Πολύ καλή ταινία, αν και βίαιη κι αν και δε με τρελαίνει γενικά ο Cronenberg!
Πολύ δυνατή ιστορία σχετικά με τη ρωσική μαφία στο Λονδίνο και την "εισαγωγή" αναλώσιμων κοριτσιών, που καταλήγουν σκλάβες...
Καλή η Naomi Watts, αλλά την παράσταση κλέβει βασικά ο Viggo Mortensen (δείτε στο imdb και τι ετοιμασία έκανε), ο Vencant Cassel και ο Armin Mueller-Stahl.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

χαλαρή ταινιούλα που βλέπεται αρκετά ευχάριστα, αρκεί να σας αρέσουν οι ρομαντικοαισθηματικές χαζοαμερικανιές

λεκάνη με ποπκορν, coca cola, καλτσες και μπιτζάμα.... και φυσικά How to loose a guy in 10 days
Συνημμένα

..Μια χαζομαρούλα,μέτρια ταινία ήταν,με ελαφρές στιγμές φόβου και ταραχής.Το σενάριο γρήγορο (στα πρώτα 20 min ψόφησε η μισή ταινία!!),φτωχό και τετριμμένο.Α..μόνο τα εφέ άξιζαν για να σε αποσπάσουν από την φόλα που βλέπεις.
Εμ..πρόκειται για την ταινία "One missed call"
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Action | Adventure | Drama | Sci-Fi | Thriller

Αρκετά καλή ταινία, για το είδος της! Όποιος θέλει να δει iron man, αυτό βλέπει

Τα εφέ πλέον θεωρούνται δεδομένα και σίγουρα ένα καλό ηχοσύστημα σε μεγάλη οθόνη, προσφέρει πολλά περισσότερα στην ταινία.
Όποιος πάει σινεμά να το δει, να μας πει αν έχει τελικά μια extra σκηνή μετά τους τίτλους τέλους της ταινίας, όπως άκουσα, αλλά δεν έμεινα να δω

The Bank Job (2008)
Crime | Thriller

Είδα την ταινία μόνο για τον Jason Statham μιας και τον συμπαθώ πολύ και σαν ηθοποιός ταινιών δράσης είναι κορυφή. Η ταινία τελικά άξιζε μόνο γιατί είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Είχε την αγωνία της, δε λέω, αλλά δεν είχε την δράση που θα ήθελα

Πολύ γλυκιά και καλοφτιαγμένη!

zephy
Νεοφερμένο μέλος

Για την extra σκηνή δε ξέρω δε κάθησα να δω μετά...
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Eγώ πάλι είδα το Λούφα και Απαλλαγή και γέλασα πολύ! Είχε humor η ταινία! Αν και το τέλος είναι κάπως παρατραβηγμένο αξίζει να τη δείτε!![]()
Συμφωνώ απόλυτα! Οι ατάκες ήταν τρομερές, είχαμε λυθεί στο γέλιο!

Εμείς είδαμε το Σπίτι των Πνευμάτων, βασισμένο στο βιβλίο της Αλιέντε, με Μπαντέρας (νέο!!!), Glenn Close, Meryl Streep, Jeremy Irons, Winona Ryder.
Πολύ καλό και ποιοτικό, αλλά μακριά ταινία!
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Action | Crime | Drama | Thriller

Ο Jason Statham είχε πάλι την τιμητική του σε μία ταινία που είχα ξαναδεί, αλλά δεν το θυμόμουν μέχρι τη μέση (φανταστείτε πόσο καλή ήταν

Horton Hears a Who! [2008]
Animation | Adventure | Comedy | Family

Αυτό είναι κωμωδία!

