Sapphire
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Τώρα με το που τελειώσει η εξεταστική θα ξαναρχίσω όμως.
Γενικά βέβαια θα προτιμούσα άλλο είδος εκγύμνασης όπως χορό ή γιόγκα που μου αρέσουν περισσότερο,
αλλά κοστίζουν αρκετά σε σχέση με το γυμναστήριο.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

[...]
Γενικά βέβαια θα προτιμούσα άλλο είδος εκγύμνασης όπως χορό ή γιόγκα που μου αρέσουν περισσότερο,
αλλά κοστίζουν αρκετά σε σχέση με το γυμναστήριο.
Για να κάνεις γιόγκα δε χρειάζεται να πληρώσεις, κάνεις και στο σπίτι.. Μια φίλη μου έκανε αυτό το πρόγραμμα https://www.youtube.com/playlist?list=PLP7Ou7uUiYzCdk89wj5ky55XUSm1lb9Nc (στην περιγραφή κάθε βίντεο έχει λινκ για το πρόγραμμα της ημέρας) και το σώμα της είχε πραγματικά αλλάξει!
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Για να κάνεις γιόγκα δε χρειάζεται να πληρώσεις, κάνεις και στο σπίτι.. Μια φίλη μου έκανε αυτό το πρόγραμμα https://www.youtube.com/playlist?list=PLP7Ou7uUiYzCdk89wj5ky55XUSm1lb9Nc (στην περιγραφή κάθε βίντεο έχει λινκ για το πρόγραμμα της ημέρας) και το σώμα της είχε πραγματικά αλλάξει!
Oh ευχαριστώ πολύ Τάσο! Θα το τσεκάρω!

Guest 092312
Επισκέπτης

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Όταν κάτι δε μου αρέσει, λέω εντάξει γούστα είναι αυτά προφανώς. Αλλά λόγω περιέργειας και ερευνητικού ενδιαφέροντος συχνά δοκιμάζω τα πράγματα που δε μου αρέσουν, για να δω μήπως καταλάβω γιατί αρέσει στους άλλους.
Για παράδειγμα, πριν από λίγο καιρό πήγα για πρώτη φορά στο γήπεδο. Μπορεί να μη μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά μπόρεσα να καταλάβω γιατί αρέσει στους θεατές.
Ε, με το γυμναστήριο αυτό δε συνέβη ποτέ. Και πήγα και 2 μήνες ολακερους. Είναι από τα πιο βαρετά πράγματα που έχω δοκιμάσει στη ζωή μου.
Θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω το εξής: πηγαίνετε γυμναστήριο επειδή σας αρέσει να τρέχετε σε διαδρόμους και να κάνετε βάρη, ή πηγαίνετε μόνο και μόνο επειδή έτσι θα διατηρειστε σε κάποια φόρμα και για να γυμνασετε το σώμα σας/εκτονωθείτε;;;
Nihilist
Τιμώμενο Μέλος

Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί αρέσει σε κάποιους το γυμναστήριο.
Όταν κάτι δε μου αρέσει, λέω εντάξει γούστα είναι αυτά προφανώς. Αλλά λόγω περιέργειας και ερευνητικού ενδιαφέροντος συχνά δοκιμάζω τα πράγματα που δε μου αρέσουν, για να δω μήπως καταλάβω γιατί αρέσει στους άλλους.
Για παράδειγμα, πριν από λίγο καιρό πήγα για πρώτη φορά στο γήπεδο. Μπορεί να μη μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά μπόρεσα να καταλάβω γιατί αρέσει στους θεατές.
Ε, με το γυμναστήριο αυτό δε συνέβη ποτέ. Και πήγα και 2 μήνες ολακερους. Είναι από τα πιο βαρετά πράγματα που έχω δοκιμάσει στη ζωή μου.
Θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω το εξής: πηγαίνετε γυμναστήριο επειδή σας αρέσει να τρέχετε σε διαδρόμους και να κάνετε βάρη, ή πηγαίνετε μόνο και μόνο επειδή έτσι θα διατηρειστε σε κάποια φόρμα και για να γυμνασετε το σώμα σας/εκτονωθείτε;;;
Εγώ ξεκίνησα για το λόγο ακριβώς που αναφέρεις στο τέλος, δηλαδή για σωματική ευεξία και εκτόνωση. Σταδιακά, όμως, όσο συχνότερα πήγαινα τόσο πιο απολαυστική γινόταν η διαδικασία

Για τη βαρεμάρα που λες, δοκίμασε να πας με φίλους/φίλες σου. Εγώ πηγαίνω συνήθως με δυο φιλαράκια και παιρνάει μια χαρά η ώρα.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Εμένα πχ πάντα μου άρεσε το να τρέχω και το να αυξάνεται ο καρδιακός παλμός, με εξτασιάζειΔεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί αρέσει σε κάποιους το γυμναστήριο.

