Hunter
Περιβόητο μέλος

10/10
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

και το απολαυσα σα να ηταν η πρωτη!
μιλαμε, ταυτιση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

ρισπέκτ λέμεεμ, kill bill 2. νομιζω για 4η φορα.
και το απολαυσα σα να ηταν η πρωτη!
μιλαμε, ταυτιση.

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάααααρα πολύ gore,απόλυτα αρρωστημένες και εμετικές σκηνές αλλά όπως και οι προκάτοχοί του,διαβολικά ευφυές σενάριο και ανατροπή στο τέλος που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό για κανα μισάωρο!
Με άλλα λόγια...δείτε το!

Isiliel
Επιφανές μέλος

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν αντέχω να το δω το Saw... Τουλάχιστον όχι μόνη μου...μπρρρρρ....
Πάντως τρομακτικό δεν το λες...gory όμως πολύ!

Isiliel
Επιφανές μέλος

(το οποιο αφησε εποχη!

https://www.e-steki.com/forum/showpost.php?p=205039&postcount=8
Παντως και τα τρια τα saw σαν ιδεα ειναι πολυ "απλα" (ενας μανιακος που φτιαγνει καλες παγιδες), αλλα απο εκει και περα γινονεται αριστουργημα απο αλλους λογους.
Ατμοσφαιρα, φωτογραφια, ληψεις,σκηνοθετικα τρικ,εναλαγες παλνων,"κελιστοφοβικο" συναισθημα κτλ κτλ κτλ...
απο τα καλυτερα crime/horror/thriller/mystery/gore/splatter/disgusting/raw ταινιες ή μαλλον σειρα ταινιων που εχει φτιαχτει.

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Και φιλε Αlex περιμενω τωρα το καινουργιο εργο απο τους δημιουργους του SAW I.
(το οποιο αφησε εποχη!; )
https://www.e-steki.com/forum/showpost.php?p=205039&postcount=8
Παντως και τα τρια τα saw σαν ιδεα ειναι πολυ "απλα" (ενας μανιακος που φτιαγνει καλες παγιδες), αλλα απο εκει και περα γινονεται αριστουργημα απο αλλους λογους.
Ατμοσφαιρα, φωτογραφια, ληψεις,σκηνοθετικα τρικ,εναλαγες παλνων,"κελιστοφοβικο" συναισθημα κτλ κτλ κτλ...
απο τα καλυτερα crime/horror/thriller/mystery/gore/splatter/disgusting/raw ταινιες ή μαλλον σειρα ταινιων που εχει φτιαχτει.![]()
Κι εγώ το περιμένω αυτό φίλε μου Μάριε!
Επίσης να προσθέσω ότι τον Οκτώβριο θα παιχτεί στις αίθουσες το Saw IV.

πολύ δυνατές ερμηνείες από τους δύο πρωταγωνιστές
από σειρές προτείνω το Lost αν και πιστεύω στον 3ο κύκλο μερικές φορές κουράζει
Twin Peaks τρελλό κόλλημα με αυτή τη σειρά...την προτείνω ανεπιφύλακτα
υ.γ. αν και έχω δει μόνο τα πρώτα 9 επεισόδια του πρώτου κύκλου και δεν μπορώ να βρω με τίποτα τα υπόλοιπα έστω και χωρίς ελληνικούς ή με αγγλικούς υπότιτλους ..αν κάποιος ξέρει που πωλούνται ή μπορούν να βρεθούν τα υπόλοιπα ας με ειδοποιήσει...
Demelene
Διάσημο μέλος

Το The 4400 είναι σειρά όχι ταινία. Απλά ο πρώτος κύκλος έχει 5 επεισόδια μόνο αν θυμάμαι καλά.Είδα μια σειρά ταινεία το 4400 πολλύ καλή ειναι ταινια με κύκλους σαν το 24 φοβερή σειρά![]()
Η σειρά έχει σταματήσει στον τέλος του 3ου κύκλου και μας έχει αφήσει σε αναμένα κάρβουνα.
Προσωπικά την θεωρώ πολύ καλύτερη από το 24 κυρίως γιατί δεν είναι το ίδιο πράγμα όλη την ώρα.Κάνει μια μικρό κοιλιά στην 3ή χρονιά αλλά μετά την μέση επανέρχεται δρυμήτατη.όχι και σαν το 24, το 4400!! καλούλα η προσπάθεια, αλλά θα το βαρεθείς, τράστ μι.
Βέβαια γούστα είναι αυτά. Πάντως έχει και σοβαρές αλληγορίες η σειρά, αλλά θέτει και έρωτήματα σχετικά με το πως η ανθρωπότητα θα αντιμετώπιζε κάτι το πραγματικά διαφορετικό.
Περιμένω τον 4 κύκλο που ξεκινά καλοκαίρι νομίζω.
underwater
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

έλιωσα λέμεΚαι εγω το 300! Πορωθηκα λεμε!!!
Αφηστε που εκει που ελεγε αυτος τα δικα του "Come and get it" κλπ εγω γυρναγα ενθουσιασμενη και ελεγα στον καλο μου
Μολων λαβε!!!!!, Μολων λαβεεεεεεε!!!!!!!!

