youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 20:30 Ο youhou έγραψε: #241 01-07-13 20:30 τα all star τα εχω συνδυασει στο μυαλο μου με τους emo... μαλλον γι αυτο τα απεχθανομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 20:51 Η Alma Libre: #242 01-07-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από thed: ακομα πωλουνται αυτα τα αθλια παππουτσια? Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά βλέπω ανθρώπους που δεν τους αρέσουν Παρεπιπτόντως αγόρασα καινούργια μαύρα.. Χακί που θέλω δεν έχω βρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 21:09 Η Loreley έγραψε: #243 01-07-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χακί που θέλω δεν έχω βρει. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω χακί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Ο thed έγραψε: #244 01-07-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πρώτη φορά βλέπω ανθρώπους που δεν τους αρέσουν Παρεπιπτόντως αγόρασα καινούργια μαύρα.. Χακί που θέλω δεν έχω βρει. Click για ανάπτυξη... ο λογος ειναι οτι σου πουλανε πανινα παππουτσια μηδεν κοστους σε τιμες που μπορεις να αγορασεις παππουτσια με αξιοπιστια,επισης ειμαι ο τυπος που δεν ακολουθει την μοδα,αυτα τα παππουτσια εχουν γινει για ολους το ιδιο και κυνηγανε να τρεξουν να τα παρουν σε κοκκινα κιτρινα πρασινα μπλε και δεν ξερω τι,ως προς τον σχεδιο τους ειναι καλα δεν λεω,προσωπικα ομως προτιμησα να αγορασω παρομοιυ στυλ pepe london παππουτσια και πανω απο ολα για την ποιοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 21:54 Ο Itach1 έγραψε: #245 01-07-13 21:54 Πιο άθλια παπούτσια δεν έχω δει. Πριν 3 χρόνια πήρα κάτι φούξια αλλά δεν τα φόρεσα πολύ καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:04 Ο element skate: #246 01-07-13 23:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:05 Η Alma Libre: #247 01-07-13 23:05 Αρχική Δημοσίευση από thed: ο λογος ειναι οτι σου πουλανε πανινα παππουτσια μηδεν κοστους σε τιμες που μπορεις να αγορασεις παππουτσια με αξιοπιστια,επισης ειμαι ο τυπος που δεν ακολουθει την μοδα,αυτα τα παππουτσια εχουν γινει για ολους το ιδιο και κυνηγανε να τρεξουν να τα παρουν σε κοκκινα κιτρινα πρασινα μπλε και δεν ξερω τι,ως προς τον σχεδιο τους ειναι καλα δεν λεω,προσωπικα ομως προτιμησα να αγορασω παρομοιυ στυλ pepe london παππουτσια και πανω απο ολα για την ποιοτητα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εγώ έχω χακί. Click για ανάπτυξη... Μαλάκα εγώ μόνο πράσινα βρίσκω Χακί πουθενά:c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:06 Ο anwnymos έγραψε: #248 01-07-13 23:06 για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 13:57 Η Loreley έγραψε: #249 02-07-13 13:57 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 14:41 Ο Itach1 έγραψε: #250 02-07-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Click για ανάπτυξη... Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Loreley έγραψε: #251 02-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Click για ανάπτυξη... Χαχα, όχι. Βέβαια μικροδείχνει, εγώ την έκανα 10 χρόνια νεότερη, και όταν έμαθα πόσο είναι έμεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikachu Νεοφερμένο μέλος Η Mikachu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:24 Η Mikachu έγραψε: #252 02-07-13 16:24 ερωτας............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο thed έγραψε: #253 02-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Η Drama Prinzessin: #254 02-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:37 Ο thed έγραψε: #255 02-07-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Click για ανάπτυξη... δεν μου μπαινουν ουτε οταν τα χω δεμενα πανω ουτε κατω απο την γλωσσα τστστσ δεν λυγιζει τοσο πολυ και δεν μπαινει,με τα βατραχοποδαρα μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Η Alma Libre: #256 02-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα δένω καν. Μόνο τα ψηλά δένω, τα χαμηλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Ο toulge έγραψε: #257 03-07-13 00:24 Πως ειναι δυνατον οσοι τα φορατε να μην εχετε προβλημα στα ποδια με κακοσμια κλπ ενας θεος ξερει..Και το λεω μονο για τα συγκεκριμενα παπουτσια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με ολα τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:44 Η vickydask: #258 03-07-13 00:44 να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tredy Andante fourkaki Antonia Alexandra User2350 Wonderkid KATERINA222022 dazed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα all star τα εχω συνδυασει στο μυαλο μου με τους emo... μαλλον γι αυτο τα απεχθανομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 20:51 Η Alma Libre: #242 01-07-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από thed: ακομα πωλουνται αυτα τα αθλια παππουτσια? Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά βλέπω ανθρώπους που δεν τους αρέσουν Παρεπιπτόντως αγόρασα καινούργια μαύρα.. Χακί που θέλω δεν έχω βρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 21:09 Η Loreley έγραψε: #243 01-07-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χακί που θέλω δεν έχω βρει. