dooo
Διακεκριμένο μέλος

ούτε εγώ το τέλιωσα ποτέ...The Black Dahl...... Zzzzz Zzzzz Zzzzzz μετράει αν είδα μόνο 20 λεπτά?![]()
με χτύπησε η ζέστη και είδα το fantastic four το πρώτο, γιατί θέλω να δω το 2, χωρίς κενά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

Τοσο αθλιο που κατανταει αστειο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Fantastic Four 2
Τοσο αθλιο που κατανταει αστειο.![]()
Τώρα πραγματικά απογοητεύομαι που το ακούω αυτό. Είναι η καλύτερη ταινία όλων των εποχώ.
.-
io-io
Διάσημο μέλος

Τώρα πραγματικά απογοητεύομαι που το ακούω αυτό. Είναι η καλύτερη ταινία όλων των εποχώ.
.-
Το 2? Αληθεια σου αρεσε? Τι να πω, δεν εχω δει και το 1, αλλα δεν μου αρεσε καθολου. Οι ατακες ηταν τελειως ψευτικες (ειδικα οι ψευτορομαντικες, "Why are you doing this to us? Why do you want to destroy our planet?????"), εκει που το επαιζαν επιστημονες ηταν απλα για γελια, ειδικα απο την Alba απογοητευτηκα φοβερα. Τι περιμενα κι εγω να μου πεις..

Το ζευγαρι χαλια. Οι αλλοι δυο ηταν πιο αστειοι, ειδικα ο αδερφος της.

Το 2? Αληθεια σου αρεσε? Τι να πω, δεν εχω δει και το 1, αλλα δεν μου αρεσε καθολου. Οι ατακες ηταν τελειως ψευτικες (ειδικα οι ψευτορομαντικες, "Why are you doing this to us? Why do you want to destroy our planet?????"), εκει που το επαιζαν επιστημονες ηταν απλα για γελια, ειδικα απο την Alba απογοητευτηκα φοβερα. Τι περιμενα κι εγω να μου πεις..
Το ζευγαρι χαλια. Οι αλλοι δυο ηταν πιο αστειοι, ειδικα ο αδερφος της.
Εννοείται οτι έχω δει το 1 και ήταν τέλειο.
Τα πάντα στην ταινία αυτή ηταν τέλεια!!!!
χα!!!!!
τώρα περιμένουμε TRANSFORMERS! XA!

Ειναι ταινιες action/sci-fi/fantasy...οποτε...καταλαβαινεις io io μου πως οσο δικιο και να εχεις....

Σε αυτες τι ταινιες πρωταρχικο ρολο εχουν τα εφε και η δραση και οχι καθ'αυτο οι υποκριτικες ικανοτητες των ηθοποιων.
Φυσικα υπαρχουν και μερικες εξαιρεσεις (συνηθως ομως σε ταινιες που ψιλοδιαφερουν απο αυτες ασχετα αν ανηκουν στην ιδια "μεγαλυτερη οικογενεια")
Γενικα ειναι αληθεια πως το F4 δεν εχει ερμηνειες επιπεδου.
Τεσπα, το Transformers που ειπε πιο πανω το Ninjaki κατα την γνωμη μου,βαση οσων εχω δει κι οσω εχω διαβασει προκειται να ανεβασει παρα πολυ τον πηχη των εφε.Mιλαμε για απιστευτο επιπεδο και οι σκηνες μαχης πιστευω πως θα ειναι απο τις καλυτερες.
Αλλα και σε αυτη την ταινια μην περιμενετε ερμηνειες αξιοσεων ή να μην εχει -.
io-io
Διάσημο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

6/10
EDIT: Θυμήθηκα μια: "Η μέρα της Μαρμότας"

fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Πολύ καλό, αλλά και λυπητερό!
Giovanna
Επιφανές μέλος

avant premiere, καλα ηταν, απο κει γυρισα τωρα.
BadGuy
Εκκολαπτόμενο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Δε μου άρεσε...

Προκειται για μια ταινια η οποια εκ πρωτης οψεως φαινεται οτι ειναι "παιδικη".
Περιπετειουλα για πιο μικρες ηλικιες δηλαδη.(βλεπε Zathura: A Space Adventure)
Το καλο με αυτες τι ταινιες ειναι οτι ειναι "ελαφριες" και σε χαλαρωνουν με ευχαριστο στορυ και εφε χωρις να σε βαζουν να στιψεις το μυαλο σου.
Το Last Mimzy δεν ξεφευγει απο την ολη φιλοσοσφια, αν και το σεναριο του ειναι ελαφρως πιο..."εξελιγμενο".
Προκειτε για μια ομορφη περιπετεια δηλαδη με καλο στορυ απο το οποιο θα μπορουσαν να βγουν καλες ιδεες.Βλεπετε ανετα και ευχαριστα.
The Number 23
Ο Carrey απλως μας δειχνει οτι μπορει και εχει μια μεγαλυτερη γκαμα υποκριτικων ικανοτητων.
Η ταινια αν και δεν ειναι αριστουργημα προσωπικα την βρηκα αρκετα εξυπνη και με καλες ερμηνειες.(Ο Carrey βασικα).
Το καλο με την ταινια ειναι οτι ι καθε χαρακτηρας μεσα σε αυτην ειναι ενα ξεχωριστο κομματι του παζλ που βγαινει σιγα σιγα στην επιφανεια και ειναι αρκετα καλα "εμπλουτισμενος" σαν ξεχωριστη προσωπικοτητα στο εργο.
Αξιζει για μια βραδια στο σπιτιτ σε dvd.
underwater
Περιβόητο μέλος

Το άλλο το 'Zodiac' του David Finser, πήγαμε με υψηλές προσδοκίες και πλήξαμε σε τραγικό επίπεδο! Χωρίς νόημα, ηλίθια ταινία, μεγάλη σε διάρκεια χωρίς να χρειαζεται. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

suspiria
Διάσημο μέλος

Κλασσικά ο Αnthony Hopkins θεός (ξέρει κανείς αν στην πραγματικότητα είναι τόσο ιδιοφυία όσο οι χαρακτήρες που συνήθως υποδύεται; )
Η υπόθεση καλούτσικη, κλασσικά πράγματα:
Ο νέος ωραίος ονειροπόλος (συνήθως αστυνομικός, εδώ όμως) κατήγορος
Ο παλιός είναι αλλιώς, και είναι ο ψυχρός, πανέξυπνος, δολοφόνος που στήνει με κάθε λεπτομέρεια το παιχνίδι, κατά συνέπεια την ταινία και την χολιγουντιανή δόξα.
Η γκόμενα, η ξανθιά με τα πόδια δύο μέτρα, δρα ως ψυχολογικός παράγοντας και μπερδεύει τα κεφάλια του νέου και ωραίου.
Και το τέλος, παρόλες τις δυσκολίες που έχει ο νέος, θα τα καταφέρει και θα δοξαστεί με 500 αφίσες και 300 κονκάρδες αφού θα καταφέρει να λύσει το άλυτο μυστήριο του δολοφόνου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.