Μικρή έκανα στίβο, ενόργανη, μπαλέτο (όχι όλα μαζί, σταδιακά)
Μετά το 'ριξα στο Τζούντο και στο Τάι Τσι, για να φτάσω σήμερα να μην ανεβαίνω ούτε μια σκάλα.
Πως έγινα έτσι...![]()
Mη μασάς... αυτά πάνε κι έρχονται.
Κι εγώ πέρασα φάσεις, που ενώ παλιά έκανα κάθε μέρα προπόνηση, δεν μπορούσα να κουβαλήσω τα ψώνια...
Κι ακόμα δεν είμαι σούπερ φιτ...
αλλά πάνε κι έρχονται!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μετά.. ποιός ξέρει τι;
υ.γ. ένα επίσης κουλό άθλημα είναι ο ομαδικός χορός στον πάγο...που χει ίσαμε με καμια κατοστάρα αθλητές που απλά ρολάρουν πάνω κάτω στον πάγο και τσαλαπατιώνται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Εγώ πηγαίνω εδώ και δύο μήνες γύρω στις 3 φορές τη βδομάδα και δε θέλω να σταματήσω

zanin
Διάσημο μέλος

συμφωνώ μαζί σου!Είναι ωραίο το γυμναστήριο!
Εγώ πηγαίνω εδώ και δύο μήνες γύρω στις 3 φορές τη βδομάδα και δε θέλω να σταματήσω. Θεωρώ οτι είναι ένα από τα πιο ωραία πράγματα που κάνω.
πηγαίνω σχεδόν κάθε μέρα από 1,5 ώρα και λιώνω . γνωρίζεις κόσμο, καις θερμίδες, διώχνει το άγχος, φτιάχνεις αργά αλλά σταδιακά σώμα και γνωρίζεις ότι δεν αφήνεις τον εαυτό σου να παχύνει.
ξεκίνησα 1-4-07 και έχω πάει 4 φορές. δυστυχώς αδιαθέτηα την προηγούμενη βδομάδα και γιαυτό είχα σταματήσει, ε μετά το γυμναστήριο ήταν κλειστό λόγω γιορτών
rudess f
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Δεν είναι και άσχημη λύση καθώς μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε στιγμή θες, χωρίς να χρειάζεται να βγείς απο το σπίτι.
άσε που και σαν κόστος δεν είναι και τίποτα τρελό. Αν δεν είχα πρόβλημα στο γόνατο θα έπερνα ένα κοπηλατικό μηχάνημα πάντος, πολύ καλή γυμναστικη
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Εκτός αν παίζει τίποτα καλό.......

zanin
Διάσημο μέλος

Έχω πάρει ένα ελλειπτικό στο οποίο κάνω 3 φορές την εβδομάδα και στο καπάκι κοιλιακούς και έχω χάσει άμεσα 2 κιλά και φαίνονται πια οι 4 πάνω κοιλιακοί.
Δεν είναι και άσχημη λύση καθώς μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε στιγμή θες, χωρίς να χρειάζεται να βγείς απο το σπίτι.
άσε που και σαν κόστος δεν είναι και τίποτα τρελό. Αν δεν είχα πρόβλημα στο γόνατο θα έπερνα ένα κοπηλατικό μηχάνημα πάντος, πολύ καλή γυμναστικη
τι είναι αυτό?????

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Eξαρτάται τι πιάνει κανείς........Ωραία αίσθηση το πιάσιμο!!!

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλά και βαρέθηκα και πολύ χρόνο μου έτρωγε.
πριν από μια εβδ περίπου πήγα και αγόρασα ένα step και βαράκια.
κάνω 3 φορές την ημέρα για μισή ώρα γυμναστική στο σπίτι και μ'αρέσει πολύ καλύτερα έτσι.
το πρόγραμμα περιλαμβάνει 15 λεπτά step, 10 λεπτά κοιλικακούς με βαράκια και 5 λεπτά ασκήσεις με βαράκια στα χέρια.
την Πέμπτη κατέληξα πιασμένη όσο δεν πάει και χτες έκανα μία φορά μόνο.

σήμερα επανήλθα κανονικά.
το συνιστώ πάντως σε όσους δεν έχουν χρόνο/όρεξη/χρήματα για γυμναστήριο.

κορίτσια: αγόρασα και μια κρέμα της Vichy....πολύ καλή, ήδη βλέπω αποτελέσματα..
θέλει όμως οργανωμένη προσπάθεια..
λίγη γυμναστική, πολύ νερό, κρέμα και φυσικά να τρώμε με προσοχή.
chica_loca
Εκκολαπτόμενο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Πάντως το καράτε δεν το αφήνω με τίποτε. Συνδιάζει πολλά μαζί και είναι τέλειο

evouli
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bibliofagos
- Μήτσος10
- ROM32
- Paragontas7000
- Kate1914
- johnsala
- Sosstoss
- rafaela11
- giannhs2001
- Unboxholics
- taketrance
- fmarulezkd
- GeorgePap2003
- Memetchi
- Joji
- NeosUser2023
- Scandal
- Ilma
- Hased Babis
- Requiem
- thenutritionist
- billie perrakis
- charmander
- orchidea
- Viedo
- harry akritas
- CiNeFiL
- Cookie_Monster
- me lene
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.