ελενη_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν τα φορας χωρις καλτσακια λογικο το βρισκω αλλιως δεν ξερω.. :Ρ Δεν εχω τετοιο προβλημα με τα σταρακια.Εμενα μυριζουν παρα πολυ και παρολο που εχω 3 ζευγαρια το σκεφτομαι να τα φοραω αν και μου αρεσουν παρα πολυ επειδη οταν τα βγαζω....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν φταιει το παπουτσι τοτε τι φταιει?Δεν ειναι και το ποιοτικοτερο παπουτσι παντως...^Δεν παίζει να φταίει κυρίως το παπούτσι αν μυρίζει πάντως. Εγώ ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με τα All star μου και φοράω χρόνια τώρα.
ελενη_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μι του!!^Δεν παίζει να φταίει κυρίως το παπούτσι αν μυρίζει πάντως. Εγώ ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με τα All star μου και φοράω χρόνια τώρα.

Τις περισσοτερες φορες με καλτσακια τα φοραω..Αν τα φορας χωρις καλτσακια λογικο το βρισκω αλλιως δεν ξερω.. :Ρ Δεν εχω τετοιο προβλημα με τα σταρακια.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Αν δεν φταιει το παπουτσι τοτε τι φταιει?Δεν ειναι και το ποιοτικοτερο παπουτσι παντως...
Κοίτα, γενικά τα πάνινα παπούτσια αρπάζουν εύκολα μυρωδιά ειδικά αν το πόδι ιδρώνει εύκολα, δεν είναι πρόβλημα μόνο των all stars αυτό.
Πολλές φορές φταίνε οι κάλτσες πάντως.

Ναι οντως και τα δικα μου ποδια ειναι η αληθεια οτι ιδρωνουν πολυ.Τωρα για τις καλτσες ειναι κοντες αθλητικες..ομως και αυτες οταν τις βγαζω...καταλαβαινεις..Κοίτα, γενικά τα πάνινα παπούτσια αρπάζουν εύκολα μυρωδιά ειδικά αν το πόδι ιδρώνει εύκολα, δεν είναι πρόβλημα μόνο των all stars αυτό.
Πολλές φορές φταίνε οι κάλτσες πάντως.
ελενη_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε τοτε τι να σου πω.. Μπορει να φταιει και το ποδι. Αν ιδρωνουν ευκολα οπως ειπε και η φιλη απο πανω.Τις περισσοτερες φορες με καλτσακια τα φοραω..

Ισως τελικα να φταινε και τα ποδια μου αλλα τα εριχνα στα all star γιατι μου ειχε καρφωθει οτι ειναι υπευθυνα.Ομως οταν τα βγαζω ντρεπομαι ....Ε τοτε τι να σου πω.. Μπορει να φταιει και το ποδι. Αν ιδρωνουν ευκολα οπως ειπε και η φιλη απο πανω.
ελενη_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορεις και να τα πλενεις πιο συχνα βεβαια(τα ποδια σου) αν φταιει αυτο..Ισως τελικα να φταινε και τα ποδια μου αλλα τα εριχνα στα all star γιατι μου ειχε καρφωθει οτι ειναι υπευθυνα.Ομως οταν τα βγαζω ντρεπομαι ....
φρι
Διάσημο μέλος

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

φρι
Διάσημο μέλος

σπαστικο παπουτσι ειναι το φορας μερικους μηνες και μετα βαζεις ενα αθλητικο και καταλαβαινεις ποσο απαραδεκτο ειναι το ολ σταρ , βασικα υποτιθεται οτι ειναι ανετο αλλα εμενα με ποναει στο πελμα...
εμενα σκιζεται ρε φιλε

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

ναι αλλα αυτο δε με πειραζεεμενα σκιζεται ρε φιλε![]()

Δεν σε πειραζε που σκιζεται?Γιατι??ναι αλλα αυτο δε με πειραζε![]()
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

ε σιγα το προβλημα , δε με νοιαζει αν ειναι λιγο σκισμενοΔεν σε πειραζε που σκιζεται?Γιατι??

Ενταξει απλα σε καποιες κοπελες βλεπω οτι ειναι αρκετα σκισμενο σε σημειο που φαινεται η καλτσα πολυ οχι λιγο..ε σιγα το προβλημα , δε με νοιαζει αν ειναι λιγο σκισμενο
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

χαχα νταξει δε σου λεω να εχει δειγμα υφασματος ..αραξεΕνταξει απλα σε καποιες κοπελες βλεπω οτι ειναι αρκετα σκισμενο σε σημειο που φαινεται η καλτσα πολυ οχι λιγο..

Κι ομως το εχουν κανει μοδα.Κι εμενα κατι παλια all star ειχαν σκιστει και μια φιλη μου ειχε πει οτι ειναι πιο ωραια ετσι..Ασε που μου τα εσκισε η ιδια μετα λιγο παραπανω και οταν τα φοραγα ειχε στο πλαι μια τρυπα και φαινοταν η καλτσα μου..Και το θεωρουσε trendy ετσι...Μου ζητουσε να τα φοραω ετσι..χαχα νταξει δε σου λεω να εχει δειγμα υφασματος ..αραξε![]()
rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.