Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

24-05-24

12:52
Αν αλλαξει καποιος τοσο ευκολα ομαδα σημαινει οτι γενικα τα αισθηματα του δεν ηταν και πολλα απο μια αρχηΓινε παοκ τοτε
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-05-24

12:53
Καλα ναι, η αλλαγη ομαδας ειναι δειγμα υψιστης ασταθειας χαρακτηραΟμάδα δεν αλλάζεις, απλά δεν γίνεται, ακόμα και να σε δίνουν άπειρα λεφτά να το κάνεις.
Η μοναδική περίπτωση που γνωρίζω είναι ο κολλητός μου που έγινε Π.Α.Ο.Κ (ήταν Άρης) 12 χρονών, όταν πήραμε το κύπελλο από τον γαύρο το 2001. Αλλά ήταν 12 χρονών τότε, πιο μεγάλος δεν αλλάζεις.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 757 μηνύματα.

24-05-24

13:40
Αποκλείεται.Θα ειναι μαγνητοσκοπηση δυστυχως.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.772 μηνύματα.

24-05-24

13:49
Ε για αυτό το είπα, μπας και εκμαιεύσω καμιά πληροφορία αλλά τίποτα.Να τα μαθεις
@Unboxholics θα το κοιτάξω πάντως αυτό που είπες, ευχαριστώ.
Καλύτερα να με έβριζες παρά να έλεγες αυτόΓινε παοκ τοτε
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

24-05-24

13:51
Buffstreams. Βρισκεις τον αγωνα κ θα εχει μεσα διαφορα λινκ. Αν σε πεταει στην αρχη σε αλλες σελιδες απλα να τις κλεινεις μεχρι να ανοιξει φουλ σκριν ο αγωνας μετα ειναι κομπλε@Unboxholics θα το κοιτάξω πάντως αυτό που είπες, ευχαριστώ
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.439 μηνύματα.

24-05-24

16:08
Πισωγλεντης ο κολλητος σου ηλια. Δεν περιμενα να κανεις παρεα με ομοφυλοφιλους. μπραβο σου!Η μοναδική περίπτωση που γνωρίζω είναι ο κολλητός μου που έγινε Π.Α.Ο.Κ (ήταν Άρης) 12 χρονών, όταν πήραμε το κύπελλο από τον γαύρο το 2001. Αλλά ήταν 12 χρονών τότε, πιο μεγάλος δεν αλλάζεις.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.614 μηνύματα.

24-05-24

16:13

το καινούριο σαιτ του neostreams, από τα καλύτερα πειρατικά που έχω πετύχει
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

24-05-24

16:14
Ωραιος, δεν το ηξερα αυτο αν και το neostreams κατι μ θυμιζει![]()
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 757 μηνύματα.

24-05-24

16:20
Εγώ χρησιμοποιώ αυτό: https://reddit10.sportshub.stream/
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.772 μηνύματα.

24-05-24

16:28
![]()
Είστε τα καλύτερα παιδιά μιλάμε, σας χρωστάω χάρη έτσι και μπορέσω να δω σε ένα απ' αυτά τον αγώναΕγώ χρησιμοποιώ αυτό: https://reddit10.sportshub.stream/
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

24-05-24

16:32
Ας παρουμε το κυπελλο και τους κερναμε μπουγατσες απο τον Μπαντη και φαι απο το devido απεναντι απο το γηπεδοΕίστε τα καλύτερα παιδιά μιλάμε, σας χρωστάω χάρη έτσι και μπορέσω να δω σε ένα απ' αυτά τον αγώνα

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

24-05-24

16:34
Με βρίσκεις απολύτως σύμφωνηΑς παρουμε το κυπελλο και τους κερναμε μπουγατσες απο τον Μπαντη και φαι απο το devido απεναντι απο το γηπεδο![]()

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.569 μηνύματα.

24-05-24

18:03
Είναι και ΣΥΡΙΖΑ (τώρα Νέα Αριστερά.)Πισωγλεντης ο κολλητος σου ηλια. Δεν περιμενα να κανεις παρεα με ομοφυλοφιλους. μπραβο σου!
Fernando_A
Δραστήριο μέλος

24-05-24

20:38
Delivery Αθήνα κάνετε;Ας παρουμε το κυπελλο και τους κερναμε μπουγατσες απο τον Μπαντη και φαι απο το devido απεναντι απο το γηπεδο![]()

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.614 μηνύματα.

25-05-24

20:39
Αν και δε μου αρέσει αυτό που θα πω, επειδή ως τιμωρία για τον Αλαφούζο θέλω να δω τον ΠΑΟ εκτός Ευρώπης:
ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ
ΜΟΝΑΧΟ ΓΑΝΔΗ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΟΙ ΟΠΑΔΟΊ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
(μπασκετικό σύνθημα κ εντελώς άσχετο απλά ήθελα να το πω)
ΜΟΝΑΧΟ ΓΑΝΔΗ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

25-05-24

21:20
Εσυ καταφερες μεσα σε 6 μερες να πεις συνθημα του παοκ και του Άρη.Αν και δε μου αρέσει αυτό που θα πω, επειδή ως τιμωρία για τον Αλαφούζο θέλω να δω τον ΠΑΟ εκτός Ευρώπης:
ΜΟΝΑΧΟ ΓΑΝΔΗ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εντωμεταξυ τι ταναπου που ειναι η διαιτητης
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

25-05-24

21:22
Για ποια φάση λες;Εντωμεταξυ τι ταναπου που ειναι η διαιτητης
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

25-05-24

21:23
Κανει 2 χρονια να σφυριξει και γενικα τα μισα που σφυραει ειναι οτι να ναιΓια ποια φάση λες;
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

25-05-24

21:26
Αα ναι, όντως. Ισχύει.Κανει 2 χρονια να σφυριξει και γενικα τα μισα που σφυραει ειναι οτι να ναι
Εγώ ένα φάουλ που έδωσε ειδικά στον Μοντόγια νομίζω δεν μπορούσα να καταλάβω. Και έχει δώσει και εκατό κάρτες έως τώρα.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

25-05-24

21:27
Ναι η τυπισσα ακαταλληλη, δεν αφηνει να παιχτει ποδοσφαιρο. Μακαρι να βαλουμε γκολ στο 2ο. (Στην μπυραρια του Αρη το βλεπω εντωμεταξυ)Αα ναι, όντως. Ισχύει.
Εγώ ένα φάουλ που έδωσε ειδικά στον Μοντόγια νομίζω δεν μπορούσα να καταλάβω. Και έχει δώσει και εκατό κάρτες έως τώρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Μήτσος10
- phleidhs
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Memetchi
- bibliofagos
- Unboxholics
- taketrance
- physicscrazy
- GeorgePap2003
- Fernando_A
- Ωρορα
- Startx0
- eukleidhs1821
- American Economist
- Μαυρίκιος
- johnsala
- giannhs2001
- Αντικειμενικός
- Αρίκος
- Netscape
- thenutritionist
- fockos
- Joji
- rafaela11
- Εριφύλη
- Scandal
- ROM32
- NeosUser2023
- touvlo
- Libertus
- AK-92
- fourkaki
- Hased Babis
- xristarac
- fmarulezkd
- msk
- hirasawayui
- Jim4ever
- Jack of Spades
- Νομάρχης
- camil
- AggelikiGr
- aggorf
- kamekiwii23
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- New member
- Totreno
- A350
- ggl
- Maynard
- back2967
- Obi-Wan Kenobi
- jj!
- χημεια4λαιφ
- Tsili
- Giii
- ΘανάσοςG4
- Jim175
- tsiobieman
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.