diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:32 Ο diotima έγραψε: #1.101 25-12-11 02:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Πώς θα καταλάβεις τι σου λέμε αν: - δεν έχεις διαβάσει βίους Αγίων, - δεν έχεις κατανοήσει τι σημαίνει, <<θα ζητάτε και θα γίνεται>> - δεν έχεις κατανοήσει τον εαυτό σου, σχετικά με το όλον που υπάρχει γύρω σου Click για ανάπτυξη... Πριν από 8-9 χρόνια διάβασα το Σιλμαρίλιον. Κατόπιν το Χόμπιτ και τέλος τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών. Διάβασα τους βίους όλων των ηρώων. Το ζήτησα στο εαυτό μου και έγινε! Μετά από πολύ μελέτη,κούραση και μεγάλες συζητήσεις άρχισα να κατανοώ τον εαυτό μου,σχετικά με το όλον που υπάρχει γύρω μου... Οι πύλες του κόσμου της Μέσης γης υπάρχουν! Είναι παντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 18:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.102 25-12-11 18:33 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Πριν από 8-9 χρόνια διάβασα το Σιλμαρίλιον. Κατόπιν το Χόμπιτ και τέλος τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών. Διάβασα τους βίους όλων των ηρώων. Το ζήτησα στο εαυτό μου και έγινε! Μετά από πολύ μελέτη,κούραση και μεγάλες συζητήσεις άρχισα να κατανοώ τον εαυτό μου,σχετικά με το όλον που υπάρχει γύρω μου... Οι πύλες του κόσμου της Μέσης γης υπάρχουν! Είναι παντού!! Click για ανάπτυξη... Η μυθοπλασία, ουδέποτε θα καταφέρει να αντικαταστήσει την αλήθεια. Υ.Γ. χρόνια πολλά, σε εσάς και τις οικογένειες σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 18:36 Ο Mercury έγραψε: #1.103 25-12-11 18:36 Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Δεκεμβρίου 2011 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:23 Ο tsarachaf: #1.104 25-12-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Η μυθοπλασία, ουδέποτε θα καταφέρει να αντικαταστήσει την αλήθεια. Υ.Γ. χρόνια πολλά, σε εσάς και τις οικογένειες σας... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι περισσότερο αληθινή η ιστορία της Βίβλου από την ιστορία του Τόλκιν(που αν διαβάσεις προσεκτικά το έργο του, θα δεις πολλά παρόμοια στοιχεία);; Επειδή στο όνομα της πρώτης χύθηκε πολύ περισσότερο αίμα;;; Και πώς ξέρεις εσύ ποια είναι η αλήθεια;;; Μπορείς να με πείσεις αύριο, ότι δεν θα σκάσει μύτη ο Iluvatar αύριο να μας τιμωρήσει για την απιστία μας;;(Το ξέρω εγώ αν σε βοηθάει, και όχι μόνο επειδή δεν υπάρχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:27 Ο Άγγελος έγραψε: #1.105 25-12-11 19:27 δεν ειναι αθεοι καποιοι που φτυνουν το χριστιανισμο και πιστευουν σε βιβλια φαντασιας! απλα αντιδραστικοι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:40 Ο tsarachaf: #1.106 25-12-11 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δεν ειναι αθεοι καποιοι που φτυνουν το χριστιανισμο και πιστευουν σε βιβλια φαντασιας! απλα αντιδραστικοι ειναι Click για ανάπτυξη... Προφανώς και δεν είναι άθεοι, ποιος είπε ότι είναι;; Πάντως η μεγαλύτερη διαφορά της Αγ. Γραφής και κάθε αντίστοιχου θρησκευτικού βιβλίου με του βιβλίου φαντασίας, είναι ότι τα τελευταία γράφτηκαν πολύ αργά για να τα πιστέψει ο κόσμος... Μάλιστα, μερικά από αυτά έχουν και πολύ περισσότερη λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:45 Ο Insomnie έγραψε: #1.107 25-12-11 19:45 Θα προτιμούσες να ζεις μια ευτυχησμένη ζωή μέσα σ'ένα "λευκό" ψέμα (αν όλοι έχουμε την ίδια ψευδαίσθηση...τι σημασία έχει να βλέπεις καθαρά?) ή δυστυχής δεχόμενος την αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:52 Ο Mercury έγραψε: #1.108 25-12-11 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Θα προτιμούσες να ζεις μια ευτυχησμένη ζωή μέσα σ'ένα "λευκό" ψέμα (αν όλοι έχουμε την ίδια ψευδαίσθηση...τι σημασία έχει να βλέπεις καθαρά?) ή δυστυχής δεχόμενος την αλήθεια? Click για ανάπτυξη... Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:00 Ο Insomnie έγραψε: #1.109 25-12-11 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Click για ανάπτυξη... Στη προκειμένη περίπτωση:πόσο "πρακτικό" είναι να ξέρεις οτι όταν πεθαίνεις όλα τελειώνουν? Σου προσφέρει κάτι παραπάνω από το να πιστεύεις οτι "Ο-Αη-Πέτρος-θα-κρίνει-τη-ψυχή-σου-και-αν-ήσουν-καλό-παιδί-θα-μπεις-στην-mvp-area" ? Απλά αναρωτιέμαι για το πόση αξία έχει η αλήθεια τελικά. /sarcasm Πολύ πρωτότυπη σκέψη,το ξέρω. /sarcasm off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Mercury έγραψε: #1.110 25-12-11 20:02 Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο Insomnie έγραψε: #1.111 25-12-11 20:11 Προφανώς μιά ζωή είναι "καλή" και "σωστή" με διαφορετικούς τρόπους για το καθένα. Όλη η συζήτηση περί θρησκείας είναι μάταιη ακριβώς επειδή πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ρήμα "πιστεύω". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:14 Ο Mercury έγραψε: #1.112 25-12-11 20:14 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.113 25-12-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι μία. Εντός αυτής της αλήθειας είμαστε όλοι μας. Κατά συνέπεια εν δυνάμει, είμαστε και εμείς μέρος της. Απομένει από εμάς, εσάς και εμένα, η αναζήτηση αυτής Tης αλήθειας. Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που μέσα από τις αστοχίες μας-λάθη, μαθαίνουμε δηλαδή, μόλις πέσουμε σε κάποιο σφάλμα, άμεσες είναι οι ενέργειες μας και καταφέρνουμε να κάνουμε την απαραίτητη διόρθωση. Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που την ζούμε δίχως την αρωγή της φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Δεκεμβρίου 2011 Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:26 Ο Insomnie έγραψε: #1.114 25-12-11 20:26 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Click για ανάπτυξη... Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #1.115 25-12-11 20:27 Γιατι δεν το κανεις τοτε?? Για να παραφρασω και τον ποιητη...Δεν εχω τιποτα,δεν πιστευω τιποτα,δεν φοβαμαι τιποτα...Ειμαι ελευθερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο tsarachaf: #1.116 25-12-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς, για την λειτουργία του κόσμου, όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:46 Ο Νωεύς έγραψε: #1.117 25-12-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Click για ανάπτυξη... : Πράγματι! Ο Αβραάμ ή ο Οδυσσέας δεν είναι μυθικός, αλλά αληθινός(ιστορικός); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.118 26-12-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Searching giorgos5002 Wonderkid JohnOppie charmander gmoutzour taketrance Kate1914 Memetchi Paragontas7000 giannhs2001 Drscientist Scandal ROM32 fockos Eleni123- sakplat rafaela11 Ilikntas user110908 Giannismsn camil Debugging_Daemon aris65 Rene2004 johnsala Giorgkalo Εριφύλη bibliofagos Andante Natsuko chester20080 Μήτσος10 fourkaki gegeorgiou90 A350 Jim175 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Griff lebanon Joji Alessandra Eliza Maynard back2967 exotic xo epote Δροσουλίτης Shadowban aggorf Arianara S3 Maraki4you marww User2350 arko Helen06 Steliosgkougkou Εχέμυθη χημεια4λαιφ P.Dam. GeorgePap2003 ΘανάσοςG4 Libertus Maria_Xagorari AggelikiGr Fernando_A Startx0 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού Ness jj! Meow touvlo Obi-Wan Kenobi ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Abiogenesis tsiobieman xristarac Ρουθ Roulaki Αναστασία197 nimbus Ariana2018 Viedo Scott Sugarillo louminis SlimShady Νηματολάγνος Αντικειμενικός poso JohnGreek me lene harry akritas panagiotis econ Μάρκος Βασίλης tymvorixos orchidea Unseen skygge edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Πώς θα καταλάβεις τι σου λέμε αν: - δεν έχεις διαβάσει βίους Αγίων, - δεν έχεις κατανοήσει τι σημαίνει, <<θα ζητάτε και θα γίνεται>> - δεν έχεις κατανοήσει τον εαυτό σου, σχετικά με το όλον που υπάρχει γύρω σου Click για ανάπτυξη... Πριν από 8-9 χρόνια διάβασα το Σιλμαρίλιον. Κατόπιν το Χόμπιτ και τέλος τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών. Διάβασα τους βίους όλων των ηρώων. Το ζήτησα στο εαυτό μου και έγινε! Μετά από πολύ μελέτη,κούραση και μεγάλες συζητήσεις άρχισα να κατανοώ τον εαυτό μου,σχετικά με το όλον που υπάρχει γύρω μου... Οι πύλες του κόσμου της Μέσης γης υπάρχουν! Είναι παντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 18:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.102 25-12-11 18:33 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Πριν από 8-9 χρόνια διάβασα το Σιλμαρίλιον. Κατόπιν το Χόμπιτ και τέλος τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών. Διάβασα τους βίους όλων των ηρώων. Το ζήτησα στο εαυτό μου και έγινε! Μετά από πολύ μελέτη,κούραση και μεγάλες συζητήσεις άρχισα να κατανοώ τον εαυτό μου,σχετικά με το όλον που υπάρχει γύρω μου... Οι πύλες του κόσμου της Μέσης γης υπάρχουν! Είναι παντού!! Click για ανάπτυξη... Η μυθοπλασία, ουδέποτε θα καταφέρει να αντικαταστήσει την αλήθεια. Υ.Γ. χρόνια πολλά, σε εσάς και τις οικογένειες σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 18:36 Ο Mercury έγραψε: #1.103 25-12-11 18:36 Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Δεκεμβρίου 2011 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:23 Ο tsarachaf: #1.104 25-12-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Η μυθοπλασία, ουδέποτε θα καταφέρει να αντικαταστήσει την αλήθεια. Υ.Γ. χρόνια πολλά, σε εσάς και τις οικογένειες σας... