Hunter
Περιβόητο μέλος

ποιο απο τα δυο;Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:θελω κι εγω αυτο να το δω!!!!!!!!
γραψε μας μετα πως ηταν, οκ ?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

εχεις δικιο, δε μου εγινε η παραθεση!
εγω μαλλον θα δω το ωτιβιντι που μου δωσε χτες πριν φυγει...
δε θυμαμαι καν ποια ταινια ειναι, ελπιζω να μην ειναι κανα θριλερ και τσιτωθω παλι!
μου φτανει το sms αποψε, τα νευρα μου ειναι ηδη κορδελες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Είχε το κάτι το διαφορετικό! Αλλά πολύ ψυχασθενική οικογένεια!!!
Παίζαν όλοι όμως τέλεια!
tsitsilegas
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Shooting Fish, συμπαθές, χαλαρό, έχει το γέλιο του
- Batman Begins, επιτέλους μια σωστή μεταφορά, μακράν ο καλύτερος Batman που έχει κυκλοφορήσει.
- Blackadder Back & Forth, ένας απολαυστικός επίλογος σε μία εξαιρετική σειρά.
Και για πρώτη φορά είδα το Butch Kassidy & the Sundance Kid, ποιητικό και αστείο ταυτόχρονα, η ανεμελειά των 60s.

Demelene
Διάσημο μέλος

ΤΙ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ?????????Αρχική Δημοσίευση από Troll:Χτές βράδυ είδα το V for Vendeta. Δε σας κρύβω ότι απογοητεύτηκα. Είναι από τις χειρότερες πολυδιαφημιζόμενες ταινίες. Υπερβολικά πολύ ψέμμα που σε ξενερώνει.![]()
Όχι δε το διάβασα το ποστ σου. όχι δεν το διάβασα. όχι..... οχι..
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ειναι και το φαινομενο της βουτυρομυγας αλλα βλεπεται. Νομιζω οτι το σεναριο του butterfly επιρρεασε αρκετους.
Και μια αλλη καλη ταινια που ξεθαψα απο την ταινιοθηκη μου ειναι το Donnie Darko

Psycho τελειως.
tsitsilegas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Troll:Χτές βράδυ είδα το V for Vendeta. Δε σας κρύβω ότι απογοητεύτηκα. Είναι από τις χειρότερες πολυδιαφημιζόμενες ταινίες. Υπερβολικά πολύ ψέμμα που σε ξενερώνει.![]()
Μήπως πήγες να δεις μια απλή περιπέτεια; Τότε όντως ατύχησες.
Και σε ένα άλλο επίπεδο, μάλλον δεν έχεις υπ'όψιν σου το comic στο οποίο βασίστηκε η ταινία. Η ταινία είναι μεταφορά ενός διάσημου comic του Alan Moore.
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Τί να πω Troll...Εγώ ανατρίχιασα με την ταινία και τις 2 φορές που την είδα.Αρχική Δημοσίευση από Troll:Χτές βράδυ είδα το V for Vendeta. Δε σας κρύβω ότι απογοητεύτηκα. Είναι από τις χειρότερες πολυδιαφημιζόμενες ταινίες. Υπερβολικά πολύ ψέμμα που σε ξενερώνει.![]()
Ντάξει, γούστα είναι αυτά.
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Troll:Χτές βράδυ είδα το V for Vendeta. Δε σας κρύβω ότι απογοητεύτηκα. Είναι από τις χειρότερες πολυδιαφημιζόμενες ταινίες. Υπερβολικά πολύ ψέμμα που σε ξενερώνει.![]()
ομγ
ίσως η καλύτερη ταινία που βγήκε φέτος για εμένα!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos:ομγ
Μηπως να μην πηγένατε με τον troll σινεμά?

Demelene
Διάσημο μέλος

Είναι σίγουρα η καλύτερη ταινεία φέτος! Βασικά μετά το Ματριξ ήρθε μια ταινία να ταρακουνήσει τα νερά!Δλδ από το Ματριξ είχα να πορωθώ έτσι!Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos:ομγ
Και εγώ το έχω δει 2 φορές και πάμε για 3η αλλά θέλω αγγλικούς υπότιτλους!ΟΙ ελληνικοί λένε μαλ@@@@
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

δενμου άρεσε

το έχει δει κανεις άλλος?
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.