maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Η ιστορία διαδραματίζεται στην λίμνη Βόλβη κατά κύριο λόγο, όπου συναντιούνται τα τρία μπατζανάκια. Ο Ζουγανέλης με τον Μπακιρτζή που είναι σιδεράδες και ξεκινάν μαζί από την Θεσσαλονίκη για να πάνε στην Θάσο και ο Μπουλάς που είναι μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ και είναι 3 βδομάδες με όλο το σόι στην Θάσο και πάει να τους φέρει από την λίμνη.
Να την δείτε. Ιδιαίτερο χιούμορ και αρκετό γέλιο με τον Ζουγανέλη και τον Μπουλά. Επίσης η μουσική επένδυση δεν παίζεται -κοινώς σαλονικιώτικα σκυλάδικα!-

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria
Διάσημο μέλος

Προσωπικά, ό,τι κι αν φτιάξει ο Almodovar με ταξιδεύει με τη τρέλα που το περιστοιχίζει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Μια πτώση μετεωρίτη σε μια παραλία της δυτικής Αγγλίας προκαλεί την ζομπο-ποίηση όλων των γυναικών. Το βάρος στην αντιμετώπιση της απειλής πέφτει στους μόνους μη-μπικινοφορούντες της ταινίας, έναν επιστήμονα αμφιβόλου σοφίας και δυο στρατιώτες, ο ένας θρησκόληπτος και κρυφο-γκέυ, ο άλλος ανεπανόρθωτος νόδουλος.
Πλοκή: ...Ποια?
Κινηματογραφία: hand camera powah.
Φωτογραφία: zoom-ερή, ειδικά στα ζόμπι

Η ατάκα: "Δεν μπορούμε να αφήσουμε την μόλυνση να επεκταθεί!
Θα σημάνει το τέλος του Πολιτισμένου Κόσμου....
...Και της Ουαλλίας, βεβαίως."

Μου φάνηκε οικτρά προβλέψιμη.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

thodoris7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

the bourne ultimatum. γάμευσε.
Το είχα δει πριν καιρό. Νομίζω το 1(The Bourne identity-Χωρίς ταυτότητα) ήταν το καλύτερο και αυτό το επόμενο. Το 2 δεν μου πολυάρεσε.
Άκουσα πως θα πάει σε συνέχειες στυλ James Bond. Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο? Νομίζω θα έκανε επιτυχία, μάλλον όχι τόσο διαχρονική όπως του Bond, αλλά ήδη ο χαρακτήρας έχει αποκτήσει οπαδούς.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Την είχα δει στον κινηματόγραφο, όντως δεν την λες κακή, περνάς πολύ ευχάριστα δύο ώρες!music & lyrics ...δεν ηταν κακη...μια γλυκια ρομαντικη κομεντι...

Aπολυτο respect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απο τις καλυτερες ταινιες τρομου/thriller/splatter/gore/action που εχω δει!

Υποψην οτι προκειται για ταινια τρομου με παρα πολυ αιμα,διαμελισμους,ζομπιε και δεν συμαζευεται.(κι εγω τις λατρευω αυτες τις ταινιες!)
Το στορυ ειναι λιγο πολυ κλασσικο αλλα ειναι τοση πολη η δραση η αιματοχυσια κτλ κτλ που προσωπικα την λατρεψα!
Τρελη πορωση!

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ενάμιση χρόνο αναπαυόταν στον σκληρό

Τον κερατά τον Μάλκοβιτς.
Είναι κουρασμένος, βαριέται, διεκπαιρεώνει... Και στέκεται πέντε κλίμακες πιο πάνω από όλους τους άλλους.
Δεν νομίζω απλά να τον άγγιξε μία νεράιδα με το ραβδάκι της...
Ο άνθρωπος έχει κυριευθεί από κάποιο Πνεύμα. Ο προσωπικός του μαγνητισμός είναι αφύσικος.
Μαζί με όλα αυτά, ο Νταφόε αποδίδει έναν Ορλώκ/Νοσφεράτου μέσα από ανομολόγητους, ασπρόμαυρους εφιάλτες. Η καρικατούρα της ταινίας του Μωρνάου αποκτά ένα βάθος σχεδόν ανθρώπινο, μέσα στην καθ' όλα απάνθρωπη αύρα της.
Και πως γίνεται να συνδιαστούν αυτά τα στοιχεία μπροστά από δύο ψεύτικες καρουλοκίνητες κάμερες? Με τη μαεστρία και την σχεδσόν αρρωστημένη προσήλωση του Ελίας Μερίτζ.
Καταδίδω τα όπλα. Από δω και μπρος μόνο b-movies.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Πολύ γλυκιά και τρυφερή ταινία, με όμορφα μηνύματα για μικρούς και μεγάλους:
Remy: Change is nature, Dad. The part that we can influence. And it starts when we decide.
Django: [Remy turns to leave] Where are you going?
Remy: With luck, forward.
evouli
Διάσημο μέλος

κωδικας da vinci: χαλια μαυρα, δεν μου αρεσε καθολου..
alfie: με τον τζουντ λο, καλουτσικο, ωραιο τελος ειχε, θα του βαλω ενα 8/10..
the notebook: το εχω ξαναδει, εξακολουθω να μην μπορω να σπαραξω στο κλαμα οπως πολυς κοσμος που εχω ακουσει να το κανει με το συγκεκριμενο εργο, ωστοσο μου αρεσει αρκετα μπορω να πω και θα του βαλω ενα 8/10 και αυτου..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.