Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Φοράω all star εδώ και πολλάάάάά χρόνια χωρίς διακοπή και ενδιάμεσα άντε να έχω φορέσω καμιά μπαλαρίνα 1-2 φορές, καμιά γόβα, το καλοκαίρι καμιά πλατφόρμα, σαγιονάρες και τέτοια και φέτος το χειμώνα, έτυχε να φορέσω και μπότες όταν έβρεχε και αγάπησα και τις UGG, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.(

Έχω παρατηρήσει λοιπόν, ότι με τα all star όοοοοοοο,τι και να φορέσεις σε ρούχο, θα πηγαίνει μια χαρά και το παπούτσι.
Πχ.
θα βάλεις μια μπλούζα, ένα τζιν και all star και έχεις ένα φυσιολιγκό απλό ντύσιμο που μπορείς να πας εκδρομή, για καφέ, για μάθημα, σχολή, σούπερ μάρκετ ΠΑΝΤΟΥ τέλος πάντων.
θα βάλεις μια μπλούζα, ένα τζιν και αθλητικά και θα έχεις ένα πολύ αθλιτικό ντύσιμο. [την άλλη φορά ήθελα να βάλω αθλητικά, αλλά φαινόμουν λες και πάω γυμναστήριο και άλλαξα]
θα βάλεις μια μπλούζα, ένα τζιν και μπότες και είναι πολύ χειμερινό, όταν έχει ήλιο θα΄σαι σαν τη μύγα μες στο γάλα και θα σκάσεις κιόλας
θα βάλεις μια μπλούζα, ένα τζιν και τακούνι θα είναι πολύ επίσημο, οπότε κι εκεί απορρίπτεται.
Για τις μπαλαρίνες δε λέω τίποτα, γιατί είναι συμπαθητικές απλά δεν τις προτιμώ ακόμα.

Εδώ ακόμα και η μάνα μου έχει πάρει all star και τα φοράει πού και που, επειδή λέει είναι άνετα και ελαφριά στο πόδι και δε τη κουράζουν.

Και αν βρωμάει το all star σας, φταίει το πόδι σας και όχι το παπούτσι [κι αυτό το' χω ξαναπει].

kathy_th
Νεοφερμένο μέλος

αρχικα δε μου αρεσαν, γιατι τα ειχαν ΟΛΟΙ! μετα βεβαια τα συμπαθησακαι βρηκα ενα χρωμα που δεν το εχουν πολλοι... γενικα δε μου αρεσει και πολυ να εχω κατι που κοινως ειναι "σουπα"!

granita
Δραστήριο μέλος

skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν μιλάτε για τα οριτζιναλ,δεν ξέρω! είχα πάρει κάτι μούφα απο τους κινέζους αλλά κράτησαν κάνα 2μηνο...
είμαι ιδιότροπη με τα παπούτσια,αλλά αυτά με βόλεψαν πολύ και τα βρίσκω πολύ κομψά!
Backdrop
Δραστήριο μέλος

All star εε.....

Αν και στο σπίτι, λόγω και της αδερφής μου, έχουμε καμμια 8άρα ζευγάρια , δεν με βολεύουν τόσο!
Αν δεν βάλω το αθλητικό το χοντροκομμένο να νιώθω το πόδι να απλώνεται δεν το χαίρομαι το περπάτημα!!!
Όμως αν με βάλεις να διαλέξω ανάμεσα σε μπαλαρίνα και all star για τώρα που ανοίγει ο καιρός,θα διαλέξω all star!
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλά δεν γίνεται δυστυχώς..π.χ. γυμναστική οπωσδήποτε αθλητικά παπούτσια ,σε κανα γάμο και τέτοια "καλά" παπούτσια..

Αλλά ναι μου αρέσουν πολύ τα σταράκια ..αγαπάμε...

aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος

M'αρέσει πολύ το στυλ τους και περιττό να πω ότι ποτέ δεν τα πετάω....

webdev
Νεοφερμένο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

η καλύτερη ( απορώ τι σκατα τους βρίσκετε )

challenger
Επιφανές μέλος

Φοραω μόνο αυτά! (οκ, εκτος ενα ζευγαρι ορειβατικα που τα ειχα πετυχει κοψοχρονια

Εχω αλλάξει 15 ζευγαρια απο αυτα παπουτσια, εκ των οποιων τα 5 ολοκληρωσαν πλεον τον κυκλο της ζωης τους..
Εχω δυο ζευγαρια που ειναι πολυχρησιμοποιημενα ΑΚΑ προχειρα...
και μου εχει χαρισει ενας φιλος 3 ζευγαρια, (επειδη εκανε μια επεμβαση στο ποδι και φοραει ειδικους πατους που δεν χωρουσαν στα κοντα που ειχε)
Ενας απο τους λογους για τον οποιο αγαπω αυτα τα παπουτσια ειναι γιατι μπορω να το φοραω μεχρι να διαλυσει!
Vicky95
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος

εγω παλι μονο αυτα φοραω...πιστευω οτι ταιριαζουν με ολα αν ξερεις να τα συνθιαζεις σωστα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.