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω χακί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Ο thed έγραψε: #244 01-07-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πρώτη φορά βλέπω ανθρώπους που δεν τους αρέσουν Παρεπιπτόντως αγόρασα καινούργια μαύρα.. Χακί που θέλω δεν έχω βρει. Click για ανάπτυξη... ο λογος ειναι οτι σου πουλανε πανινα παππουτσια μηδεν κοστους σε τιμες που μπορεις να αγορασεις παππουτσια με αξιοπιστια,επισης ειμαι ο τυπος που δεν ακολουθει την μοδα,αυτα τα παππουτσια εχουν γινει για ολους το ιδιο και κυνηγανε να τρεξουν να τα παρουν σε κοκκινα κιτρινα πρασινα μπλε και δεν ξερω τι,ως προς τον σχεδιο τους ειναι καλα δεν λεω,προσωπικα ομως προτιμησα να αγορασω παρομοιυ στυλ pepe london παππουτσια και πανω απο ολα για την ποιοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 21:54 Ο Itach1 έγραψε: #245 01-07-13 21:54 Πιο άθλια παπούτσια δεν έχω δει. Πριν 3 χρόνια πήρα κάτι φούξια αλλά δεν τα φόρεσα πολύ καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:04 Ο element skate: #246 01-07-13 23:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:05 Η Alma Libre: #247 01-07-13 23:05 Αρχική Δημοσίευση από thed: ο λογος ειναι οτι σου πουλανε πανινα παππουτσια μηδεν κοστους σε τιμες που μπορεις να αγορασεις παππουτσια με αξιοπιστια,επισης ειμαι ο τυπος που δεν ακολουθει την μοδα,αυτα τα παππουτσια εχουν γινει για ολους το ιδιο και κυνηγανε να τρεξουν να τα παρουν σε κοκκινα κιτρινα πρασινα μπλε και δεν ξερω τι,ως προς τον σχεδιο τους ειναι καλα δεν λεω,προσωπικα ομως προτιμησα να αγορασω παρομοιυ στυλ pepe london παππουτσια και πανω απο ολα για την ποιοτητα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εγώ έχω χακί. Click για ανάπτυξη... Μαλάκα εγώ μόνο πράσινα βρίσκω Χακί πουθενά:c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:06 Ο anwnymos έγραψε: #248 01-07-13 23:06 για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 13:57 Η Loreley έγραψε: #249 02-07-13 13:57 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 14:41 Ο Itach1 έγραψε: #250 02-07-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Click για ανάπτυξη... Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Loreley έγραψε: #251 02-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Click για ανάπτυξη... Χαχα, όχι. Βέβαια μικροδείχνει, εγώ την έκανα 10 χρόνια νεότερη, και όταν έμαθα πόσο είναι έμεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikachu Νεοφερμένο μέλος Η Mikachu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:24 Η Mikachu έγραψε: #252 02-07-13 16:24 ερωτας............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο thed έγραψε: #253 02-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Η Drama Prinzessin: #254 02-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:37 Ο thed έγραψε: #255 02-07-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Click για ανάπτυξη... δεν μου μπαινουν ουτε οταν τα χω δεμενα πανω ουτε κατω απο την γλωσσα τστστσ δεν λυγιζει τοσο πολυ και δεν μπαινει,με τα βατραχοποδαρα μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Η Alma Libre: #256 02-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα δένω καν. Μόνο τα ψηλά δένω, τα χαμηλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Ο toulge έγραψε: #257 03-07-13 00:24 Πως ειναι δυνατον οσοι τα φορατε να μην εχετε προβλημα στα ποδια με κακοσμια κλπ ενας θεος ξερει..Και το λεω μονο για τα συγκεκριμενα παπουτσια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με ολα τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:44 Η vickydask: #258 03-07-13 00:44 να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tredy Andante fourkaki Antonia Alexandra User2350 Wonderkid KATERINA222022 dazed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thed: ακομα πωλουνται αυτα τα αθλια παππουτσια? Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά βλέπω ανθρώπους που δεν τους αρέσουν Παρεπιπτόντως αγόρασα καινούργια μαύρα.. Χακί που θέλω δεν έχω βρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 21:09 Η Loreley έγραψε: #243 01-07-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χακί που θέλω δεν έχω βρει. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω χακί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Ο thed έγραψε: #244 01-07-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πρώτη φορά βλέπω ανθρώπους που δεν τους αρέσουν Παρεπιπτόντως αγόρασα καινούργια μαύρα.. Χακί που θέλω δεν έχω βρει. Click για ανάπτυξη... ο λογος ειναι οτι σου πουλανε πανινα παππουτσια μηδεν κοστους σε τιμες που μπορεις να αγορασεις παππουτσια με αξιοπιστια,επισης ειμαι ο τυπος που δεν ακολουθει την μοδα,αυτα τα παππουτσια εχουν γινει για ολους το ιδιο και κυνηγανε να τρεξουν να τα παρουν σε κοκκινα κιτρινα πρασινα μπλε και δεν ξερω τι,ως προς τον σχεδιο τους ειναι καλα δεν λεω,προσωπικα ομως προτιμησα να αγορασω παρομοιυ στυλ pepe london παππουτσια και πανω απο ολα για την ποιοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 21:54 Ο Itach1 έγραψε: #245 01-07-13 21:54 Πιο άθλια παπούτσια δεν έχω δει. Πριν 3 χρόνια πήρα κάτι φούξια αλλά δεν τα φόρεσα πολύ καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:04 Ο element skate: #246 01-07-13 23:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:05 Η Alma Libre: #247 01-07-13 23:05 Αρχική Δημοσίευση από thed: ο λογος ειναι οτι σου πουλανε πανινα παππουτσια μηδεν κοστους σε τιμες που μπορεις να αγορασεις παππουτσια με αξιοπιστια,επισης ειμαι ο τυπος που δεν ακολουθει την μοδα,αυτα τα παππουτσια εχουν γινει για ολους το ιδιο και κυνηγανε να τρεξουν να τα παρουν σε κοκκινα κιτρινα πρασινα μπλε και δεν ξερω τι,ως προς τον σχεδιο τους ειναι καλα δεν λεω,προσωπικα ομως προτιμησα να αγορασω παρομοιυ στυλ pepe london παππουτσια και πανω απο ολα για την ποιοτητα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εγώ έχω χακί. Click για ανάπτυξη... Μαλάκα εγώ μόνο πράσινα βρίσκω Χακί πουθενά:c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:06 Ο anwnymos έγραψε: #248 01-07-13 23:06 για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 13:57 Η Loreley έγραψε: #249 02-07-13 13:57 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 14:41 Ο Itach1 έγραψε: #250 02-07-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Click για ανάπτυξη... Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Loreley έγραψε: #251 02-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Click για ανάπτυξη... Χαχα, όχι. Βέβαια μικροδείχνει, εγώ την έκανα 10 χρόνια νεότερη, και όταν έμαθα πόσο είναι έμεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikachu Νεοφερμένο μέλος Η Mikachu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:24 Η Mikachu έγραψε: #252 02-07-13 16:24 ερωτας............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο thed έγραψε: #253 02-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Η Drama Prinzessin: #254 02-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:37 Ο thed έγραψε: #255 02-07-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Click για ανάπτυξη... δεν μου μπαινουν ουτε οταν τα χω δεμενα πανω ουτε κατω απο την γλωσσα τστστσ δεν λυγιζει τοσο πολυ και δεν μπαινει,με τα βατραχοποδαρα μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Η Alma Libre: #256 02-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα δένω καν. Μόνο τα ψηλά δένω, τα χαμηλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Ο toulge έγραψε: #257 03-07-13 00:24 Πως ειναι δυνατον οσοι τα φορατε να μην εχετε προβλημα στα ποδια με κακοσμια κλπ ενας θεος ξερει..Και το λεω μονο για τα συγκεκριμενα παπουτσια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με ολα τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:44 Η vickydask: #258 03-07-13 00:44 να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tredy Andante fourkaki Antonia Alexandra User2350 Wonderkid KATERINA222022 dazed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χακί που θέλω δεν έχω βρει. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω χακί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Ο thed έγραψε: #244 01-07-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πρώτη φορά βλέπω ανθρώπους που δεν τους αρέσουν Παρεπιπτόντως αγόρασα καινούργια μαύρα.. Χακί που θέλω δεν έχω βρει. Click για ανάπτυξη... ο λογος ειναι οτι σου πουλανε πανινα παππουτσια μηδεν κοστους σε τιμες που μπορεις να αγορασεις παππουτσια με αξιοπιστια,επισης ειμαι ο τυπος που δεν ακολουθει την μοδα,αυτα τα παππουτσια εχουν γινει για ολους το ιδιο και κυνηγανε να τρεξουν να τα παρουν σε κοκκινα κιτρινα πρασινα μπλε και δεν ξερω τι,ως προς τον σχεδιο τους ειναι καλα δεν λεω,προσωπικα ομως προτιμησα να αγορασω παρομοιυ στυλ pepe london παππουτσια και πανω απο ολα για την ποιοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 21:54 Ο Itach1 έγραψε: #245 01-07-13 21:54 Πιο άθλια παπούτσια δεν έχω δει. Πριν 3 χρόνια πήρα κάτι φούξια αλλά δεν τα φόρεσα πολύ καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:04 Ο element skate: #246 01-07-13 23:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:05 Η Alma Libre: #247 01-07-13 23:05 Αρχική Δημοσίευση από thed: ο λογος ειναι οτι σου πουλανε πανινα παππουτσια μηδεν κοστους σε τιμες που μπορεις να αγορασεις παππουτσια με αξιοπιστια,επισης ειμαι ο τυπος που δεν ακολουθει την μοδα,αυτα τα παππουτσια εχουν γινει για ολους το ιδιο και κυνηγανε να τρεξουν να τα παρουν σε κοκκινα κιτρινα πρασινα μπλε και δεν ξερω τι,ως προς τον σχεδιο τους ειναι καλα δεν λεω,προσωπικα ομως προτιμησα να αγορασω παρομοιυ στυλ pepe london παππουτσια και πανω απο ολα για την ποιοτητα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εγώ έχω χακί. Click για ανάπτυξη... Μαλάκα εγώ μόνο πράσινα βρίσκω Χακί πουθενά:c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:06 Ο anwnymos έγραψε: #248 01-07-13 23:06 για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 13:57 Η Loreley έγραψε: #249 02-07-13 13:57 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 14:41 Ο Itach1 έγραψε: #250 02-07-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Click για ανάπτυξη... Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Loreley έγραψε: #251 02-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Click για ανάπτυξη... Χαχα, όχι. Βέβαια μικροδείχνει, εγώ την έκανα 10 χρόνια νεότερη, και όταν έμαθα πόσο είναι έμεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikachu Νεοφερμένο μέλος Η Mikachu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:24 Η Mikachu έγραψε: #252 02-07-13 16:24 ερωτας............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο thed έγραψε: #253 02-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Η Drama Prinzessin: #254 02-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:37 Ο thed έγραψε: #255 02-07-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Click για ανάπτυξη... δεν μου μπαινουν ουτε οταν τα χω δεμενα πανω ουτε κατω απο την γλωσσα τστστσ δεν λυγιζει τοσο πολυ και δεν μπαινει,με τα βατραχοποδαρα μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Η Alma Libre: #256 02-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα δένω καν. Μόνο τα ψηλά δένω, τα χαμηλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Ο toulge έγραψε: #257 03-07-13 00:24 Πως ειναι δυνατον οσοι τα φορατε να μην εχετε προβλημα στα ποδια με κακοσμια κλπ ενας θεος ξερει..