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι περισσότερο αληθινή η ιστορία της Βίβλου από την ιστορία του Τόλκιν(που αν διαβάσεις προσεκτικά το έργο του, θα δεις πολλά παρόμοια στοιχεία);; Επειδή στο όνομα της πρώτης χύθηκε πολύ περισσότερο αίμα;;; Και πώς ξέρεις εσύ ποια είναι η αλήθεια;;; Μπορείς να με πείσεις αύριο, ότι δεν θα σκάσει μύτη ο Iluvatar αύριο να μας τιμωρήσει για την απιστία μας;;(Το ξέρω εγώ αν σε βοηθάει, και όχι μόνο επειδή δεν υπάρχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:27 Ο Άγγελος έγραψε: #1.105 25-12-11 19:27 δεν ειναι αθεοι καποιοι που φτυνουν το χριστιανισμο και πιστευουν σε βιβλια φαντασιας! απλα αντιδραστικοι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:40 Ο tsarachaf: #1.106 25-12-11 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δεν ειναι αθεοι καποιοι που φτυνουν το χριστιανισμο και πιστευουν σε βιβλια φαντασιας! απλα αντιδραστικοι ειναι Click για ανάπτυξη... Προφανώς και δεν είναι άθεοι, ποιος είπε ότι είναι;; Πάντως η μεγαλύτερη διαφορά της Αγ. Γραφής και κάθε αντίστοιχου θρησκευτικού βιβλίου με του βιβλίου φαντασίας, είναι ότι τα τελευταία γράφτηκαν πολύ αργά για να τα πιστέψει ο κόσμος... Μάλιστα, μερικά από αυτά έχουν και πολύ περισσότερη λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:45 Ο Insomnie έγραψε: #1.107 25-12-11 19:45 Θα προτιμούσες να ζεις μια ευτυχησμένη ζωή μέσα σ'ένα "λευκό" ψέμα (αν όλοι έχουμε την ίδια ψευδαίσθηση...τι σημασία έχει να βλέπεις καθαρά?) ή δυστυχής δεχόμενος την αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:52 Ο Mercury έγραψε: #1.108 25-12-11 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Θα προτιμούσες να ζεις μια ευτυχησμένη ζωή μέσα σ'ένα "λευκό" ψέμα (αν όλοι έχουμε την ίδια ψευδαίσθηση...τι σημασία έχει να βλέπεις καθαρά?) ή δυστυχής δεχόμενος την αλήθεια? Click για ανάπτυξη... Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:00 Ο Insomnie έγραψε: #1.109 25-12-11 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Click για ανάπτυξη... Στη προκειμένη περίπτωση:πόσο "πρακτικό" είναι να ξέρεις οτι όταν πεθαίνεις όλα τελειώνουν? Σου προσφέρει κάτι παραπάνω από το να πιστεύεις οτι "Ο-Αη-Πέτρος-θα-κρίνει-τη-ψυχή-σου-και-αν-ήσουν-καλό-παιδί-θα-μπεις-στην-mvp-area" ? Απλά αναρωτιέμαι για το πόση αξία έχει η αλήθεια τελικά. /sarcasm Πολύ πρωτότυπη σκέψη,το ξέρω. /sarcasm off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Mercury έγραψε: #1.110 25-12-11 20:02 Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο Insomnie έγραψε: #1.111 25-12-11 20:11 Προφανώς μιά ζωή είναι "καλή" και "σωστή" με διαφορετικούς τρόπους για το καθένα. Όλη η συζήτηση περί θρησκείας είναι μάταιη ακριβώς επειδή πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ρήμα "πιστεύω". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:14 Ο Mercury έγραψε: #1.112 25-12-11 20:14 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.113 25-12-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι μία. Εντός αυτής της αλήθειας είμαστε όλοι μας. Κατά συνέπεια εν δυνάμει, είμαστε και εμείς μέρος της. Απομένει από εμάς, εσάς και εμένα, η αναζήτηση αυτής Tης αλήθειας. Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που μέσα από τις αστοχίες μας-λάθη, μαθαίνουμε δηλαδή, μόλις πέσουμε σε κάποιο σφάλμα, άμεσες είναι οι ενέργειες μας και καταφέρνουμε να κάνουμε την απαραίτητη διόρθωση. Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που την ζούμε δίχως την αρωγή της φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Δεκεμβρίου 2011 Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:26 Ο Insomnie έγραψε: #1.114 25-12-11 20:26 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Click για ανάπτυξη... Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #1.115 25-12-11 20:27 Γιατι δεν το κανεις τοτε?? Για να παραφρασω και τον ποιητη...Δεν εχω τιποτα,δεν πιστευω τιποτα,δεν φοβαμαι τιποτα...Ειμαι ελευθερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο tsarachaf: #1.116 25-12-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς, για την λειτουργία του κόσμου, όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:46 Ο Νωεύς έγραψε: #1.117 25-12-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Click για ανάπτυξη... : Πράγματι! Ο Αβραάμ ή ο Οδυσσέας δεν είναι μυθικός, αλλά αληθινός(ιστορικός); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.118 26-12-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Searching giorgos5002 Wonderkid JohnOppie charmander gmoutzour taketrance Kate1914 Memetchi Paragontas7000 giannhs2001 Drscientist Scandal ROM32 fockos Eleni123- sakplat rafaela11 Ilikntas user110908 Giannismsn camil Debugging_Daemon aris65 Rene2004 johnsala Giorgkalo Εριφύλη bibliofagos Andante Natsuko chester20080 Μήτσος10 fourkaki gegeorgiou90 A350 Jim175 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Griff lebanon Joji Alessandra Eliza Maynard back2967 exotic xo epote Δροσουλίτης Shadowban aggorf Arianara S3 Maraki4you marww User2350 arko Helen06 Steliosgkougkou Εχέμυθη χημεια4λαιφ P.Dam. GeorgePap2003 ΘανάσοςG4 Libertus Maria_Xagorari AggelikiGr Fernando_A Startx0 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού Ness jj! Meow touvlo Obi-Wan Kenobi ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Abiogenesis tsiobieman xristarac Ρουθ Roulaki Αναστασία197 nimbus Ariana2018 Viedo Scott Sugarillo louminis SlimShady Νηματολάγνος Αντικειμενικός poso JohnGreek me lene harry akritas panagiotis econ Μάρκος Βασίλης tymvorixos orchidea Unseen skygge edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από diotima: Πριν από 8-9 χρόνια διάβασα το Σιλμαρίλιον. Κατόπιν το Χόμπιτ και τέλος τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών. Διάβασα τους βίους όλων των ηρώων. Το ζήτησα στο εαυτό μου και έγινε! Μετά από πολύ μελέτη,κούραση και μεγάλες συζητήσεις άρχισα να κατανοώ τον εαυτό μου,σχετικά με το όλον που υπάρχει γύρω μου... Οι πύλες του κόσμου της Μέσης γης υπάρχουν! Είναι παντού!! Click για ανάπτυξη... Η μυθοπλασία, ουδέποτε θα καταφέρει να αντικαταστήσει την αλήθεια. Υ.Γ. χρόνια πολλά, σε εσάς και τις οικογένειες σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 18:36 Ο Mercury έγραψε: #1.103 25-12-11 18:36 Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Δεκεμβρίου 2011 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:23 Ο tsarachaf: #1.104 25-12-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Η μυθοπλασία, ουδέποτε θα καταφέρει να αντικαταστήσει την αλήθεια. Υ.Γ. χρόνια πολλά, σε εσάς και τις οικογένειες σας... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι περισσότερο αληθινή η ιστορία της Βίβλου από την ιστορία του Τόλκιν(που αν διαβάσεις προσεκτικά το έργο του, θα δεις πολλά παρόμοια στοιχεία);; Επειδή στο όνομα της πρώτης χύθηκε πολύ περισσότερο αίμα;;; Και πώς ξέρεις εσύ ποια είναι η αλήθεια;;; Μπορείς να με πείσεις αύριο, ότι δεν θα σκάσει μύτη ο Iluvatar αύριο να μας τιμωρήσει για την απιστία μας;;(Το ξέρω εγώ αν σε βοηθάει, και όχι μόνο επειδή δεν υπάρχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:27 Ο Άγγελος έγραψε: #1.105 25-12-11 19:27 δεν ειναι αθεοι καποιοι που φτυνουν το χριστιανισμο και πιστευουν σε βιβλια φαντασιας! απλα αντιδραστικοι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:40 Ο tsarachaf: #1.106 25-12-11 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δεν ειναι αθεοι καποιοι που φτυνουν το χριστιανισμο και πιστευουν σε βιβλια φαντασιας! απλα αντιδραστικοι ειναι Click για ανάπτυξη... Προφανώς και δεν είναι άθεοι, ποιος είπε ότι είναι;; Πάντως η μεγαλύτερη διαφορά της Αγ. Γραφής και κάθε αντίστοιχου θρησκευτικού βιβλίου με του βιβλίου φαντασίας, είναι ότι τα τελευταία γράφτηκαν πολύ αργά για να τα πιστέψει ο κόσμος... Μάλιστα, μερικά από αυτά έχουν και πολύ περισσότερη λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:45 Ο Insomnie έγραψε: #1.107 25-12-11 19:45 Θα προτιμούσες να ζεις μια ευτυχησμένη ζωή μέσα σ'ένα "λευκό" ψέμα (αν όλοι έχουμε την ίδια ψευδαίσθηση...τι σημασία έχει να βλέπεις καθαρά?) ή δυστυχής δεχόμενος την αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:52 Ο Mercury έγραψε: #1.108 25-12-11 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Θα προτιμούσες να ζεις μια ευτυχησμένη ζωή μέσα σ'ένα "λευκό" ψέμα (αν όλοι έχουμε την ίδια ψευδαίσθηση...τι σημασία έχει να βλέπεις καθαρά?) ή δυστυχής δεχόμενος την αλήθεια? Click για ανάπτυξη... Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:00 Ο Insomnie έγραψε: #1.109 25-12-11 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Click για ανάπτυξη... Στη προκειμένη περίπτωση:πόσο "πρακτικό" είναι να ξέρεις οτι όταν πεθαίνεις όλα τελειώνουν? Σου προσφέρει κάτι παραπάνω από το να πιστεύεις οτι "Ο-Αη-Πέτρος-θα-κρίνει-τη-ψυχή-σου-και-αν-ήσουν-καλό-παιδί-θα-μπεις-στην-mvp-area" ? Απλά αναρωτιέμαι για το πόση αξία έχει η αλήθεια τελικά. /sarcasm Πολύ πρωτότυπη σκέψη,το ξέρω. /sarcasm off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Mercury έγραψε: #1.110 25-12-11 20:02 Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο Insomnie έγραψε: #1.111 25-12-11 20:11 Προφανώς μιά ζωή είναι "καλή" και "σωστή" με διαφορετικούς τρόπους για το καθένα. Όλη η συζήτηση περί θρησκείας είναι μάταιη ακριβώς επειδή πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ρήμα "πιστεύω". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:14 Ο Mercury έγραψε: #1.112 25-12-11 20:14 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.113 25-12-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι μία. Εντός αυτής της αλήθειας είμαστε όλοι μας. Κατά συνέπεια εν δυνάμει, είμαστε και εμείς μέρος της. Απομένει από εμάς, εσάς και εμένα, η αναζήτηση αυτής Tης αλήθειας. Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που μέσα από τις αστοχίες μας-λάθη, μαθαίνουμε δηλαδή, μόλις πέσουμε σε κάποιο σφάλμα, άμεσες είναι οι ενέργειες μας και καταφέρνουμε να κάνουμε την απαραίτητη διόρθωση. Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που την ζούμε δίχως την αρωγή της φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Δεκεμβρίου 2011 Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:26 Ο Insomnie έγραψε: #1.114 25-12-11 20:26 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Click για ανάπτυξη... Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #1.115 25-12-11 20:27 Γιατι δεν το κανεις τοτε?? Για να παραφρασω και τον ποιητη...Δεν εχω τιποτα,δεν πιστευω τιποτα,δεν φοβαμαι τιποτα...Ειμαι ελευθερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο tsarachaf: #1.116 25-12-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς, για την λειτουργία του κόσμου, όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:46 Ο Νωεύς έγραψε: #1.117 25-12-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Click για ανάπτυξη... : Πράγματι! Ο Αβραάμ ή ο Οδυσσέας δεν είναι μυθικός, αλλά αληθινός(ιστορικός); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.118 26-12-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Searching giorgos5002 Wonderkid JohnOppie charmander gmoutzour taketrance Kate1914 Memetchi Paragontas7000 giannhs2001 Drscientist Scandal ROM32 fockos Eleni123- sakplat rafaela11 Ilikntas user110908 Giannismsn camil Debugging_Daemon aris65 Rene2004 johnsala Giorgkalo Εριφύλη bibliofagos Andante Natsuko chester20080 Μήτσος10 fourkaki gegeorgiou90 A350 Jim175 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Griff lebanon Joji Alessandra Eliza Maynard back2967 exotic xo epote Δροσουλίτης Shadowban aggorf Arianara S3 Maraki4you marww User2350 arko Helen06 Steliosgkougkou Εχέμυθη χημεια4λαιφ P.Dam. GeorgePap2003 ΘανάσοςG4 Libertus Maria_Xagorari AggelikiGr Fernando_A Startx0 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού Ness jj! Meow touvlo Obi-Wan Kenobi ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Abiogenesis tsiobieman xristarac Ρουθ Roulaki Αναστασία197 nimbus Ariana2018 Viedo Scott Sugarillo louminis SlimShady Νηματολάγνος Αντικειμενικός poso JohnGreek me lene harry akritas panagiotis econ Μάρκος Βασίλης tymvorixos orchidea Unseen skygge edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:23 Ο tsarachaf: #1.104 25-12-11 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Η μυθοπλασία, ουδέποτε θα καταφέρει να αντικαταστήσει την αλήθεια. Υ.Γ. χρόνια πολλά, σε εσάς και τις οικογένειες σας... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι περισσότερο αληθινή η ιστορία της Βίβλου από την ιστορία του Τόλκιν(που αν διαβάσεις προσεκτικά το έργο του, θα δεις πολλά παρόμοια στοιχεία);; Επειδή στο όνομα της πρώτης χύθηκε πολύ περισσότερο αίμα;;; Και πώς ξέρεις εσύ ποια είναι η αλήθεια;;; Μπορείς να με πείσεις αύριο, ότι δεν θα σκάσει μύτη ο Iluvatar αύριο να μας τιμωρήσει για την απιστία μας;;(Το ξέρω εγώ αν σε βοηθάει, και όχι μόνο επειδή δεν υπάρχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:27 Ο Άγγελος έγραψε: #1.105 25-12-11 19:27 δεν ειναι αθεοι καποιοι που φτυνουν το χριστιανισμο και πιστευουν σε βιβλια φαντασιας! απλα αντιδραστικοι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:40 Ο tsarachaf: #1.106 25-12-11 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δεν ειναι αθεοι καποιοι που φτυνουν το χριστιανισμο και πιστευουν σε βιβλια φαντασιας! απλα αντιδραστικοι ειναι Click για ανάπτυξη... Προφανώς και δεν είναι άθεοι, ποιος είπε ότι είναι;; Πάντως η μεγαλύτερη διαφορά της Αγ. Γραφής και κάθε αντίστοιχου θρησκευτικού βιβλίου με του βιβλίου φαντασίας, είναι ότι τα τελευταία γράφτηκαν πολύ αργά για να τα πιστέψει ο κόσμος... Μάλιστα, μερικά από αυτά έχουν και πολύ περισσότερη λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:45 Ο Insomnie έγραψε: #1.107 25-12-11 19:45 Θα προτιμούσες να ζεις μια ευτυχησμένη ζωή μέσα σ'ένα "λευκό" ψέμα (αν όλοι έχουμε την ίδια ψευδαίσθηση...τι σημασία έχει να βλέπεις καθαρά?) ή δυστυχής δεχόμενος την αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:52 Ο Mercury έγραψε: #1.108 25-12-11 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Θα προτιμούσες να ζεις μια ευτυχησμένη ζωή μέσα σ'ένα "λευκό" ψέμα (αν όλοι έχουμε την ίδια ψευδαίσθηση...τι σημασία έχει να βλέπεις καθαρά?) ή δυστυχής δεχόμενος την αλήθεια? Click για ανάπτυξη... Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:00 Ο Insomnie έγραψε: #1.109 25-12-11 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Click για ανάπτυξη... Στη προκειμένη περίπτωση:πόσο "πρακτικό" είναι να ξέρεις οτι όταν πεθαίνεις όλα τελειώνουν? Σου προσφέρει κάτι παραπάνω από το να πιστεύεις οτι "Ο-Αη-Πέτρος-θα-κρίνει-τη-ψυχή-σου-και-αν-ήσουν-καλό-παιδί-θα-μπεις-στην-mvp-area" ? Απλά αναρωτιέμαι για το πόση αξία έχει η αλήθεια τελικά. /sarcasm Πολύ πρωτότυπη σκέψη,το ξέρω. /sarcasm off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Mercury έγραψε: #1.110 25-12-11 20:02 Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο Insomnie έγραψε: #1.111 25-12-11 20:11 Προφανώς μιά ζωή είναι "καλή" και "σωστή" με διαφορετικούς τρόπους για το καθένα. Όλη η συζήτηση περί θρησκείας είναι μάταιη ακριβώς επειδή πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ρήμα "πιστεύω". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:14 Ο Mercury έγραψε: #1.112 25-12-11 20:14 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.113 25-12-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι μία. Εντός αυτής της αλήθειας είμαστε όλοι μας. Κατά συνέπεια εν δυνάμει, είμαστε και εμείς μέρος της. Απομένει από εμάς, εσάς και εμένα, η αναζήτηση αυτής Tης αλήθειας. Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που μέσα από τις αστοχίες μας-λάθη, μαθαίνουμε δηλαδή, μόλις πέσουμε σε κάποιο σφάλμα, άμεσες είναι οι ενέργειες μας και καταφέρνουμε να κάνουμε την απαραίτητη διόρθωση. Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που την ζούμε δίχως την αρωγή της φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Δεκεμβρίου 2011 Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:26 Ο Insomnie έγραψε: #1.114 25-12-11 20:26 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Click για ανάπτυξη... Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #1.115 25-12-11 20:27 Γιατι δεν το κανεις τοτε?? Για να παραφρασω και τον ποιητη...Δεν εχω τιποτα,δεν πιστευω τιποτα,δεν φοβαμαι τιποτα...Ειμαι ελευθερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο tsarachaf: #1.116 25-12-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς, για την λειτουργία του κόσμου, όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:46 Ο Νωεύς έγραψε: #1.117 25-12-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Click για ανάπτυξη... : Πράγματι! Ο Αβραάμ ή ο Οδυσσέας δεν είναι μυθικός, αλλά αληθινός(ιστορικός); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.118 26-12-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Searching giorgos5002 Wonderkid JohnOppie charmander gmoutzour taketrance Kate1914 Memetchi Paragontas7000 giannhs2001 Drscientist Scandal ROM32 fockos Eleni123- sakplat rafaela11 Ilikntas user110908 Giannismsn camil Debugging_Daemon aris65 Rene2004 johnsala Giorgkalo Εριφύλη bibliofagos Andante Natsuko chester20080 Μήτσος10 fourkaki gegeorgiou90 A350 Jim175 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Griff lebanon Joji Alessandra Eliza Maynard back2967 exotic xo epote Δροσουλίτης Shadowban aggorf Arianara S3 Maraki4you marww User2350 arko Helen06 Steliosgkougkou Εχέμυθη χημεια4λαιφ P.Dam. GeorgePap2003 ΘανάσοςG4 Libertus Maria_Xagorari AggelikiGr Fernando_A Startx0 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού Ness jj! Meow touvlo Obi-Wan Kenobi ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Abiogenesis tsiobieman xristarac Ρουθ Roulaki Αναστασία197 nimbus Ariana2018 Viedo Scott Sugarillo louminis SlimShady Νηματολάγνος Αντικειμενικός poso JohnGreek me lene harry akritas panagiotis econ Μάρκος Βασίλης tymvorixos orchidea Unseen skygge edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Η μυθοπλασία, ουδέποτε θα καταφέρει να αντικαταστήσει την αλήθεια. Υ.Γ. χρόνια πολλά, σε εσάς και τις οικογένειες σας... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι περισσότερο αληθινή η ιστορία της Βίβλου από την ιστορία του Τόλκιν(που αν διαβάσεις προσεκτικά το έργο του, θα δεις πολλά παρόμοια στοιχεία);; Επειδή στο όνομα της πρώτης χύθηκε πολύ περισσότερο αίμα;;; Και πώς ξέρεις εσύ ποια είναι η αλήθεια;;; Μπορείς να με πείσεις αύριο, ότι δεν θα σκάσει μύτη ο Iluvatar αύριο να μας τιμωρήσει για την απιστία μας;;(Το ξέρω εγώ αν σε βοηθάει, και όχι μόνο επειδή δεν υπάρχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:27 Ο Άγγελος έγραψε: #1.105 25-12-11 19:27 δεν ειναι αθεοι καποιοι που φτυνουν το χριστιανισμο και πιστευουν σε βιβλια φαντασιας! απλα αντιδραστικοι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:40 Ο tsarachaf: #1.106 25-12-11 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δεν ειναι αθεοι καποιοι που φτυνουν το χριστιανισμο και πιστευουν σε βιβλια φαντασιας! απλα αντιδραστικοι ειναι Click για ανάπτυξη... Προφανώς και δεν είναι άθεοι, ποιος είπε ότι είναι;; Πάντως η μεγαλύτερη διαφορά της Αγ. Γραφής και κάθε αντίστοιχου θρησκευτικού βιβλίου με του βιβλίου φαντασίας, είναι ότι τα τελευταία γράφτηκαν πολύ αργά για να τα πιστέψει ο κόσμος... Μάλιστα, μερικά από αυτά έχουν και πολύ περισσότερη λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:45 Ο Insomnie έγραψε: #1.107 25-12-11 19:45 Θα προτιμούσες να ζεις μια ευτυχησμένη ζωή μέσα σ'ένα "λευκό" ψέμα (αν όλοι έχουμε την ίδια ψευδαίσθηση...