Giovanna
Επιφανές μέλος

σκεφτομαι να κανω τεννις και γυμναστηριο 2 φορες την εβδομαδα (ειναι το μαξ που μπορω και για τα δυο)..
η ιππασια μαλλον θα ναυαγησει γιατι ειναι κομματακι ακριβοτερη απο οσο νομιζα

στο Gym παντως εκτος απο οργανα και αερομπικ θα υπαρχουν επιλογες τυπου yoga, pilates και siatsu... αντε, επιτελους! βαρεθηκα να κανω, ας μου κανουν πια και λιγο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Έκανα μπαλέτο από τα 5 μου μέχρι τα 14 μου και το σώμα μου (ιδιαίτερα από τη μέση και κάτω) διατηρήθηκε περίφημα μέχρι τα 30 μου. Από εκεί και πέρα έχω πάρει την κάτω βόλτα ...

φτου φτου !! σκορδα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Ευτυχώς που είναι 5' από το σπίτι μου και οι χώροι με τα όργανα (εκτός των διαδρόμων) βρίσκονται σε όροφο και δε θα κάνω γυμναστική με την αίσθηση ότι κάνω επίδειξη στους περαστικούς

-petros
esperanza
Νεοφερμένο μέλος

blk88memorz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κατά τ' άλλα θέλω αλλά πολύ το βαριέμαι ρε γαμώτο

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Η μόνη περίπτωση να ξαναδοκιμάσω είναι να μην μπορώ να κάνω κανένα άλλο σπορ!!
provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Ουουουουουου.......Είχα κάνει ετήσιο συμβόλαιο και πήγα μόνο τρεις μήνες...Έκλαιγα τα λεφτά μου μετά...![]()
Εγω παλι εχω κανει το ακριβως αντιθετο! Πηγαινω 10-11 μηνες τωρα, και κανω καθε μηνα ανανεωση.

Απλα τωρα με τη ζεστη δεν παλευεται το γυμναστηριο και δεν εχεις και ορεξη για να πας...

Nininaou
Διάσημο μέλος

Εντάξει με το κολύμπι, αλλά δεν άντεξα και πολύ γιατί κουραζόμουν και έχανα χρόνο από άλλες ασχολίες που προτιμούσα. Δε νομίζω να ξαναπάω ποτέ. Άλλωστε υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να κρατιέμαι "σε φόρμα", πιο ευχάριστοι.

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Από το γραφείο μ απέχω 30 λεπτά με τα πόδια, κόβωντας δρόμο μέσα από τα ...βουνά.
Κουβαλάω μαζί μια τσάντα πλάτης, γεμάτη με τα απολύτως αναγκαία - μια δεκαριά κιλά στο νερό.
Πηγαίνω και γυρίζω δυο-τρεις φορές τη μέρα.
Κάθε μέρα,
κάθε μήνα,
βρέξει-χιονίσει.
Γιατί στην ευχή να τα σκάσω στο γυμναστήριο?

Αφού μου βγαίνει η πίστη και από μόνη της.

Όπως...; =pΆλλωστε υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να κρατιέμαι "σε φόρμα", πιο ευχάριστοι.![]()
Nininaou
Διάσημο μέλος

Πού πήγε το μυαλό σου?Όπως...; =p

Βόλτες με το ποδήλατο, ποδόσφαιρο με φίλους, καθημερινό περπάτημα ή ό,τι άλλο προκύψει. Σε μια συναυλία να πηγαίνεις δυο φορές το μήνα (ανέφικτο για μένα βέβαια), το εξασφαλίζεις, με τόσο "χτύπημα"...

stavros_
Δραστήριο μέλος

Συμφωνώ απόλυτα.Σιχαίνομαι το γυμναστήριο, έχω προσπαθήσει στο παρελθόν αλλά πήγαινα με το ζόρι.......
Η μόνη περίπτωση να ξαναδοκιμάσω είναι να μην μπορώ να κάνω κανένα άλλο σπορ!!
Προσωπικά κάνω στίβο καμια 10αριά γύρους καθε βδομαδα, μονος μου, αν και με παρεα θα ηταν καλυτερα τωρα που το σκεφτομαι

εχω λοιωσει πια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bibliofagos
- Μήτσος10
- ROM32
- Paragontas7000
- Kate1914
- johnsala
- Sosstoss
- rafaela11
- giannhs2001
- Unboxholics
- taketrance
- fmarulezkd
- GeorgePap2003
- Memetchi
- Joji
- NeosUser2023
- Scandal
- Ilma
- Hased Babis
- Requiem
- thenutritionist
- billie perrakis
- charmander
- orchidea
- Viedo
- harry akritas
- CiNeFiL
- Cookie_Monster
- me lene
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.