georgia1388
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

κατσε εσυ μου ειπες οτι μιλαω εκ του ασφαλους,αφου εχουν τελειωσει τα βασανα μου και σου απαντησα οτι φυσικα και εχω προβληματα,οικονομικα εργασιακα κτλ πως ειναι δυνατον να μου πανε ολα τελεια?απλα ξεχνας το σημαντικοτερο οτι ΟΛΑ ειναι αντιμετωπισημα γιατι εχω πιστη,λυπαμαι που δεν καταλαβαινεις αλλα για μενα ειναι πολυ απλο και ισως δεν μπορω να σε κανω να το καταλαβεις
ενα προβλημα υγειας επετρεψε μου να σου πω οτι ειναι πιο σοβαρο απτο οτι εισαι ανεργος,η τα βγαζεις με δυσκολια περα
*δεν μπορεις να με κανεις να το καταλαβω;;τοτε πως μπορεις εσυ η ο καθε χριστιανος να κανει ενα παιδι να το καταλαβει
;μηπως επειδη ειναι στην παιδικη ηλικια αρα χειραγωγειται πιο ευκολα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia1388
Νεοφερμένο μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

δηλαδη επειδη ειμαι υγιής σημαινει για σενα οτι απο ευγνωμοσυνη και μονο πιστευω στον Θεο?και αυριο αν μεινω παραλυτη παλι θα τον αγαπω το ιδιο,τι μου λες?τι ειμαι κανα παιδακι να αλλαζω τα πιστευω μου μερα παρα μερα απλα και μονο γιατι ο Θεος δεν μου κανει τα χατηρια?ε μα σου εξηγω(οσο γινεται μεσω ενος σιτε) και δεν μπορεις να με καλαταλαβεις γιατι ισως εισαι και λιγο αρνητικη στο να μαθεις τι αλλο να κανω δηλαδη?δοξα το Θεο δεν ειμαι τοσο ευκολοπιστη και να πιστευω οτι μου λεγανε οι γονεις θειοι κτλ..αλλα εχω δικη μου πιστη.
πως το ξερεις οτι θα τον αγαπας το ίδιο αν αυριο(που το απευχομαι

χατιρια λες εσυ την υγεια σου; φαινεται πως δεν την εχεις στερηθει....
ουκ αναφερεις το ονομα του επι ματαιω

Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος

Υγ: Πάντως,το άπειρο παπαδαριό με τις δήθεν Θεούσες και ταυτόχρονα τις αισχρές κομπίνες κάτω από τα τραπέζια εις βάρος των φτωχών,Θεός δεν ορίζεται.
georgia1388
Νεοφερμένο μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

επειδη ηταν η μονη σου ελπιδα και παρηγορια η πιστη στο θεο.αν τελικα σου τον επαιρνε (ευτυχως δεν στον πηρε)δεν νομιζω οτι θα ειχες την ιδια αποψη,παλι μιλαω εξ ιδιας πειραςοταν εμαθα οτι ο πατερας μου θα πεθανει σε 12 μηνες και δεν αρνηθηκα τον Θεο?αντιθετα προσευχηθηκα πιο πολυ!
ναι...αν δεν σου δινει το ποιο βασικο,,την ζωη σου τοτε ναιεσυ δεν εγραψες πριν οτι πρόσπαθούσες να ζεις σύμφωνα με το θέλημα Του και που τον είχες παρακαλέσει πολλές φορες να σε βοηθήσει αλλα τελικα δεν το κανε ποτε και αυτο σε εκανε να μην πιστευεις στην υπαρξη Του?αυτο τι ειναι?δεν εχουμε υπομονη γιατι δεν μας δινει οτι του ζηταμε και τον εγκαταλειπουμε?
να σε ρωτησω και κατι αλλο,μιας και σε βρηκα προχειρη

georgia1388
Νεοφερμένο μέλος

κ δεν το κανει απο εγωισμο επειδη τολμησε καποιος να μην τον ακολουθησει αλλα μπας και τον ξυπνησει καπως και προλαβει να σωθεi
Με ένα τέτοιο ον δεν θα ήθελα να έχω καμιά σχέση. Θα ήταν απογοητευτικό ο δημιουργός να ήταν όπως τον περιγράφεις, μία τόσο αυταρχική μορφή. Εξήγησε λίγο, τί εννοείς να σωθεί (δεδομένου ότι λες πώς είναι άσχετο από το "δεν τον ακολουθεί");
georgia1388
Νεοφερμένο μέλος