τι σημασία έχει να βλέπεις καθαρά?) ή δυστυχής δεχόμενος την αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:52 Ο Mercury έγραψε: #1.108 25-12-11 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Θα προτιμούσες να ζεις μια ευτυχησμένη ζωή μέσα σ'ένα "λευκό" ψέμα (αν όλοι έχουμε την ίδια ψευδαίσθηση...τι σημασία έχει να βλέπεις καθαρά?) ή δυστυχής δεχόμενος την αλήθεια? Click για ανάπτυξη... Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:00 Ο Insomnie έγραψε: #1.109 25-12-11 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Click για ανάπτυξη... Στη προκειμένη περίπτωση:πόσο "πρακτικό" είναι να ξέρεις οτι όταν πεθαίνεις όλα τελειώνουν? Σου προσφέρει κάτι παραπάνω από το να πιστεύεις οτι "Ο-Αη-Πέτρος-θα-κρίνει-τη-ψυχή-σου-και-αν-ήσουν-καλό-παιδί-θα-μπεις-στην-mvp-area" ? Απλά αναρωτιέμαι για το πόση αξία έχει η αλήθεια τελικά. /sarcasm Πολύ πρωτότυπη σκέψη,το ξέρω. /sarcasm off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Mercury έγραψε: #1.110 25-12-11 20:02 Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο Insomnie έγραψε: #1.111 25-12-11 20:11 Προφανώς μιά ζωή είναι "καλή" και "σωστή" με διαφορετικούς τρόπους για το καθένα. Όλη η συζήτηση περί θρησκείας είναι μάταιη ακριβώς επειδή πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ρήμα "πιστεύω". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:14 Ο Mercury έγραψε: #1.112 25-12-11 20:14 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.113 25-12-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι μία. Εντός αυτής της αλήθειας είμαστε όλοι μας. Κατά συνέπεια εν δυνάμει, είμαστε και εμείς μέρος της. Απομένει από εμάς, εσάς και εμένα, η αναζήτηση αυτής Tης αλήθειας. Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που μέσα από τις αστοχίες μας-λάθη, μαθαίνουμε δηλαδή, μόλις πέσουμε σε κάποιο σφάλμα, άμεσες είναι οι ενέργειες μας και καταφέρνουμε να κάνουμε την απαραίτητη διόρθωση. Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που την ζούμε δίχως την αρωγή της φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Δεκεμβρίου 2011 Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:26 Ο Insomnie έγραψε: #1.114 25-12-11 20:26 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Click για ανάπτυξη... Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #1.115 25-12-11 20:27 Γιατι δεν το κανεις τοτε?? Για να παραφρασω και τον ποιητη...Δεν εχω τιποτα,δεν πιστευω τιποτα,δεν φοβαμαι τιποτα...Ειμαι ελευθερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο tsarachaf: #1.116 25-12-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς, για την λειτουργία του κόσμου, όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:46 Ο Νωεύς έγραψε: #1.117 25-12-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Click για ανάπτυξη... : Πράγματι! Ο Αβραάμ ή ο Οδυσσέας δεν είναι μυθικός, αλλά αληθινός(ιστορικός); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.118 26-12-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Searching giorgos5002 Wonderkid JohnOppie charmander gmoutzour taketrance Kate1914 Memetchi Paragontas7000 giannhs2001 Drscientist Scandal ROM32 fockos Eleni123- sakplat rafaela11 Ilikntas user110908 Giannismsn camil Debugging_Daemon aris65 Rene2004 johnsala Giorgkalo Εριφύλη bibliofagos Andante Natsuko chester20080 Μήτσος10 fourkaki gegeorgiou90 A350 Jim175 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Griff lebanon Joji Alessandra Eliza Maynard back2967 exotic xo epote Δροσουλίτης Shadowban aggorf Arianara S3 Maraki4you marww User2350 arko Helen06 Steliosgkougkou Εχέμυθη χημεια4λαιφ P.Dam. GeorgePap2003 ΘανάσοςG4 Libertus Maria_Xagorari AggelikiGr Fernando_A Startx0 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού Ness jj! Meow touvlo Obi-Wan Kenobi ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Abiogenesis tsiobieman xristarac Ρουθ Roulaki Αναστασία197 nimbus Ariana2018 Viedo Scott Sugarillo louminis SlimShady Νηματολάγνος Αντικειμενικός poso JohnGreek me lene harry akritas panagiotis econ Μάρκος Βασίλης tymvorixos orchidea Unseen skygge edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ειναι αθεοι καποιοι που φτυνουν το χριστιανισμο και πιστευουν σε βιβλια φαντασιας! απλα αντιδραστικοι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:40 Ο tsarachaf: #1.106 25-12-11 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δεν ειναι αθεοι καποιοι που φτυνουν το χριστιανισμο και πιστευουν σε βιβλια φαντασιας! απλα αντιδραστικοι ειναι Click για ανάπτυξη... Προφανώς και δεν είναι άθεοι, ποιος είπε ότι είναι;; Πάντως η μεγαλύτερη διαφορά της Αγ. Γραφής και κάθε αντίστοιχου θρησκευτικού βιβλίου με του βιβλίου φαντασίας, είναι ότι τα τελευταία γράφτηκαν πολύ αργά για να τα πιστέψει ο κόσμος... Μάλιστα, μερικά από αυτά έχουν και πολύ περισσότερη λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:45 Ο Insomnie έγραψε: #1.107 25-12-11 19:45 Θα προτιμούσες να ζεις μια ευτυχησμένη ζωή μέσα σ'ένα "λευκό" ψέμα (αν όλοι έχουμε την ίδια ψευδαίσθηση...τι σημασία έχει να βλέπεις καθαρά?) ή δυστυχής δεχόμενος την αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:52 Ο Mercury έγραψε: #1.108 25-12-11 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Θα προτιμούσες να ζεις μια ευτυχησμένη ζωή μέσα σ'ένα "λευκό" ψέμα (αν όλοι έχουμε την ίδια ψευδαίσθηση...τι σημασία έχει να βλέπεις καθαρά?) ή δυστυχής δεχόμενος την αλήθεια? Click για ανάπτυξη... Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:00 Ο Insomnie έγραψε: #1.109 25-12-11 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Click για ανάπτυξη... Στη προκειμένη περίπτωση:πόσο "πρακτικό" είναι να ξέρεις οτι όταν πεθαίνεις όλα τελειώνουν? Σου προσφέρει κάτι παραπάνω από το να πιστεύεις οτι "Ο-Αη-Πέτρος-θα-κρίνει-τη-ψυχή-σου-και-αν-ήσουν-καλό-παιδί-θα-μπεις-στην-mvp-area" ? Απλά αναρωτιέμαι για το πόση αξία έχει η αλήθεια τελικά. /sarcasm Πολύ πρωτότυπη σκέψη,το ξέρω. /sarcasm off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Mercury έγραψε: #1.110 25-12-11 20:02 Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο Insomnie έγραψε: #1.111 25-12-11 20:11 Προφανώς μιά ζωή είναι "καλή" και "σωστή" με διαφορετικούς τρόπους για το καθένα. Όλη η συζήτηση περί θρησκείας είναι μάταιη ακριβώς επειδή πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ρήμα "πιστεύω". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:14 Ο Mercury έγραψε: #1.112 25-12-11 20:14 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.113 25-12-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι μία. Εντός αυτής της αλήθειας είμαστε όλοι μας. Κατά συνέπεια εν δυνάμει, είμαστε και εμείς μέρος της. Απομένει από εμάς, εσάς και εμένα, η αναζήτηση αυτής Tης αλήθειας. Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που μέσα από τις αστοχίες μας-λάθη, μαθαίνουμε δηλαδή, μόλις πέσουμε σε κάποιο σφάλμα, άμεσες είναι οι ενέργειες μας και καταφέρνουμε να κάνουμε την απαραίτητη διόρθωση. Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που την ζούμε δίχως την αρωγή της φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Δεκεμβρίου 2011 Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:26 Ο Insomnie έγραψε: #1.114 25-12-11 20:26 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Click για ανάπτυξη... Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #1.115 25-12-11 20:27 Γιατι δεν το κανεις τοτε?? Για να παραφρασω και τον ποιητη...Δεν εχω τιποτα,δεν πιστευω τιποτα,δεν φοβαμαι τιποτα...Ειμαι ελευθερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο tsarachaf: #1.116 25-12-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς, για την λειτουργία του κόσμου, όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:46 Ο Νωεύς έγραψε: #1.117 25-12-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Click για ανάπτυξη... : Πράγματι! Ο Αβραάμ ή ο Οδυσσέας δεν είναι μυθικός, αλλά αληθινός(ιστορικός); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.118 26-12-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Searching giorgos5002 Wonderkid JohnOppie charmander gmoutzour taketrance Kate1914 Memetchi Paragontas7000 giannhs2001 Drscientist Scandal ROM32 fockos Eleni123- sakplat rafaela11 Ilikntas user110908 Giannismsn camil Debugging_Daemon aris65 Rene2004 johnsala Giorgkalo Εριφύλη bibliofagos Andante Natsuko chester20080 Μήτσος10 fourkaki gegeorgiou90 A350 Jim175 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Griff lebanon Joji Alessandra Eliza Maynard back2967 exotic xo epote Δροσουλίτης Shadowban aggorf Arianara S3 Maraki4you marww User2350 arko Helen06 Steliosgkougkou Εχέμυθη χημεια4λαιφ P.Dam. GeorgePap2003 ΘανάσοςG4 Libertus Maria_Xagorari AggelikiGr Fernando_A Startx0 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού Ness jj! Meow touvlo Obi-Wan Kenobi ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Abiogenesis tsiobieman xristarac Ρουθ Roulaki Αναστασία197 nimbus Ariana2018 Viedo Scott Sugarillo louminis SlimShady Νηματολάγνος Αντικειμενικός poso JohnGreek me lene harry akritas panagiotis econ Μάρκος Βασίλης tymvorixos orchidea Unseen skygge edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δεν ειναι αθεοι καποιοι που φτυνουν το χριστιανισμο και πιστευουν σε βιβλια φαντασιας! απλα αντιδραστικοι ειναι Click για ανάπτυξη... Προφανώς και δεν είναι άθεοι, ποιος είπε ότι είναι;; Πάντως η μεγαλύτερη διαφορά της Αγ. Γραφής και κάθε αντίστοιχου θρησκευτικού βιβλίου με του βιβλίου φαντασίας, είναι ότι τα τελευταία γράφτηκαν πολύ αργά για να τα πιστέψει ο κόσμος... Μάλιστα, μερικά από αυτά έχουν και πολύ περισσότερη λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:45 Ο Insomnie έγραψε: #1.107 25-12-11 19:45 Θα προτιμούσες να ζεις μια ευτυχησμένη ζωή μέσα σ'ένα "λευκό" ψέμα (αν όλοι έχουμε την ίδια ψευδαίσθηση...