Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπολόγισε άλλον ένα!! Pixar και τα μυαλά στο blender!!!!!!!Μου αρέσει που πολλοί στο steki συμφωνούμε γι'αυτές τις ταινίες!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drteddy
Εκκολαπτόμενο μέλος

1. The Bourne Identity (Χωρίς ταυτότητα)
2. The Bourne supremacy (Στη σκιά των κατασκόπων)
3. The Bourne ultimatum
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes
Επιφανές μέλος

"Le Lac Des Morts Vivants"
Έχοντας κουραστεί από τις παλιοταινίες β' διαλογής, είπα να στραφώ σε λίγη ποιότητα.
Απέτυχα. Ακόμα και για ζομποταινία, πρόκειται για ανυπέρβλητο αίσχος! Την απόλαυσα.
Πλοκή. Το κόνσεπτ είναι απλό, μια κατάρα στοιχειώνει τα νερά της λίμνης, όπου ΔΕΝ αναπαύονται ήρεμα τα πτώματα μιας διμοιρίας Ναζί. Το να είσαι ζόμπι είναι ένα πράγμα, το να είσαι και Ναζί γίνεται ανυπόφορο.

Κινηματογραφία. Οι σουρεάλ εικόνες της λίμνης και η βαρεμάρα του καμεραμάν μου θύμισαν το "Λιβάδι που Δακρύζει".
Φωτογραφία. Προσεγμένη. Μάλλον έτσι για σπάσιμο στα νεύρα μου το έκαναν

Διάλογοι. "Τρέξεεεεεεεεεεε", "Όχιιιιιιιιι", "Άργκκκκ". Για ζομποταινία αποτελεί ρητορικη επίδειξη.
Ηθικό Δίδαγμα. Δεν πηγαίνουμε ποτέ μια γυναικεία ομάδα μπάσκετ (νομίζω, γιατί ήταν όλες δίμετρες) για μπάνιο σε λίμνες όπου ελλοχεύουν Ναζιστές ζόμπι.

MonaXoS
Διάσημο μέλος

6/10 του έβαλα γιατί με άφησε αδιάφορο γενικά, αλλά και γιατί μου άρεσαν τα εφέ και οι transformers

Αλλα γενικα ειχε πολλες τρυπες τις οποιες νταξ' τις παραβλεπουμε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Nana
Δραστήριο μέλος

Γλυκιά ταινιούλα με ωραίο background

underwater
Περιβόητο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

"Things you can say just by looking at her": ταινία που παρουσιάζει περιόδους από τις ζωές κάποιων γυναικών, οι οποίες αλληλοσυνδέονται έμμεσα! Φοβερές ερμηνείες, ειλικρίνεια και μελαγχολία. Παίζουν ηθοποιοί όπως Cameron Diaz, Glen Glowse και άλλες!
"Million dollar baby": καλό και με καταπληκτικές ερμηνείες, αλλά το στόρυ λίγο συνηθισμένο θα έλεγα και δεν μου άφησε τις εντυπώσεις που περίμενα.

Απο τις λιγες ταινειες μου με εχουν αγγιξει συναισθηματικα.Συνηθισμενο στορυ απο Κλιντ Ιστγουντ;"Million dollar baby": καλό και με καταπληκτικές ερμηνείες, αλλά το στόρυ λίγο συνηθισμένο θα έλεγα και δεν μου άφησε τις εντυπώσεις που περίμενα.
AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Χαχαχαχα! Δεν παίζεσαι!Δεν ήθελα θίξω το συγκεκριμένο κομμάτι για να μην φέρω σε δύσκολη θέση τις γυναίκες του φόρουμ
![]()
![]()
Άντρες

Έχουν πάντα αντικειμενικά κριτήρια

Hunter
Περιβόητο μέλος

ναι ναι ενω εσεις οι γυναικες δεν εχετε ε;Άντρες
Έχουν πάντα αντικειμενικά κριτήρια![]()

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Με μερικά ξεσπάσματα χιούμορ δεν ήταν τελείως χάσιμο χρόνου. Εκνευρίστηκα όμως γιατί το trailer μου είχε δώσει άλλη εντύπωση για το σενάριο και το πόση δράση θα είχε. Κόψε ράψε από δω και από εκεί είχε καταφέρει να την διαφημίσει ως πιο ενδιαφέρουσα...
Vkey
Επιφανές μέλος

ναι ναι ενω εσεις οι γυναικες δεν εχετε ε;![]()
Εννοείται ότι έχουμε

Μμμ ...δε το θα πηγαινα τοσο μακρια. Καλες παντως οι 2 πρωτες.Την 3η δε την ειδα ακομα.Το "Bourne Ultimatum". Καλή περιπέτεια, αλλά όχι όσο οι άλλες 2 με τον Bourne. Πάντως νομίζω αυτές οι ταινίες έφεραν κάτι καινούριο στον ορισμό ταινίας δράσης όσον αφορά το θέμα πλοκή.
Ειδα για ....(εχω χασει το μετρημα)....την κλασσικη παρωδια "Airplane 2" με την αδελφουλα μου που δε την ειχε δει ενω λατρεψε το 1ο.
evouli
Διάσημο μέλος

ειδα μουλάν, δεν με τρέλανε..
ειδα και μίκυ κρίστμας και μου αρεσε πολυ, αν και ουσιαστικα δεν θεωρειται ταινια, αλλα 3 επεισοδεια ντίσνεϋ..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.