Απλώς μου αρέσει, με κάνει να νιώθω παρόν, ενεργός, βγάζω την ενέργειά μου, και μου προσφέρει υγεία! (μισώ το τρέξιμο σε διάδρομο, είναι πραγματικά ό,τι πιο βαρετό υπάρχει...)
(συν ότι ένα υγιές σώμα έχει και πέραση ως display καλών γονιδίων, είναι win-win

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ ξεκίνησα για το λόγο ακριβώς που αναφέρεις στο τέλος, δηλαδή για σωματική ευεξία και εκτόνωση. Σταδιακά, όμως, όσο συχνότερα πήγαινα τόσο πιο απολαυστική γινόταν η διαδικασίαΚάτι παίζει με τις ενδορφίνες και στο τέλος εθίζεσαι.
Για τη βαρεμάρα που λες, δοκίμασε να πας με φίλους/φίλες σου. Εγώ πηγαίνω συνήθως με δυο φιλαράκια και παιρνάει μια χαρά η ώρα.
Τρέξιμο σε κλειστό χώρο; Όπως και το στατικό ποδήλατο, μου φαίνεται αδιανόητο εντελώς ποια ακριβώς εκτόνωση προσφερουν. Στίβο ας πούμε που έχω δοκιμάσει, ναι, το τρέξιμο εκεί είναι φοβερά εκτονωτικό και σε γήπεδο και έξω στην πόλη/σε χωριά. Όπως και το ποδήλατο το κανονικό, πολύ ωραία άσκηση.
Δε βαριέσαι, άμα το χαίρεσαι εσύ τι λόγος να μου πέφτει κι εμένα

Johnny15
Επιφανές μέλος

Nihilist
Τιμώμενο Μέλος

Τρέξιμο σε κλειστό χώρο; Όπως και το στατικό ποδήλατο, μου φαίνεται αδιανόητο εντελώς ποια ακριβώς εκτόνωση προσφερουν. Στίβο ας πούμε που έχω δοκιμάσει, ναι, το τρέξιμο εκεί είναι φοβερά εκτονωτικό και σε γήπεδο και έξω στην πόλη/σε χωριά. Όπως και το ποδήλατο το κανονικό, πολύ ωραία άσκηση.
Δε βαριέσαι, άμα το χαίρεσαι εσύ τι λόγος να μου πέφτει κι εμένα![]()
Μα στο γυμναστήριο δεν πας για να τρέξεις

Guest 875331
Επισκέπτης

Και μετά από πολύ λίγο αρχίζει να σ' αρέσει η πρόοδος και τα αποτελε΄σματα. Οπότε σ' αρέσει και το γυμναστήριο.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Γι αυτο και δε βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ούτε τη γιόγκα ούτε το πιλατες. Χορός και πάλι χορός κι ας μην αποκτήσω πιο εύκολα και γρήγορα το σώμα που κάνεις με βάρη.
Guest 875331
Επισκέπτης

Στο χωριο μου λεγαν νο πέιν νο γκέιν.
Guest 092312
Επισκέπτης

methexys
Τιμώμενο Μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Ξεκίνησα αρχές Σεπτέμβρη ξανάα σε συνδιασμό με κόψιμο του βραδινού γεύματος ( δε τρώω μετά τις 8) κι έχω δει τεράαααααστια αλλαγή! Συνεχίζω φυσικά μέχρι να αγγίξω τα κιλά του 2016

Guest 875331
Επισκέπτης

Αν θεωρείτε τον χορό ξεκούραση, καντε λίγο σύγχρονο και μετά εδώ ειμαι να διαβάσω ότι αλλάξατε γνωμη![]()
Κάνε 5 προπονήσεις πυγμαχίας.
Ο χορός δεν είναι κάτι φοβερό ούτε κάτι έυκολο.
Επίσης ακόμα και αν ήταν ή και τα πιο δύσκολα ήδη χορού ΔΕΝ είναι γυμναστική.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Κάνε 5 προπονήσεις πυγμαχίας.
Ο χορός δεν είναι κάτι φοβερό ούτε κάτι έυκολο.
Επίσης ακόμα και αν ήταν ή και τα πιο δύσκολα ήδη χορού ΔΕΝ είναι γυμναστική.
πες το στον φιλο απο δω αυτο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bibliofagos
- Μήτσος10
- ROM32
- Paragontas7000
- Kate1914
- johnsala
- Sosstoss
- rafaela11
- giannhs2001
- Unboxholics
- taketrance
- fmarulezkd
- GeorgePap2003
- Memetchi
- Joji
- NeosUser2023
- Scandal
- Ilma
- Hased Babis
- Requiem
- thenutritionist
- billie perrakis
- charmander
- orchidea
- Viedo
- harry akritas
- CiNeFiL
- Cookie_Monster
- me lene
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.