Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Έβαλες και τα κλάματα στο τέλος;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Ήταν που δεν μ' άρεσε έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι, ήρθε και η ταινία και δέσαμε... Καταρχήν, θεωρώ αποτυχημένη επιλογή πρωταγωνιστή. Εκτός του ότι περπατούσε με το όπλο και έτρεμε (ναι φαινόταν), δεν σου έβγαζε δεινό εκτελεστή και επίσης περπατούσε σαν μοντέλο. Άλλο αρνητικό, είναι το ερωτικό στοιχείο που ήθελαν να προσθέσουν. Hitman με ερωτισμό;
C' mon!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Προσπαθεί να σε κάνει να γελάσεις με τα παθήματα κ τα χαρακτηριστικά των άλλων (πέσιμο, μώλωπες, κοτσάνες, βλακεία κτλ) και θεωρώ ότι αυτού του είδους την κωμωδία κάπως "φτηνή".
6/10 μόνο για την προσπάθεια και επειδή μου κράτσε το ενδιαφέρον ίσα-ίσα για να την δω...

Είδα και το Cashback (2006). Ωραίο σενάριο, γεμάτο έμπνευση, νεανικότητα, λίγο βαρετή ιστοριούλα. Σε real life ο πρωταγωνιστής νομίζω θα'ταν αφόρητα boring.
Είδα το αγγλικό Hot Money (2001) όπου εργάτριες σε εργοστάσιο αποτέφρωσης χρημάτων της Κεντρικής Τράπεζας της Αγγλίας καταφέρνουν να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά με ένα απλό μάλλον σχέδιο περνώντας απαρατήρητες από τα δήθεν αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Κάνουν ζωή πλουσιοπάροχη, με μια μ@λακία τις ανακαλύπτουν, τις καταδικάζουν αλλά και πάλι η πονηριά τους υπερτερεί με τρομακτικό θα'λεγα τρόπο. Γι'αυτό αντιπαθώ τους Άγγλους... ... ...
*marouli*
Πολύ δραστήριο μέλος

(Ασε που ο αλλος Αστεριξ μ αρεσε πιο πολυ!χιχι!)
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Περίεργη ταινία... Σε αρκετά σημεία βαρέθηκα, αλλά ήθελα να δω που θα το πάει. Δεν είναι τελείως χάλια όμως, βλέπεται... Αυτά.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

είχε το + ότι πρωταγωνιστούσε ο Γιαννάκης

[αν και οι κριτικοί έχουν άλλη γνώμη, μιας και κέρδισε 2 σφαίρες και είναι υποψήφια για 3 όσκαρ!

mania
Επιφανές μέλος

Ρατατούης τελικά είναι φανταστικό κεινούμενο
Τζεισον το 2 είπα να το ξαναπιάσω απο την αρχή

Οι άγνωστοι κενούρια ψιχολογική 4αστεράκια που λέει και το μπίγκ μπάγκ

Catwoman δεν ήταν όσο χάλια νόμιζα και άκουσα, απλά 2μιση αστεράκια και καλά της ήταναπλά βλεπώταν να περάσει η ωρα

Αυτά θυμάμε πρώς το παρών, τα υπόλοιπα την επόμενη φορά που θα ξαναγράψω και τα 4 καλά πολλύ καλά μπορώ να πώ

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Ξεκίνησα να την βλέπω για τα εφέ που θα περίμενα να έχει η ταινία. Το σενάριο φυσικά είναι τραγικό καθώς και οι διάλογοι. Το θέμα είναι ότι ούτε τα εφέ του έλεγαν κάτι. Τέλος...
tsiloboy
Νεοφερμένο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

μόλις γύρισα από το sweeney todd. ήθελα πολύ να δω το εν λόγω έργο. Τελικά, έχοντας δει σχεδόν όλα τα έργα του Tim Burton (εκτός της Νεκρής νύφης), νομίζω βαρέθηκα το ίδιο στυλ, ξανά και ξανά. Παρότι έχει κάνει αριστουργήματα και εικαστικά τρομερές ταινίες, εγώ θα μείνω στο Big Fish![]()
Αν και το Sweeney Todd μου άρεσε συμφωνώ στο ότι η καλύτερη ταινία του Barton είναι το Big Fish. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε

Αρκετά συγκινητική και ανθρώπινη...
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Ψιλοαμερικανιά, αλλά όχι σε βαθμό που να μουτζώνεις την οθόνη σου

Δείτε την αν είστε σε διάθεση για τέτοιες ταινίες. 2 ώρες διαρκεί, αλλά δεν κουράζει

8/10 της έβαλα
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Πριν 2 μέρες είδα και ένα ντοκυμαντέρ,το Doomsday 2012:End Of Days.Μιλάει για διάφορες προφητείες που έχουν να κάνουν με την καταστροφή της Γης στις 21 Δεκεμβρίου 2012...Πολύ καλό,αξίζει να το δείτε.