τι σημασία έχει να βλέπεις καθαρά?) ή δυστυχής δεχόμενος την αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:52 Ο Mercury έγραψε: #1.108 25-12-11 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Θα προτιμούσες να ζεις μια ευτυχησμένη ζωή μέσα σ'ένα "λευκό" ψέμα (αν όλοι έχουμε την ίδια ψευδαίσθηση...τι σημασία έχει να βλέπεις καθαρά?) ή δυστυχής δεχόμενος την αλήθεια? Click για ανάπτυξη... Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:00 Ο Insomnie έγραψε: #1.109 25-12-11 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Click για ανάπτυξη... Στη προκειμένη περίπτωση:πόσο "πρακτικό" είναι να ξέρεις οτι όταν πεθαίνεις όλα τελειώνουν? Σου προσφέρει κάτι παραπάνω από το να πιστεύεις οτι "Ο-Αη-Πέτρος-θα-κρίνει-τη-ψυχή-σου-και-αν-ήσουν-καλό-παιδί-θα-μπεις-στην-mvp-area" ? Απλά αναρωτιέμαι για το πόση αξία έχει η αλήθεια τελικά. /sarcasm Πολύ πρωτότυπη σκέψη,το ξέρω. /sarcasm off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Mercury έγραψε: #1.110 25-12-11 20:02 Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο Insomnie έγραψε: #1.111 25-12-11 20:11 Προφανώς μιά ζωή είναι "καλή" και "σωστή" με διαφορετικούς τρόπους για το καθένα. Όλη η συζήτηση περί θρησκείας είναι μάταιη ακριβώς επειδή πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ρήμα "πιστεύω". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:14 Ο Mercury έγραψε: #1.112 25-12-11 20:14 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.113 25-12-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι μία. Εντός αυτής της αλήθειας είμαστε όλοι μας. Κατά συνέπεια εν δυνάμει, είμαστε και εμείς μέρος της. Απομένει από εμάς, εσάς και εμένα, η αναζήτηση αυτής Tης αλήθειας. Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που μέσα από τις αστοχίες μας-λάθη, μαθαίνουμε δηλαδή, μόλις πέσουμε σε κάποιο σφάλμα, άμεσες είναι οι ενέργειες μας και καταφέρνουμε να κάνουμε την απαραίτητη διόρθωση. Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που την ζούμε δίχως την αρωγή της φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Δεκεμβρίου 2011 Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:26 Ο Insomnie έγραψε: #1.114 25-12-11 20:26 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Click για ανάπτυξη... Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #1.115 25-12-11 20:27 Γιατι δεν το κανεις τοτε?? Για να παραφρασω και τον ποιητη...Δεν εχω τιποτα,δεν πιστευω τιποτα,δεν φοβαμαι τιποτα...Ειμαι ελευθερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο tsarachaf: #1.116 25-12-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς, για την λειτουργία του κόσμου, όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:46 Ο Νωεύς έγραψε: #1.117 25-12-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Click για ανάπτυξη... : Πράγματι! Ο Αβραάμ ή ο Οδυσσέας δεν είναι μυθικός, αλλά αληθινός(ιστορικός); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.118 26-12-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Searching giorgos5002 Wonderkid JohnOppie charmander gmoutzour taketrance Kate1914 Memetchi Paragontas7000 giannhs2001 Drscientist Scandal ROM32 fockos Eleni123- sakplat rafaela11 Ilikntas user110908 Giannismsn camil Debugging_Daemon aris65 Rene2004 johnsala Giorgkalo Εριφύλη bibliofagos Andante Natsuko chester20080 Μήτσος10 fourkaki gegeorgiou90 A350 Jim175 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Griff lebanon Joji Alessandra Eliza Maynard back2967 exotic xo epote Δροσουλίτης Shadowban aggorf Arianara S3 Maraki4you marww User2350 arko Helen06 Steliosgkougkou Εχέμυθη χημεια4λαιφ P.Dam. GeorgePap2003 ΘανάσοςG4 Libertus Maria_Xagorari AggelikiGr Fernando_A Startx0 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού Ness jj! Meow touvlo Obi-Wan Kenobi ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Abiogenesis tsiobieman xristarac Ρουθ Roulaki Αναστασία197 nimbus Ariana2018 Viedo Scott Sugarillo louminis SlimShady Νηματολάγνος Αντικειμενικός poso JohnGreek me lene harry akritas panagiotis econ Μάρκος Βασίλης tymvorixos orchidea Unseen skygge edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα προτιμούσες να ζεις μια ευτυχησμένη ζωή μέσα σ'ένα "λευκό" ψέμα (αν όλοι έχουμε την ίδια ψευδαίσθηση...τι σημασία έχει να βλέπεις καθαρά?) ή δυστυχής δεχόμενος την αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:52 Ο Mercury έγραψε: #1.108 25-12-11 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Θα προτιμούσες να ζεις μια ευτυχησμένη ζωή μέσα σ'ένα "λευκό" ψέμα (αν όλοι έχουμε την ίδια ψευδαίσθηση...τι σημασία έχει να βλέπεις καθαρά?) ή δυστυχής δεχόμενος την αλήθεια? Click για ανάπτυξη... Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:00 Ο Insomnie έγραψε: #1.109 25-12-11 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Click για ανάπτυξη... Στη προκειμένη περίπτωση:πόσο "πρακτικό" είναι να ξέρεις οτι όταν πεθαίνεις όλα τελειώνουν? Σου προσφέρει κάτι παραπάνω από το να πιστεύεις οτι "Ο-Αη-Πέτρος-θα-κρίνει-τη-ψυχή-σου-και-αν-ήσουν-καλό-παιδί-θα-μπεις-στην-mvp-area" ? Απλά αναρωτιέμαι για το πόση αξία έχει η αλήθεια τελικά. /sarcasm Πολύ πρωτότυπη σκέψη,το ξέρω. /sarcasm off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Mercury έγραψε: #1.110 25-12-11 20:02 Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο Insomnie έγραψε: #1.111 25-12-11 20:11 Προφανώς μιά ζωή είναι "καλή" και "σωστή" με διαφορετικούς τρόπους για το καθένα. Όλη η συζήτηση περί θρησκείας είναι μάταιη ακριβώς επειδή πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ρήμα "πιστεύω". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:14 Ο Mercury έγραψε: #1.112 25-12-11 20:14 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.113 25-12-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι μία. Εντός αυτής της αλήθειας είμαστε όλοι μας. Κατά συνέπεια εν δυνάμει, είμαστε και εμείς μέρος της. Απομένει από εμάς, εσάς και εμένα, η αναζήτηση αυτής Tης αλήθειας. Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που μέσα από τις αστοχίες μας-λάθη, μαθαίνουμε δηλαδή, μόλις πέσουμε σε κάποιο σφάλμα, άμεσες είναι οι ενέργειες μας και καταφέρνουμε να κάνουμε την απαραίτητη διόρθωση. Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που την ζούμε δίχως την αρωγή της φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Δεκεμβρίου 2011 Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:26 Ο Insomnie έγραψε: #1.114 25-12-11 20:26 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Click για ανάπτυξη... Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #1.115 25-12-11 20:27 Γιατι δεν το κανεις τοτε?? Για να παραφρασω και τον ποιητη...Δεν εχω τιποτα,δεν πιστευω τιποτα,δεν φοβαμαι τιποτα...Ειμαι ελευθερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο tsarachaf: #1.116 25-12-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς, για την λειτουργία του κόσμου, όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:46 Ο Νωεύς έγραψε: #1.117 25-12-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Click για ανάπτυξη... : Πράγματι! Ο Αβραάμ ή ο Οδυσσέας δεν είναι μυθικός, αλλά αληθινός(ιστορικός); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.118 26-12-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Searching giorgos5002 Wonderkid JohnOppie charmander gmoutzour taketrance Kate1914 Memetchi Paragontas7000 giannhs2001 Drscientist Scandal ROM32 fockos Eleni123- sakplat rafaela11 Ilikntas user110908 Giannismsn camil Debugging_Daemon aris65 Rene2004 johnsala Giorgkalo Εριφύλη bibliofagos Andante Natsuko chester20080 Μήτσος10 fourkaki gegeorgiou90 A350 Jim175 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Griff lebanon Joji Alessandra Eliza Maynard back2967 exotic xo epote Δροσουλίτης Shadowban aggorf Arianara S3 Maraki4you marww User2350 arko Helen06 Steliosgkougkou Εχέμυθη χημεια4λαιφ P.Dam. GeorgePap2003 ΘανάσοςG4 Libertus Maria_Xagorari AggelikiGr Fernando_A Startx0 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού Ness jj! Meow touvlo Obi-Wan Kenobi ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Abiogenesis tsiobieman xristarac Ρουθ Roulaki Αναστασία197 nimbus Ariana2018 Viedo Scott Sugarillo louminis SlimShady Νηματολάγνος Αντικειμενικός poso JohnGreek me lene harry akritas panagiotis econ Μάρκος Βασίλης tymvorixos orchidea Unseen skygge edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Θα προτιμούσες να ζεις μια ευτυχησμένη ζωή μέσα σ'ένα "λευκό" ψέμα (αν όλοι έχουμε την ίδια ψευδαίσθηση...τι σημασία έχει να βλέπεις καθαρά?) ή δυστυχής δεχόμενος την αλήθεια? Click για ανάπτυξη... Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:00 Ο Insomnie έγραψε: #1.109 25-12-11 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Click για ανάπτυξη... Στη προκειμένη περίπτωση:πόσο "πρακτικό" είναι να ξέρεις οτι όταν πεθαίνεις όλα τελειώνουν? Σου προσφέρει κάτι παραπάνω από το να πιστεύεις οτι "Ο-Αη-Πέτρος-θα-κρίνει-τη-ψυχή-σου-και-αν-ήσουν-καλό-παιδί-θα-μπεις-στην-mvp-area" ? Απλά αναρωτιέμαι για το πόση αξία έχει η αλήθεια τελικά. /sarcasm Πολύ πρωτότυπη σκέψη,το ξέρω. /sarcasm off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Mercury έγραψε: #1.110 25-12-11 20:02 Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο Insomnie έγραψε: #1.111 25-12-11 20:11 Προφανώς μιά ζωή είναι "καλή" και "σωστή" με διαφορετικούς τρόπους για το καθένα. Όλη η συζήτηση περί θρησκείας είναι μάταιη ακριβώς επειδή πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ρήμα "πιστεύω". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:14 Ο Mercury έγραψε: #1.112 25-12-11 20:14 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.113 25-12-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι μία. Εντός αυτής της αλήθειας είμαστε όλοι μας. Κατά συνέπεια εν δυνάμει, είμαστε και εμείς μέρος της. Απομένει από εμάς, εσάς και εμένα, η αναζήτηση αυτής Tης αλήθειας. Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που μέσα από τις αστοχίες μας-λάθη, μαθαίνουμε δηλαδή, μόλις πέσουμε σε κάποιο σφάλμα, άμεσες είναι οι ενέργειες μας και καταφέρνουμε να κάνουμε την απαραίτητη διόρθωση. Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που την ζούμε δίχως την αρωγή της φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Δεκεμβρίου 2011 Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:26 Ο Insomnie έγραψε: #1.114 25-12-11 20:26 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Click για ανάπτυξη... Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #1.115 25-12-11 20:27 Γιατι δεν το κανεις τοτε?? Για να παραφρασω και τον ποιητη...Δεν εχω τιποτα,δεν πιστευω τιποτα,δεν φοβαμαι τιποτα...Ειμαι ελευθερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο tsarachaf: #1.116 25-12-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς, για την λειτουργία του κόσμου, όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:46 Ο Νωεύς έγραψε: #1.117 25-12-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Click για ανάπτυξη... : Πράγματι! Ο Αβραάμ ή ο Οδυσσέας δεν είναι μυθικός, αλλά αληθινός(ιστορικός); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.118 26-12-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Searching giorgos5002 Wonderkid JohnOppie charmander gmoutzour taketrance Kate1914 Memetchi Paragontas7000 giannhs2001 Drscientist Scandal ROM32 fockos Eleni123- sakplat rafaela11 Ilikntas user110908 Giannismsn camil Debugging_Daemon aris65 Rene2004 johnsala Giorgkalo Εριφύλη bibliofagos Andante Natsuko chester20080 Μήτσος10 fourkaki gegeorgiou90 A350 Jim175 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Griff lebanon Joji Alessandra Eliza Maynard back2967 exotic xo epote Δροσουλίτης Shadowban aggorf Arianara S3 Maraki4you marww User2350 arko Helen06 Steliosgkougkou Εχέμυθη χημεια4λαιφ P.Dam. GeorgePap2003 ΘανάσοςG4 Libertus Maria_Xagorari AggelikiGr Fernando_A Startx0 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού Ness jj! Meow touvlo Obi-Wan Kenobi ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Abiogenesis tsiobieman xristarac Ρουθ Roulaki Αναστασία197 nimbus Ariana2018 Viedo Scott Sugarillo louminis SlimShady Νηματολάγνος Αντικειμενικός poso JohnGreek me lene harry akritas panagiotis econ Μάρκος Βασίλης tymvorixos orchidea Unseen skygge edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Μπορεις να το εκφρασεις με πιο καθαρο τροπο?? Οι παρομοιασεις δεν μου αρεσουν, και δεχονται πολλες ερμηνειες... Click για ανάπτυξη... Στη προκειμένη περίπτωση:πόσο "πρακτικό" είναι να ξέρεις οτι όταν πεθαίνεις όλα τελειώνουν? Σου προσφέρει κάτι παραπάνω από το να πιστεύεις οτι "Ο-Αη-Πέτρος-θα-κρίνει-τη-ψυχή-σου-και-αν-ήσουν-καλό-παιδί-θα-μπεις-στην-mvp-area" ? Απλά αναρωτιέμαι για το πόση αξία έχει η αλήθεια τελικά. /sarcasm Πολύ πρωτότυπη σκέψη,το ξέρω. /sarcasm off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Mercury έγραψε: #1.110 25-12-11 20:02 Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο Insomnie έγραψε: #1.111 25-12-11 20:11 Προφανώς μιά ζωή είναι "καλή" και "σωστή" με διαφορετικούς τρόπους για το καθένα. Όλη η συζήτηση περί θρησκείας είναι μάταιη ακριβώς επειδή πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ρήμα "πιστεύω". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:14 Ο Mercury έγραψε: #1.112 25-12-11 20:14 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.113 25-12-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι μία. Εντός αυτής της αλήθειας είμαστε όλοι μας. Κατά συνέπεια εν δυνάμει, είμαστε και εμείς μέρος της. Απομένει από εμάς, εσάς και εμένα, η αναζήτηση αυτής Tης αλήθειας. Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που μέσα από τις αστοχίες μας-λάθη, μαθαίνουμε δηλαδή, μόλις πέσουμε σε κάποιο σφάλμα, άμεσες είναι οι ενέργειες μας και καταφέρνουμε να κάνουμε την απαραίτητη διόρθωση. Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που την ζούμε δίχως την αρωγή της φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Δεκεμβρίου 2011 Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:26 Ο Insomnie έγραψε: #1.114 25-12-11 20:26 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Click για ανάπτυξη... Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #1.115 25-12-11 20:27 Γιατι δεν το κανεις τοτε?? Για να παραφρασω και τον ποιητη...Δεν εχω τιποτα,δεν πιστευω τιποτα,δεν φοβαμαι τιποτα...Ειμαι ελευθερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο tsarachaf: #1.116 25-12-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς, για την λειτουργία του κόσμου, όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:46 Ο Νωεύς έγραψε: #1.117 25-12-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Click για ανάπτυξη... : Πράγματι! Ο Αβραάμ ή ο Οδυσσέας δεν είναι μυθικός, αλλά αληθινός(ιστορικός); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.118 26-12-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Searching giorgos5002 Wonderkid JohnOppie charmander gmoutzour taketrance Kate1914 Memetchi Paragontas7000 giannhs2001 Drscientist Scandal ROM32 fockos Eleni123- sakplat rafaela11 Ilikntas user110908 Giannismsn camil Debugging_Daemon aris65 Rene2004 johnsala Giorgkalo Εριφύλη bibliofagos Andante Natsuko chester20080 Μήτσος10 fourkaki gegeorgiou90 A350 Jim175 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Griff lebanon Joji Alessandra Eliza Maynard back2967 exotic xo epote Δροσουλίτης Shadowban aggorf Arianara S3 Maraki4you marww User2350 arko Helen06 Steliosgkougkou Εχέμυθη χημεια4λαιφ P.Dam. GeorgePap2003 ΘανάσοςG4 Libertus Maria_Xagorari AggelikiGr Fernando_A Startx0 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού Ness jj! Meow touvlo Obi-Wan Kenobi ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Abiogenesis tsiobieman xristarac Ρουθ Roulaki Αναστασία197 nimbus Ariana2018 Viedo Scott Sugarillo louminis SlimShady Νηματολάγνος Αντικειμενικός poso JohnGreek me lene harry akritas panagiotis econ Μάρκος Βασίλης tymvorixos orchidea Unseen skygge edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο Insomnie έγραψε: #1.111 25-12-11 20:11 Προφανώς μιά ζωή είναι "καλή" και "σωστή" με διαφορετικούς τρόπους για το καθένα. Όλη η συζήτηση περί θρησκείας είναι μάταιη ακριβώς επειδή πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ρήμα "πιστεύω". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:14 Ο Mercury έγραψε: #1.112 25-12-11 20:14 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.113 25-12-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι μία. Εντός αυτής της αλήθειας είμαστε όλοι μας. Κατά συνέπεια εν δυνάμει, είμαστε και εμείς μέρος της. Απομένει από εμάς, εσάς και εμένα, η αναζήτηση αυτής Tης αλήθειας. Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που μέσα από τις αστοχίες μας-λάθη, μαθαίνουμε δηλαδή, μόλις πέσουμε σε κάποιο σφάλμα, άμεσες είναι οι ενέργειες μας και καταφέρνουμε να κάνουμε την απαραίτητη διόρθωση. Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που την ζούμε δίχως την αρωγή της φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Δεκεμβρίου 2011 Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:26 Ο Insomnie έγραψε: #1.114 25-12-11 20:26 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Click για ανάπτυξη... Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #1.115 25-12-11 20:27 Γιατι δεν το κανεις τοτε?? Για να παραφρασω και τον ποιητη...Δεν εχω τιποτα,δεν πιστευω τιποτα,δεν φοβαμαι τιποτα...