Ειδα τa
Χ-ΜΕΝ 3:Τhe last stand
Λοιπον μου αφησε μια γλυκοξινη γευση...Και γιατι το λεω αυτο.
Απο την μια οι σκηνες δρασης, η αποτυπωση των υπερηρωων στην οθονη, οι σκηνες καταστροφης, η σκηνοθεσια,οι διαλογοι και το στορυ ηταν τρομερα, το ολο μυθολοογικο στησιμο και στορυ, ο ηχος...Σε ολα αυτα ηταν το καλυτερο απο τα τρια.
Ακομα και η storm ελεγε περισσοτερες απο δυο ατακες.
Ερχομαστε ομως τωρα σε αυτο που προσωπικα με στεναχωρησε-χαλασε...(ακολουθει spoiler)Αναγκαστικα γιατι ειναι σαν λεω ολη την ιστορια.
Spoiler
Απο την μια ο θανατος του Cyclops και μαλιστα στο πατ κιουτ, ο θανατος ποιανου; του Charles Xavier ...ο ρολος που εδωσαν στην Phoenix που ηταν παρομοιος με αυτον γλαστρας, η θνητικοποιηση ολοκληρου Μagneto ! (αν και εδω κατι παιζει) αλλα ακομα και της καταπλικτηκης Mystique ,η θελημενη θνητικοποιηση απο μερους της ολοκληρης Rogue προς τερψην του ερωτα της με τον Ice Man (εντελως αντιθετο με ολη την ιδεολογια των ΧΜΕΝ), η μαχη μεταξυ πατερα και γιου οπως ειδαμε στο δευτερο ΧΜΕΝ τωρα γινεται "ευγενικα" αναμεσα στο Αngel και τον πατερα του...οπου και παλι ο πρωτος ειναι λιγο πολυ διακοσμητικο στοιχειο.
Ενιωσα με λιγα λογια οτι σιγα σιγα ξεκλειριστηκαν ολοι οι αγαπημενοι μου S.Heroes ειτε πηγαινοντας στα θυμαρακια ειτε χανοντας τις δυναμεις τους...
Το μονο που μενει ειναι οτι ο Wolverine ισως να κανει spin-off ταινια.
Ακομα ειναι πολυ πιθανο και η ταινια με θεμα τον Μαgneto...οποτε...περιμενουμε με αγωνια το 2007!!!!
Η δευτερη ταιναι ειναι το "The family stone"
Πολυ καλη κατα την γνωμη μου ρομαντικη/δραματικη ταινια με στοιχεια κωμωδιας οπου πρωταγωνιστει ή Sarah Jessica Parker και η οποια ανταποκρινεται πολυ καλα στις αναγκες του ρολου της.
Το ιδιο καλη και η Diane Keaton στον ρολο της μαμας.
Καλοι διαλογοι, καλο "κλιμα" αναμεσα στους ηθοποιυς και δεσιμο μεταξυ τους και ομορφη ιστορια.
Διαδραματιζεται σε Χριστουγεννιατικο περιβαλλον.Να το ξερετε.
Γενικα η ταινια ηταν καλη και δεν με κουρασε.