Ποια ήταν η ταινία που σημάδεψε/χαρακτήρισε τα 90s

Ποια ήταν η ταινία που σημάδεψε/χαρακτήρισε τα 90s
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 2)
  • La Haine

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Trainspotting

• Seven

• Clerks

• Les Nuits Fauves

• Usual Suspects

• Naked

• Red

• Άλλη

• Σύνολο ψηφοφόρων
    2
Δεν ξέρω αν τα σημάδεψε ή τα χαρακτήρισε αλλά πάντοτε επίκαιρη είναι το Fight Club. Στον στρατό το είχαμε βάλει, πώρωση.

"I don't want to die without any scars"

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything"

Ταινιάρα, ο Μπραντ Πιτ έκανε μάστερ αυτόν τον ρόλο.

Συμφωνώ ότι είναι ταινιάρα (βιντεοκλιπάρα) - τόσο ταινιάρα που κ να γνωρίζεις το πλοτ τουίστ δεν χαλάει τη θέαση της ταινίας - αλλά αρχίζω να σκέφτομαι...

δεν λέει ο Πιτ ότι η βελτίωση είναι αυνανισμός - ή κάτι τέτοιο;

οκ ρε μεγάλε αλλά με τέτοιους κοιλιακούς;

εννοώ πιο ταιριαστό θα ήταν να βάζουν τον μητ λοφ με τη γυναικομαστία να λέει κάτι τέτοιο...

η άλλη η Μπόναμ Κάρτερ ήταν ψιλοεναλλακτικό ρόλ μόντελ γυναίκας στα 90s - υποθέτω είχε κάτι...

Ρε παιδιά, ωραίες οι ταινίες που λέτε. Αυτές της Λένως πχ τις έχω δει, μου άρεσαν. Όμως το ερώ τημα λέει <<σημάδεψε ή χαρακτήρισε τα 90ς>>. Δε νομίζω κάποιο απ αυτά, αστυνομικό, γκαγκστερικό, θρίλερ, περιπέτεια, να σημάδεψε ή χαρακτήρισε τα 90ς, όπως το καταλαβαίνω. Ωραίες ταινίες, αλλά ήταν για ένα ευχάριστο απόγευμα, απ όσο τις θυμάμαι.
Επειδή έζησα και την εποχή των μπούμερς, οι ταινίες που σημάδεψαν την εποχή, ή τουλάχιστο συμβάδιζαν με την εποχή, πρόσφεραν κάτι θα ήταν σε άλλο στυλ. Ο μπιγκ λεμπόβσκι καυτηρίαζε την εποχή και τις απάτες κλπ, απ όσο θυμάμαι, δηλ θα έλεγα γιαυτό, πως χαρακτήριζε την εποχή περισσότερο.
¨Αντε ο Γούντι Άλλεν με τα σεξουαλικά του υπονοούμενα όπως ο <<ανάξιος εραστής>> (νομίζω λεγόταν) ή >η Χάνα και οι αδερφές της> ήταν μπουμεράδηκες, έδειχναν το πρόβλημα του σεξ στην μπούμερ εποχή. μας χαρακτήριζε καλύτερα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back