giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny:και στο πλάι είναι ωραία
στο πλάι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cuto
Νεοφερμένο μέλος

@giannisvitara
ειναι απλο.κ οι 2 ξαπλωμενοι στο κρεββατι πλαγια, ο αντρας πισω απο τη γυναικα η κ αντικρυστα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

cuto
Νεοφερμένο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από cuto:του γλυκου??![]()
της σούπας για .....ακραίες καταστάσεις

cuto
Νεοφερμένο μέλος

χμμ,αρχιζω να σε συμπαθωτης σούπας για .....ακραίες καταστάσεις![]()

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από cuto:βασικα ολες ωραιες ειναι αλλα πιο πολυ κλινω προς το doggie.
@giannisvitara
ειναι απλο.κ οι 2 ξαπλωμενοι στο κρεββατι πλαγια, ο αντρας πισω απο τη γυναικα η κ αντικρυστα
με πιάνεις

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Αυτή στο πλαι ούτε εγώ πάντως έχω καταλάβει πως διάολο γίνεται![]()
![]()
Εδω εχω καταλαβει εγω, εσυ πως και δεν το καταλαβες; Απαγορευονται και οι φοτο με τετιο περιεχωμενο και δν μπορω να σου δειξω

Περαν απο τις πολυυυ γνωστες ιεραποστολικη,69,εγω επανω, αυτη επανω κτλ κτλ
-Στο πλαι
-αυτη απο επανω και καθιστη επανω μου και να κοιταει προς τα εμενα
-το ιδιο αλλα να μην κοιταει προς τα εμενα(να εχω την πλατη της δηλ. μπροστα μου)
-Η λεγομενη "του σκορπιου" η οποια ειναι σαν την παραπανω αλλα αυτη ειναι τελειως ξαπλωμενη επανω μου (και αναποδα φυσικα.η πλατη της ακουμπα στο στηθος μου)
-Εγω καθιστος στην ακρη του κραββατιου και ατη καθισμενη επανω μου.(και να με κοιτα και το αντιθετο)
-στα 4
-ψαλιδι
-ορθιο
και διαφορες αλλες!
Γενικα στον ερωτα θελει φαντασια και οχι τετρημενα πραγματα.
Οχι δηλαδη να κανουμε και τις 500+ στασεις του καμα σουτρα (για τις περισσοτρες θελει να εχεις βγαλει την "ανωτατη της Γιογκα" κι εγω δεν ειμαι ο Τιραμολα

Να μην αναφερθω και στα προκαταρκτικα.

Οχι σαν μια φιλη μου, που ο γκομενος της το μονο που ηξερε απο προκαταρκτικα ηταν το
"γδυσου μεχρι να φορεσω το προφυλακτικο"
...ελεος!!!!!

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Άουτς! Δεν την πονάει την κοπέλα σου αυτό;![]()
Μήπως δεν το περιγραφω σωστά??
Γυναικα απο κάτω ποδια σηκωμενα σχεδόν σε 90 μοιρες (λυγισμένα) και ειπαμε δεν πιέζουμε και πολυ......Εγινα κατανοήτος η παλι μαντάρα τα εκανα??
Τουλαχιστον δεν παραπονέθηκε οσο τα ειχαμε μετα δεν ξέρω

Οκ για την ψηφο

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

chilli
Νεοφερμένο μέλος

και μαλιστα η μια μετα την αλλη
αν ειναι δυνατον να κολλησουμε τωρα σε μια σταστη
lol
Subject to change
e-steki.gr Founder

Γιατί καλέ τι έχει η ιεραποστολική?Αρχική Δημοσίευση από tserno:Φαντάσου η κοπελα του φίλου σου να τον αφηνε να κανει μνο ιεραποστολική οπως εκανε ενος γνωστου μου...Απορώ πως εμεινε μαζι της 2 χρόνια![]()

chilli στο e-steki απαγορευονται τα greeklish για οποιοδήποτε λόγο...
tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

Εν φταιω εγω που μου ερχονται σιγα σιγα στο μυαλο ε?

Βασικά μαξιλαράκι στο κρεβατι ξαπλωνει με την κοιλια στο μαξιλαράκι και ως καλος κυριος ξαπλώνετε απο πάνω....σαν το "στα 4"

Αυτη ειναι η σούπερ οχι πως τα υπολοιπα στερούν την απολαυση

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Γιατί καλέ τι έχει η ιεραποστολική?Απο τις καλύτερες στάσεις είναι!
![]()
![]()
Νταξ' μια χαρα σταση ειναι,αλλα το να κανεις μοοοοονο αυτη ειναι καπως!

Κι εγω τρελαινομαι για ντολμαδες αλλα αν μου τους εβαζες καθε μερα να τους τρωω...ε σε καποια φαση θα εφτυνα*αλλο ηθελα να γραψω*

Αρχική Δημοσίευση από tserno:Βασικά μαξιλαράκι στο κρεβατι ξαπλωνει με την κοιλια στο μαξιλαράκι και ως καλος κυριος ξαπλώνετε απο πάνω....σαν το "στα 4"
Αυτη ειναι η σούπερ οχι πως τα υπολοιπα στερούν την απολαυση
Συμφωνω και επαυξανω!!!

Κορυφαια σταση tserno!!!!

Α 'γεια σου!

nikita13
Διάσημο μέλος

Όντως πολύ καλή..Αλλά εδώ ο άντρας δυσκολεύεται λίγο..Αρχική Δημοσίευση από tserno:Εν φταιω εγω που μου ερχονται σιγα σιγα στο μυαλο ε?
Βασικά μαξιλαράκι στο κρεβατι ξαπλωνει με την κοιλια στο μαξιλαράκι και ως καλος κυριος ξαπλώνετε απο πάνω....σαν το "στα 4"
Αυτη ειναι η σούπερ οχι πως τα υπολοιπα στερούν την απολαυση![]()

cuto
Νεοφερμένο μέλος

Εγω το βρισκω μια χαρα!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Μario:Νταξ' μια χαρα σταση ειναι,αλλα το να κανεις μοοοοονο αυτη ειναι καπως!![]()
Κι εγω τρελαινομαι για ντολμαδες αλλα αν μου τους εβαζες καθε μερα να τους τρωω...ε σε καποια φαση θα εφτυνα*αλλο ηθελα να γραψω*...αμπελοφυλλα
![]()
Καλά σε αυτό συμφωνώ

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από tserno:Μανια με τα πολλαπλα ποστ εχω μαλλον....
Εν φταιω εγω που μου ερχονται σιγα σιγα στο μυαλο ε?
Αυτη ειναι η σούπερ οχι πως τα υπολοιπα στερούν την απολαυση![]()
όντως είναι πολύ καλή μπαίνει απο κάποια γωνία που έχεις μια απίστευτη αίσθηση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.