Και εγω ενιωσα το Babel να με εξουθενωνει, αλλα οχι οτι με κουρασε, απλα ηταν πολυ εντονο συναισθηματικα! Κυριολεκτικα, εκλαιγα με λυγμους στο σινεμα. Αλλα μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ. Πολυ δυνατο εργο.
Ακριβως αυτο ioio μου.Περαν απο την διαρκεια του,(παραδοξως δεν σε κουραζει και κυλα αρκετα ομαλα) αυτο ακριβως εννοουσα οτι σε "τραβαει πολυ στην ταινια".
Συναισθηματικα σε φορτιζει παρα παρα πολυ.
Καλα που το εγραψες.

Ειχα στο μυαλο μου να το γραψω αναλυτικοτερα πιο πανω και το ξεχασα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άθελά μας τις συγκρίνουμε γιατί μοιάζουν στην θεματολογία, αν και στην πραγματικότητα προσεγγίζουν διαφορετικά το θέμα.
Καλές ταινίες και οι 2.
Ο Norton στο Illusionist είναι εξαιρετικός.
Οι δε Jackman/Bale στο Prestige, πολύ καλοί και οι δυό τους αν και αυτό που μου τράβηξε πιο πολύ την προσοχή ήταν η πλοκή παρά οι ερμηνείες.
Απίστευτη ταινία που τη σκέφτεσαι για ώρες μετά, μην πω και μέρες, προσπαθόντας να δώσεις εξηγήσεις.
Θέλει προσοχή κατά την παρακολούθησή της, σε αντίθεση με το Illusionist που απλώς περνάς την ώρα σου βλέποντας κάτι όμορφο.
Μέχρι και την τελευταία στιγμή τα ερωτηματικά αιωρούνται και νομίζω πως ξεκάθαρη απάντηση θα πάρεις, αν πάρεις, συζητώντας την.
Άψογη ταινία με μια υπέροχη έκπληξη, τον David Bowie στον ρόλο του Nikola Tesla, που του πήγε γάντι ο ρόλος ή ο Bowie πήγε γάντι στον ρόλο, σχεδόν αγνώριστο.
The Illusionist: 7/10
Prestige: 9/10
Θα προσπαθήσω να δω σύντομα και το Pan's Labyrinth. Υποψιάζομαι πως είναι πολύ καλή ταινία. Την έχει δει κανείς;

adespoto
Περιβόητο μέλος

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Άψογη ταινία με μια υπέροχη έκπληξη, τον David Bowie στον ρόλο του Nikola Tesla, που του πήγε γάντι ο ρόλος ή ο Bowie πήγε γάντι στον ρόλο, σχεδόν αγνώριστο.

omg
και στη διάρκεια έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει"

καλή ταινία το prestige, αλλά το τέλος με χάλασε :/
Θα προσπαθήσω να δω σύντομα και το Pan's Labyrinth. Υποψιάζομαι πως είναι πολύ καλή ταινία. Την έχει δει κανείς;![]()
είναι άψογη

Η τελευταία που είδα ήταν το Prestige και την προηγούμενη μέρα είδα το Illusionist.
Άθελά μας τις συγκρίνουμε γιατί μοιάζουν στην θεματολογία, αν και στην πραγματικότητα προσεγγίζουν διαφορετικά το θέμα.
Καλές ταινίες και οι 2.
Ο Norton στο Illusionist είναι εξαιρετικός.
Οι δε Jackman/Bale στο Prestige, πολύ καλοί και οι δυό τους αν και αυτό που μου τράβηξε πιο πολύ την προσοχή ήταν η πλοκή παρά οι ερμηνείες.
Απίστευτη ταινία που τη σκέφτεσαι για ώρες μετά, μην πω και μέρες, προσπαθόντας να δώσεις εξηγήσεις.
Θέλει προσοχή κατά την παρακολούθησή της, σε αντίθεση με το Illusionist που απλώς περνάς την ώρα σου βλέποντας κάτι όμορφο.
Μέχρι και την τελευταία στιγμή τα ερωτηματικά αιωρούνται και νομίζω πως ξεκάθαρη απάντηση θα πάρεις, αν πάρεις, συζητώντας την.
The Illusionist: 7/10
Prestige: 9/10
Θα προσπαθήσω να δω σύντομα και το Pan's Labyrinth. Υποψιάζομαι πως είναι πολύ καλή ταινία. Την έχει δει κανείς;![]()
Συμφωνω και για τα δυο.Αν κι εγω στο illusionist βαζω χαλαρα 8.5/10.
Για το Pan's Labyrinth ενα μπορω να σου πω:Εξαιρετικο.
Σεναριο,σκηνοθεσια,make up, σκηνικα, πλοκη κτλ κτλ.