Ειμαι ελευθερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο tsarachaf: #1.116 25-12-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς, για την λειτουργία του κόσμου, όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:46 Ο Νωεύς έγραψε: #1.117 25-12-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Click για ανάπτυξη... : Πράγματι! Ο Αβραάμ ή ο Οδυσσέας δεν είναι μυθικός, αλλά αληθινός(ιστορικός); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.118 26-12-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Searching giorgos5002 Wonderkid JohnOppie charmander gmoutzour taketrance Kate1914 Memetchi Paragontas7000 giannhs2001 Drscientist Scandal ROM32 fockos Eleni123- sakplat rafaela11 Ilikntas user110908 Giannismsn camil Debugging_Daemon aris65 Rene2004 johnsala Giorgkalo Εριφύλη bibliofagos Andante Natsuko chester20080 Μήτσος10 fourkaki gegeorgiou90 A350 Jim175 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Griff lebanon Joji Alessandra Eliza Maynard back2967 exotic xo epote Δροσουλίτης Shadowban aggorf Arianara S3 Maraki4you marww User2350 arko Helen06 Steliosgkougkou Εχέμυθη χημεια4λαιφ P.Dam. GeorgePap2003 ΘανάσοςG4 Libertus Maria_Xagorari AggelikiGr Fernando_A Startx0 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού Ness jj! Meow touvlo Obi-Wan Kenobi ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Abiogenesis tsiobieman xristarac Ρουθ Roulaki Αναστασία197 nimbus Ariana2018 Viedo Scott Sugarillo louminis SlimShady Νηματολάγνος Αντικειμενικός poso JohnGreek me lene harry akritas panagiotis econ Μάρκος Βασίλης tymvorixos orchidea Unseen skygge edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προφανώς μιά ζωή είναι "καλή" και "σωστή" με διαφορετικούς τρόπους για το καθένα. Όλη η συζήτηση περί θρησκείας είναι μάταιη ακριβώς επειδή πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ρήμα "πιστεύω". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:14 Ο Mercury έγραψε: #1.112 25-12-11 20:14 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.113 25-12-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι μία. Εντός αυτής της αλήθειας είμαστε όλοι μας. Κατά συνέπεια εν δυνάμει, είμαστε και εμείς μέρος της. Απομένει από εμάς, εσάς και εμένα, η αναζήτηση αυτής Tης αλήθειας. Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που μέσα από τις αστοχίες μας-λάθη, μαθαίνουμε δηλαδή, μόλις πέσουμε σε κάποιο σφάλμα, άμεσες είναι οι ενέργειες μας και καταφέρνουμε να κάνουμε την απαραίτητη διόρθωση. Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που την ζούμε δίχως την αρωγή της φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Δεκεμβρίου 2011 Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:26 Ο Insomnie έγραψε: #1.114 25-12-11 20:26 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Click για ανάπτυξη... Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #1.115 25-12-11 20:27 Γιατι δεν το κανεις τοτε?? Για να παραφρασω και τον ποιητη...Δεν εχω τιποτα,δεν πιστευω τιποτα,δεν φοβαμαι τιποτα...Ειμαι ελευθερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο tsarachaf: #1.116 25-12-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς, για την λειτουργία του κόσμου, όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:46 Ο Νωεύς έγραψε: #1.117 25-12-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Click για ανάπτυξη... : Πράγματι! Ο Αβραάμ ή ο Οδυσσέας δεν είναι μυθικός, αλλά αληθινός(ιστορικός); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.118 26-12-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Searching giorgos5002 Wonderkid JohnOppie charmander gmoutzour taketrance Kate1914 Memetchi Paragontas7000 giannhs2001 Drscientist Scandal ROM32 fockos Eleni123- sakplat rafaela11 Ilikntas user110908 Giannismsn camil Debugging_Daemon aris65 Rene2004 johnsala Giorgkalo Εριφύλη bibliofagos Andante Natsuko chester20080 Μήτσος10 fourkaki gegeorgiou90 A350 Jim175 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Griff lebanon Joji Alessandra Eliza Maynard back2967 exotic xo epote Δροσουλίτης Shadowban aggorf Arianara S3 Maraki4you marww User2350 arko Helen06 Steliosgkougkou Εχέμυθη χημεια4λαιφ P.Dam. GeorgePap2003 ΘανάσοςG4 Libertus Maria_Xagorari AggelikiGr Fernando_A Startx0 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού Ness jj! Meow touvlo Obi-Wan Kenobi ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Abiogenesis tsiobieman xristarac Ρουθ Roulaki Αναστασία197 nimbus Ariana2018 Viedo Scott Sugarillo louminis SlimShady Νηματολάγνος Αντικειμενικός poso JohnGreek me lene harry akritas panagiotis econ Μάρκος Βασίλης tymvorixos orchidea Unseen skygge edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:20 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.113 25-12-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι μία. Εντός αυτής της αλήθειας είμαστε όλοι μας. Κατά συνέπεια εν δυνάμει, είμαστε και εμείς μέρος της. Απομένει από εμάς, εσάς και εμένα, η αναζήτηση αυτής Tης αλήθειας. Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που μέσα από τις αστοχίες μας-λάθη, μαθαίνουμε δηλαδή, μόλις πέσουμε σε κάποιο σφάλμα, άμεσες είναι οι ενέργειες μας και καταφέρνουμε να κάνουμε την απαραίτητη διόρθωση. Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που την ζούμε δίχως την αρωγή της φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Δεκεμβρίου 2011 Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:26 Ο Insomnie έγραψε: #1.114 25-12-11 20:26 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Click για ανάπτυξη... Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #1.115 25-12-11 20:27 Γιατι δεν το κανεις τοτε?? Για να παραφρασω και τον ποιητη...Δεν εχω τιποτα,δεν πιστευω τιποτα,δεν φοβαμαι τιποτα...Ειμαι ελευθερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο tsarachaf: #1.116 25-12-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς, για την λειτουργία του κόσμου, όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:46 Ο Νωεύς έγραψε: #1.117 25-12-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Click για ανάπτυξη... : Πράγματι! Ο Αβραάμ ή ο Οδυσσέας δεν είναι μυθικός, αλλά αληθινός(ιστορικός); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.118 26-12-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Searching giorgos5002 Wonderkid JohnOppie charmander gmoutzour taketrance Kate1914 Memetchi Paragontas7000 giannhs2001 Drscientist Scandal ROM32 fockos Eleni123- sakplat rafaela11 Ilikntas user110908 Giannismsn camil Debugging_Daemon aris65 Rene2004 johnsala Giorgkalo Εριφύλη bibliofagos Andante Natsuko chester20080 Μήτσος10 fourkaki gegeorgiou90 A350 Jim175 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Griff lebanon Joji Alessandra Eliza Maynard back2967 exotic xo epote Δροσουλίτης Shadowban aggorf Arianara S3 Maraki4you marww User2350 arko Helen06 Steliosgkougkou Εχέμυθη χημεια4λαιφ P.Dam. GeorgePap2003 ΘανάσοςG4 Libertus Maria_Xagorari AggelikiGr Fernando_A Startx0 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού Ness jj! Meow touvlo Obi-Wan Kenobi ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Abiogenesis tsiobieman xristarac Ρουθ Roulaki Αναστασία197 nimbus Ariana2018 Viedo Scott Sugarillo louminis SlimShady Νηματολάγνος Αντικειμενικός poso JohnGreek me lene harry akritas panagiotis econ Μάρκος Βασίλης tymvorixos orchidea Unseen skygge edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι μία. Εντός αυτής της αλήθειας είμαστε όλοι μας. Κατά συνέπεια εν δυνάμει, είμαστε και εμείς μέρος της. Απομένει από εμάς, εσάς και εμένα, η αναζήτηση αυτής Tης αλήθειας. Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Well...Πιστευω οτι η ζωη που ζουμε,ειναι το μονο σιγουρο πραμα που εχουμε. Δεν πιστευω οτι ειναι ενα τεστ για περαιτερω ζωη. Και ορισε μου το καλη και σωστη ζωη... Click για ανάπτυξη... Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που μέσα από τις αστοχίες μας-λάθη, μαθαίνουμε δηλαδή, μόλις πέσουμε σε κάποιο σφάλμα, άμεσες είναι οι ενέργειες μας και καταφέρνουμε να κάνουμε την απαραίτητη διόρθωση. Καλή και σωστή ζωή, είναι αυτή που την ζούμε δίχως την αρωγή της φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:26 Ο Insomnie έγραψε: #1.114 25-12-11 20:26 Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Click για ανάπτυξη... Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #1.115 25-12-11 20:27 Γιατι δεν το κανεις τοτε?? Για να παραφρασω και τον ποιητη...Δεν εχω τιποτα,δεν πιστευω τιποτα,δεν φοβαμαι τιποτα...Ειμαι ελευθερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο tsarachaf: #1.116 25-12-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς, για την λειτουργία του κόσμου, όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:46 Ο Νωεύς έγραψε: #1.117 25-12-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Click για ανάπτυξη... : Πράγματι! Ο Αβραάμ ή ο Οδυσσέας δεν είναι μυθικός, αλλά αληθινός(ιστορικός); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.118 26-12-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Searching giorgos5002 Wonderkid JohnOppie charmander gmoutzour taketrance Kate1914 Memetchi Paragontas7000 giannhs2001 Drscientist Scandal ROM32 fockos Eleni123- sakplat rafaela11 Ilikntas user110908 Giannismsn camil Debugging_Daemon aris65 Rene2004 johnsala Giorgkalo Εριφύλη bibliofagos Andante Natsuko chester20080 Μήτσος10 fourkaki gegeorgiou90 A350 Jim175 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Griff lebanon Joji Alessandra Eliza Maynard back2967 exotic xo epote Δροσουλίτης Shadowban aggorf Arianara S3 Maraki4you marww User2350 arko Helen06 Steliosgkougkou Εχέμυθη χημεια4λαιφ P.Dam. GeorgePap2003 ΘανάσοςG4 Libertus Maria_Xagorari AggelikiGr Fernando_A Startx0 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού Ness jj! Meow touvlo Obi-Wan Kenobi ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Abiogenesis tsiobieman xristarac Ρουθ Roulaki Αναστασία197 nimbus Ariana2018 Viedo Scott Sugarillo louminis SlimShady Νηματολάγνος Αντικειμενικός poso JohnGreek me lene harry akritas panagiotis econ Μάρκος Βασίλης tymvorixos orchidea Unseen skygge edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δωστε μου επαρκη και αδιαμφησβητητα στοιχεια οτι υπαρχει κατι εκει πανω...