ΥΓ:πού είναι το thread που προτείνεις ταινίες?

Aπαραδεκτη και βαρετη...α ναι!Κι ανουσια και τιποτα το ιδιατερο.
Μην σας ξεγελα το "Dady Day..." και νομισετε οτι θα δειτε κατι τοσο πετυχημενο οσο το "Dady Day Care".
Aυτες οι ταινες απεχουν μεταξυ τους, οσο κι εγω απο το κρεββατι της J.Love Hewitt.
Μην πειτε καν στον κοπο να την δειτε.
Προσωπικα μου αρεσουν πολυ ταινιες με θεμα "κατασκηνωση" και τα ευτραπελα που μπορει να συμβαινουν εκει, αλλα αυτη σιγουρα δεν αξιζει.
Εξου και η βαθμολογια στο imdb. (εγω του εβαλα 2)
Οποτε αν θελετε τετοιες ταινιες ψαξτε σε "camp commedies" δεκαετιας 80 και 90.
Niyia
Διάσημο μέλος

Εγώ αυτός κ η μητέρα του (Prime)
Η Ράφι είναι μια δυναμική καριερίστρια που μετά το επώδυνο διαζύγιο της, ακούει το βιολογικό της ρολόι. Η Λίζα είναι η ψυχοθεραπεύτρια της και προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει στον κόσμο των ζωντανών και να ξαναβγεί σε κάποιο ραντεβού. Το τελευταίο πράγμα που περιμένει η Ράφι είναι το ότι θα ερωτευτεί έναν μικρότερο της άντρα. Το τελευταίο που περιμένει η Λίζα είναι το ότι ο μονάκριβος γιος της θα ερωτευτεί την αγαπημένη της ασθενή.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Συμπαθητική ταινία, αν και μέχρι ένα σημείο απορείς γιατί την βλέπεις. Δεν έχω καταλήξει σε κάποια παραπάνω συμπεράσματα, εκτός του ότι τελικά σου θέτει ένα δίλημμα στο οποίο δεν ξέρω ποια θέση θα έπαιρνα. Οπότε αν το δει κάποιος, μπορούμε να το συζητήσουμε.

Προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ για μια ξεκουραστη βραδια με DVD.
Ειναι ευχαριστο κι αν εισαι και σε καλη διαθεση μπορει σε μερικες στιγμες να γελασεις πραγματικα.
Για DvD το προτεινω ανεπφυλακτα.
Η Michelle Pfeiffer ειναι κουκλα παρα τα 45+ χρονια της.
Ο Paul Rudd ειναι απο τους πολυ καλους κωμικους του Ηollywood.(τον ειχα πετυχει και σε live και ειχα πεθανει)
Η μικρη Saoirse Ronan ειναι ενα κουκλι με πανεμορφα ματια και ιδιαιτερα εκφραστικη.Αξιολατρευτη.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Είχε πολλά θεατρικά στοιχεία- φυσικό, καθότι πρόκειται για μετάφορα στη μεγάλη οθόνη. Πέραν αυτού είχε αρκετές σκηνές γέλιου, ένα πολύ ωραίο soundtrack (ερμηνευμένο by Zeta

P.S. Ο κινηματογράφος ήταν γε-μα-τος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σε γενικές γραμμές πάντως αν δεν έχει τίποτα άλλο η τηλεόραση δεν είναι άσχημο να το δείτε

Καλύτερη στιγμή η Νικόλ Κίντμαν με τα λευκά see-throw εσώρουχα της.
Χειρότερη στιγμή (κάτσε να βάλω spoiler) Στο τέλος που πεθαίνει μαζί με το μυστικό του βάλτου χωρίς να προλάβει να αποκαλήψει το τρόπο εγχείριση της αγελάδας με οξυγονοκόληση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.