catlin
Δραστήριο μέλος

Σου αρεσε αυτη η ταινια?δυο τρεις φορες που εχω παει να την δω την εκλεινα στο τεταρτο γιατι ειναι λιγο κουραστικη και αδιαφορη στην αρχη και νομιζω πως δεν ειναι απο τις καλες του,μηπως μετα εχει πιο πολυ ενδιαφερον?
κουραστική μόνο γιατί δε σου επιτρέπει να αφαιρεθείς ούτε στιγμή
θα έλεγα ότι είναι αντιπροσωπευτική του Γκοντάρ

φιλοσοφική πραγματεία και κοινωνικό μανιφέστο με κέντρο του το μεταλλασόμενο αστικό περιβάλλον(το Παρίσι του '60 συγκεκριμένα στην ταινία) και τον άνθρωπο που αλλοτριώνεται μέσα σ αυτό.
υγ.μετά το τέταρτο δεν αλλλάζει κάτι στην πλοκή
απλώς νομίζω στη συνέχεια γίνονται πιο αισθητά τα κωμικά στοιχεία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

The Lives of others. Μου άρεσε.
https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j...71RvYL55fwj_ZlLKvCgDaMw&bvm=bv.41248874,d.Yms
ταινιαραα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

δεν ξέρω,αλλά δεν με ενθουσίασε!

@ngel
Νεοφερμένο μέλος

Παρ'ότι έπαιζε ο αγαπημένος Tom Hanks, τη θεώρησα κάπως σουρεαλιστική και λίγο "παρατραβηγμένη"(3 ώρες ταινία...)
Ajusshi
Διάσημο μέλος

Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

κρίμα και μου' χε αρέσει το ρεαλιστικό τέλος. Τ_Τ
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

εγώ πιστεύω ότι αξίζει πάντως...μου άρεσε πάρα πολύ και δεν το περίμενα!!!Αυτό το Life of Pi είναι απλά πολυδιαφημισμένη μετριότητα ή όντως αξίζει?

φρι
Διάσημο μέλος

αγοοοορι μου

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος
catlin
Δραστήριο μέλος
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

catlin
Δραστήριο μέλος
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

ήταν πάρα πολύ ωραίο...!!

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Και πολύ άργησα τελικά..

Guest 990498
Επισκέπτης

Καταπληκτικές και οι δύο.
Ο Ταραντίνο δικαιολογεί όλους όσους τον υποστηρίζουν ως το μεγαλύτερο σκηνοθέτη των τελευταίων ετών.
Μαγικός ωστόσο και ο Waltz που δείχνει να είναι κομμένος και ραμμένος στο μέτρα του σκηνοθέτη.
Ajusshi
Διάσημο μέλος

μαριώ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

Πωωωωω!!
Τι ταινία!
Ακόμη ένα αριστούργημα του Παντελή Βούλγαρη!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.