emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο επίσημο site της ταινίας υπάρχει ένα comic που εξιστορεί ένα μέρος της
ζωής του Jigsaw:
https://rebirth.saw2.com/rebirth/comic_large.swf (~23 MB)
https://rebirth.saw2.com/rebirth/comic_small.swf (~6 MB)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

οκ. now stop.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:είδα τον spongebob
οκ. now stop.
Eγώ τον είχα δει σινεμά

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Maggie:Eγώ τον είχα δει σινεμά![]()
![]()
iiiiii μικό κυβάκι, δεν ήταν τρέλα ο μπάμπης?

εγώ είδα και τα χριστουγεννιάτικα πιγκουινάκια από το madagascar και τώρα βλέπω duck tales the movie (treasure of the lost lamp)

may i go now?

Maggie
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:iiiiii μικό κυβάκι, δεν ήταν τρέλα ο μπάμπης?![]()
![]()
εγώ είδα και τα χριστουγεννιάτικα πιγκουινάκια από το madagascar και τώρα βλέπω duck tales the movie (treasure of the lost lamp)
![]()
![]()
may i go now?![]()
Γλύκας ήτανε...

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Race cars, lasers, aeroplanes - it's a duck blur
You might solve a mystery or rewrite history
Duck Tales, Oo-oo
Tales of derring-do, bad and good luck tales, oo-oo
D-d-d-danger, watch behind you - there's a stranger out to find you
What to do? Just grab onto some Duck Tales, oo-oo!
Not pony tails or cotton tails but Duck Tales, oo-oo!
When it seems they're headed for the final curtain
Bold deduction never fails, that's for certain
The worst of messes become successes!
Duck Tales, Oo-oo
Tales of derring-do, bad and good luck tales, oo-oo
Not pony tails or cotton tails but Duck Tales, oo-oo!

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Εψές είδα το King Kong.Ξέροντας τι πάω να δω, μπορώ να πω ότι ήταν καλύτερο απ'ότι περίμενα.Και κάτι σχετικό από Αρκά...
Συνημμένα
meiko
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Για τον charlie συμφωνώ καθώς τυχαίνει να είμαι μεγάλος fan του Τιμ Μπάρτον.Πιστεύω πάντως ότι κάποιες άλλες ταινίες του είναι πολύ καλύτερες(big fish, nightmare before christmas...).
Τα "τσακισμένα λουλούδια" δυστυχώς δεν τα πρόλαβα στο σινεμά αν και ήθελα να τα δω.
Πριν λίγο είδα το traffic από dvd κάποιας εφημερίδας.Δεν ηταν κακό...![]()
το traffic δεν το έχω δει..
είδα όμως το σειρήνες στο αιγαίο.. γιατί το θάβουν? μια χαρά πέρασα, γέλασα, έκανα και το σχετικό οφθαλμόλουτρο με τα μωρά και βγήκα από την αίθουσα χαμογελώντας! πρέπει να ντρέπομαι που δεν μου δημιούργησε κανέναν καινούριο κοινωνικό προβληματισμό??
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

με άρεσε!!!

κλασσική περιπέτεια Ζορρό...
μια ωραία συνέχεια του "The mask of Zorro"...
ήταν ότι πρέπει για ένα χαλαρό βράδυ!

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Και το american pie δε μου είχε δημιουργήσει κανένα προβληματισμό αλλά μ'άρεσε.Απλά το "σειρήνες στο αιγαίο" μου φαίνεται σαν ακόμα μία ταινία με θέμα το στρατό και έχει κάποιες στάνταρ ατάκς (ψάρακες κτλ) και μου θυμίζει υπερβολικά πολύ τις υπόλοιπες με στρατό που έχω δει.Δεν έχω πάει και στρατό ακόμα για να μου θυμίζει καμιά προσωπική εμπειρίαΑρχική Δημοσίευση από meiko:το traffic δεν το έχω δει..
είδα όμως το σειρήνες στο αιγαίο.. γιατί το θάβουν? μια χαρά πέρασα, γέλασα, έκανα και το σχετικό οφθαλμόλουτρο με τα μωρά και βγήκα από την αίθουσα χαμογελώντας! πρέπει να ντρέπομαι που δεν μου δημιούργησε κανέναν καινούριο κοινωνικό προβληματισμό??
Angelos_htmlportal
Νεοφερμένο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

Maggie
Περιβόητο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

S1RHC
Νεοφερμένο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Maggie
Περιβόητο μέλος

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετάνιωσα λίγο που το είδα στο the mall και πλήρωσα 8 ευρώ το εισητήριο αντί για 5,5 που θα μπορούσα αλλού.Η αίθουσα δεν ήταν και τόσο καλή
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.