Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Πώς ήταν?Ον τοπικ. Oxford Murders..
The Ides Of March,χθες την είδα.Ωραίο σενάριο και γενικά είχε ενδιαφέρον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Mercury
Επιφανές μέλος

Θυμάμαι όταν το είχα διαβάσει στα νιάτα μου () μου είχε αρέσει αρκετά! Την ταινία δεν είδα αλλά μου είπαν είναι καλή..
Ειδα την ταινια...Πιο γρηγορο απο το διαβασω το βιβλιο..Αλλα μου αρεσε τοσο πολυ που ειναι στην λιστα με τα επομενα που θα διαβασω...
Στην πλοκη τωρα...
Θα ακουστει περιεργο αυτο που θα πω..Αλλα μου αρεσαν παρα πολυ οι ηχοι στην ταινια...Απο τις πατημασιες...Η αλλαγη σελιδας στο σημειωματαριο, το ρολοι που χτυπουσε. Πραγματικα ωραια λεπτομερεια...
Μια ταινια γεματη νοημα..και ατακες....Must watch and must read απο εμενα...
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Επίσης είδα το The Debt που είναι action thriller με κατασκόπους και είχε ωραίο στόρι(αν είστε του είδους τότε αξίζει) καθώς και το The Perfect Host απ'το οποίο περίμενα περισσότερα.Βέβαια το έσωσε προς το τέλος γιατί εξελίχθηκε απρόβλεπτα.
IreneGr
Δραστήριο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν το ήξερα ότι έχει βγει και το 4.Το mission impossible 4
Έχω δει και τα τρία (σε dvd) και μου άρεσαν, οπότε θα φροντίσω να δω και το 4 !
IreneGr
Δραστήριο μέλος

Δεν το ήξερα ότι έχει βγει και το 4.
Έχω δει και τα τρία (σε dvd) και μου άρεσαν, οπότε θα φροντίσω να δω και το 4 !
Είναι στους κινημαογράφους, αλλά και στο ιντερνετ θα έχει βγει αν θέλετε να το κατεβάσετε.
Ορίστε και το τρέιλερ https://www.youtube.com/watch?v=V0LQnQSrC-g
enrose
Δραστήριο μέλος

Η Cataleya Restrepo (Zoe Saldana) ήταν ένα κοριτσάκι εννέα ετών από τη Bogota της Κολομβίας, το οποίο έβλεπε μπροστά στα μάτια του τη δολοφονία των γονιών του. Σήμερα είναι μία ικανότατη επαγγελματίας δολοφόνος που δουλεύει για λογαριασμό του θείου της, Emilio (Cliff Curtis). Δεν έχει πάψει ποτέ όμως να αναζητά ανάμεσα σε διαβόητους φονιάδες, ελπίζοντας να βρει εκείνον που αποτελεί τον υπ' αριθμόν ένα στόχο της: τον gangster που ευθύνεται για τα ανεξίτηλα παιδικά της τραύματα.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

H περιγραφη φαινεται ωραια παντως..Το colombiana μου άρεσε πολύ.
Η Cataleya Restrepo (Zoe Saldana) ήταν ένα κοριτσάκι εννέα ετών από τη Bogota της Κολομβίας, το οποίο έβλεπε μπροστά στα μάτια του τη δολοφονία των γονιών του. Σήμερα είναι μία ικανότατη επαγγελματίας δολοφόνος που δουλεύει για λογαριασμό του θείου της, Emilio (Cliff Curtis). Δεν έχει πάψει ποτέ όμως να αναζητά ανάμεσα σε διαβόητους φονιάδες, ελπίζοντας να βρει εκείνον που αποτελεί τον υπ' αριθμόν ένα στόχο της: τον gangster που ευθύνεται για τα ανεξίτηλα παιδικά της τραύματα.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ένα τρομακτικά τρομακτικό τρομοθρίλλερ που θα σας καθηλώσει (μάλλον απο τα γέλια).
Όπως ξέρετε φίλοι μου, μερικές φορές η ζωή σου δίνει λεμόνια.
Σημαίνει αυτό ότι δεν μπορείς να γυρίσεις ταινία;
...?
Όχι βέβαια!
Μόνο, που όπως και στην περίπτωση των λεμονιών, ενδέχεται η τελική λεμονάδα,
να μας βγεί λίγο... ξυνή.

