Κλεμμένο Στυλό
Νεοφερμένο μέλος

πρόσφατα ξαναείδα το eternal sunshine of the spotless mind και το remember me γιατί είμαι σαχλή και ρομαντική
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312
Επισκέπτης

(ακολουθούν σπόιλς, προειδοποίησα)

Δεν περίμενα να πεθάνει η Μπλακ Γουίντοου, αλλά μου άρεσε που έγινε τελικά έτσι και η σκηνή με τον Χόκάι ήταν πολύ δυνατύ. Για τον Άιρον-Μαν το περίμενα γιατί είχαν λυσσάξει στις θεωρίες όλοι και φαινόταν ότι προς τα εκεί πήγαινε, αλλά και πάλι ήταν συγκινητικό. Ειδικά όταν συναντήθηκαν με τον Πίτερ Πάρκερ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Avenges Endgame:
(ακολουθούν σπόιλς, προειδοποίησα)
Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ. Φοβόμουν λίγο και πριν πάω γιατί το πρώτο μέρος δεν με είχε ικανοποιήσει, και στην αρχή της ταινίας γιατί μου φάνηκε αφενός μελόδραμα, αφετέρου κωμωδία με τον Θορ και δεν ήθελα πάλι καταστάσεις Ραγκναροκ. Αλλά τελικά δικαιώθηκα. Και συγκινητικό ήταν, και έξυπνο, και πολύ καλοδουλεμένο. Ειδικά εκεί που χώνονταν σε παλιές ταινίες δεν ήθελα να τελειώσει. Συγκινήθηκα πολύ με την συνάντηση Σταρκ-Σταρκ () και με το τέλος του Κάπταιν. Γενικά ο Κάπταιν είχε πολύ δυνατές σκηνές, όταν σήκωσε το σφυρί του Θορ όλη η αίθουσα ζητοκραύγαζε, που όσο να πεις σε ξεσηκώνει.
Δεν περίμενα να πεθάνει η Μπλακ Γουίντοου, αλλά μου άρεσε που έγινε τελικά έτσι και η σκηνή με τον Χόκάι ήταν πολύ δυνατύ. Για τον Άιρον-Μαν το περίμενα γιατί είχαν λυσσάξει στις θεωρίες όλοι και φαινόταν ότι προς τα εκεί πήγαινε, αλλά και πάλι ήταν συγκινητικό. Ειδικά όταν συναντήθηκαν με τον Πίτερ Πάρκερ.
Αυτάα, γενικά αν και 3 ώρες δεν βαρέθηκα καθόλου, πράγμα σπάνιο για εμένα. Τη προτείνω εννοείται, ειδικά αν έχετε δει όλες τις άλλες ταινίες θα το διασκεδάσετε πολύ.
Εκτός αν πάτε ανυποψίαστοι ότι η ταινία είναι τρεις ώρες και πιείτε Coca-cola στην αρχή, όπως μία φίλη που ξέρω απ' το χωριό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312
Επισκέπτης

Εκτός αν πάτε ανυποψίαστοι ότι η ταινία είναι τρεις ώρες και πιείτε Coca-cola στην αρχή, όπως μία φίλη που ξέρω απ' το χωριό![]()
O Paul Rudd έχει κι άλλη λύση (3.48):
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