Και το λεω μονο για τα συγκεκριμενα παπουτσια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με ολα τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:44 Η vickydask: #258 03-07-13 00:44 να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tredy Andante fourkaki Antonia Alexandra User2350 Wonderkid KATERINA222022 dazed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πρώτη φορά βλέπω ανθρώπους που δεν τους αρέσουν Παρεπιπτόντως αγόρασα καινούργια μαύρα.. Χακί που θέλω δεν έχω βρει. Click για ανάπτυξη... ο λογος ειναι οτι σου πουλανε πανινα παππουτσια μηδεν κοστους σε τιμες που μπορεις να αγορασεις παππουτσια με αξιοπιστια,επισης ειμαι ο τυπος που δεν ακολουθει την μοδα,αυτα τα παππουτσια εχουν γινει για ολους το ιδιο και κυνηγανε να τρεξουν να τα παρουν σε κοκκινα κιτρινα πρασινα μπλε και δεν ξερω τι,ως προς τον σχεδιο τους ειναι καλα δεν λεω,προσωπικα ομως προτιμησα να αγορασω παρομοιυ στυλ pepe london παππουτσια και πανω απο ολα για την ποιοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 21:54 Ο Itach1 έγραψε: #245 01-07-13 21:54 Πιο άθλια παπούτσια δεν έχω δει. Πριν 3 χρόνια πήρα κάτι φούξια αλλά δεν τα φόρεσα πολύ καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:04 Ο element skate: #246 01-07-13 23:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:05 Η Alma Libre: #247 01-07-13 23:05 Αρχική Δημοσίευση από thed: ο λογος ειναι οτι σου πουλανε πανινα παππουτσια μηδεν κοστους σε τιμες που μπορεις να αγορασεις παππουτσια με αξιοπιστια,επισης ειμαι ο τυπος που δεν ακολουθει την μοδα,αυτα τα παππουτσια εχουν γινει για ολους το ιδιο και κυνηγανε να τρεξουν να τα παρουν σε κοκκινα κιτρινα πρασινα μπλε και δεν ξερω τι,ως προς τον σχεδιο τους ειναι καλα δεν λεω,προσωπικα ομως προτιμησα να αγορασω παρομοιυ στυλ pepe london παππουτσια και πανω απο ολα για την ποιοτητα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εγώ έχω χακί. Click για ανάπτυξη... Μαλάκα εγώ μόνο πράσινα βρίσκω Χακί πουθενά:c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:06 Ο anwnymos έγραψε: #248 01-07-13 23:06 για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 13:57 Η Loreley έγραψε: #249 02-07-13 13:57 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 14:41 Ο Itach1 έγραψε: #250 02-07-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Click για ανάπτυξη... Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Loreley έγραψε: #251 02-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Click για ανάπτυξη... Χαχα, όχι. Βέβαια μικροδείχνει, εγώ την έκανα 10 χρόνια νεότερη, και όταν έμαθα πόσο είναι έμεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikachu Νεοφερμένο μέλος Η Mikachu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:24 Η Mikachu έγραψε: #252 02-07-13 16:24 ερωτας............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο thed έγραψε: #253 02-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Η Drama Prinzessin: #254 02-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:37 Ο thed έγραψε: #255 02-07-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Click για ανάπτυξη... δεν μου μπαινουν ουτε οταν τα χω δεμενα πανω ουτε κατω απο την γλωσσα τστστσ δεν λυγιζει τοσο πολυ και δεν μπαινει,με τα βατραχοποδαρα μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Η Alma Libre: #256 02-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα δένω καν. Μόνο τα ψηλά δένω, τα χαμηλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Ο toulge έγραψε: #257 03-07-13 00:24 Πως ειναι δυνατον οσοι τα φορατε να μην εχετε προβλημα στα ποδια με κακοσμια κλπ ενας θεος ξερει..Και το λεω μονο για τα συγκεκριμενα παπουτσια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με ολα τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:44 Η vickydask: #258 03-07-13 00:44 να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tredy Andante fourkaki Antonia Alexandra User2350 Wonderkid KATERINA222022 dazed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιο άθλια παπούτσια δεν έχω δει. Πριν 3 χρόνια πήρα κάτι φούξια αλλά δεν τα φόρεσα πολύ καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:04 Ο element skate: #246 01-07-13 23:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:05 Η Alma Libre: #247 01-07-13 23:05 Αρχική Δημοσίευση από thed: ο λογος ειναι οτι σου πουλανε πανινα παππουτσια μηδεν κοστους σε τιμες που μπορεις να αγορασεις παππουτσια με αξιοπιστια,επισης ειμαι ο τυπος που δεν ακολουθει την μοδα,αυτα τα παππουτσια εχουν γινει για ολους το ιδιο και κυνηγανε να τρεξουν να τα παρουν σε κοκκινα κιτρινα πρασινα μπλε και δεν ξερω τι,ως προς τον σχεδιο τους ειναι καλα δεν λεω,προσωπικα ομως προτιμησα να αγορασω παρομοιυ στυλ pepe london παππουτσια και πανω απο ολα για την ποιοτητα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εγώ έχω χακί. Click για ανάπτυξη... Μαλάκα εγώ μόνο πράσινα βρίσκω Χακί πουθενά:c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:06 Ο anwnymos έγραψε: #248 01-07-13 23:06 για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 13:57 Η Loreley έγραψε: #249 02-07-13 13:57 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 14:41 Ο Itach1 έγραψε: #250 02-07-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Click για ανάπτυξη... Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Loreley έγραψε: #251 02-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Click για ανάπτυξη... Χαχα, όχι. Βέβαια μικροδείχνει, εγώ την έκανα 10 χρόνια νεότερη, και όταν έμαθα πόσο είναι έμεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikachu Νεοφερμένο μέλος Η Mikachu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:24 Η Mikachu έγραψε: #252 02-07-13 16:24 ερωτας............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο thed έγραψε: #253 02-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Η Drama Prinzessin: #254 02-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:37 Ο thed έγραψε: #255 02-07-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Click για ανάπτυξη... δεν μου μπαινουν ουτε οταν τα χω δεμενα πανω ουτε κατω απο την γλωσσα τστστσ δεν λυγιζει τοσο πολυ και δεν μπαινει,με τα βατραχοποδαρα μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Η Alma Libre: #256 02-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα δένω καν. Μόνο τα ψηλά δένω, τα χαμηλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Ο toulge έγραψε: #257 03-07-13 00:24 Πως ειναι δυνατον οσοι τα φορατε να μην εχετε προβλημα στα ποδια με κακοσμια κλπ ενας θεος ξερει..Και το λεω μονο για τα συγκεκριμενα παπουτσια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με ολα τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:44 Η vickydask: #258 03-07-13 00:44 να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tredy Andante fourkaki Antonia Alexandra User2350 Wonderkid KATERINA222022 dazed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:05 Η Alma Libre: #247 01-07-13 23:05 Αρχική Δημοσίευση από thed: ο λογος ειναι οτι σου πουλανε πανινα παππουτσια μηδεν κοστους σε τιμες που μπορεις να αγορασεις παππουτσια με αξιοπιστια,επισης ειμαι ο τυπος που δεν ακολουθει την μοδα,αυτα τα παππουτσια εχουν γινει για ολους το ιδιο και κυνηγανε να τρεξουν να τα παρουν σε κοκκινα κιτρινα πρασινα μπλε και δεν ξερω τι,ως προς τον σχεδιο τους ειναι καλα δεν λεω,προσωπικα ομως προτιμησα να αγορασω παρομοιυ στυλ pepe london παππουτσια και πανω απο ολα για την ποιοτητα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εγώ έχω χακί. Click για ανάπτυξη... Μαλάκα εγώ μόνο πράσινα βρίσκω Χακί πουθενά:c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:06 Ο anwnymos έγραψε: #248 01-07-13 23:06 για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 13:57 Η Loreley έγραψε: #249 02-07-13 13:57 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 14:41 Ο Itach1 έγραψε: #250 02-07-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Click για ανάπτυξη... Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Loreley έγραψε: #251 02-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Click για ανάπτυξη... Χαχα, όχι. Βέβαια μικροδείχνει, εγώ την έκανα 10 χρόνια νεότερη, και όταν έμαθα πόσο είναι έμεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikachu Νεοφερμένο μέλος Η Mikachu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:24 Η Mikachu έγραψε: #252 02-07-13 16:24 ερωτας............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο thed έγραψε: #253 02-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Η Drama Prinzessin: #254 02-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:37 Ο thed έγραψε: #255 02-07-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Click για ανάπτυξη... δεν μου μπαινουν ουτε οταν τα χω δεμενα πανω ουτε κατω απο την γλωσσα τστστσ δεν λυγιζει τοσο πολυ και δεν μπαινει,με τα βατραχοποδαρα μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Η Alma Libre: #256 02-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα δένω καν. Μόνο τα ψηλά δένω, τα χαμηλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Ο toulge έγραψε: #257 03-07-13 00:24 Πως ειναι δυνατον οσοι τα φορατε να μην εχετε προβλημα στα ποδια με κακοσμια κλπ ενας θεος ξερει..Και το λεω μονο για τα συγκεκριμενα παπουτσια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με ολα τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:44 Η vickydask: #258 03-07-13 00:44 να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tredy Andante fourkaki Antonia Alexandra User2350 Wonderkid KATERINA222022 dazed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thed: ο λογος ειναι οτι σου πουλανε πανινα παππουτσια μηδεν κοστους σε τιμες που μπορεις να αγορασεις παππουτσια με αξιοπιστια,επισης ειμαι ο τυπος που δεν ακολουθει την μοδα,αυτα τα παππουτσια εχουν γινει για ολους το ιδιο και κυνηγανε να τρεξουν να τα παρουν σε κοκκινα κιτρινα πρασινα μπλε και δεν ξερω τι,ως προς τον σχεδιο τους ειναι καλα δεν λεω,προσωπικα ομως προτιμησα να αγορασω παρομοιυ στυλ pepe london παππουτσια και πανω απο ολα για την ποιοτητα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εγώ έχω χακί. Click για ανάπτυξη... Μαλάκα εγώ μόνο πράσινα βρίσκω Χακί πουθενά:c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 23:06 Ο anwnymos έγραψε: #248 01-07-13 23:06 για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 13:57 Η Loreley έγραψε: #249 02-07-13 13:57 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 14:41 Ο Itach1 έγραψε: #250 02-07-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Click για ανάπτυξη... Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Loreley έγραψε: #251 02-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Click για ανάπτυξη... Χαχα, όχι. Βέβαια μικροδείχνει, εγώ την έκανα 10 χρόνια νεότερη, και όταν έμαθα πόσο είναι έμεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikachu Νεοφερμένο μέλος Η Mikachu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:24 Η Mikachu έγραψε: #252 02-07-13 16:24 ερωτας............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο thed έγραψε: #253 02-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Η Drama Prinzessin: #254 02-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:37 Ο thed έγραψε: #255 02-07-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Click για ανάπτυξη... δεν μου μπαινουν ουτε οταν τα χω δεμενα πανω ουτε κατω απο την γλωσσα τστστσ δεν λυγιζει τοσο πολυ και δεν μπαινει,με τα βατραχοποδαρα μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Η Alma Libre: #256 02-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα δένω καν. Μόνο τα ψηλά δένω, τα χαμηλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Ο toulge έγραψε: #257 03-07-13 00:24 Πως ειναι δυνατον οσοι τα φορατε να μην εχετε προβλημα στα ποδια με κακοσμια κλπ ενας θεος ξερει..Και το λεω μονο για τα συγκεκριμενα παπουτσια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με ολα τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:44 Η vickydask: #258 03-07-13 00:44 να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tredy Andante fourkaki Antonia Alexandra User2350 Wonderkid KATERINA222022 dazed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 13:57 Η Loreley έγραψε: #249 02-07-13 13:57 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 14:41 Ο Itach1 έγραψε: #250 02-07-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Click για ανάπτυξη... Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Loreley έγραψε: #251 02-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Click για ανάπτυξη... Χαχα, όχι. Βέβαια μικροδείχνει, εγώ την έκανα 10 χρόνια νεότερη, και όταν έμαθα πόσο είναι έμεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikachu Νεοφερμένο μέλος Η Mikachu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:24 Η Mikachu έγραψε: #252 02-07-13 16:24 ερωτας............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο thed έγραψε: #253 02-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Η Drama Prinzessin: #254 02-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:37 Ο thed έγραψε: #255 02-07-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Click για ανάπτυξη... δεν μου μπαινουν ουτε οταν τα χω δεμενα πανω ουτε κατω απο την γλωσσα τστστσ δεν λυγιζει τοσο πολυ και δεν μπαινει,με τα βατραχοποδαρα μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Η Alma Libre: #256 02-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα δένω καν. Μόνο τα ψηλά δένω, τα χαμηλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Ο toulge έγραψε: #257 03-07-13 00:24 Πως ειναι δυνατον οσοι τα φορατε να μην εχετε προβλημα στα ποδια με κακοσμια κλπ ενας θεος ξερει..Και το λεω μονο για τα συγκεκριμενα παπουτσια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με ολα τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:44 Η vickydask: #258 03-07-13 00:44 να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tredy Andante fourkaki Antonia Alexandra User2350 Wonderkid KATERINA222022 dazed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: για 15 κ κατω καλα ειναι πιο πανω τζοβενιζουν ασχημα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 14:41 Ο Itach1 έγραψε: #250 02-07-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Click για ανάπτυξη... Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Loreley έγραψε: #251 02-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Click για ανάπτυξη... Χαχα, όχι. Βέβαια μικροδείχνει, εγώ την έκανα 10 χρόνια νεότερη, και όταν έμαθα πόσο είναι έμεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikachu Νεοφερμένο μέλος Η Mikachu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:24 Η Mikachu έγραψε: #252 02-07-13 16:24 ερωτας............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο thed έγραψε: #253 02-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Η Drama Prinzessin: #254 02-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:37 Ο thed έγραψε: #255 02-07-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Click για ανάπτυξη... δεν μου μπαινουν ουτε οταν τα χω δεμενα πανω ουτε κατω απο την γλωσσα τστστσ δεν λυγιζει τοσο πολυ και δεν μπαινει,με τα βατραχοποδαρα μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Η Alma Libre: #256 02-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα δένω καν. Μόνο τα ψηλά δένω, τα χαμηλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Ο toulge έγραψε: #257 03-07-13 00:24 Πως ειναι δυνατον οσοι τα φορατε να μην εχετε προβλημα στα ποδια με κακοσμια κλπ ενας θεος ξερει..