underwater
Περιβόητο μέλος

"Beyond Borders" με Clive Owen και Angelina Jolie. Έχει σχέση με ακτιβισμό για τις χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, σε συνδυασμό με μια ερωτική ιστορία. Αν και πέρναγε ωραία μηνύματα και το πρωταγωνιστικό ζευγάρι είναι κούκλοι κι οι 2, το στόρυ είναι απλοϊκό. Πολύ.
"L'enfant", μια βέλγικη. Ένα ζευγάρι γύρω στα 20 κάνει ένα μωρό, ο τύπος είναι μπλεγμένος σε μικροκλοπές και τυχοδιωκτισμούς ενώ η κοπέλα ονειρεύεται μια ήρεμη ζωή! Καλό ήταν, λίγο κατάθλιψη, θα το χαρακτήριζα αστικό κινηματογράφο. Αλλά και πάλι δεν ενθουσιάστηκα.
"5χ2" του Φρανσουά Οζόν. Η ιστορία ενός ζευγαριού με αντίστροφη σειρά. Από το διαζύγιο στην γνωριμία. Καλό, αν και μου άφησε την αίσθηση του ανολοκλήρωτου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria
Διάσημο μέλος

Δεν μου άρεσε τίποτα. Έκανα ακόμα μία προσπάθεια στον ελληνικο κινηματογράφο γιατί η συγκεκριμένη ταινία ήταν απο κάποιο φεστιβάλ και είχα διαβάσει οτι "ήταν μία έκπληξη".
Οι ερμηνίες ήταν χάλια, μου θύμισε θεατρικά που παίζαμε στο δημοτικό, και συγγνώμη που δεν δέχομαι να πω "είναι ελληνική ταινία, δεν πειράζει οι ερμηνίες και να μην είναι καλές". Θέλω οτιδήποτε βλέπω να έχει τέλεια ερμηνεία, δεν θέλω αφηγητές των γεγονότων.
Η υπόθεση ήταν ηλίθια και νομίζω δεν χωρούσε τόση πλάκα πάνω σε κάτι τέτοιο. Άλλο να κάνεις πλάκα με τον κυριλέ έμπορο ναρκωτικών και άλλο με το πρεζάκι που παραπατάει στο δρόμο και είναι έτοιμο να γίνει ένα με το πάτωμα. Προς θεού δηλαδή, αν θέλουν να μιμηθούν Guy Richie γιατί δεν το κάνουν σωστά;
Τώρα τι να πω; Οτι τελείωσε τόσο απότομα που ένιωσα να κουτουλάω το κεφάλι μου στον τοίχο (Ή μπορεί και να το κουτούλησα, ήμουν σε κατάσταση νιρβάνα,δεν θυμάμαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Εμάς (εμένα και της θυγατέρας) μας αρέσουν οι ταινίες του είδους, κι έστι περάσαμε καλα. Για ταινία του είδους όμως υστερούσε σε πολλά σημεία. Με κούρασε ο Raimi απόψε και εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να μην ασχοληθεί να κάνει το Hobbit όπως ακούγεται!!!

7.5/10
io-io
Διάσημο μέλος

Μόλις γύρισα από το Spiderman 3.
Εμάς (εμένα και της θυγατέρας) μας αρέσουν οι ταινίες του είδους, κι έστι περάσαμε καλα. Για ταινία του είδους όμως υστερούσε σε πολλά σημεία. Με κούρασε ο Raimi απόψε και εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να μην ασχοληθεί να κάνει το Hobbit όπως ακούγεται!!!![]()
7.5/10
οφ τοπικ τελειως, αλλα Ισι, εσυ και η κορη σου μου θυμιζετε κατι απο gilmore girls!!

Isiliel
Επιφανές μέλος

...Μόλις είδα κι εγώ το Ghost Rider. Δεν με έπεισε πολύ.

Isiliel
Επιφανές μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Πραγματικά πρωτότυπη αλλά και για το 1:20 μου φάνηκε ότι του κούρασε. Αν ήταν μια ώρα θα μιλάγα για ταινιάρα. Αλλά αν ήταν και μια ώρα δεν θα είχε βγει και ποτέ στο cinema.Phone Booth με τον Κόλιν Φάρελ. Πολύ πρωτότυπη και περίεργη ταινία, δεν σε αφήνει να βαρεθείς (είναι και μικρή, 1:20). Δεν είναι και αριστούργημα αλλά αξίζει να την δεις 7,5/10

Demelene
Διάσημο μέλος

20 λεπτάκια είναι αρκετά για να γκρεμίζουν την πόρωση. Δεν συμφωνείς? Όπως μια σκοινούλα σε μια ταινία είναι αρκετή για να τα πάρεις στο κρανίο.Αντε ρε...για 20 λεπτακια κανεις ετσι ; Eat some pop-corn or something![]()
Εϊδες το Sunshine? Αν ναι καταλαβαίνεις.Ένα παράδειγμα από τις πιο πρόσφατες.

Παντως , επειδη καμποσα εργα εχουν καποιες κακες σκηνες, θα εκνευριστω ισως για καποια σκηνη , ή θα ξενερωσω, αλλα δε θα αφορισω ολο το εργο γιαυτο. Δλδ και η νεα τριλογια Star Wars ειχε, και το LOTR ειχε , αλλα νταξει και τα ειδα και μαρεσαν. Απλα τσαντιζεσαι μερικες φορες που κανουν ηλιθια λαθη.
Αλλα στο Phone Booth δεν ειδα κατι.
mania
Επιφανές μέλος

fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου άρεσε...
Demelene
Διάσημο μέλος

Και εμένα πολύ και να σκεφτείς ότι το επελεγξα για να δώ τις καραγκιοζές του μέταλου του Black.The Holiday. Πολύ γούτσου γούτσου...![]()
Μου άρεσε...
underwater
Περιβόητο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

To Spiderman 3. Ανιαρό, δεν τελειώνε με ΤΙΠΟΤΑ.
κατάρα;

τώρα απογοητεύτηκα

Demelene
Διάσημο μέλος

To Spiderman 3. Ανιαρό, δεν τελειώνε με ΤΙΠΟΤΑ.
Δεν έχει αρέσει σε κανένα από όσους έχω ρωτήσει ή έχω μάθει.κατάρα;σοβαρά μιλάς; και ανυπομονούσα να το δώ τόσο καιρό
τώρα απογοητεύτηκα![]()
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.