MissKit
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JennyV
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί!!!!Κύριε daemon δίκιο έχει η Ζωίτσα, θα μπορούσαμε να έχουμε άνετα και άλλους ρόλους στην ταινία! Α, και μην τον υποτιμάς τον Woody, κάτι ήξερε αυτός και άφηνε περιθώρια για περισσότερους ρόλους σε δεύτερο και τρίτο πλάνο, να τους υποδύονται εκείνοι που θα θέλανε να τους κάτσει αλλά..δεν τους κάθεται με τίποτα!
H δική μου η πρόταση για ταινία έρχεται από ένα άλλο κόσμο ...UNDERWORLD: Rize of the Lycans. Την είδα πρόσφατα και μου άρεσε πολύ.
Mια ταινία σκοτεινή, όπως και η επιθυμία για κυριαρχία, αλλά πάντα μέσα στη μαυρίλα και τον αλληλοσπαραγμό υπάρχει αρκετός χώρος για να ανθίσει το λουλούδι της αγάπης, και τότε όλα αλλάζουν!
Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό...
Χαχαχαχ αν εννοείς ότι θα πας σινεμά μαζί του, ο μόνος λόγος που θα είχα αντιρρήσεις είναι ότι θα έχανες την ταινία. Είναι σχεδόν αδύνατον να κοιτάζεις μπροστά με τον δαίμονα...δίπλα σου. Τσεκαρισμένο...![]()
Πες τα βρε Τουλίπα μου γιατί η δική μου γνώμη είναι αμελητέα εδώ μέσα...

Αυτή την ταινία που είπες λέω να την δω σήμερα κιόλας!!

Χαχαχα.. Α ρε Δαίμονα τι κάνεις!!!

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Ήταν το A Beautiful Mind που πριν από λίγες μέρες είχε προτείνει η Δέσποινα!!!
Μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ, αφού οτιδήποτε έχει σχέση με τον ανθρώπινο νου, με ενθουσιάζει. Μετά από ένα σημείο - αφού μάθαμε ότι ο τύπος έχει σχιζοφρένεια- μου θύμησε αρκετά το Proof!

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Είδα χθες το se7en με τους Μπραντ Πιτ και Μόργκαν Φρήμαν και δεν περίμενα να είναι τόσο καλό μιας και η περιγραφή του ήταν "thriller". Αστυνομική περιπέτεια με έναν απρόβλεπτο δολοφόνο που σκοτώνει σύμφωνα με τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα, ακολουθώντας κατά γράμμα βιβλία που γράφτηκαν για αυτές τις αμαρτίες όπως του Dante Alighieri. Θα μπορούσε να είναι μια ακόμα προβλέψιμη ταινία με έντονα τα στοιχεία της "θείας δίκης" και της κάθαρσης αλλά προχώρησαν περισσότερο στο σενάριο, φέρνοντας τον θεατή στην θέση του κριτή, καθώς ο χαρακτήρας του δολοφόνου (Κέβιν Σπέησυ) προβλημάτιζε αρκετά : παράφρων αλλά και ευφυέστατος, αιτιολογούσε κάθε κίνησή του, κινούσε τα νήματα μέχρι και την τελευταία σκηνή με απρόβλεπτο τρόπο. Εντυπωσιακό για την εποχή του (1995), δεν κάνει "κοιλιά" η ταινία σε κανένα σημείο και οι ερμηνείες είναι εντυπωσιακές.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

<<ο χέμινγουέι έλεγε ότι η ζωή είναι ωραία και αξίζει να αγωνιζόμαστε για αυτήν . συμφωνώ με το δεύτερο>>
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Οφείλω να ομολογήσω ότι όσες ταινίες έχω δει με τον Javier bardem έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο καλός ηθοποιός είναι. Προσωπική μου άποψη πάντα.
Είδα επίσης και το Veronica Desides To Die...Που μου το είχε η προτείνει η Ζωή. Και είναι μεταφορά του βιβλίου του Paulo Coelho.
Ήταν μια καλή ταινία, με πολύ καλό μήνυμα.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Μου άρεσε πάρα πολύ... 8/10
koum
Πολύ δραστήριο μέλος

Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

οριστε ενα trailer https://www.youtube.com/watch?v=JbPufXnFOh8 αλλα αυτο δεν λεει τιποτα μπροστα σε ολη την ταινια...
t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος

σαν κριτικη κινηματογραφου ειναι ... αλλα θα συμφωνησω κι εγω με αυτην την αποψη!![]()
Είδα χθες το se7en με τους Μπραντ Πιτ και Μόργκαν Φρήμαν και δεν περίμενα να είναι τόσο καλό μιας και η περιγραφή του ήταν "thriller". Αστυνομική περιπέτεια με έναν απρόβλεπτο δολοφόνο που σκοτώνει σύμφωνα με τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα, ακολουθώντας κατά γράμμα βιβλία που γράφτηκαν για αυτές τις αμαρτίες όπως του Dante Alighieri. Θα μπορούσε να είναι μια ακόμα προβλέψιμη ταινία με έντονα τα στοιχεία της "θείας δίκης" και της κάθαρσης αλλά προχώρησαν περισσότερο στο σενάριο, φέρνοντας τον θεατή στην θέση του κριτή, καθώς ο χαρακτήρας του δολοφόνου (Κέβιν Σπέησυ) προβλημάτιζε αρκετά : παράφρων αλλά και ευφυέστατος, αιτιολογούσε κάθε κίνησή του, κινούσε τα νήματα μέχρι και την τελευταία σκηνή με απρόβλεπτο τρόπο. Εντυπωσιακό για την εποχή του (1995), δεν κάνει "κοιλιά" η ταινία σε κανένα σημείο και οι ερμηνείες είναι εντυπωσιακές.
χθες ειδα σε dvd Το Σπιτι Των Πνευματων με την Μεριλ Στριπ, Γκλεν Γκοουζ, Τζερεμι Αιρονς, Αντονιο Μπαντερας, Γουινονα Ραιντερ. καταπληκτικη ταινια , ειναι η αγαπημενη μου , οσοι δεν την εχετε δει να την δειτε.
Azimuthios
Νεοφερμένο μέλος

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Θύμιζε matrix αλλά ήταν πολύ αξιόλογο.
kateklysmos
Νεοφερμένο μέλος

μετριο με πολυ γρηγορες εναλλαγες που σε μπερδευαν και εκαναν την υποθεση δυσνοητη και ρυχη.
lacky
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μούφα!!!! ιδιο με το ένα!!
drteddy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν σας αρέσουν οι ταινίες εποχής (σαν εμένα) με κάστρα, άλογα, μάχες κτλ. κτλ. τότε σίγουρα θα σας αρέσει.
Εκτός αυτού η σκηνοθετική σφραγίδα είναι εγγύηση για μια μεγάλη παραγωγή, χωρίς απαραίτητα να είναι η κορυφαία στιγμή του σερ Ρίντλεϊ

Guest 990498
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.