Χιούμορ απίστευτο (δεν ξέρω αν το πιάνουν και τα μικρά παιδιά), που θυμίζει Corpse και Εδάδ (ο κολλημένος) σε κάποια σημεία (μη με ρωτάτε ποια

Για τους γονείς, να πω ότι μια χαρά κάνει και για παιδάκια, καθώς είναι γλυκούλι, συναισθηματικούλι, γεμάτο φαντασία, χρώματα και τελικά με ηθικά διδάγματα

Νομίζω ότι θα αλλάξω την υπογραφή μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Η μαμά είδε επίσης τον El Greco. Ωραία ταινία, της έλειπε όμως αυτό το "κάτι" που θα την έκανε αξέχαστη... Φοβερή η σκηνή όπου ο Λαζόπουλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναφέρεται σε 6 πρώην αναρχικούς,βολεμένους πλέον από άποψη ζωής.Επανενώνονται μετά από 12 χρόνια ύστερα από την έκρηξη μιας βόμβας ,που είχαν βάλει ως οργισμένοι πιτσιρικάδες,σε μια βίλα...
Καλή γερμανική ταινία,με φαρδιές πινελιές αμερικανιάς..
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Horton Hears a Who! [2008]
Animation | Adventure | Comedy | Family
![]()
Αυτό είναι κωμωδία!
Χιούμορ απίστευτο (δεν ξέρω αν το πιάνουν και τα μικρά παιδιά), που θυμίζει Corpse και Εδάδ (ο κολλημένος) σε κάποια σημεία (μη με ρωτάτε ποια), γρήγορες εναλλαγές, καλή σκηνοθεσία, τρομερό animation, ταιριαστά γραφικά (έχουν πετύχει πολύ την αίσθηση του τριχώματος), πολύ έξυπνο σενάριο με τρομερή φαντασία, συνθέτουν ένα από τα καλύτερα "παιδικά" που έχω δει.
Για τους γονείς, να πω ότι μια χαρά κάνει και για παιδάκια, καθώς είναι γλυκούλι, συναισθηματικούλι, γεμάτο φαντασία, χρώματα και τελικά με ηθικά διδάγματα
Νομίζω ότι θα αλλάξω την υπογραφή μου![]()
Την κατεβαζω τωρα, θα τη δω μετα. Αν εχει κανενα σεφερλιδικο χουμορακι ψαξε καραβι να φυγεις (φσσσσσςς)
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

θα περιμένω τον δικό σου σχολιασμό πριν την χμ... "νοικιάσω"Την κατεβαζω τωρα, θα τη δω μετα. Αν εχει κανενα σεφερλιδικο χουμορακι ψαξε καραβι να φυγεις (φσσσσσςς)

Isiliel
Επιφανές μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Μέχρι να πάρεις εσύ καράβι να έρθεις... (φσσσσςςςςς)Την κατεβαζω τωρα, θα τη δω μετα. Αν εχει κανενα σεφερλιδικο χουμορακι ψαξε καραβι να φυγεις (φσσσσσςς)

Πες τα Isi:θα περιμένω τον δικό σου σχολιασμό πριν την χμ... "νοικιάσω"![]()
Δηλαδή εμείς με την πολυετή πείρα μας στην κριτική παιδικών ταινιών, δε σου κάνουμε κυρία μου?!![]()
![]()

Κάποιοι μάλλον δεν εγκρίνουν το γούστο μου, μάλλον δεν τους αρέσουν οι κριτικές μου

Την κατεβαζω τωρα, θα τη δω μετα. Αν εχει κανενα σεφερλιδικο χουμορακι ψαξε καραβι να φυγεις (φσσσσσςς)
Ουγκ.
Ο αρχηγός εμίλησε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δηλαδή εμείς με την πολυετή πείρα μας στην κριτική παιδικών ταινιών, δε σου κάνουμε κυρία μου?!![]()
![]()
α δεν είχα δει το δικό σου σχολιασμό

μόνο του Φαν είχα δει, και δεν είναι ότι δεν τον εμπιστεύομαι, αλλά ότι περίμενα και μια δεύτερη γνώμη

έχω ήδη γύρω στις 30 ταινίες που περιμένουν να τις δω.... γιαυτό είπα να περιμένω κι άλλο σχολιασμό

Isiliel
Επιφανές μέλος

έχω ήδη γύρω στις 30 ταινίες που περιμένουν να τις δω.... γιαυτό είπα να περιμένω κι άλλο σχολιασμό
Same here...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.