Guest 125423
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Είμαι παιδί της Cyta κοντά δυο βδομάδες τώρα και κάτι και με λες ικανοποιημένη αρκετά.
Περίεργο

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Τελικά μου το διόρθωσαν αλλά έκπτωση για φέτος δεν είδα ακόμα, κι ας είμαι 2 χρόνια στη Cyta. Θα τους "ενοχλήσω" δεόντως!

ΥΓ: Και να βάλουν κανα link εξτρα, με τόσο τρελό contention ratio έχουν μπουκώσει τα πάντα και το sync έχει πέσει απ' τα 18 στα 13 Mbit. Μόνο να υπερφορτώνουν τα κέντρα με πελάτες ξέρουν κι αμα τύχει στραβή, σου στέλνουν τα outsourced παλικάρια της Suntech.

Loreley
Περιβόητο μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

Loreley
Περιβόητο μέλος

Και εμείς hol έχουμε εδώ και 3 χρόνια. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα.
Εγώ θυμάμαι στις αρχές που την είχαμε βάλει, συνέχεια χαλούσε η σύνδεση, και παίρναμε στην γραμμή βοήθειας, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχει παρουσιαστεί άλλο πρόβλημα.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Γιατί;Περίεργο![]()

Κοίτα εγώ με 16 ευρώ και αέρα τους κάνω. Σιγά μη με νοιάξει αν με πετάξει μια φορά και ξημερώματα μάλιστα. Λες και θα βλέπω καμιά τσόντα τότε και η αποσύνδεση θα μου τη σπάσει.Εγώ κόντεψα να τους στειλω στο διάολο. Κάθε βδομάδα και μια αποσύνδεση σε στάνταρ ώρες μετα τη 1 τη νύχτα. Αλλά τα 35 ευρώ το μήνα ακατέβατα έτσι;
Τελικά μου το διόρθωσαν αλλά έκπτωση για φέτος δεν είδα ακόμα, κι ας είμαι 2 χρόνια στη Cyta. Θα τους "ενοχλήσω" δεόντως!
ΥΓ: Και να βάλουν κανα link εξτρα, με τόσο τρελό contention ratio έχουν μπουκώσει τα πάντα και το sync έχει πέσει απ' τα 18 στα 13 Mbit. Μόνο να υπερφορτώνουν τα κέντρα με πελάτες ξέρουν κι αμα τύχει στραβή, σου στέλνουν τα outsourced παλικάρια της Suntech.![]()

Εγώ δεν ήμουν. Για μήνες μας σερνόταν σε σημείο να λες πάω να κάνω μπάνιο μέχρι να ξεκολλήσει/φορτώσει.Εμείς έχουμε Hellas Online και είμαστε μια χαρά.
Καλά ήταν στην αρχή, φυσούσε, μα...Και εμείς hol έχουμε εδώ και 3 χρόνια. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Αν την αλλαξω σκεφτομαι να προτιμησω HOL. Σιγουρα οχι ΟΤΕ, η συμπεριφορα τους ειναι πληρως αντιεπαγγελματικη και οταν ρωτησα για προγραμματα και ζητησα την ''τεραστια'' εξυπηρετηση να παρω το νουμερο που ειχα πριν φυγω απ την Ελλαδα, κι ενω τσεκαρισμενο οτι δν αντιστοιχει σε αλλο συνδρομητη, ειχαν ενα στυλακι οτι σιγα μην κατσουμε να ασχοληθουμε με την παρτη σου, παρε ενα νεο και τελειωνε. Λες και σου εκαναν χαρη. Κι ας ζηταγαν κοντα 10€ παραπανω απο ολους τους υπολοιπους. Οι υπαλληλοι αγενεις και με υφακι. Πηγαινεις παραπερα στη Vodafone και αν πεις οτι ενδιαφερεσαι να κανεις συνδεση καθονται και ασχολουνται μιση ωρα μαζι σου ασχετως αν τελικα υπογραψεις ή οχι. Σου λενε ευχαριστω μονο και που ρωτησες. Ξερω φτιαχτο ειναι, αλλα ισως εκτιμουν λιγο περισσοτερο τα 25-30€ που παιρνουν απο καθε σπιτι το μηνα
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Let.It.Go:\
Εκκολαπτόμενο μέλος

ανατολή
Νεοφερμένο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Σε άλλους κάνει μήνα!!από πάντα θυμάμαι είχαμε ΟΤΕ αλλά επειδή ήταν αρκετά τσιμπημένοι οι λογαριασμοί του, πήγαμε στη forthnet. δεν μπορώ να πω πως έχουμε κάποιο πρόβλημα. το μόνο θέμα ήταν πως για να γίνει η αλλαγή εταιρίας χρειάστηκε πάνω από μια βδομάδα. μεγάάάλο σπάσιμο...
Let.It.Go:\
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν θα θελα να είμαι στην θέση τουςΣε άλλους κάνει μήνα!!

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

Το πρόγραμμα απ' τον Δίοδο με 8 ευρώ το μήνα είναι καλό;
penelope585
Νεοφερμένο μέλος

apaleytos
Νεοφερμένο μέλος

Τι προτείνετε για φοιτητικό ίντερνετ;
Το πρόγραμμα απ' τον Δίοδο με 8 ευρώ το μήνα είναι καλό;
Εξαρτάται τι είδους χρήση θέλεις να κάνεις.
Για feed δεν θα έχεις τον isp σου, έχε υπόψη, αλλά το ΕΔΕΤ.
NatashaLP
Νεοφερμένο μέλος

Παλια ειχα conn-x αλλα δεν μας συνεφερε,με τη hol δινουν μαζι και απεριοριστο χρονο
ομιλιας προς ολα τα σταθερα και μια ωρα προς κινητα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.