Και το λεω μονο για τα συγκεκριμενα παπουτσια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με ολα τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:44 Η vickydask: #258 03-07-13 00:44 να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tredy Andante fourkaki Antonia Alexandra User2350 Wonderkid KATERINA222022 dazed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Πιστεύω πως αν τα συνδυάσεις ωραία με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι μια χαρά. Έχω καθηγήτρια γύρω στα 35, η οποία φοράει συνέχεια τέτοια παπούτσια, έχει σε όλα τα χρώματα, και τα συνδυάζει πολύ ωραία. Δεν τζοβενίζει καθόλου, ίσα ίσα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αφού μπορεί να το στηρίξει αυτό το στυλ. Click για ανάπτυξη... Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Loreley έγραψε: #251 02-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Click για ανάπτυξη... Χαχα, όχι. Βέβαια μικροδείχνει, εγώ την έκανα 10 χρόνια νεότερη, και όταν έμαθα πόσο είναι έμεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikachu Νεοφερμένο μέλος Η Mikachu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:24 Η Mikachu έγραψε: #252 02-07-13 16:24 ερωτας............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο thed έγραψε: #253 02-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Η Drama Prinzessin: #254 02-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:37 Ο thed έγραψε: #255 02-07-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Click για ανάπτυξη... δεν μου μπαινουν ουτε οταν τα χω δεμενα πανω ουτε κατω απο την γλωσσα τστστσ δεν λυγιζει τοσο πολυ και δεν μπαινει,με τα βατραχοποδαρα μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Η Alma Libre: #256 02-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα δένω καν. Μόνο τα ψηλά δένω, τα χαμηλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Ο toulge έγραψε: #257 03-07-13 00:24 Πως ειναι δυνατον οσοι τα φορατε να μην εχετε προβλημα στα ποδια με κακοσμια κλπ ενας θεος ξερει..Και το λεω μονο για τα συγκεκριμενα παπουτσια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με ολα τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:44 Η vickydask: #258 03-07-13 00:44 να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tredy Andante fourkaki Antonia Alexandra User2350 Wonderkid KATERINA222022 dazed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Η καθηγήτρια σου μάλλον ψάχνει κάποιο τεκνό να αποπλανήσει. Click για ανάπτυξη... Χαχα, όχι. Βέβαια μικροδείχνει, εγώ την έκανα 10 χρόνια νεότερη, και όταν έμαθα πόσο είναι έμεινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mikachu Νεοφερμένο μέλος Η Mikachu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:24 Η Mikachu έγραψε: #252 02-07-13 16:24 ερωτας............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο thed έγραψε: #253 02-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Η Drama Prinzessin: #254 02-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:37 Ο thed έγραψε: #255 02-07-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Click για ανάπτυξη... δεν μου μπαινουν ουτε οταν τα χω δεμενα πανω ουτε κατω απο την γλωσσα τστστσ δεν λυγιζει τοσο πολυ και δεν μπαινει,με τα βατραχοποδαρα μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Η Alma Libre: #256 02-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα δένω καν. Μόνο τα ψηλά δένω, τα χαμηλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Ο toulge έγραψε: #257 03-07-13 00:24 Πως ειναι δυνατον οσοι τα φορατε να μην εχετε προβλημα στα ποδια με κακοσμια κλπ ενας θεος ξερει..Και το λεω μονο για τα συγκεκριμενα παπουτσια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με ολα τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:44 Η vickydask: #258 03-07-13 00:44 να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tredy Andante fourkaki Antonia Alexandra User2350 Wonderkid KATERINA222022 dazed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ερωτας............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 16:29 Ο thed έγραψε: #253 02-07-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Η Drama Prinzessin: #254 02-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:37 Ο thed έγραψε: #255 02-07-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Click για ανάπτυξη... δεν μου μπαινουν ουτε οταν τα χω δεμενα πανω ουτε κατω απο την γλωσσα τστστσ δεν λυγιζει τοσο πολυ και δεν μπαινει,με τα βατραχοποδαρα μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Η Alma Libre: #256 02-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα δένω καν. Μόνο τα ψηλά δένω, τα χαμηλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Ο toulge έγραψε: #257 03-07-13 00:24 Πως ειναι δυνατον οσοι τα φορατε να μην εχετε προβλημα στα ποδια με κακοσμια κλπ ενας θεος ξερει..Και το λεω μονο για τα συγκεκριμενα παπουτσια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με ολα τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:44 Η vickydask: #258 03-07-13 00:44 να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tredy Andante fourkaki Antonia Alexandra User2350 Wonderkid KATERINA222022 dazed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ ακολουθώ την μόδα. Είχα εγώ μποτάκια pepe, δεν με βόλευαν καθόλου. Προσωπικά τα θεωρώ τα πιο άνετα παπούτσια μετά τα nike. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Η Drama Prinzessin: #254 02-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:37 Ο thed έγραψε: #255 02-07-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Click για ανάπτυξη... δεν μου μπαινουν ουτε οταν τα χω δεμενα πανω ουτε κατω απο την γλωσσα τστστσ δεν λυγιζει τοσο πολυ και δεν μπαινει,με τα βατραχοποδαρα μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Η Alma Libre: #256 02-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα δένω καν. Μόνο τα ψηλά δένω, τα χαμηλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Ο toulge έγραψε: #257 03-07-13 00:24 Πως ειναι δυνατον οσοι τα φορατε να μην εχετε προβλημα στα ποδια με κακοσμια κλπ ενας θεος ξερει..Και το λεω μονο για τα συγκεκριμενα παπουτσια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με ολα τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:44 Η vickydask: #258 03-07-13 00:44 να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tredy Andante fourkaki Antonia Alexandra User2350 Wonderkid KATERINA222022 dazed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thed Νεοφερμένο μέλος Ο thed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:37 Ο thed έγραψε: #255 02-07-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Click για ανάπτυξη... δεν μου μπαινουν ουτε οταν τα χω δεμενα πανω ουτε κατω απο την γλωσσα τστστσ δεν λυγιζει τοσο πολυ και δεν μπαινει,με τα βατραχοποδαρα μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Η Alma Libre: #256 02-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα δένω καν. Μόνο τα ψηλά δένω, τα χαμηλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Ο toulge έγραψε: #257 03-07-13 00:24 Πως ειναι δυνατον οσοι τα φορατε να μην εχετε προβλημα στα ποδια με κακοσμια κλπ ενας θεος ξερει..Και το λεω μονο για τα συγκεκριμενα παπουτσια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με ολα τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:44 Η vickydask: #258 03-07-13 00:44 να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tredy Andante fourkaki Antonia Alexandra User2350 Wonderkid KATERINA222022 dazed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Εγώ συνήθως τα έχω δεμένα κάτω από την γλώσσα και τσακ μπαίνουν αμέσως, χωρίς να τα λύνεις και να τα ξαναδένεις. Click για ανάπτυξη... δεν μου μπαινουν ουτε οταν τα χω δεμενα πανω ουτε κατω απο την γλωσσα τστστσ δεν λυγιζει τοσο πολυ και δεν μπαινει,με τα βατραχοποδαρα μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Η Alma Libre: #256 02-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα δένω καν. Μόνο τα ψηλά δένω, τα χαμηλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Ο toulge έγραψε: #257 03-07-13 00:24 Πως ειναι δυνατον οσοι τα φορατε να μην εχετε προβλημα στα ποδια με κακοσμια κλπ ενας θεος ξερει..Και το λεω μονο για τα συγκεκριμενα παπουτσια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με ολα τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:44 Η vickydask: #258 03-07-13 00:44 να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tredy Andante fourkaki Antonia Alexandra User2350 Wonderkid KATERINA222022 dazed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thed: εμενα δεν με βολευουν στο να τα φοραω θελει να τα λυνω συνεχεια και μετα αντε δεστα και βαλτα απο μεσα καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα δένω καν. Μόνο τα ψηλά δένω, τα χαμηλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Ο toulge έγραψε: #257 03-07-13 00:24 Πως ειναι δυνατον οσοι τα φορατε να μην εχετε προβλημα στα ποδια με κακοσμια κλπ ενας θεος ξερει..Και το λεω μονο για τα συγκεκριμενα παπουτσια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με ολα τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:44 Η vickydask: #258 03-07-13 00:44 να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tredy Andante fourkaki Antonia Alexandra User2350 Wonderkid KATERINA222022 dazed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πως ειναι δυνατον οσοι τα φορατε να μην εχετε προβλημα στα ποδια με κακοσμια κλπ ενας θεος ξερει..Και το λεω μονο για τα συγκεκριμενα παπουτσια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με ολα τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:44 Η vickydask: #258 03-07-13 00:44 να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tredy Andante fourkaki Antonia Alexandra User2350 Wonderkid KATERINA222022 dazed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να δεχτω αυτους που τα κραζουν για την ποιοτητα τους. αν και εμενα προσωπικα ουτε μου εχουν σκιστει ουτε μου βρωμανε(βαλτε καλτσες ρε παιδια ελεος) και με βολευουν κιολας. αλλα οσο αφορα στο στυλ τους. δεν ειναι μονο για σχολειαροπαιδα μην ειμαστε απολυτοι. εχω δει εγω κατι 30χρονα 40χρονα μαναρια να τα φορανε. το θεμα ειναι να χεις τον αναλογο "χαλαρο" χαρακτηρα ντυσιματος για να τα στηριξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulge Νεοφερμένο μέλος Ο toulge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 00:47 Ο toulge έγραψε: #259 03-07-13 00:47 Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εννοειται οτι εγω παντα με καλτσες τα φοραω ποτε χωρις ειδικα απο τοτε που βγηκαν οι κοντες δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπους που φορανε κλειστο παπουτσι χωρις καλτσα.. Ομως και με καλτσες που τα φοραω βρωμανε πολυ και ξανατονιζω μονο αυτα και οχι ολα τα υπολοιπα παπουτσια μου..Τυχαιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 01:00 Η vickydask: #260 03-07-13 01:00 πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πωω νταξει ναι το καταλαβαμε τα all star ειναι το χειροτερο παπουτσι του κοσμου. οχι. απλα ειναι πανινα. περα απτις δυο τρυπες ΔΕΝ αναπνεουν. ειπαμε απο ποιοτητα δε λεν πολλα. ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.