Guest 986132
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Την αμεσως επομενη ειδα στην τηλεοραση την Τζολι στον Συλλεκτη οστων, την οποια δεν ειχα δει! Παρα πολυ καλη, περιπετεια και πολυ σπασπενς. Τρομερη ήταν ιδεα του σεναριου να δινει οδηγιες απο το κρεβατι του αρχων εγκληματολογος/ευφυές- δεν το συναντας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ενα εκ βαθέων Κατηγορώ
-
διανθισμένο με τις ερμηνείες
του Κώστα Kαρρά,
του Ζαφείρη Μελά,
και του Γιάννη Φλωρινιώτη.
...Abiit ad plures,
που λένε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Τhe Descendants (προχωράει κάπως αργά, δεν μ' άρεσε τόσο όσο στους κριτικούς)
Jeepers Creepers (από τις μεγαλύτερες μπαρούφες που υπάρχουν)
Kill Bill & Sin City (έτσι για επανάληψη!)
Despicable me (τρίτη φορά, με άλλη παρέα, δεν είχα κάτι άλλο)
Αυτά της εβδομάδας...θα σας ξαναπώ την επόμενη.
webdev
Νεοφερμένο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Εντυπωσιακή ταινία.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν, αυτή την εβδομάδα:
The Hole (τρελή μούφα)
The Guard (παράξενη και χαριτωμένη)
Τop Secret (χαζοχαρούμενη, σαν Αμερικανικο Monty Pythons)
Lock, Stock and two smoking barrels (κλασσικός Guy Richie)
Hable con Ella (αναγκαστικά, για το μάθημα που λέγαμε)
Τhelma & Louise (πάλι για το μάθημα, πολύ φεμινίστρια αυτή που το κάνει)
The mothman prophecies (αγωνία στην αρχή, δεν βγάζει νόημα στο τέλος)
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Αυτή έπρεπε να την είχα δει για ένα μαθημα αλλά τελικά διάβασα την υπόθεση μόνο...είναι Κισλόφσκι και φοβάμαι θα πέσει πολύ βαριά.
Λοιπόν, αυτή την εβδομάδα:
The Hole (τρελή μούφα)
The Guard (παράξενη και χαριτωμένη)
Τop Secret (χαζοχαρούμενη, σαν Αμερικανικο Monty Pythons)
Lock, Stock and two smoking barrels (κλασσικός Guy Richie)
Hable con Ella (αναγκαστικά, για το μάθημα που λέγαμε)
Τhelma & Louise (πάλι για το μάθημα, πολύ φεμινίστρια αυτή που το κάνει)
The mothman prophecies (αγωνία στην αρχή, δεν βγάζει νόημα στο τέλος)
Στη δικη μου ερωτηση απαντας ή γενικα? (γιατι δεν καταλαβα).Φανταζομαι μαλλον οχι ,γιατι αν κρινω απο το Θελμα και Λουιζ δεν ειναι ταινια με σχολικη βια...
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Mε το δικό σου θέμα δεν έχω ασχοληθεί, αλλά θα σου προτείνω την κονσέρβα-λύση για να ξεκινήσεις κάπου Films about school violence οn Wikipedia
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Oχι, στην Darth Vader απάντησα.
Mε το δικό σου θέμα δεν έχω ασχοληθεί, αλλά θα σου προτείνω την κονσέρβα-λύση για να ξεκινήσεις κάπου Films about school violence οn Wikipedia
Μπραβο ρε Christinelle...γιατι εψαχνα κι εγω στο internet και δεν βρηκα κατι που να με ενδιαφερει.Αυτη τη ιστοσελιδα δεν την ειχα υποψιν μου...Για να ριξω μια ματια λοιπον και σε αυτην. Εμενα παντως η μονη ταινια που μου ερχεται στο μυαλο ειναι μια παλια με τη Μισελ Φάιφερ , που ειχε το φοβερο soundtrack του Coolio "Gangsta's paradise". Thank you very much...

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Eξαιρετικη!!

Mercury
Επιφανές μέλος

IMDB link Wikipedia link
Παρα πολυ ωραια ταινια πανω στις σχεσεις.Αξιζει να την δεις και δευτερη φορα για να την εμπεδωσεις καλυτερα.
Credits go to venividivici που την προτεινε

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

The girl with the dragon tattoo. Απ' τις πολύ καλές ταινίες. Είχα πολύ καιρό να πετύχω τέτοια ταινία.![]()
Τη σουηδικη η την αμερικανια;
Γιατι απο οτι εμαθα η πρωτη ειναι κλασεις ανωτερη!!!
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Τη σουηδική είδα κ πραγματικά δεν παιζόταν!!!Λέω να δοκιμάσω κ την αμερικάνικη, αλλά μετά τη σουηδική δεν ξέρω αν θα βλέπεται...Αν δεν την έχεις δει μην την χάσεις! Πολύ καλή ταινία!!!!![]()
Τι εχω δει την σουηδικη.

Στο θεμα τωρα:
Real Steel

Ωραια ταινια.Κλασσικη αμερικανια,τυπου Rocky.Ενας διεκδικητης απο το πουθενα εναντια στον πρωταθλητη.
Δεν μου αρεσε:
Και να κλεινει η ταινια καθως μπαινει στο ring και ριχνει την πρωτη μπουνια.(κλισε το ξερω...αλλα μου αρεσει

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.