Dimitri1234
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 523993
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
giannhs2001
Επιφανές μέλος
¡Visca el Barça!
Αν και πολιτικά ταιριάζω με Ρεαλ Μαδρίτης πράγματι Visca el Barca από Ισπανία.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ και επαυξάνω!!Αν και πολιτικά ταιριάζω με Ρεαλ Μαδρίτης πράγματι Visca el Barca από Ισπανία.
Gate4
Επιφανές μέλος
Guest 882291
Επισκέπτης
The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να είμαι ειλικρινής, βέβαια, μπασκετικός είμαι, το ποδόσφαιρο πλέον δεν πολυπαλευεται.
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι σε φάση που δεν μπορώ να πώ, πως υποστηρίζω κάποια δυστυχώς.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Guest 190013
Επισκέπτης
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Καμια.
Ενα από τα ίδια και εγώ, απλά έχω κάποιες συμπάθειες κατά καιρούς, και απολαμβάνω μπάλα.
Για παράδειγμα φέτος θα ήθελα η Real να περάσει στον τελικό επειδή έχει πολλούς ποδοσφαιριστές στην ηλικία μου ή κοντά, όπως Benzema,Ramus,Modric κλπ
Θα έλεγα όμως πως είμαι εθνική αργεντινής.

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Εμενα αρκετη πικρα μου δινει ο παναθηναικος δεν θελω και καποια αλληΕνα από τα ίδια και εγώ, απλά έχω κάποιες συμπάθειες κατά καιρούς, και απολαμβάνω μπάλα.
Για παράδειγμα φέτος θα ήθελα η Real να περάσει στον τελικό επειδή έχει πολλούς ποδοσφαιριστές στην ηλικία μου ή κοντά, όπως Benzema,Ramus,Modric κλπ
Θα έλεγα όμως πως είμαι εθνική αργεντινής.![]()
Ασε που δεν βλεπω και πολυ μπαλα πλεον με εξαιρεση τα μεγαλα ματς.Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα αρκετη πικρα μου δινει ο παναθηναικος δεν θελω και καποια αλληΑσε που δεν βλεπω και πολυ μπαλα πλεον με εξαιρεση τα μεγαλα ματς.
Και εγώ Παναθηναϊκός είμαι.Μέχρις στιγμής δεν έβλεπα καθόλου μπάλα αλλά τον Μαϊο είδα ημιτελικούς champions league και europa και ετοίμασα να δω τα classico στην ισπανία,ημιτελικούς κυπέλλου αγγλίας κλπ Εκεί ευχαριστιέσαι μπάλα.
Guest 896561
Επισκέπτης
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
ΠΑΟΚ μόνο! Άντε και με την κούπα το Σάββατο.
Καλή Επιτυχία !
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Παρόλο που εδώ και καιρό δεν την στηρίζω, καθώς βλέπω τις μπλούζες που έχω, με ωθούν στο να την στηρίξω, αν και το διαβολάκι στο σήμα, δεν μου αρέσει πλέον.
Από το 2006 μέχρι το 2009 στήριζα Chelsea και μετά άλλαξα σε Manchester United...θα ήθελα να είχα παραμείνει Chelsea, αλλά μάλλον νιώθω έτσι, επειδή τώρα πάει καλά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool