Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Να μπορεί να με καταλάβει και να με εμπνέει ως άτομο εμπιστοσύνης. Δεν ζητώ τίποτα περισσότερο.Αρχική Δημοσίευση από yiannis:Ποια είναι τα στοιχεία που μπορούν να σας δέσουν με ένα φίλο σας περισσότερο. Δεν μιλάω για τα κλασσικά αλλα εκείνα τα στοιχεία που πραγματικά μπορείτε να κάνετε τα πάντα για ένα φίλο σας, στοιχεία που σας κάνουν να τον/την νιώθετε πιο πολύ σαν οικογένεια παρα σαν φίλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

με τους φιλους μου με συνδεουν τα εξης που δεν γυριζουν πισω, δειτε τα με σειρα αρχαιοτητας:
1. Γιαννης, φιλοι απ'το νηπιαγωγιο, μαζι σε μπασκετ, αγγλικα, πιανο κτλ, κολλητοι μεχρι τις σπουδες, εχω να τον δω χρονια (ειναι μπλεγμενος με ναρκωντικα και σε αποτοξυνωση) αλλα τηλεφωνιομαστε συχνα
2. Μιλλη, φιλες απο τις διακοπες (ερχοταν στο ξενοδοχειο με τους γονεις της 2 φορες τον χρονο απο ουαν ειμασταν πιτσιρικια) και αργοτερα οταν εμεινα στην Αθηνα μου σταθηκε οσο κανεις στις αλλαγες της ζωης μου
3. Αλεξανδρος, ο πρωτος μου ερωτας, αντρας κτλ, σχεση 2 χρονων, μια ιδιοτροπη φιλια πολλων χρονων, με καταλαβαινει οπως κανεις, δεν πολυ βλεπομαστε λογο του Γιωργου (οι 2 τους δεν δενουν με τπτ) τον βλεπω οσο ποιο συχνα μπορω και μηλαμε αρκετα συχνα
4. Βιλμα, μαζι στην σχολη μαζι στην Σκωτια μαζι στα ζορια δλδ, απειρα βραδια κουβεντας, συμπαραστασης δεν θα αλλαζα στον χαρακτηρα της το παραμικρο!!
Λογω του Γιωργου τωρα δε μπορω να περασω ωρες με ενα ατομο, δε μπορω να δεθω, γιατι δενεσαι στα πολυ καλα και στα πολυ δυσκολα και αυτα πλεον τα ζω με τον αντρα μου και οχι με τους φιλους, πιστευω οτι ειναι πολυ φυσιολογικο αυτο και οι φιλοι μου με καταλαβαινουν απολυτα παρολο που δεν βρησκονται στην ιδια φαση
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Και το βασικότερο στις δύσκολες στιγμές να είναι δίπλα μου.
Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει ένα τέτοιο άτομο,εκτός απο τον φίλο μου που πλέον έχουμε αρχίσει να μην τα βρίσκουμε σαν χαρακτήρες.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

κατά κύριο λόγο είναι οι συγκυρίες της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου που θα έρθουν κοντά σαν φίλοι, η χημεία και μετά όλα παίρνουν τον δρόμο τους...

μπορεί και ενα βράδυ να είναι κάποιος και να τα πίνει με κάποιον άλλο και να γίνουν φίλοι... δεν υπάρχει κανόνας.
Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανόνας... είναι πολλά που συντελούν για να κολλήσουν δύο άνθρωποι να γίνουν κολλητοί...
κατά κύριο λόγο είναι οι συγκυρίες της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου που θα έρθουν κοντά σαν φίλοι, η χημεία και μετά όλα παίρνουν τον δρόμο τους...
Ακριβώς...άσε που συνήθως με τις κολλητές μου μας έδεσαν οι άντρες τις συγκεκριμενες χρονικές στιγμές....8)
kleftra
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Όμως αυτό δεν σε εμποδίζει να κάνεις κανείς φιλία με κάποιον που πραγματικά το αξίζει ;Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Κάνω τον εξής διαχωρισμό: φιλοι και γνωστοί.Ως φίλους θεωρώ όσους έχω απο τα παιδικά μου χρόνια,όσους γνώρισα κι έζησα μαζί τους σε μια εποχή αθωότητας και η σχέση μας χτίστηκε και δυνάμωσε με το χρόνο,ξέρω ότι με αγαπούν και βάζω το χέρι μου στη φωτιά γι αυτούς.Δεν είναι πολλοί είναι πέντε αλλά τους νοιώθω σαν αδέρφια,μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά,πήγαμε μαζί νήπιο-δημοτικό-γυμνάσιο-λύκειο και αγγλικά.Κι ακόμη κι όταν καποιοι έφυγαν για σπουδές δεν χαθήκαμε.Απο κει και πέρα έχω και πολλούς γνωστούς,παιδιά που γνώριζα κατά καιρούς και βγαίνουμε,παιδιά απο τη σχολή,συνάδελφους κτλ.