georgia1388
Νεοφερμένο μέλος

Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

Και ναι έχω διαβάσει πολλές φορές την Κ.Δ και λίγο την Π.Δ γιατί είχα περάσει μια φάση που πίστευα σε αυτά και τα διάβασα πολύ καλά (τουλάχιστον την Κ.Δ)
Μιλάμε για την σημερινή κοινωνία που τα παιδιά μεγαλώνουν με την βεβαιότητα ότι υπάρχει ο Θεός και μετά βλέπουν ότι όλο αυτό ήταν ψέμα και ότι ίσως δεν υπάρχει.
Συν το νηπιοβάπτισμα και αάλλα.
georgia1388
Νεοφερμένο μέλος

Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

georgia1388
Νεοφερμένο μέλος

ε γι αυτο καλυτερο και πιο σωστο δεν ειναι να μην λεμε με βεβαιοτητα στον αλλο οτι η πιστη του ειναι λαθος η αντιστοιχα σωστη αφου οπως πιστευεις αποδειξεις δεν θα βρεθουν ποτε?αλλο ειναι οι υποθεσεις..
Αυτό έλεγε: https://fromjesus.info/#/OT/Leviticus/20/GRE
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

georgia1388
Νεοφερμένο μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί άνθρωποι όπως νεογέννητα βρέφη,που δεν έχουν διαπράξει κάποια αμαρτία,πεθαίνουν;
*γεωργία,αυτό το αμαρτίες γονέων παιδεύουσιν τέκνα δεν ταιριάζει σε έναν δίκαιο και πανάγαθο θεό,οπότε μη το ξαναπείς γιατί τότε αποδεικνύεις ότι αν υπάρχει θεός,είναι άδικος και κακεντρεχής
Dalian
Περιβόητο μέλος

STOP.Γιατί άνθρωποι όπως νεογέννητα βρέφη,που δεν έχουν διαπράξει κάποια αμαρτία,πεθαίνουν;
JUST.STOP.
Το νεογέννητο πέθανε για διάφορους ιατρικούς λόγους. Δεν είναι θέμα ηθικής ούτε αμαρτίας ούτε τπτ. Δεν ήταν αρκετά υγιές οπότε πέθανε.
Παρ'το χαμπάρι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Scandal
- gmoutzour
- Giorgkalo
- giannhs2001
- Andante
- ROM32
- Natsuko
- chester20080
- taketrance
- Memetchi
- Reader
- rafaela11
- Kate1914
- NeosUser2023
- charmander
- American Economist
- Μήτσος10
- fourkaki
- bibliofagos
- Debugging_Demon
- Rene2004
- Paragontas7000
- gegeorgiou90
- A350
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Jim175
- iiTzArismaltor_
- fmarulezkd
- Griff
- lebanon
- Joji
- Alessandra Eliza
- Maynard
- back2967
- exotic xo
- epote
- Δροσουλίτης
- Wonderkid
- Shadowban
- aggorf
- Arianara S3
- Maraki4you
- marww
- User2350
- arko
- Helen06
- Steliosgkougkou
- camil
- Εχέμυθη
- χημεια4λαιφ
- fockos
- P.Dam.
- GeorgePap2003
- ΘανάσοςG4
- Libertus
- Maria_Xagorari
- AggelikiGr
- Fernando_A
- Startx0
- Ωρορα
- Γιώτα Γιαννακού
- Ness
- DimitraA.
- jj!
- Meow
- touvlo
- Obi-Wan Kenobi
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Abiogenesis
- tsiobieman
- xristarac
- Ρουθ
- Roulaki
- Αναστασία197
- nimbus
- Ariana2018
- Viedo
- Scott
- Sugarillo
- louminis
- SlimShady
- Νηματολάγνος
- Αντικειμενικός
- poso
- JohnGreek
- me lene
- harry akritas
- panagiotis econ
- Μάρκος Βασίλης
- tymvorixos
- orchidea
- Unseen skygge
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.