Προσωπικα μου αρεσε παρα παρα πολυ, αλλα εχει ενα βασικο κακο αυτη η ταινια και ειναι το τρεηλερ της.
Δεν κανω πλακα.Σε παραπλανει λιγο για το τι προκειται να δεις.
Κατι αντιστοιχο με το "σκοτεινο χωριο".
Μονο που εδω η ταινια ειναι εξαιρετικη και οχι...μετρια.

Demelene
Διάσημο μέλος

man.cheng.jin.dai.huang.jin.jia
ΑΚΑ Curse of the Golden Flower
Από το κακό στο χειρότερο. Τέλειο το Hero αλλά μετά από αυτό η άβυσος.

Με ψήνετε άσχημα τώρα... Δεν κρατιέμαι!

Δεν έχω δει το trailer, οπότε καλύτερα να μην το δω...

Α! Και βρε παιδιά... Ο Jackman έμοιαζε στον Σπύρο Παπαδόπουλο ή ήταν η ιδέα μου;

Θείο Βρέφος, γιατί σε χάλασε το τέλος;

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Θείο Βρέφος, γιατί σε χάλασε το τέλος;![]()
γιατί ενώ σε όλη τη ταινία ότι έβλεπες ήταν "τρικ". Πραγματικότητα την οποία την παρουσίαζαν έτσι ώστε να σε γελάσουν ότι ήταν μαγεία.
Το τελευταίο κόλπο ήταν τόσο εξωπραγματικό που δε χρειαζόταν ιδιαίτερες γνώσεις για να το παρουσιάσεις αλλιώς. Ο οποιοσδήποτε μπορούσε να το κάνει δόχως να είναι πιστικός.
Αυτή η αλλαγή με χάλασε. Θα μπορούσε να έχει ένα πιο "ανθρώπινο" τέλος και όχι τόσο μεταφυσικό.

γιατί ενώ σε όλη τη ταινία .........
........................................
....................
Αυτή η αλλαγή με χάλασε. Θα μπορούσε να έχει ένα πιο "ανθρώπινο" τέλος και όχι τόσο μεταφυσικό.
Αν και θα ελεγαν αεμπαινε κανα

Εξαιρετικος ο Bowie και εξαιρετικος ηταν και στο εργο Labyrinth του 1986 το οποιο ειναι απο τα καλυτερα "παραμυθια" που εχω δει και σας το συνιστω.

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Εξαιρετικος ο Bowie και εξαιρετικος ηταν και στο εργο Labyrinth του 1986 το οποιο ειναι απο τα καλυτερα "παραμυθια" που εχω δει και σας το συνιστω.![]()
Το Labyrinth είναι η αγαπημένη μου ταινία από πιτσιρίκι..!!!!

Το Labyrinth είναι η αγαπημένη μου ταινία από πιτσιρίκι..!!!!![]()
Σοβαρα;;;;;;;;

Μιλαμε κι εμενα το ιδιο!!!Καθε φορα που την εβλεπa με μαγευε μιλαμε.
Χανομουν στο "παραμυθι" και σκεφτομουν πως θα ηταν να ζουσα κι εγω μια τετοια περιπετεια!

