dimitra12345
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

εγω ουτε σε τσοντα δεν θα ηθελα να το δω
να ... θελουμε οχι να κανουμε yoga...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

ααα.. και μόλις παρατήρησα πως είναι άδικο. Δλδ μόνο μια πρέπει να είναι αγαπημένη; -.-
Προσωπικά από αυτές τέσσερις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ποια ειναι η αγαπημένη σας στάση;
Στο Βυζάντιο: Η Στάση του Νίκα
Στην Πατησίων: Η Στάση ΟΤΕ (Έλα ρε ασοεε και γαμώ τις σχολές λέμε!)
Στη Σοβιετική Ένωση: Η βότκα.-

Βίβα (και εβίβα άμα γουσταίρνετε) λα κομμουνίσμε!

ΥΓ: Τσίπουρο την έχει κάνει τη ζημιά. Τι βότκες και αηδίες...
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

ρε παιδια πια ειναι η καλυτερη σταση για πρωτη φορα???αλλα να μην ειναι πολυ εποδινη???![]()
εσυ θα κανεις σεξ πρωτη φορα εμεις εχουμε γκαστρωθει με τοσες ερωτησεις να ουμ

ΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! (αν και φοβαμαι οτι οταν και αν το κανεις θα ερθει ο 2ο κυκλος ερωτησεων '' το εκανα σωστα? γιατι δεν βγηκε πολυ αιμα? μηπως θα με βαρεθει τωρα? κλπ..)
την κατσαμε την βαρκα κοινως -.-
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

και 69
fallen angel <3
Νεοφερμένο μέλος

firefly13
Νεοφερμένο μέλος

Isom1312
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

italian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dog Day Afternoon.
Και τέλος, Κωλιάτσου.
Και μετά από τα παραπάνω, 96.
Anthony
Δραστήριο μέλος

η αγαπημενη μου σταση παντως δεν ειναι να καθομαι μπροστα στην οθονη του υπολογιστη και να λεω τις σεξουαλικες μου προτημισεις.....
στα 16 , ούτε εγω είχα , είναι η αλήθεια , κάποιες προτιμήσεις .
ΚρύβεΛόγια
Νεοφερμένο μέλος

ἡ ἀγάπη κερδίζεται μὲ τὴν ὑποταγή.
Τάδε έγραψε ο Ντίνος Χριστιανόπουλος και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Όχι βέβαια ακραίες καταστάσεις.
Η στάση λοιπόν είναι στα γόνατα, μπροστά του/της.
nick9019
Νεοφερμένο μέλος

Νὰ σοῦ γλείψω τὰ χέρια, νὰ σοῦ γλείψω τὰ πόδια –
ἡ ἀγάπη κερδίζεται μὲ τὴν ὑποταγή.
Τάδε έγραψε ο Ντίνος Χριστιανόπουλος και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Όχι βέβαια ακραίες καταστάσεις.
Η στάση λοιπόν είναι στα γόνατα, μπροστά του/της.
Ο Χριστιανόπουλος αλλού το πήγαινε... αλλά δείχνεις σίγουρη για τα γούστα σου οπότε

Για να απαντήσω κι εγώ επί του θέματος,
ο Νίκος σας προτείνει να πέσετε στα 4

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ο Χριστιανόπουλος αλλού το πήγαινε... αλλά δείχνεις σίγουρη για τα γούστα σου οπότε
Για να απαντήσω κι εγώ επί του θέματος,
ο Νίκος σας προτείνει να πέσετε στα 4![]()
Ξεπερασμένο. Τι λες να πέσεις εσύ στα 4; Στο προτείνει ο Λυκούργος.

ΥΓ: Όχι μαζί μου. Με όποια κοπέλα διαλέξεις εννοώ. Θα το έκανες;
nick9019
Νεοφερμένο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Τί έγινε ρε Χρηματιστή ; Δε κατάλαβα. Τέλος πάντων αν ψάχνεις για ΄΄φίλο΄΄ ή φύλο δε κάνεις για δω.
Όχι ρε Νίκο παρεξήγησες, δε θέλω να σε προσεγγίσω σεξουαλικά. Απλά διαπίστωσα δια του πνευματώδους λόγου σου την εντρύφησή σου και την εμπειρία σου σε ξεχωριστές έως εξωτικές στάσεις όπως το "στα τέσσερα". Στάσεις που θα εξέλειπαν από την σεξουαλική μου καθημερινότητα και το περιεχόμενο αυτού του σάιτ, εαν δεν είχαμε την Θεία Τύχη να σε συναντήσουμε ώστε να μας τις προτείνεις. Έτσι σε ρώτησα εαν αυτό που προτείνεις ως έμπειρος, θα το δοκίμαζες και εσύ από γυναίκα. Είναι σα να λέμε "Ευτέρπη πλύνε τα πιάτα" και να σε ρωτάω "Αν στο ζήταγε η Ευτέρπη εσύ Νίκο θα τα έπλενες τα πιάτα;"
Με συναδελφικούς σεξουαλικούς χαιρετισμούς,
Λυκούργος εξ Αθηνών ή και Χρηματιστής.

Guest 990498
Επισκέπτης

Τη ντύνω εργαζόμενη, ντύνομαι εργαζόμενος
και ζούμε το όνειρο.
Στάση μεροκάματο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Μου αρέσουν τα ρολ πλέηνγκ γκέημς.
Τη ντύνω εργαζόμενη, ντύνομαι εργαζόμενος
και ζούμε το όνειρο.
Στάση μεροκάματο.
Το "Στάση Πληρωμών" ταιριάζει ακόμα πιό γαμάτα.

Alma_Libre
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.