Δε είναι η πρώτη φορά που τη ειδα αλλά είναι νομίζω από τις λίγες ποιοτικές ταινίες του Hollywood και αξίζει κατ'εμενα να τη βλέπεις ξανά και ξανά...
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ian McEwan, ο οποίος υπογράφει και τη διασκευή του σεναρίου. Δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με την Thompson στο ρόλο της Maye - ο χαρακτήρας στο βιβλίο έχει μία διαφορετική και ιδιαίτερη δυναμική, που θεωρώ ότι δεν ταιριάζει ακριβώς με αυτό που έβλεπα. Ο Stanley Tucci πολύ καλός, αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Fionn Whitehead, στο ρόλο του 17χρονου Adam.
Αν κάποιος δεν έχει διαβάσει το βιβλίο, αξίζει πραγματικά να δει την ταινία. =)
Nelliel
Περιβόητο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Εξαιρετική ταινία, υπέροχος Κιμούλης. Γυρισμένη 30 χρόνια πριν και ακόμη σκιαγραφεί εξαιρετικά την πολιτική και κοινωνική ζωή στην Ελλάδα.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Her. Ήθελα εδώ και καιρό να την δω γιατί είναι πολύ γνωστή αλλά απογοητεύτηκα. Το μόνο που άξιζε ήταν το visual design της ταινίας. Σενάριο και πλοκή ανύπαρκτα.![]()
Αποφεύγω αυτήν την ταινία όπως ο διάολος το λιβάνι γιατί μου φαίνεται πολύ "ταμπλερίστικη" για να τη δω. Πες μου αν έχω δίκιο σε αυτό.
Εγώ είδα το Shawshank Redemption πριν λίγες μέρες για πρώτη φορά.

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Υποθέτω πως ναι, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Συνέχισε να την αποφεύγειςΑποφεύγω αυτήν την ταινία όπως ο διάολος το λιβάνι γιατί μου φαίνεται πολύ "ταμπλερίστικη" για να τη δω. Πες μου αν έχω δίκιο σε αυτό.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Υποθέτω πως ναι, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Συνέχισε να την αποφεύγεις![]()
Θα σε εμπιστευτώ τότε!

orange crush
Δραστήριο μέλος

Guest 092312
Επισκέπτης

Once upon a time in Hollywood. Να πω ότι απορώ που έχει 8,1 στο imdb; Ε θα το πω. 2ωρες και 45 λεπτά με μία πλοκή εξαιρετικά αργή και επίπεδη, με ένα τέλος που θύμιζε κακό θρίλερ και με χαρακτήρες που σε τόσες ώρες αναπτύχθηκαν ελάχιστα. Η μουσική και η εικόνα εξαιρετικές, αλλά δεν αρκούν για να την ξαναδώ :/. H ταινία ήταν απλώς ένας "ύμνος" στα 60's-70's και τίποτα παραπάνω
Eπιτέλους κάποιος. Επειδή είναι ταραντίνο με ντικάπριο και πιτ δεν είναι και αριστούργημα.
Γενικά, το'χω ξαναπεί, μία ταινία αν διαρκεί πάνω από 2 ώρες πρέπει να είναι εξαιρετικά δυνατή για να τραβήξει. Ε, δεν ήταν.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Αριστούργημα!
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Once upon a time in Hollywood. Να πω ότι απορώ που έχει 8,1 στο imdb; Ε θα το πω. 2ωρες και 45 λεπτά με μία πλοκή εξαιρετικά αργή και επίπεδη, με ένα τέλος που θύμιζε κακό θρίλερ και με χαρακτήρες που σε τόσες ώρες αναπτύχθηκαν ελάχιστα. Η μουσική και η εικόνα εξαιρετικές, αλλά δεν αρκούν για να την ξαναδώ :/. H ταινία ήταν απλώς ένας "ύμνος" στα 60's-70's και τίποτα παραπάνω
Μου άρεσε, αλλά δεν θα τη θεωρούσα και το αριστούργημα του Ταραντίνο να πω την αλήθεια.

Ήταν διασκεδαστική και αυτό μόνο, νομίζω θα την έκανα rewatching μόνο αν με πίεζαν φίλοι κλπ που δεν την έχουν ξαναδεί. Βέβαια δεν έκλαψα το εισιτήριο γιατί είδα πρώτη φορά Ταραντίνο στο σινεμά, αλλά και πάλι, θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη.
Σε άλλα νέα, είδα και το It και ενθουσιάστηκα.

Guest 092312
Επισκέπτης

Guest 209912
Επισκέπτης

Eίδα το joker, δεν έχουν περάσει 2 ώρες από όταν τελείωσε και έχω συζητήσει τα πάντα οπότε θα περιοριστώ στο να πάτε να το δείτε.
Πολύ καλή επιλογή ο phoenix. Παίζει πολύ καλά anti heroes.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.