kleftra
Διάσημο μέλος

Mα και με όσους αναφέρω ως γνωστούς βγαίνω,συζητώ,πηγαίνω διακοπές,λέω για τα προβλήματα μου απλά στα σκούρα στα πολύ σκούρα όμως όχι του στυλ χώρισα,έχω τα νεύρα κλπ αλλά για παράδειγμα ένας απο τους εν λόγω 5 φίλους μου μια εποχή που ήμουν κι άνεργη κι άφραγκη μου πλήρωνε επι 3 μήνες το νοίκι κι όλα μου τα έξοδα(φυσικά του τα επέστρεψα) στρέφομαι σε αυτούς που ξέρω πως ποτέ δεν θα με κακοχαραχτηρίσουν ή θα μου το χτυπήσουν αργότερα.Ακόμη αν μου πουν κάτι για κάποιον απο τους γνωστούς μου θα μου διμιουργηθεί αμφιβολία ενώ για τους φίλους μου βάζω όπως ξαναέγραψα το χέρι μου στη φωτιά.Δεν λέω ότι δεν έχω παρέες,συναναστρέφομαι πολύ κόσμο απλά ξέρω ότι αυτά τα παιδιά θα τα έχω παντα δίπλα μου ότι κι αν μεσολαβήσει.Δεν ξέρω αν σου διευκρίνησα τη διαφορά.Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Όμως αυτό δεν σε εμποδίζει να κάνεις κανείς φιλία με κάποιον που πραγματικά το αξίζει ;![]()
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χμμ σόρρυ απλώς δεν καταλάβα το μνμ σου. Όντως συχνά ο χρόνος είναι η καλλίτερη απόδειξ για το πόσο γερή είναι μια φιλία ακόμη πολλές φορές ο χρόνος δυναμώνει μια φιλία...Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Mα και με όσους αναφέρω ως γνωστούς βγαίνω,συζητώ,πηγαίνω διακοπές,λέω για τα προβλήματα μου απλά στα σκούρα στα πολύ σκούρα όμως όχι του στυλ χώρισα,έχω τα νεύρα κλπ αλλά για παράδειγμα ένας απο τους εν λόγω 5 φίλους μου μια εποχή που ήμουν κι άνεργη κι άφραγκη μου πλήρωνε επι 3 μήνες το νοίκι κι όλα μου τα έξοδα(φυσικά του τα επέστρεψα) στρέφομαι σε αυτούς που ξέρω πως ποτέ δεν θα με κακοχαραχτηρίσουν ή θα μου το χτυπήσουν αργότερα.Ακόμη αν μου πουν κάτι για κάποιον απο τους γνωστούς μου θα μου διμιουργηθεί αμφιβολία ενώ για τους φίλους μου βάζω όπως ξαναέγραψα το χέρι μου στη φωτιά.Δεν λέω ότι δεν έχω παρέες,συναναστρέφομαι πολύ κόσμο απλά ξέρω ότι αυτά τα παιδιά θα τα έχω παντα δίπλα μου ότι κι αν μεσολαβήσει.Δεν ξέρω αν σου διευκρίνησα τη διαφορά.
kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Χμμ σόρρυ απλώς δεν καταλάβα το μνμ σου. Όντως συχνά ο χρόνος είναι η καλλίτερη απόδειξ για το πόσο γερή είναι μια φιλία ακόμη πολλές φορές ο χρόνος δυναμώνει μια φιλία...
Δεν φταις εσύ καλε μου φταίω εγώ που απο τη μια έχω ένα πάκο εκκρεμότητες και τρελή δουλειά κι απ την άλλη θέλω να μπαίνω στο στέκι και να γράφω την γνώμη μου,έτσι απο την βιασύνη μου γράφω τα μισά απο όσα πρέπει.Θέλω διακοπές΄(ξανα΄).15 και σήμερα...χι,χι,χι......

mania
Επιφανές μέλος

Αυτά λίγα και καλά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

Όταν γίνεται κάτι και δεν χρειάζεται να μιλήσεις, αρκεί να κοιτάξεις τον άλλο στα μάτια και ξέρεις τι σκέφτεται.![]()

commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.