SustaineD
Νεοφερμένο μέλος

Την υπόθεση γυμναστική την εκλαμβάνω ως μία εντελώς προσωπική υπόθεση και προσπαθώ να το εκπληρώνω όπου μπορώ και όπως μπορώ.Φερ'ειπειν γυμναστική μέσα στο σπίτι ,να αποφεύγω να πηγαίνω σε κοντινά σπίτια φίλων με το αυτοκίνητο αλλά με τα πόδια κτλ κτλ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Τη δεύτερη φορά που έκανα απόπειρα να (ξανα)γραφτώ, ήταν επειδή με έπεισε ένας φίλος απ' τη σχολή να πάμε μαζί για να παρακινούμε ο ένας τον άλλο. Τελικά παρακινούσαμε ο ένας τον άλλο να ...μην πάμε και καταλήγαμε στη σχολή για καφέ!

Αθλήματα λέμε!!!

Έκανα μια φορά απόπειρα να πάω, για ένα μήνα, .... ε πήγαινα μόνο και μόνο επειδή είχα πληρώσει!

Δεν είμαι καθόλου τύπος του γυμναστηρίου! Το πήρα απόφαση!

underwater
Περιβόητο μέλος

Επίσης, το πρόγραμμα κρατάει 30', και επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου η όλη διαδικασία δεν παίρνει πάνω από ώρα κι αν. Έχω δει αποτελέσματα, κυρίως πριν φύγω για διακοπές που πήγαινα συνέχεια: σίσφιξη σε σημεία όπως στήθος και κοιλιά! Μες στο καλοκαίρι έχασα 3 κιλά (όταν ήμουν off, όχι λόγω γυμναστηρίου) κι αισθάνομαι ότι χαλάρωσα, νομίζω τώρα που ξαναρχίζω συστηματικά θα έχω πολύ καλά αποτελέσματα.
Guest 990498
Επισκέπτης

Πηγαίνετε στο γυμναστήριο;
Ούτε καν!!! Φροντίζω όλα μου τα δρομολόγια να μη περνάνε κοντά από γυμναστήρια... Τεμπέλης.

Διονύσης
Νεοφερμένο μέλος

Ophelia
Διάσημο μέλος

Ελπίζω μόνο να μην φάω καμμιά σαβούρα και ξεφτυλιστώ, ακόμα δεν πήγα...

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παρεμπιπτόντως, κάποιος δημοσιογράφος που εμπιστεύομαι (ναι, υπαρχουν και τέτοιοι

Αν παρακολουθήστε κλασικές δηλώσεις ποδοσφαιριστών κλπ μάλλον θα συμφωνήσετε. (Ναι.. όπως τα λες είναι.. ναι.. βάλαμε 2 γκολ σε καθοριστικά σημεία... ναι... τώρα.. ίσως... ναι... ο προπονητής μας είπε.. ναι... ξέρεις... εμείς κάνουμε ό,τι μας λέει ο προπονητής μας... απο κει και πέρα... θα δούμε στη συνέχεια τί θα κάνουμε... ναι...)

Το "νους υγιής εν σώματι υγιεί" δε ξερω αν ειναι λατινικο, αλλά οι αρχαιοι ελληνες παντως εξασκουσαν και τα 2 και ειχαν πει και με αλλα λογια το ιδιο πραγμα, οπότε ειτε ετυχε και το ελεγαν και οι ρωμαιοι, ειτε το πηραν απο τους αρχαιους ελληνες.
Neraida
Επιφανές μέλος

Θα ξαναξεκινησω αυτες τις μερες εντατικα.
Αντε επιτελους με το καλο και να μας γραφεις!

Neraida
Επιφανές μέλος

Περνάω συχνά.Έχει ένα καταπληκτικό ζαχαροπλαστείο δίπλα του.Πηγαίνετε στο γυμναστήριο;

Γυμναστήριο πηγαίνω όποτε μου καρφωθεί.Όταν βαριέμαι απλά σταματάω.
Πήγαινα πριν ένα χρόνο περίπου.Τώρα είναι η φάση που βαριέμαι κι ανακάλυψα το ζαχαροπλαστείο δίπλα στο γυμναστήριο.

Αυτο εννοω και γω ! Δεν εχεις ιδεα ποσο τρομακτικη εμπειρια θα ειναι να γραφω εδω ΚΑΘΕ μερα αναλυτικα τι εκανα στο γυμναστηριοΟ,τι θες σκεφτεσαι..να μας γραφεις περι επιδοσεων σου εννοω καλο μου παιδι.....

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Εκτός του ότι δεν μπορείς να κάνεις σωστή προπόνηση(πολλοί περισπασμοί),καταντάει σαν μία αγγαρεία(να ετοιμαστείς στο σπίτι,να πας,να προλάβεις να τελειώσεις γιατί μετά έχεις άλλες δουλειές),καταλήγεις για εξάσκηση μίας ώρας να κάνεις δύο.
Άσε που εάν έχει κόσμο στα όργανα χαλάς και τον ρυθμό σου.
Προτιμώ σπίτι με την ησυχία μου.Με μόνο μερικά βαράκια(αλτήρες),έναν μονόζυγο,και ένα στρώμα γυμναστικής,δεν υπάρχει άσκηση που δεν μπορείς να κάνεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassonoff
Δραστήριο μέλος

Αλλα δεν γινεται αλλιως...δεν γινεται αλλιως!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bibliofagos
- Μήτσος10
- ROM32
- Paragontas7000
- Kate1914
- johnsala
- Sosstoss
- rafaela11
- giannhs2001
- Unboxholics
- taketrance
- fmarulezkd
- GeorgePap2003
- Memetchi
- Joji
- NeosUser2023
- Scandal
- Ilma
- Hased Babis
- Requiem
- thenutritionist
- billie perrakis
- charmander
- orchidea
- Viedo
- harry akritas
- CiNeFiL
- Cookie_Monster
- me lene
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.