giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.756 μηνύματα. Σήμερα στις 13:55 Ο giannhs2001: #21 Σήμερα στις 13:55 Δεν ξέρω αν τα σημάδεψε ή τα χαρακτήρισε αλλά πάντοτε επίκαιρη είναι το Fight Club. Στον στρατό το είχαμε βάλει, πώρωση. "I don't want to die without any scars" "It's only after we've lost everything that we're free to do anything" Ταινιάρα, ο Μπραντ Πιτ έκανε μάστερ αυτόν τον ρόλο. еще один пророк р... Εκκολαπτόμενο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Ο еще один пророк р...: #22 Σήμερα στις 13:58 Συμφωνώ ότι είναι ταινιάρα (βιντεοκλιπάρα) - τόσο ταινιάρα που κ να γνωρίζεις το πλοτ τουίστ δεν χαλάει τη θέαση της ταινίας - αλλά αρχίζω να σκέφτομαι... δεν λέει ο Πιτ ότι η βελτίωση είναι αυνανισμός - ή κάτι τέτοιο; οκ ρε μεγάλε αλλά με τέτοιους κοιλιακούς; εννοώ πιο ταιριαστό θα ήταν να βάζουν τον μητ λοφ με τη γυναικομαστία να λέει κάτι τέτοιο... η άλλη η Μπόναμ Κάρτερ ήταν ψιλοεναλλακτικό ρόλ μόντελ γυναίκας στα 90s - υποθέτω είχε κάτι... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.701 μηνύματα. 57 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #23 57 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από еще один пророк р...: Τζιμ Τζάρμους Click για ανάπτυξη... Ε, να! Ανέφερες τον Jarmusch και θυμήθηκα το "Night on Earth". Κάτι έκανε trigger στο μυαλό μου και μου άρεσε πολύ αυτή η ταινία. Το ένα φέρνει το άλλο και δεν έχει τέλος αυτή η συζήτηση. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: helloworlddd1223 Cloud87 Angelikaaa еще один пророк р... giannhs2001 camil Entropy24 American Economist touvlo GeorgePap2003 gmoutzour Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω αν τα σημάδεψε ή τα χαρακτήρισε αλλά πάντοτε επίκαιρη είναι το Fight Club. Στον στρατό το είχαμε βάλει, πώρωση. "I don't want to die without any scars" "It's only after we've lost everything that we're free to do anything" Ταινιάρα, ο Μπραντ Πιτ έκανε μάστερ αυτόν τον ρόλο.
еще один пророк р... Εκκολαπτόμενο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Ο еще один пророк р...: #22 Σήμερα στις 13:58 Συμφωνώ ότι είναι ταινιάρα (βιντεοκλιπάρα) - τόσο ταινιάρα που κ να γνωρίζεις το πλοτ τουίστ δεν χαλάει τη θέαση της ταινίας - αλλά αρχίζω να σκέφτομαι... δεν λέει ο Πιτ ότι η βελτίωση είναι αυνανισμός - ή κάτι τέτοιο; οκ ρε μεγάλε αλλά με τέτοιους κοιλιακούς; εννοώ πιο ταιριαστό θα ήταν να βάζουν τον μητ λοφ με τη γυναικομαστία να λέει κάτι τέτοιο... η άλλη η Μπόναμ Κάρτερ ήταν ψιλοεναλλακτικό ρόλ μόντελ γυναίκας στα 90s - υποθέτω είχε κάτι... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.701 μηνύματα. 57 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #23 57 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από еще один пророк р...: Τζιμ Τζάρμους Click για ανάπτυξη... Ε, να! Ανέφερες τον Jarmusch και θυμήθηκα το "Night on Earth". Κάτι έκανε trigger στο μυαλό μου και μου άρεσε πολύ αυτή η ταινία. Το ένα φέρνει το άλλο και δεν έχει τέλος αυτή η συζήτηση. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Συμφωνώ ότι είναι ταινιάρα (βιντεοκλιπάρα) - τόσο ταινιάρα που κ να γνωρίζεις το πλοτ τουίστ δεν χαλάει τη θέαση της ταινίας - αλλά αρχίζω να σκέφτομαι... δεν λέει ο Πιτ ότι η βελτίωση είναι αυνανισμός - ή κάτι τέτοιο; οκ ρε μεγάλε αλλά με τέτοιους κοιλιακούς; εννοώ πιο ταιριαστό θα ήταν να βάζουν τον μητ λοφ με τη γυναικομαστία να λέει κάτι τέτοιο... η άλλη η Μπόναμ Κάρτερ ήταν ψιλοεναλλακτικό ρόλ μόντελ γυναίκας στα 90s - υποθέτω είχε κάτι...
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.701 μηνύματα. 57 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #23 57 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από еще один пророк р...: Τζιμ Τζάρμους Click για ανάπτυξη... Ε, να! Ανέφερες τον Jarmusch και θυμήθηκα το "Night on Earth". Κάτι έκανε trigger στο μυαλό μου και μου άρεσε πολύ αυτή η ταινία. Το ένα φέρνει το άλλο και δεν έχει τέλος αυτή η συζήτηση.
Αρχική Δημοσίευση από еще один пророк р...: Τζιμ Τζάρμους Click για ανάπτυξη... Ε, να! Ανέφερες τον Jarmusch και θυμήθηκα το "Night on Earth". Κάτι έκανε trigger στο μυαλό μου και μου άρεσε πολύ αυτή η ταινία. Το ένα φέρνει το άλλο και δεν έχει τέλος αυτή η συζήτηση.