- taketrance
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- naturale
- Fernando_A
- Joji
- Libertus
- suaimhneas
- ROM32
- kalhkardia
- mixaelaaa
- thenutritionist
- Βασιλης1234
- Wonderkid
- Paragontas7000
- Μαυρίκιος
- rafaela11
- Than003
- χημεια4λαιφ
- ggl
- epote
- Unboxholics
- V@Per
- Alessandra Eliza
- Annie
- marww
- Ariana2018
- iew
- std157489
- Totreno
- Kate1914
- Gi0Kr
- Freddys
- ovelix360
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.