Είδα μια σειρά ταινεία το 4400 πολλύ καλή ειναι ταινια με κύκλους σαν το 24 φοβερή σειρά![]()
to 4400 είναι καλούλι όπως είπε η doo. Για όταν δεν έχεις κάτι καλύτερο να δεις.
εμένα πάντως μου άρεσε πολύ

είμαι βέβαια μεγάλη οπαδός της επιστημονικής φαντασίας

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Άλλο σου είπα να δειςΕίδα τους 300! Μου άρεσε πάρα πολύ, και αν σκεφτείτε ότι δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι ταινίες σημαίνει ότι όντως ήταν καλή.Κυρίως με συγκίνησε η σκοτεινή ατμόσφαιρα.

underwater
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

εμένα πάντως μου άρεσε πολύ
είμαι βέβαια μεγάλη οπαδός της επιστημονικής φαντασίας![]()
Γιατί εγώ δεν είμαι?

Εγώ που άνοιξα και θέμα?

Προτείνω και το Heroes από sci-fi σειρές!

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Από φωτογραφία σκίζει. Ειδικά το εφέ με τα χρώματα την κάνει πολύ γαμάτη!!! Και μου άρεσε που ήταν αρκετά σουρεάλ η ταινία και θύμιζε πολύ έντονα κόμικ φαντασίας, όπως έπρεπε.
Αλλά...
1)περίμενα παραπάνω από την μουσική, τουλάχιστον κάτι ανάλογο με τα τρέιλερ. Αλλά κατά τη γνώμη μου η μουσική δεν έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της, στα σημεία που έπρεπε.
2)Άλλο αρνητικό ήταν οι διάλογοι. Τους βρήκα χωρίς ιδιαίτερο βάθος, λες και απευθύνονταν σε μωράκια νηπιαγωγείου ένα πράμα. Συνεχής επανάληψη των ίδιων πραγμάτων, την στιγμή που θα μπορούσαν να περνάνε τα ίδια μηνύματα, έμεσα και με λιγότερο εμφανή τρόπο γιατί κατάντησε σπαστικό.
Για παράδειγμα επανέλαβαν 10000 φορές την τεράστια αριθμητική διαφορά μεταξύ των στρατών (προφανώς για να αναδείξουν την γενναιότητα των 300), αλλά και το ότι πεθαίνουν για την ελευθερία. Αλλά όταν λέμε το επανέλαβαν, εννοώ το επανέλαβαν κατά λέξη! Θα ήταν πολύ καλύτερο να αφήσουν να φανεί όλο αυτό από την έκβαση της ταινίας, έμμεσα. Αυτό το φάτσα-φόρα ρε παιδί μου χτύπησε κάπως...
Δεν πάνε χαμένα τα λεφτά για το σινεμά, σίγουρα, αλλά από την άλλη δεν είναι και Η ταινία της χρονιάς, για εμένα. Φεύγοντας από το σινεμά δεν ένιωθα γεμάτος...
7,5/10 από εμένα

Isiliel
Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω αν έχεις λάβει υπ' όψιν σου στην κριτική σου το γεγονός πως οι διάλογοι είναι μεταφορά από το κόμικ (σε μεγάλο βαθμό ιδιαίτερα πιστή μεταφορά) και ίσως αυτός είναι ένας λόγος που δεν έχουν ιδιαίτερο βάθος αλλά και μήκος.. Φυσικά αυτό δεν δικαιολογεί την ποιότητα της ταινίας αλλά δικαιολογεί τον σκηνοθέτη!

Εντάξει και για μένα που της βάζω 10 δεν είναι η ταινία της χρονιάς...
(Η ταινία της χρονιάς είναι το Children of Men)

MonaXoS
Διάσημο μέλος

[geek mode]5 βάζω στις ταινίες που δεν μου κάνουν ούτε κρύο ούτε ζέστη. Από εκεί και πέρα ανεβαίνω ή κατεβαίνω ανάλογα με το αν μου έκανε κάποια θετική ή αρνητική εντύπωση η ταινία. Ε, η συγκεκριμένη μου έκανε θετική. Οπότε 6 για το ότι ήταν ευχάριστη. Μετά της έβαλα 7 γιατί μου άρεσε η σκηνοθεσία και η φωτογραφία και 0,5 για να μη με λιντσάρουν οι φάν

Δεν είχα υπόψην μου αυτό για τους διαλόγους... Αλλά και πάλι δεν μου αλλάζει την τελική αίσθηση γιατί με κούρασε ως θεατή...
Isiliel
Επιφανές μέλος

Να, δες πως είναι το κόμιξ:
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.