Χασμ... όχι καλό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Και την "Κόκκινη ταινία" του Κισλόφσκι που μου άρεσε, αλλά ακόμα δεν έχω βάλει σε σειρά αυτά που μου άφησε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Έτσι κ έτσι. Όχι όσο τρομακτική θα ήθελα, όχι αρκετή περιπέτεια και με ένα πολύ απλοϊκό σενάριο. Με ένα τέτοιο budget, περίμενα κατι πολύ καλύτερο...
6/10
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Μετριότατο προς κακό. Υποτίθεται ότι είναι ψυχολογικό θρίλερ/αστυνομικό, αλλά μόνο αυτά δεν είναι. Ειλικρινά δεν ξέρω από που να πρωτοαρχίσω!!! Από την κάκιστη εμφάνιση του Πατσίνο στην ταινία, σε έναν από τους χειρότερους ρολους του ever; Από το μηδαμινό ενδιαφέρον που προκαλεί η πλοκή και η λύση της στον θεατή; Από τους ανούσιους διαλόγους; Από τις απροσεξίες στα γυρίσματα; (σε μια σκηνή βλέπεις μια διαλυμένη φεράρι και στο επόμενο 5λεπτο *τσουπ* είναι καινούργια!

Ειλικρινά δεν ξέρω...
Μια λέξη νομίζω τα λέει όλα: απογοήτευση

5/10 γιατί αν προσπαθούσαν μπορούσαν να την κάνουν και χειρότερη

fandago
Διακεκριμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Το "Scoop". Πολύ ευχάριστη, αλλά δεν μπορώ να μην την συγκρίνω με άλλες του Woody Allen. Η Scarlet Johansson πάλι πολύ ταλαντούχα και όμορφη.
Και το "Down with love". Ωραίο σαν αισθητική, στην αρχή λες έχει κάτι διαφορετικό, μετά όμως κουράζει.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ πάλι είδα το "Bobby" επίσης πολύ όμορφο

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

πολύ ωραίο παραμύθι.

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατατάσσω την ταινία στις καλές του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

88 minutes (κάτι έχω πάθει με τις ταινίες που έχουν ως τίτλο αριθμούς)
Μετριότατο προς κακό. Υποτίθεται ότι είναι ψυχολογικό θρίλερ/αστυνομικό, αλλά μόνο αυτά δεν είναι. Ειλικρινά δεν ξέρω από που να πρωτοαρχίσω!!! Από την κάκιστη εμφάνιση του Πατσίνο στην ταινία, σε έναν από τους χειρότερους ρολους του ever; Από το μηδαμινό ενδιαφέρον που προκαλεί η πλοκή και η λύση της στον θεατή; Από τους ανούσιους διαλόγους; Από τις απροσεξίες στα γυρίσματα; (σε μια σκηνή βλέπεις μια διαλυμένη φεράρι και στο επόμενο 5λεπτο *τσουπ* είναι καινούργια!) Από την πολύ κακή μουσική που δεν κολλάει σε πολλά σημεία με αυτό που βλέπει ο θεατής;
Ειλικρινά δεν ξέρω...
Μια λέξη νομίζω τα λέει όλα: απογοήτευση
5/10 γιατί αν προσπαθούσαν μπορούσαν να την κάνουν και χειρότερη![]()
Προσωπικά ψιλό-ευχάριστα πέρασα. Έχω δει πολύ χειρότερες στο είδος αυτό.
Χθες ωστόσο είδα το freedom writers. Απλά 9/10

Giovanna
Επιφανές μέλος

star channel rulez

Terpsi
Νεοφερμένο μέλος

https://imdb.com/title/tt0370986/
Δεν θα τη συνιστούσα στους μοραλιστές.
Από μένα 9/10.

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Απλά κορυφαίο. Δεν είναι ακριβώς ταινία, αλλά είναι απλά κορυφαίο. Δεν έχω ρίξει ξανά τόσο πολύ γέλιο σε show.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδια εχει δει κανεις τον ελαφοκυνηγο???
Yep.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.