]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Ηταν συγκινητική ιστορία, έτσι είναι οι σωστοί έρωτες τελικά, τίποτα δε τους διαγράφει και είναι αλησμόνητοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

Είδα το Eternal Sunshine of the Spotless Mind.
Ηταν συγκινητική ιστορία, έτσι είναι οι σωστοί έρωτες τελικά, τίποτα δε τους διαγράφει και είναι αλησμόνητοι![]()
Τελειο! Τη λατρευω αυτη την ταινια.
Εγω ειδα το Rocky Balboa! Αλλα δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικη στην κριση μου γιατι μου αρεσουν παρα πολυ ολες οι ταινιες του. (ναι,ναι ακομα και το 4

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ είδα το Mulholland Drive. Εξαιρετικός Lynch, σουρρεαλισμός, αλλά γενικά μία από τις "λογικές" ταινίες του!

Demelene
Διάσημο μέλος

Πράγματι αν είσαι γυναίκα straightΕγώ είδα το Mulholland Drive. Εξαιρετικός Lynch, σουρρεαλισμός, αλλά γενικά μία από τις "λογικές" ταινίες του!

Εγώ είδα Prestige χθες. Αν και αφήνει κενά καθώς τα κάνει λίγο αχταρμα ανακατεύοντας Illusion,Magic,Science αλλά μάρεσε περισσότερο από το Illusionist κυρίως γιατί μου φάνηκε πιο αληθοφανές και κοινωνικά ιστορικά ακριβές.
Giovanna
Επιφανές μέλος

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Είδα το Eternal Sunshine of the Spotless Mind.
Ηταν συγκινητική ιστορία, έτσι είναι οι σωστοί έρωτες τελικά, τίποτα δε τους διαγράφει και είναι αλησμόνητοι![]()
Κορυφαία ταινία.

Demelene
Διάσημο μέλος

Δεν μπορώ τώρα, συγνώμη. Είμαι στην δουλειά. Μια άλλη φορά ίσως!εχω το Notebook στο dvd Μου, περιμενω παρεα να το δουμε..

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Το είχα ξαναδεί πριν από χρόνια - και το θυμήθηκα αυτό στη σκηνή που ο Κουίν κυνηγάει τον τρελό να τον σκοτώσει.
Τι παράξενο πράγμα να αντιλαμβάνεσαι ότι νοιώθεις το ίδιο απέναντι στην ίδια κατάσταση, παρότι πέρασαν δεκαπέντε χρόνια.

Σημαίνει ότι γερνάς με ...επιτυχία.

"
Τρελλός: Τα πάντα έχουν ένα νόημα. Ακόμα και αυτό το πετραδάκι.
Tζελσομίνα: Μα... Τι νόημα μπορεί να έχει αυτό το πετραδάκι;
Τρελλός: Δεν ξέρω. Άμα το ήξερα, θα ήμουν θεός.
Αλλά τα πάντα πρέπει να έχουν ένα νόημα... Aλλιώς τίποτα δεν έχει νόημα.
"

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Η αλλιώς, πώς η δόξα καταστρέφει έναν φιλόδοξο...
Ο Al Pacino είναι λατρεία!
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης αγαπημένος μου ηθοποιός ο Πατσίνο

roumana
Διάσημο μέλος

Αξίζει να το νοικιάζετε…

H ταινια ηταν απλως ευχαριστη.δεν ηταν τιποτα το σπουδαιο ή το απιστευτο, αλλα ειχε μια "α" δοση δρασης,λιγο χιουμορ και φυσικα ειχε μαζι την Penelope Cruz και την Salma Hayek, οι οποιες με την παρουσια τους και μονο σε μαγνητιζουν...

Demelene
Διάσημο μέλος

Ναι ρε. Τι λές τώρα. Πανέμορφες. Και ειδικά στη φάσηBandidas
H ταινια ηταν απλως ευχαριστη.δεν ηταν τιποτα το σπουδαιο ή το απιστευτο, αλλα ειχε μια "α" δοση δρασης,λιγο χιουμορ και φυσικα ειχε μαζι την Penelope Cruz και την Salma Hayek, οι οποιες με την παρουσια τους και μονο σε μαγνητιζουν...![]()
![]()

Και στη σκηνη που κανουν καμψεις(push ups) στο ρυακι...

Ειναι απιστευτα ερωτικες και οι δυο.Βγαζουν τρομερο ερωτισμο,με πολυ ιδιαιτερο τροπο.
Hunter
Περιβόητο μέλος

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

λεω να παω να δω το Apocalypto σημερα το βραδυ.......εχω ακουσει καλα λογια
ΔΕΝ το εχω δει ακομα, αλλα λενε οτι ειναι "κλασσικη" ταινια Μελ Γκιμπσον.

Μπολικη βια,ωμες σκηνες,αιμα, αλλα και πολυ καλη φωτογραφια,ατμοασφαιρικο κτλ κτλ.
Προσεχως σκοπευω να το δω.

Hunter
Περιβόητο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Αχ, όντως...Bandidas
H ταινια ηταν απλως ευχαριστη.δεν ηταν τιποτα το σπουδαιο ή το απιστευτο, αλλα ειχε μια "α" δοση δρασης,λιγο χιουμορ και φυσικα ειχε μαζι την Penelope Cruz και την Salma Hayek, οι οποιες με την παρουσια τους και μονο σε μαγνητιζουν...![]()
![]()

Το 'δα καλοκαίρι σε θερινό σινεμά και ήταν γενικά ωραίος ο συνδιασμός του κλίματος της ταινίας με τη ζέστη

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Είναι αριστούργημα, η καλύτερη ταινία που έχω δει.-
Και ο καλύτερος ρόλος του Pacino.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.