Guest 781029
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Μην γίνεσαι γενικός.Μην το ζαλίζουμε γιατί γινόμαστε γραφικοί: ο έχων γκόμενα τη θεωρεί γιορτή της αγάπης και του έρωτα (κυρίως στα φρέσκα ειδύλλια) ενώ ο μη έχων γκόμενα θα σου παραθέσει 1000+1 λόγους για την ηλιθιότητα αυτής της μέρας, θα σου μιλήσει για τη σκοπιμότητα της ημέρας που στοχεύει στο κέρδος και προωθεί τον καταναλωτισμό και μπλα μπλα μπλα...

Όποιος έχει μυαλό, είτε είναι σε σχέση είτε όχι, θα καταλάβει ότι όλα έχουν γίνει με σκοπό το χρήμα. Δηλαδή ότι η γιορτή αυτή αποφέρει αρκετά κέρδη( από όσους έχουν σχέση και αγοράζουν δωράκια για το έτερον ήμισυ) σε διάφορα μαγαζάκια με σοκολατάκια, αρκουδάκια κτλ κτλ. Απλά δίνουμε περισσότερη σημασία σε μια κοινή μέρα και τίποτα παραπάνω. Την αγάπη την δείχνεις στον άλλο κάθε μέρα με πράξεις και όχι με δώρα μία μέρα. Είχαμε και παρουσίαση σήμερα και μία ομάδα είχε αναλάβει ως θέμα το δώρο στην γιορτή του αγίου Βαλεντίνου. Είχαν γεμίσει τις διαφάνειες με χαζομαρίτσες... Αλλά τέλος πάντων. Όπως κατάντησαν τα Χριστούγεννα, κατάντησε και αυτή η γιορτή. Έγινε δηλαδή εμπορική.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης

Μαζί σου, αλλά λέω ότι ο φρέσκος στη σχέση θα απολαύσει την ημέρα χωρίς τα υπόλοιπα κηρύγματα.Μην γίνεσαι γενικός.
Όποιος έχει μυαλό, είτε είναι σε σχέση είτε όχι, θα καταλάβει ότι όλα έχουν γίνει με σκοπό το χρήμα. Δηλαδή ότι η γιορτή αυτή αποφέρει αρκετά κέρδη( από όσους έχουν σχέση και αγοράζουν δωράκια για το έτερον ήμισυ) σε διάφορα μαγαζάκια με σοκολατάκια, αρκουδάκια κτλ κτλ. Απλά δίνουμε περισσότερη σημασία σε μια κοινή μέρα και τίποτα παραπάνω. Την αγάπη την δείχνεις στον άλλο κάθε μέρα με πράξεις και όχι με δώρα μία μέρα. Είχαμε και παρουσίαση σήμερα και μία ομάδα είχε αναλάβει ως θέμα το δώρο στην γιορτή του αγίου Βαλεντίνου. Είχαν γεμίσει τις διαφάνειες με χαζομαρίτσες... Αλλά τέλος πάντων. Όπως κατάντησαν τα Χριστούγεννα, κατάντησε και αυτή η γιορτή. Έγινε δηλαδή εμπορική.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Καλά ναι μεν σωστός είσαι, απλά και εγώ σου λέω τι πιστεύω.Μαζί σου, αλλά λέω ότι ο φρέσκος στη σχέση θα απολαύσει την ημέρα χωρίς τα υπόλοιπα κηρύγματα.

Καταντήσαμε να σκεφτόμαστε πως θα κερδίσουμε από τα πάντα.

εγώ πάντως θα απολαύσω τα γενέθλιά μου εκείνη τη μέρα...χαχαχαχαχα
Έχει και ένας φίλος μου γενέθλια εκείνη την μέρα.

Θα μας φέρει σοκολατάκια ελπίζω, να φάμε.

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

Loreley
Περιβόητο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Παρά ταύτα δεν είμαι και απόλυτα εναντίον. Ο καθένας μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή τη μέρα διαφορετικά και να είναι μια ωραία ρομαντική διέξοδος από τη ρουτίνα της καθημερινότητας για το ζευγάρι.Απλά θα προτιμούσα το αγόρι μου να με ξαφνιάσει οποιαδήποτε άλλη μέρα με ένα δώρο,όχι απαραίτητα χρηματικής αξίας, από το να μου φέρει κάτι του Αγίου Βαλεντίνου καθαρά από υποχρέωση επειδή είμαστε σε σχέση.
Καλά,τραγούδια τύπου "14 Φλεβάρη" δε μπαίνω καν στο κόπο να τα σχολιάσω :Ρ
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Γιατι;
Γιατι μου αρεσουν οι χαζομαρες που και που

nPb
Επιφανές μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Έλα που δεν ξέρεις!!!! Στη Φυσική το λέμε αυτεπαγωγή (Ε = -L di/dt) .Πείτε καμία ιδέα για όσους δεν έχουν σχέση τι να κάνουν ανήμερα του Αϊ Βαλεντίν;![]()
merry poppins
Δραστήριο μέλος

Πείτε καμία ιδέα για όσους δεν έχουν σχέση τι να κάνουν ανήμερα του Αϊ Βαλεντίν;![]()
θα παρεις ενα απο αυτα τα cd που θα δινει ολο και καποιο περιοδικο δωρο εκεινη τη βδομαδα με αυτα τα ερωτοτραγουδα...ενα μπουκαλι κρασι και θα περασετε οι τρεις σας παρεα...

nPb
Επιφανές μέλος

θα παρεις ενα απο αυτα τα cd που θα δινει ολο και καποιο περιοδικο δωρο εκεινη τη βδομαδα με αυτα τα ερωτοτραγουδα...ενα μπουκαλι κρασι και θα περασετε οι τρεις σας παρεα...![]()
Εσύ έτσι κάνεις;

Δία κλαίω.

merry poppins
Δραστήριο μέλος

Εσύ έτσι κάνεις;![]()
Δία κλαίω.![]()
![]()
![]()
να σου πω φετος αν δε διαβαζα αυτο το ποστ ουτε θα θυμομουν την υπαρξη του αγιου βαλαντινου...για μενα ειναι μια απλα ακομα μερα...

Πείτε καμία ιδέα για όσους δεν έχουν σχέση τι να κάνουν ανήμερα του Αϊ Βαλεντίν;![]()

Guest 712911
Επισκέπτης

Μην το ζαλίζουμε γιατί γινόμαστε γραφικοί: ο έχων γκόμενα τη θεωρεί γιορτή της αγάπης και του έρωτα (κυρίως στα φρέσκα ειδύλλια) ενώ ο μη έχων γκόμενα θα σου παραθέσει 1000+1 λόγους για την ηλιθιότητα αυτής της μέρας, θα σου μιλήσει για τη σκοπιμότητα της ημέρας που στοχεύει στο κέρδος και προωθεί τον καταναλωτισμό και μπλα μπλα μπλα...
Αυτό και αν είναι αηδία: να αλλάζει κανείς απόψεις έχοντας ως αποκλειστικό κριτήριο αν είναι με κάποιον αυτήν τη μέρα που προσωπικά ποτέ δεν την βρήκα "διαφορετική" όπως πολλοί άλλοι από εδώ πέρα. Ασε που μου φαίνεται και πολύ κλισέ όλο αυτό.
*Δεν απευθύνομαι σε σένα Ακη απλά το ποστ σου μου έδωσε την αφορμή...*

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.