lalakias69
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith
Δραστήριο μέλος

Το περίεργο βέβαια είναι, πως για μένα, όταν πρόκειται για εκείνον, είναι όλα απλά και απολύτως φυσιολογικά...
Όταν πρόκειται για εκείνον, όλα γίνονται αυτομάτως πανεύκολα...
Δεν μου φαίνεται τίποτα υπερβολικό και τρελό..., γι΄ αυτό και μπορώ να κάνω τα πάντα,
με την μεγαλύτερη ευκολία και με την λιγότερη σκέψη...
Θα αναφέρω μόνο, ότι κάποια στιγμή, τίναξα την ζωή μου ολόκληρη στον αέρα... και μάλιστα
με απίστευτη άνεση..., σαν να επρόκειτο για το πιο απλό πράγμα στον κόσμο...
Το σημαντικότερο όμως είναι, ότι είμαι διατεθημένη, να κάνω ακόμα τόσες... και άλλες τόσες "τρέλες..."
και μόνο για να τον δω να χαμογελάει...
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

tsus
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:όχι βέβαια... δεν είσαι ανώμαλος!
είσαι απλα συντηρητικός!!!![]()
Να'σαι καλα......σ εκτιμηση με εχεις ε?
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από tsus:Να'σαι καλα......σ εκτιμηση με εχεις ε?
γιατί βρε το πήρες στραβά!!!!!??????!!!!

πρώτον έκανα χούμορ!

δεύτερον, ακόμα και αν δεν έκανα χούμορ και το εννοούσα, τι πάει να πει αυτό?
Δεν είναι απαραίτητα κακό να σε θεωρεί κάποιος συντηρητικό και τέλος... ακόμα κι αν το θεωρείς κακό.... να σε νοιάζουν οι γνώμες αυτών που σε ξέρουν κι όχι των αγνώστων

X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ετοιμαζομαι να κανω αλλη μια............
Παρίσι σου 'ρχεται....
(ετοίμασες και το μονόπετρο?

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

ετοιμαζομαι να κανω αλλη μια............
Σκεψου την κατασταση μετα απο την πρωτη φορα που την εκανες, μπορςι και να σωθεις ετσι
Hunter
Περιβόητο μέλος

μονοπετρο με τιποτα, ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ νωρις ακομα για τετοια, εαν θυμασαι κατι ειχα δηλωσει καποτεΠαρίσι σου 'ρχεται....
(ετοίμασες και το μονόπετρο?)

Σκεψου την κατασταση μετα απο την πρωτη φορα που την εκανες, μπορςι και να σωθεις ετσι
εδω εχουμε μια βασικη διαφορα φιλε Κρονε, η πρωτη ηταν με ολη την σημασια της λεξης κ@ρ!0λ@ αυτη ειναι το κατι αλλο, δεν μπορω να το περιγραψω

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

εδω εχουμε μια βασικη διαφορα φιλε Κρονε, η πρωτη ηταν με ολη την σημασια της λεξης κ@ρ!0λ@ αυτη ειναι το κατι αλλο, δεν μπορω να το περιγραψω![]()
Μηπος και αυτη ειναι ομως και δεν το βλεπεις ακομα;
Δεν θελω να σου την σπασω αλλα οταν πας να κανεις καπια τετια βηματα και εχεις παιδια σε τετια ηλικια πρεπει να το σκευτεσε πιο καλα...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ε όχι όμως και να γα****ουμε τη ζωή μας για τα παιδιά! Όλα έχουν ένα όριο!Μηπος και αυτη ειναι ομως και δεν το βλεπεις ακομα;
Δεν θελω να σου την σπασω αλλα οταν πας να κανεις καπια τετια βηματα και εχεις παιδια σε τετια ηλικια πρεπει να το σκευτεσε πιο καλα...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ε όχι όμως και να γα****ουμε τη ζωή μας για τα παιδιά! Όλα έχουν ένα όριο!
Δεν λεω να μαμμισει την ζωη του, να το σκευτει πρωτα 2 φορες και να μην κινιθει τυφλομενος απο ερωτα λεω
Hunter
Περιβόητο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

Okay ας δω τι μπορώ να θυμηθώ έχω μιλήσει πολύ άσχημα έχω προσβάλει τον άλλο έχω παρακολουθήσει κινητό, καλά τα κλασικά έχω πάρει με απόκρυψη έχω στείλει μήνυμα από αλλού . .. όμως έχουν κάνει περισσότερες τρέλες για μένα. .. έχω δει τις σχέσεις μου να κλαίνε γοερά με έχουν παρακαλέσει με έχουν παρακολουθήσει. . έχουν κάνει ταξίδια για να με δουν. Γενικά έχω ζήσει επικές στιγμές. Αναφέρομαι στις μεγάλες μου σχέσεις τις πολύχρονες.
Με τον άντρα μου επίσης έχουμε κάνει τρέλες. Όχι όμως σε σημεία μη ελεγχόμενα. Ειναι ο μοναδικος που δε με τρέλανε και τον παντρευτηκα. Είναι να έχεις και την τρέλα μέσα σου και εγώ πάντα την είχα οπότε και οι επιλογές μου ήταν ανάλογες. Μεγάλωσα όμως και βαρέθηκα τις τρελές θέλω ησυχία. Εκτονώθηκα όταν έπρεπε και τώρα στο λιμανάκι μου είμαι μία χαρά δεν κάνω τρελές δεν υπερβάλλω η λογική μου δουλεύει πάρα πολύ καλά. Και δεν θα ξανακάνα ποτέ διότι δεν έχω πια ανασφάλειες ..

Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wilsongeo
- Wanda
- Amorfati
- Libertus
- Βρεγμένη γάτα
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- Ωρορα
- iew
- Wonderkid
- Kate1914
- rafaela11
- fourkaki
- fmarulezkd
- touvlo
- Fafouta 93
- Δροσουλίτης
- Annie
- camil
- giannhs2001
- ROM32
- taketrance
- Requiem
- stupid bitch
- marww
- Ariana2018
- iiTzArismaltor_
- Scandal
- charmander
- Memetchi
- χημεια4λαιφ
- dijccixnc
- hirasawayui
- mpapa
- Stacypap
- harissak
- kalhkardia
- _pathfinder_
- Joji
- User2350
- chester20080
- oups
- nobody8
- malenaaa
- ougka pougka
- Εχέμυθη
- ggl
- Dna7991
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.