Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλούτσικο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

A young teacher (Swank) inspires her class of at-risk students to learn tolerance, apply themselves, and pursue education beyond high school.
Πάντα ονειρευόμουν να είμαι εγώ μια τέτοια καθηγήτρια…
...αξίζει να το δείτε…

mania
Επιφανές μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Sunshine
Το τραίλερ μου είχε φανεί ταρζανιά, αλλά OH MY GOD τι ευχάριστη έκπληξη.
Έχει μια απίστευτη βλακεία όμως, αλλά πρέπει να το ξεπεράσεις. Πρέπει να την κρίνεις χωρίς αυτό.
Πραγματικά την πιστεύεις την ιστορία, και η σκηνοθεσία βοηθάει πολύ σε αυτό. Καιρό είχα να δω ταινία που να κρατάω (λέμε τώρα) την αναπνοή μου.
Υπόψιν έχω μια μεγάλη πόρωση με διαστημικά, αλλά και οι άλλοι δύο που δεν έχουν πορώθηκαν.
Όποιος το έχει δει και θέλει να θάψουμε την συγκλονιστική βλακεία πμ.

drteddy
Εκκολαπτόμενο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

suspiria
Διάσημο μέλος

Άργησα να τη δω αλλά την είχα αφήσει για cinema και ήρθε τώρα. Είχε πολύ εφέ, κάτι που γενικότερα δεν μου κάθεται καλά, αλλά εδώ μου άρεσε και είχα ανάγκη τελευταία να δω κάτι τέτοιο. Ένα σκοτεινό παραμύθι, ένα αθώο κοριτσάκι, διαφορετικό και απόμακρο απο τους γύρω, ωστόσο πάντα αθώο, που ζει μία μαγική εμπειρία, ένα παραμύθι. Η φαντασία της φτιάχνει έναν κόσμο στον οποίο καταφεύγει, ενώ παράλληλα στον πραγματικό κόσμο εξελίσσεται η κόντρα μεταξύ φασιστών και ανταρτών στα βουνά της Ισπανίας, ένας πόλεμος.
Η ταινία είχε αρκετές σκηνές βίας αλλά εν τέλει
https://www.panslabyrinth.com/
underwater
Περιβόητο μέλος

suspiria
Διάσημο μέλος

scar.lett
Εκκολαπτόμενο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Νόρμπιτ, πολλύ καλό γέλιο μόνο που κάπου κάπου είχε συνεσθηματική κοιλιά, άλλα σαν ταινία γενικότερα αξίζει να την δείς![]()
χαχα και γω το ειδα χθες!
πολυ γελιο!!!!!
το καλυτερο εργο ολων των εποχων! χαλλλαρα ομως

mania
Επιφανές μέλος

μου άρεσε πάρα πολύ σε γενικές γραμμές

(η αγαπημένη μου ταινία είναι το dirty dancing...

mania
Επιφανές μέλος

χαχα καλά υπερβάλλω λίγο
μου άρεσε πάρα πολύ σε γενικές γραμμές
(η αγαπημένη μου ταινία είναι το dirty dancing...)
Απο κομωδία δές αυτές τις δύο και δεν θα με ξεχάσεις είναι απίστευτες κομωδίες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.