Εγω παλι πιστευω ,γιατι μικρη οσο παραξενο και αν σας φανει(δημοτικο)εβλεπα ....Ηταν βασικα μια φιγουρα σκουρη και ξεχωριζε στο σκοταδι,γιατι περνουσε ελαχιστο φως απο τα παραθυρα της κουζινας ,στον διαδρομο..Ηταν μια αντρικη μορφη,με μεγαλο υψος,σαν να φορουσε στολη και σερνοταν ,δεν κουνουσε δηλαδη τα ποδια..Ξερω πως μπορει πολλοι να το κοροιδεψετε ..και να με θεωρησετε "φαντασιωμενη "μικρη ,αλλα δεν ημουν. Μια φορα ειχα τρομοκρατηθει τοσο που πηγα στο δωματιο της μητερας μου και του πατερα μου.Καθως ξαπλωνα λοιπον μαζι τους και φοβομουν ,κοιτουσα γυρω γυρω γιατι ειχα δει εκεινη την μορφη και ξαφνικα ειδα μεσα στα ρουχα που ειχε κρεμασει η μαμα μου στη πορτα μια μορφη παλι.Μπορεσα να διακρινω και το προσωπο,ηταν χλωμο,το θυμαμαι μεχρι σημερα,αλλα οχι πλεον ξεκαθαρα.Αμεσως ξυπνησα την μαμα μου και της το εδειξα και το ειδε και αυτη.Και θυμαμαι ειχε τρομαξει και το λεει στον μπαμπα μου,αλλα αυτος ουτε που γυρισε να κοιταξει...το μονο που ειπε ειναι "αφηστε τις χαζομαρες.."Μετα το δημοτικο αλλαξαμε σπιτι και δεν ξαναειδα τιποτα.Συνεχιζω ομως να πιστευω πως υπαρχουν ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.