(Η σαν αυτη των goonies...)
Isiliel
Επιφανές μέλος

Σε παραπλανει λιγο για το τι προκειται να δεις.
Κατι αντιστοιχο με το "σκοτεινο χωριο".
Μονο που εδω η ταινια ειναι εξαιρετικη και οχι...μετρια.![]()
Το σκοτεινό χωριό είναι από τις πιο ανούσιες ταινίες που έχω δει... Και για να δεις γκαντεμια,
μου τη χάρισαν στα Ster επειδή έχω κάρτα μέλους..

Labyrinth (το παλιό λέω) Rulez! Και το άλλο δεν είναι κακό, άλλα περίμενα και άλλα είδα όμως... Επίσης από παλιά, πολύ καλό και το Willow
Τελευταία ταινία που είδα Leben der Anderen, Das ή Οι ζωές των άλλων.
Πάρα πολύ καλή! Απλή, αλλά επουσιώδης με εξαιρετικές ερμηνείες και ενδιαφέρον στόρυ.

...
Τελευταία ταινία που είδα Leben der Anderen, Das ή Οι ζωές των άλλων.
Πάρα πολύ καλή! Απλή, αλλά επουσιώδης με εξαιρετικές ερμηνείες και ενδιαφέρον στόρυ.
Τι εννοείς σύντροφε;;
Μήπως ουσιώδης;;
Isiliel
Επιφανές μέλος

δi0m
Νεοφερμένο μέλος

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Σοβαρα;;;;;;;;
Μιλαμε κι εμενα το ιδιο!!!Καθε φορα που την εβλεπa με μαγευε μιλαμε.
Χανομουν στο "παραμυθι" και σκεφτομουν πως θα ηταν να ζουσα κι εγω μια τετοια περιπετεια!
(Η σαν αυτη των goonies...)
ναιιιιιιιιιιιιι...

α,και τα Goonies..! καλά,άλλη τρέλα από'κει..!ιδιαίτερη αδυναμία βέβαια στον Σλοθ!!!

..σκέψου πόσο τρελαμένη είμαι με το Labyrinth,που ο φίλος μου,μου πήρε δώρο το collector's edition..!!! αν δεν το έχεις στο συνιστώ ανεπιφύλακτα! έχει και ολόκληρο αφιέρωμα για το πώς γυρίστηκε η ταινία..απ'τη μία, απομυθοποιήθηκαν κάποια πράγματα στο μυαλό μου,αλλά απ'την άλλη,βλέποντας πώς γυρίστηκαν όλα αυτά,και δεδομένου του έτους που βγήκε η ταινία,μου προσέδωσε ακόμα μεγαλύτερο σεβασμό και λατρεία προς αυτήν..!!!
'E un film unico!!!

maroula_z
Εκκολαπτόμενο μέλος

Την έχω δει κι εγώ Μοναχέ...μου άρεσε αρκετά και συγκινήθηκα λίγο στο τέλος...κλάψ!MonaXoS: χθες είδα την κωμωδία "Click". Πέρασα ευχάριστα μπορώ να πω, αν και το σενάριό της δεν το βρήκα και ιδιαίτερα πρωτότυπο εν τέλη, αν και ως ιδέα ήταν καλό το να έχει ο ήρωας ένα τηλεκοντρόλ και να πηγαίνει μπρος-πίσω στη ζωή του.
7/10 γιατί πέρασα καλά. Θα του έβαζα 8 αν είχαν καταφέρει να δέσουν το σενάριο λίγο καλύτερα...
Δείτε το πάντως αν θέλετε απλά να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μερα![]()
Κι αυτή Αλεξ πολύ καλήALEX_ : Απόψε θα δω το "5 λεπτά ακόμα",έχω ακούσει τα καλύτερα!

Αχ...εγώ είδα μια άθλια ταινία, χωρίς καμία...καμία...καμία συνοχή!!! Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα! Πως έπεσε στα χέρια μου απορώ....

Αν ποτέ βρεθείτε με παρέα, σε φάση ''ό,τι να'ναι'' παρ'τε τη.... ''THE UNDERGROUND COMEDY MOVIE...'' κάτι τέτοιο.........
kleftra
Διάσημο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Καλή ταινία, χωρίς καταιγιστική δράση ε?! Ανθρώπινη και τρυφερή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.