iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος

Για μενα ο μονος τροπος να σβησεις εντελως τα αρχεαι ειναι να ανοιξεις τον δισκο, να περασεις μαγνητη απο πανω και μετα στην πυρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Pirlo
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

derve25
Νεοφερμένο μέλος

:thanks::thanks::thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος

Πες μας όμως τι λειτουργικό έχεις εσύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελικά πήγε χτες ο μπαμπάς και πήρε τα windows 7, αλλά και πάλι στην οθόνη βγαίνουν μπλε γραμούλες, οι οποίες δεν ενοχλούν...Εντάξει τουλάχιστον άνοιξε^^.
Τώρα όμως δεν παίζουν τα sims 3

Zed
Διάσημο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

derve25
Νεοφερμένο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Φαντάσου πόσο θα'ξεραν για να γελάνε....κοίταν αν θες να σβήσεις τα πάντα πρέπει να εχεις 1 dvd για να γράψεις τα windows!(Ή τα αγοράζεις τα xp ή όποιο άλλο λειτουργικό θες ή τα"αγοράζεις"XP εχω αλλα αναγκαστηκα πρεπει να εχω το δισκακι???

Πριν κάνεις φορμάτ όμως.....για να δω μήπως μπορέσεις να σώσεις τα αρχεία...πες μου σε παρακαλώ ποιο antivirus έχεις!

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

derve25
Νεοφερμένο μέλος

και antivirus ειχα το avast αλλα μου εγινε μια βλακεια και κατεβασε και ενα αλλο antivirus(personal security)(αλλα οχι το kasperky ενα αλλο σκετο)και για αυτο θελω να κανω format!!!
-----------------------------------------
και εβαλα στο flashακι μου τα αρχεια(ολα τα setup)
lenbias
Εκκολαπτόμενο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Σβήσε ότι antivirus έχεις και κατέβασε αυτό https://download.softpedia.com/dl/01...tware/antivirus/avira_antivir_personal_en.exe
κάνε εγκατάσταση και κάνε σκαν!(αν βρει κάτι πες μου)
Έπειτα κατέβασε αυτό https://fileforum.betanews.com/download/Malwarebytes-AntiMalware/1186760019/1
και κάνε και με αυτό πλήρησ σάρωση....αν εξακολουθείς να έχεις αμφιβολίες κατέβασε αυτό https://gr.gdatasoftware.com/typo3conf/ext/dam_frontend/pushfile.php?docID=6617 και κάνε και με αυτό σκαν!!!
Ε τέλος κατέβασε το avira rescue cd https://dl.antivir.de/down/vdf/rescuecd/rescuecd.iso γράψτο σε dvd και κάνε boot από αυτό!Ύστερα θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις(μπορώ να σε βοηθήσω)-αν δεν καταφέρει να σβήσει κάποια αρχεία τότε μετά την εκκίνηση του pc κάνε αναζήτηση στον υπολογιστή για *.XXX
ε δεν νομίζω να χρεαστείς τίποτα άλλο!!Μετά αποθήκευσε τα αρχεία και κάνε φορμάτ!
Και αντιβάιρους δεν αγοράζουμε!Υπάρχουν promotions!!
Zed
Διάσημο μέλος

Αν θες να τελειώσεις σε μισή ωρίτσα, κάνε ένα format κατευθείαν να ησυχάσεις.
Επαφίεται στην κρίση σου...
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν δεν θέλει οκ!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.