love_angel
Επιφανές μέλος

γειαααμολις ειδα το : waiting for forever ,ηταν πολυ ομορφη ταινια, ειχε δραμα ,ηταν συναισθηματικο, αλλα ξεχωριστο και ακαθοριστο στην πλοκη του. πιστευω πως ειχε καποια στοιχεια πραγματικοτητας οσων αφορα το πως αντιμετωπιζουμε τη ζωη. ηταν και προτινομενο για πολλα φεστιβαλ. προτεινω
![]()
Αξίζει δηλαδή? Μέρες τώρα το έχω στο πισι μου και δεν έχω βρει χρόνο ακόμα! Με την πρώτη ευκαιρία θα το δω! Αγαπάμε ρειτσελ μπιλσον!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*BeLLatriX*
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουλάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Sweeney Todd. Μου άρεσε πάρα πολύ.
Εχεις φοβερό γούστο, πραγματικά.
Είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες

Αχ Johnny

*BeLLatriX*
Νεοφερμένο μέλος

Jimmaki
Νεοφερμένο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Σε χρονικό επίπεδο λίγων εβδομάδων πριν την επίθεση της Ιαπωνίας στο Pearl Harbor, το Shanghai είναι μία ωραία ταινία με μυστήριο και περιπέτεια. Ωραία φωτογραφία, καλό cast και επιμελημένη σκηνοθεσία. Οι χαρακτήρες θα μπορούσαν να είναι περισσότερο φροντισμένοι από πλευράς σεναρίου, ωστόσο η προσπάθεια που έγινε μου θύμισε τον Roman God, Janus.
Πουλάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

parafernalia
Περιβόητο μέλος

Ωραία ταινία, γέλασα, χόρεψα, πέρασα ευχάριστα!

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Είδε κανείς την ταινία για τη Μονρό να μας πει; Είναι στα πλαίσια της πραγματικότητας η βιογραφία της ή έχει περισσότερο φαντασία; Διότι αν έχει πολλή φαντασία, δε με πολυενθουσιάζει σαν ιδέα
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Τους Αθάνατους στο σινεμά. Καλή ήταν, στο τέλος μου το χάλασε κάπως. Αλλά σε γενικές γραμμές, θα την έλεγα καλή
Πλάκα κάνεις, έτσι; Τι το καλό είχε, εκτός από τα 10 λεπτά μάχης;
Guest 515609
Επισκέπτης

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Πουλάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολύ ωραία ταινία, δυναμική και με ενδιαφέρον...
(Σκηνή από θάνατο στην ταινία. Αν δεν μπορείτε τα θρίλερ, ΜΗΝ δείτε το video. Αν και δεν είναι κάτι το πολύ τρομερό, εγώ προειδοποίησα...)
blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Πλάκα κάνεις, έτσι; Τι το καλό είχε, εκτός από τα 10 λεπτά μάχης;
Το σεναριο, μεχρι πριν το τελος. Επειδη μ'αρεσει η μυθολογια αυτη η διασκευη της δεν απειχε ιδιαιτερα απ' οσα εχουμε διαβασει, μ'αρεσαν και τα εφε, γενικως ειχε περιπετεια. Στο τελος χαλαστηκα και προσπαθω να θυμηθω γιατι (βλεπεις συγκρατω μονο τα καλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.