Τι κάνει λοιπόν ένας σκηνοθέτης/παραγωγός/πρωταγωνιστής/ηχολήπτης (και καμεραμαν όταν δεν εμφανίζεται)
για να προσδώσει μια θελκτική γεύση στο κατά τα άλλα ανυπόφορο θρίλερ
που κινηματογραφεί στο σπίτι του;
Μπορώ να σκεφτώ τις ακόλουθες προφάσεις...

α) Στρέφεται στην βαρειά κουλτούρα, και κατηγορεί το κοινό
πως είναι ανώριμο.
β) Αδιαφορεί για την λεπταισθησία της ταινίας. Άλλωστε, η παντελής έλλειψη τέχης,
απαιτεί μια κάποια ...έφεση, η οποία αγγίζει τα σύνορα της ικανότητας.
γ) Πετάει μια ολόγυμνη γυναίκα στην οθόνη
κ ά θ ε δ υ ο κ α τ α ρ α μ ε ν α λ ε π τ α.
Δεν σας λέω τι προτίμησε εδώ ο παραγωγός

Πάντως, εάν δεν αποσπασθείτε από τα ...υπόλοιπα,
οι διάλογοι της ταινίας είναι απολαυστικοί σε μεγάλο μέρος τους.

τεσπα.
love_angel
Επιφανές μέλος

πηγήΟ Will Hunting είναι ένας νέος, που όπως οι περισσότεροι εξαιρετικά ευφυείς άνθρωποι, αντιμετωπίζει προβλήματα κοινωνικής επανένταξης. Μοιάζει αλλόκοτος, απροσάρμοστος και ανίκανος να συνδεθεί και να ακολουθήσει τους κανόνες της μικρής κοινωνίας στην οποία ανήκει. Μπορεί να είναι ξεχωριστός και το ταλέντο που έχει να την καθιστά μοναδικό και άξιο όμως, ο ίδιος προτιμάει να αναλώνεται σε μια άλλη ζωή, ελεύθερη και με νομοταξικά προβλήματα καθώς, του είναια δύνατον να θέσει τον εαυτό του σε καλούπια. Ο χαρακτήρας του αυτός, από μόνος του λοιπόν, στέκεται άξιο κινηματογραφικό αντικείμενο ενασχόλησης.
Ο Will λοιπόν σε κάποια στιγμή της ζωής του βρίσκεται ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς άντρες, τον καθηγητή των μαθηματικών του και τον ψυχοθεραπευτή του, φίλο του πρώτου που ο ίδιος του σύστησε. Όμως δεν βρίσκεται μόνο ανάμεσα σε δύο ανθρώπους αλλά, και σε δύο διαφορετικές στάσεις ζωής, σε δύο διαφορετικά θέλω που προσπαθούν να του περάσουν υποσεινήδητα, σε δύο διαφορετικούς δρόμους. Ο ένας οδηγεί στο χρήμα, την δόξα και την καταξίωση, πράγματα που πολλοί θέλουν, λίγοι μπορούν να τα έχουν και εκείνος είναι ένας από αυτούς. Ο άλλος, οδηγεί σε ένα διαφορετικό μονοπάτι, σε εκείνο της ελεύθερης βούλησης, της ελεύθερης ζωής, όπου οι σκέψεις και οι αποφάσισεις καθοδηγούνται από τα θέλω της ψυχής και όχι τα πρέπει του μυαλού.
Και αν στον ρεαλιστικό κόσμο ο ήρωας μπορεί να επέλεγε τον πρώτο δρόμο, ακολουθώντας έτσι τους κανόνες που επιτάσσε το αμερικάνικο όνειρο, η ιστορία των ονειροπόλων αυτών νέων επέλεξε τον δεύτερο, εκείνο της ελεύθερης ζωής, τον μοναδικό που θα μπορούσε να ακολουθήσει κάποιος σαν τον Will, κάποιος με ισχυρό πνεύμα και ατίθαση καρδιά. Ναι, μπορεί να είναι η προβλέψιμη πορεία αυτή που ακολουθεί όμως, είναι και εκείνη που μπορείς εύκολα να αγαπήσεις, εκείνη που δεν μπορείς να χαλιναγωγήσεις. Μπορεί ο καθένας από μας αυτόν να ήθελε να ακολουθήσει όμως, στην πραγματική ζωή, πόσο εύκολο είναι να επιλέξεις την αγάπη από την δόξα;
Μέρες μου έλεγε ο φίλος μου να τη δω και με τελικά με έπεισε και την είδαμε! Πολύ ωραία ταινία! Μου άρεσε!

Πουλάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mαγia h melicca
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.