IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Δηλάδη αυτή η κοπέλα κατάπιε το προφυλακτικό και δεν πήρε χαμπάρι??
Και φταίει ο στοματικός έρωτας ή ότι αυτή ήταν περιορισμένης ευθύνης??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Συμφωνώ...
Αλλά δεν γίνεται και να μην μπαίνει και θέμα αρεσκείας...
Ασυναίσθητα γίνεται...
Δεν είναι κάποιες μυρωδιές,
-για μένα παίζει μεγάλο ρόλο να διεγείρεται η ...μύτη μου καταρχήν-, κάποιες γεύσεις που σου ¨πάνε¨ πιο πολύ;
Και απ'την άλλη, οκ, το σεξ είναι ταξίδι,
αλλά κάποια ταξίδια είναι πιο ωραία...
Οπότε πάλι ασυναίσθητα μπαίνεις στη διαδικασία της σύγκρισης... ε;
Mωρε το σεξ ειναι ταξιδι, αλλα εαν ο αλλος ειναι μεσα σ-τα-ξιδια, κατα την κατοποση μια αηδια την εχεις...
Μην τρελλαθουμε κιολας...
Αντε και καλες μας γευσεις μας ευχομαι!

απανωστοτοπικ: η γνώμη μου για τον στοματικό έρωτα
είναι πως αμα η γλώσσα ξέρει τον τρόπο να βυθιστεί οδηγεί
σε πρόοδο των ηδονών.
Αν δε ξέρει, να μάθει.![]()
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνω. Αλλα καπως πρεπει να συννενοηθουμε. Αρα μη τα παιρνεις ολα κυριολεκτικα..Είναι και αυτά όμως τρόπος έκφρασης, και για μένα δεν υπάρχουν ¨βρωμόλογα¨...
Η λέξη ¨βρωμόλογα¨ μου ακούγεται πιο ενοχλητική από τα ίδια τα ¨βρωμόλογα¨...![]()
Προφανως δεν διαβασες καλα τι ειπα, γιατι δεν ειπα κατι τετοιο. Εβαλες την λεξη "μονο"......μονο που εγω δεν την ειπα.Η σεξουαλικότητα ΔΕΝ είναι μόνο θέμα ενστίκτων και ζωωδων καταβολών,
και δεν σχετιζεται με το ζωώδες κομμάτι μας μόνο-θα διαφωνήσω μαζί σου-
είναι και προβολή και έκφραση συναισθημάτων, επικοινωνία,συναισθηματική επαφή...
μην το ξεχνάμε και μην το παραβλέπουμε...Δεν μ'αρέσει κάνοντας έρωτα να ενεργοποιώ μόνο το ζωώδες κομμάτι μου...

Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κι εγώ συμφωνώ με io-io. Αισθάνομαι πάντα πως αυτός που το προσφέρει έχει μεγαλύτερη "εξουσία" από αυτόν που το απολαμβάνει.
Και γω το αισθανομαι πολλες φορες αυτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Προφανώς έχει να κάνει με τη διατροφή αλλά και με άλλους παράγοντες.
Μπάνιο πριν το σεξ είναι το παν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία...
Ανησυχώ.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

οταν στα λεγα εγω δεν με πιστευες...Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία...
Προφανώς έχει να κάνει με τη διατροφή αλλά και με άλλους παράγοντες.
Μπάνιο πριν το σεξ είναι το παν.

SICX
Διάσημο μέλος

69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

μα δεν ειναι λιγο....αηδια???σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου (
) στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω
![]()
69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα
![]()
Αν δοκιμασεις θα αλαξεις γνωμη...!
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή.μα δεν ειναι λιγο....αηδια???σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου (
) στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω
![]()
69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα
![]()

μα δεν ειναι λιγο....αηδια???σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου (
![]()
Ούτε καν Ο.ο
Το 'φχαριστιέμαι πολύ να το κανω, δε ξερω γιατι, μ'αρεσει παρα πολυ να κανω τον αλλον να τρελαινεται χωρις καν σεξουαλικη επαφη (γιαυτο μαρεσει να δειχνει οτι του αρεσει κιολας, lol).
Guest 292010
Επισκέπτης

Guest 045911
Επισκέπτης

Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή.
Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον.
Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του...
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Πες λοιπόν στην κοπέλα σου να τα καταπιεί. Αν γυρίσει και σου πει για ποια την πέρασες πες της αυτό που μου είπες.Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον.
Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του...

Guest 292010
Επισκέπτης

gregory nub
Διάσημο μέλος

Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον.
Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου;

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο.Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε.
Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση.
Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν.
SICX
Διάσημο μέλος

Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε.
ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"

σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει?

Guest 292010
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- italian
- DRIFTER
- teoaenaos
- S.Giota
- teacher_40
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Alessandra Eliza
- AggelikiGr
- dijccixnc
- qwertyuiop
- Manuela98
- SakisRM
- Ωρορα
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Chemwizard
- Joji
- MarcoReus
- _pathfinder_
- emmanuel
- VasoGrimes
- sandana
- giannhs2001
- DeWiN
- Karim10
- Athens2002
- Loozen
- Pasport
- Sherlock
- Pseudonimo
- Javier7
- Κωνσταντίνα
- Insertcoin
- Darkking
- Chradms12
- lykos348
- Konstantinos_m
- Μνι
- SlimShady
- Αλεξακις
- Butterfly2312
- L_D
- tslef8
- Unseen skygge
- Idontknoww
- kogba
- charmander
- jj!
- American Economist
- Dimitri1234
- ZENEVIEV
- Scandal
- McManus
- Αλκης Κ.
- den antexw allh apotyxia
- georgechr96
- Countdown
- Έμμα
- Μαρία Α
- JohnGreek
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.