Isiliel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Επισης το Fight Club ειναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ!
Demelene
Διάσημο μέλος

Είναι μια ταινία ωδή, στους πορωμένους με την συγκροτήματα και την μουσική.Σίγα μην έλειπε και ο Black!!Ειδα επιτελους το High Fidelity. Πολυ καλο!
fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικα το εχω παρατηρησει αυτο, οταν βλεπω ταινια για δευτερη φορα δεν μου φαινεται τοσο καλη οσο την πρωτη φορα, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. Γι'αυτο και τις ταινιες που μου αρεσουν πολυ δεν τις βλεπω δευτερη φορα για να μην τις απομυθοποιησω.

underwater
Περιβόητο μέλος

scar.lett
Εκκολαπτόμενο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Ξέχασα το τζάκ άς, πρέπει να πώ ότι΄οι άνθρωποι αυτοί είναι άρρωστοι και σίγουρα στήροι, κακώς τους επιτρέπουν να βγάζουν τέτοια πράγματα στην οθώνη, ήταν συχαμένοι και άρρωστοι....
OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην ΤιΒι ..... ΚΟΝΙ ΚΑΙ ΚΛΑΡΑ ( ή καπως έτσι)
mania
Επιφανές μέλος

Η τελευταία ταινία στο σινεμά το 23.
Στην ΤιΒι ..... ΚΟΝΙ ΚΑΙ ΚΛΑΡΑ ( ή καπως έτσι)
Τελικά δεν μαθένεις τίποτα απο μένα, Κόνι και Κάρλα βαγγελάνς

OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος

Σιγά μωρέ για ένα ΛΟΥ που έβαλα λάθοςΤελικά δεν μαθένεις τίποτα απο μένα, Κόνι και Κάρλα βαγγελάνς![]()

Πολυ καλη. Αν σας ενδιαφερει κατι πιο ψαγμενο.

Δεν λετρευω ομως μονο αυτες.
Θελοντας λοιπον να ξεφυγω απο τους τιτλους του horrorfest(εχω δει τα 5 απο τις 8 ) σημερα ειδα το Bridge to Terabithia.
Προκειται για μια ταινια καταλληλη για ολες τις ηλικιες (ακομα και τις μικροτερες) η οποια ομως καταφερε και με κρατησε καθ' ολη την διαρκεια της...
Βλεπουμε την ιστορια δυο παιδιων, τα οποια με "μεστρικο" τροπο μας δειχνουν ποσο ευκολο ειναι να φτιαξεις τον δικο σου μαγικο ή παραμθυενιο καλυτερα κοσμο μεσα στον πραγματικο που ζουμε.
(καπου εκει αρχισε να μου ξυπνα αναμνησεις απο τα παιδικα μου χρονια και το ποσο ζωηρη και ζωντανη ηταν η φαντασια μου τοτε...)
Στο εργο δεν λειπει σχεδον τιποτα.
Κυλαει ομορφα (αρκει να σου αρεσουν τετοιες ταινιες), σε κανει να χαμογελας ενω ερχονται και στιγμες που σου αφαιρει το χαμογελο...αποτομα...και στο αντικαθιστα με αλλα συναισθηματα.
Φωτογραφια,εφε,σκηνοθεσια κι ερμηνειες ηταν μια χαρα...Ακριβως οπως επρεπε για μια ταινια του ειδους της.
Του βαζω ενα 7++/10 γιατι απλουστατα απο την εποχη του Labyrinth κιολας που θυμαμαι τον εαυτο μου,μου αρεσε να "χανομαι" σε τετοιες "παραμυθενιες" ιστοριες.
(Γι' αυτο και λετρευω τον μεγα παραμυθα (και ευφυια στον τομεα του) Τim Burton)
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Ταινιάρα...The Fountain

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

The Fountain
+10000

Isiliel
Επιφανές μέλος

Το The Secret και το What the Bleep. Έχουν σχέση με κβαντική Φυσική και την θέση μας στο σύμπαν..![]()
Είδα το The Secret. Σ' ευχαριστώ Kajira!

Το έφερες άθελά σου στη ζωή μου ακριβώς τη στιγμή που το είχα τη μεγαλύτερη ανάγκη!
Αύριο θα δω και το What the Bleep.

mania
Επιφανές μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Πολύ ωραία ταινία.
underwater
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.