Και θα γινω ο πιο ευσεβης πιστος... Μεχρι τοτε επιτρεψτε μου να αμφισβητω τα παντα!!! Click για ανάπτυξη... Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #1.115 25-12-11 20:27 Γιατι δεν το κανεις τοτε?? Για να παραφρασω και τον ποιητη...Δεν εχω τιποτα,δεν πιστευω τιποτα,δεν φοβαμαι τιποτα...Ειμαι ελευθερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο tsarachaf: #1.116 25-12-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς, για την λειτουργία του κόσμου, όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:46 Ο Νωεύς έγραψε: #1.117 25-12-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Click για ανάπτυξη... : Πράγματι! Ο Αβραάμ ή ο Οδυσσέας δεν είναι μυθικός, αλλά αληθινός(ιστορικός); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.118 26-12-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Searching giorgos5002 Wonderkid JohnOppie charmander gmoutzour taketrance Kate1914 Memetchi Paragontas7000 giannhs2001 Drscientist Scandal ROM32 fockos Eleni123- sakplat rafaela11 Ilikntas user110908 Giannismsn camil Debugging_Daemon aris65 Rene2004 johnsala Giorgkalo Εριφύλη bibliofagos Andante Natsuko chester20080 Μήτσος10 fourkaki gegeorgiou90 A350 Jim175 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Griff lebanon Joji Alessandra Eliza Maynard back2967 exotic xo epote Δροσουλίτης Shadowban aggorf Arianara S3 Maraki4you marww User2350 arko Helen06 Steliosgkougkou Εχέμυθη χημεια4λαιφ P.Dam. GeorgePap2003 ΘανάσοςG4 Libertus Maria_Xagorari AggelikiGr Fernando_A Startx0 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού Ness jj! Meow touvlo Obi-Wan Kenobi ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Abiogenesis tsiobieman xristarac Ρουθ Roulaki Αναστασία197 nimbus Ariana2018 Viedo Scott Sugarillo louminis SlimShady Νηματολάγνος Αντικειμενικός poso JohnGreek me lene harry akritas panagiotis econ Μάρκος Βασίλης tymvorixos orchidea Unseen skygge edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατι δεν το κανεις τοτε?? Για να παραφρασω και τον ποιητη...Δεν εχω τιποτα,δεν πιστευω τιποτα,δεν φοβαμαι τιποτα...Ειμαι ελευθερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:42 Ο tsarachaf: #1.116 25-12-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς, για την λειτουργία του κόσμου, όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:46 Ο Νωεύς έγραψε: #1.117 25-12-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Click για ανάπτυξη... : Πράγματι! Ο Αβραάμ ή ο Οδυσσέας δεν είναι μυθικός, αλλά αληθινός(ιστορικός); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.118 26-12-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Searching giorgos5002 Wonderkid JohnOppie charmander gmoutzour taketrance Kate1914 Memetchi Paragontas7000 giannhs2001 Drscientist Scandal ROM32 fockos Eleni123- sakplat rafaela11 Ilikntas user110908 Giannismsn camil Debugging_Daemon aris65 Rene2004 johnsala Giorgkalo Εριφύλη bibliofagos Andante Natsuko chester20080 Μήτσος10 fourkaki gegeorgiou90 A350 Jim175 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Griff lebanon Joji Alessandra Eliza Maynard back2967 exotic xo epote Δροσουλίτης Shadowban aggorf Arianara S3 Maraki4you marww User2350 arko Helen06 Steliosgkougkou Εχέμυθη χημεια4λαιφ P.Dam. GeorgePap2003 ΘανάσοςG4 Libertus Maria_Xagorari AggelikiGr Fernando_A Startx0 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού Ness jj! Meow touvlo Obi-Wan Kenobi ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Abiogenesis tsiobieman xristarac Ρουθ Roulaki Αναστασία197 nimbus Ariana2018 Viedo Scott Sugarillo louminis SlimShady Νηματολάγνος Αντικειμενικός poso JohnGreek me lene harry akritas panagiotis econ Μάρκος Βασίλης tymvorixos orchidea Unseen skygge edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Το ωραίο είναι οτι το επιχείρημά σου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εναντίων σου. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς, για την λειτουργία του κόσμου, όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:46 Ο Νωεύς έγραψε: #1.117 25-12-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Click για ανάπτυξη... : Πράγματι! Ο Αβραάμ ή ο Οδυσσέας δεν είναι μυθικός, αλλά αληθινός(ιστορικός); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.118 26-12-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Searching giorgos5002 Wonderkid JohnOppie charmander gmoutzour taketrance Kate1914 Memetchi Paragontas7000 giannhs2001 Drscientist Scandal ROM32 fockos Eleni123- sakplat rafaela11 Ilikntas user110908 Giannismsn camil Debugging_Daemon aris65 Rene2004 johnsala Giorgkalo Εριφύλη bibliofagos Andante Natsuko chester20080 Μήτσος10 fourkaki gegeorgiou90 A350 Jim175 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Griff lebanon Joji Alessandra Eliza Maynard back2967 exotic xo epote Δροσουλίτης Shadowban aggorf Arianara S3 Maraki4you marww User2350 arko Helen06 Steliosgkougkou Εχέμυθη χημεια4λαιφ P.Dam. GeorgePap2003 ΘανάσοςG4 Libertus Maria_Xagorari AggelikiGr Fernando_A Startx0 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού Ness jj! Meow touvlo Obi-Wan Kenobi ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Abiogenesis tsiobieman xristarac Ρουθ Roulaki Αναστασία197 nimbus Ariana2018 Viedo Scott Sugarillo louminis SlimShady Νηματολάγνος Αντικειμενικός poso JohnGreek me lene harry akritas panagiotis econ Μάρκος Βασίλης tymvorixos orchidea Unseen skygge edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Επιτρεψε μου να διαφωνησω Μαξιμε...Αλλα σε ποια αληθεια αναφερεσαι?? Της Αγιας Γραφης??...Της Βιβλου?? Δεν το λεω με ειρωνικο υφος..αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω για ποια αληθεια μιλατε?? Click για ανάπτυξη... : Πράγματι! Ο Αβραάμ ή ο Οδυσσέας δεν είναι μυθικός, αλλά αληθινός(ιστορικός); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:33 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.118 26-12-11 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Searching giorgos5002 Wonderkid JohnOppie charmander gmoutzour taketrance Kate1914 Memetchi Paragontas7000 giannhs2001 Drscientist Scandal ROM32 fockos Eleni123- sakplat rafaela11 Ilikntas user110908 Giannismsn camil Debugging_Daemon aris65 Rene2004 johnsala Giorgkalo Εριφύλη bibliofagos Andante Natsuko chester20080 Μήτσος10 fourkaki gegeorgiou90 A350 Jim175 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Griff lebanon Joji Alessandra Eliza Maynard back2967 exotic xo epote Δροσουλίτης Shadowban aggorf Arianara S3 Maraki4you marww User2350 arko Helen06 Steliosgkougkou Εχέμυθη χημεια4λαιφ P.Dam. GeorgePap2003 ΘανάσοςG4 Libertus Maria_Xagorari AggelikiGr Fernando_A Startx0 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού Ness jj! Meow touvlo Obi-Wan Kenobi ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Abiogenesis tsiobieman xristarac Ρουθ Roulaki Αναστασία197 nimbus Ariana2018 Viedo Scott Sugarillo louminis SlimShady Νηματολάγνος Αντικειμενικός poso JohnGreek me lene harry akritas panagiotis econ Μάρκος Βασίλης tymvorixos orchidea Unseen skygge edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Αγγιζω την τελειοτητα!!! που ελεγε και μια φιρμα για μερικα φεγγαρια... Περα απο την πλακα....Περα απο τα αυτονοητα "δεν βλαπτω ανθρωπινες ζωες και προσεχω/προστατευω τον πλανητη"(με οτι συνεπαγεται αυτο),δεν μπορω να δω κατι κακο στον ηθικο κανονα καποιου(εγω προτιμω να το λεω κωδικα..Σαν τους ιπποτες) Click για ανάπτυξη... Ασε τους ιππότες, γιατι ούτε είσαι, ούτε πανοπλία διαθέτεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν. Ανάμεσα στην τελειότητα και τους ηθικούς κανόνες των ανθρώπων, υπάρχει τεράστια διαφορά. Αρα, δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να νομίζεις ότι οι ηθικοί κανόνες σου σε καθιστούν τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:38 Ο Mercury έγραψε: #1.119 26-12-11 02:38 Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 133 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο...Εκει που νομιζεις οτι το εφτασες στα ορια του...Ξαφνικα βλεπεις οτι μπορεις να το πας παραπερα...Για αυτο δεν πιστευω στο τελειο...Παροτι ειμαι κομματακι τελειομανης(αλλα το δουλευω αυτο). Η τελειοτητα δεν υπαρχει...Γιατι εαν και εφοσον την κατακτησεις...τι γινεται μετα?? Δεν υπαρχει αλλος δρομος για εξελιξη, για προοδο...Μενεις στασιμος... Και η στασιμοτητα ειναι ενα ειδος θανατου...Δεν σκοτωνω,ουτε βλαπτω καποιον...Απο εκει και περα δεν υπαρχει λαθος και σωστος...Μονο επιλογες... Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:46 Ο Μάξιμος έγραψε: #1.120 26-12-11 02:46 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Το τελειο ειναι σαν το αδυνατο................. Και αφου πιστευεις στο τελειο...Ορισε το μου σε παρακαλω.. Click για ανάπτυξη... Εθεσα την λέξη <<τέλειο>> σε αντιπαράθεση με τους ηθικούς κανόνες-κώδικες, που εσύ ανέφερες. Αλλα και για να κάνω μια προσπάθεια στον αυθαίρετο ορισμό απο εμένα για το τέλειο, θα σου πω οτι, λέγοντας αγγίζοντας το τέλειο εννοώ την αύξηση του αντιληπτικού μας πεδίου σε επίπεδα που ούτε τα φανταζόμαστε σήμερα και το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.