Giovanna
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλο αλλα με χαλασε το τελος και η Jessica Biel.
Καλα ο Νορτον ΘΕΟΣ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Άκουσα τρομερά σχόλια...

Είδε κανείς τον ¨Λαβύρινο του Πάνα"?
Άκουσα τρομερά σχόλια...![]()
Εγω την ειχα δει φιλε ALEX

EΔΩ γραφω (συνοπτικα) την γνωμη μου.
Σε πολλους δεν αρεσε τοσο γιατι δυστυχως το trailer της ταινιας σε παραπλανει.
Κατα την γνωμη μου ομως ειναι απο τις καλυτερες φετνες ταινιες και απο τις καλυτερες που εχω δει γενικοτερα.

mania
Επιφανές μέλος

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Εγω την ειχα δει φιλε ALEX:
EΔΩ γραφω (συνοπτικα) την γνωμη μου.
Σε πολλους δεν αρεσε τοσο γιατι δυστυχως το trailer της ταινιας σε παραπλανει.
Κατα την γνωμη μου ομως ειναι απο τις καλυτερες φετνες ταινιες και απο τις καλυτερες που εχω δει γενικοτερα.![]()
Συμφωνώ.

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

kazmir84
Δραστήριο μέλος

Ειδε κανεις τις "ζωες των αλλων" ??
Ναιαιαιαιαι!!!!!! Πάρα πολύ καλή ταινία. Αν και κατά τη γνώμη μου έχει αισιόδοξο μήνυμα, έιναι αρκετά μελαγχολική ταινία. Μου έμεινε το τέλος.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

kazmir84
Δραστήριο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

(Και πριν μερικές μέρες είδα τον Πληροφοριοδότη σε dvd(

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Θα πω κάτι άσχετο αλλά έχω την εντύπωση πως ο τίτλος της ταινίας είναι λάθος. Δηλαδή θα έπρεπε να λέγεται "Η ζωή των άλλων". Π.χ. δεν θα πούμε ποτέ οι εαυτοί μας. Σωστά; Ή αλλιώς πόσες ζωές έχει ο καθένας μας; Γάτες είματε; Κατά τα άλλα στον κινηματογράφο που την είδα (στο Άστυ) υπάρχουν μου είπαν και προβολές όπου βάζουν σκαμπό στους διαδρόμους γιατί έχει γεμίσει η αίθουσα. Όσο προλαβαίνετε ακόμη να πάτε να την δείτε στον κινηματογράφο. Είναι ταινία που αξίζει να την δει κανείς στη μεγάλη οθόνη.
Χτες που πήγα εγώ (στον ίδιο κινηματογράφο πήγαμε

btw. ο γερμανικός τίτλος είναι "Η ζωή των άλλων" (Das Leben είναι ενικός αριθμός) οπότε για μια ακόμη φορά... blame τον έλληνα μεταφραστή

Hunter
Περιβόητο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

το πρωι εβαλα να κατεβει το my Super Ex Girlfriend - καλο ειναι η τζαμπα χαλασα το ratio μου;
Υeap!!!We have a winner!!!
Βρηκες την σωστη απαντηση...Μεχρι και η Ουμα χαραμιζεται εκει μεσα να φανταστεις.
Σαν ιδεα θα μπορουσε να ειναι απιστευτα πιασαρικη,αλλα πιστεψε με τα εκαναν σκ@τα...

Hunter
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ψιλοβούρκωσα ενθυμούμενη δικές μου πικρές στιγμες με τα ερωτικά μου...

Ρομαντικούλι εργάκι που βλεπεται άνετα απο κοριτσάκια γουτσου γουτσου (σαν εμένα....

Οι υπόλοιποι μην μπείτε στον κόπο

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Τα αγοράκια να μη το δούμε; Στο πηγάδι ουρήσαμε;είδα χτες το Holliday....
ψιλοβούρκωσα ενθυμούμενη δικές μου πικρές στιγμες με τα ερωτικά μου...![]()
Ρομαντικούλι εργάκι που βλεπεται άνετα απο κοριτσάκια γουτσου γουτσου (σαν εμένα....)
Οι υπόλοιποι μην μπείτε στον κόπο![]()

mania
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.