IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 23 Απριλίου 2011 στις 17:19 Η IL PENSIERO: #361 23-04-11 17:19 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Δηλάδη αυτή η κοπέλα κατάπιε το προφυλακτικό και δεν πήρε χαμπάρι?? Και φταίει ο στοματικός έρωτας ή ότι αυτή ήταν περιορισμένης ευθύνης?? Click για ανάπτυξη... Χάχαχα, δεν θα είχε ξαναδεί προφυλακτικό, ούτε ενδεχομένως πέος, μπορεί να νόμιζε πως αυτά τα δύο πάνε μαζί και ότι στο τέλος καταπίνεις το περιτύλιγμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Απριλίου 2011 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Απριλίου 2011 στις 17:37 Η Neraida έγραψε: #362 23-04-11 17:37 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Συμφωνώ... Αλλά δεν γίνεται και να μην μπαίνει και θέμα αρεσκείας... Ασυναίσθητα γίνεται... Δεν είναι κάποιες μυρωδιές, Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marina289: -για μένα παίζει μεγάλο ρόλο να διεγείρεται η ...μύτη μου καταρχήν-, κάποιες γεύσεις που σου ¨πάνε¨ πιο πολύ; Και απ'την άλλη, οκ, το σεξ είναι ταξίδι, αλλά κάποια ταξίδια είναι πιο ωραία... Οπότε πάλι ασυναίσθητα μπαίνεις στη διαδικασία της σύγκρισης... ε; Click για ανάπτυξη... Mωρε το σεξ ειναι ταξιδι, αλλα εαν ο αλλος ειναι μεσα σ-τα-ξιδια, κατα την κατοποση μια αηδια την εχεις... Μην τρελλαθουμε κιολας... Αντε και καλες μας γευσεις μας ευχομαι! Αρχική Δημοσίευση από Lautreamont: απανωστοτοπικ: η γνώμη μου για τον στοματικό έρωτα είναι πως αμα η γλώσσα ξέρει τον τρόπο να βυθιστεί οδηγεί σε πρόοδο των ηδονών. Αν δε ξέρει, να μάθει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Απριλίου 2011 στις 02:13 Ο Lorien έγραψε: #363 25-04-11 02:13 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είναι και αυτά όμως τρόπος έκφρασης, και για μένα δεν υπάρχουν ¨βρωμόλογα¨... Η λέξη ¨βρωμόλογα¨ μου ακούγεται πιο ενοχλητική από τα ίδια τα ¨βρωμόλογα¨... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Αλλα καπως πρεπει να συννενοηθουμε. Αρα μη τα παιρνεις ολα κυριολεκτικα.. Αρχική Δημοσίευση από marina289: Η σεξουαλικότητα ΔΕΝ είναι μόνο θέμα ενστίκτων και ζωωδων καταβολών, και δεν σχετιζεται με το ζωώδες κομμάτι μας μόνο-θα διαφωνήσω μαζί σου- είναι και προβολή και έκφραση συναισθημάτων, επικοινωνία,συναισθηματική επαφή... μην το ξεχνάμε και μην το παραβλέπουμε...Δεν μ'αρέσει κάνοντας έρωτα να ενεργοποιώ μόνο το ζωώδες κομμάτι μου... Click για ανάπτυξη... Προφανως δεν διαβασες καλα τι ειπα, γιατι δεν ειπα κατι τετοιο. Εβαλες την λεξη "μονο"......μονο που εγω δεν την ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Juliette! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Juliette! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 15:16 Η Juliette!: #364 28-05-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Κι εγώ συμφωνώ με io-io. Αισθάνομαι πάντα πως αυτός που το προσφέρει έχει μεγαλύτερη "εξουσία" από αυτόν που το απολαμβάνει. Click για ανάπτυξη... Και γω το αισθανομαι πολλες φορες αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2011 στις 04:45 Ο cacofonix: #365 17-06-11 04:45 Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Προφανώς έχει να κάνει με τη διατροφή αλλά και με άλλους παράγοντες. Μπάνιο πριν το σεξ είναι το παν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:46 Ο Guest 990498: #366 21-06-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Click για ανάπτυξη... Ανησυχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:18 Η rosa azul: #367 21-06-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Προφανώς έχει να κάνει με τη διατροφή αλλά και με άλλους παράγοντες. Μπάνιο πριν το σεξ είναι το παν. Click για ανάπτυξη... οταν στα λεγα εγω δεν με πιστευες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο SICX έγραψε: #368 21-06-11 16:48 μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Ο Dark_kronos: #369 21-06-11 17:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασεις θα αλαξεις γνωμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 22:18 Ο cacofonix: #370 21-06-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 23:07 Η Vampi έγραψε: #371 21-06-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Ο.ο Το 'φχαριστιέμαι πολύ να το κανω, δε ξερω γιατι, μ'αρεσει παρα πολυ να κανω τον αλλον να τρελαινεται χωρις καν σεξουαλικη επαφη (γιαυτο μαρεσει να δειχνει οτι του αρεσει κιολας, lol). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:00 Ο Guest 292010: #372 22-06-11 00:00 Δεν ήξερα ότι παίζει ρόλο η διατροφή .Υπάρχει κάποια πηγή ? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:06 Ο Guest 045911: #373 22-06-11 00:06 Η διατροφή ευθύνεται για όλες τις μυρωδιές στο ανθρώπινο σώμα , από τη μυρωδιά των κοπράνων μέχρι και του ιδρώτα . Αφού να φανταστείς οι ειδικές σουπες ντουπερ στρατιωτικές και σουπερ ειδικές ομάδες των ΗΠΑ στον πόλεμο του Ιρά και του Αφγανιστά έτρωγα ό,τι έτρωγαν και οι ντόπιοι για να μην γίνονται αντιληπτοί από τη μυρωδιά των κοπράνων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.406 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:57 Ο epote έγραψε: #374 22-06-11 00:57 Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Click για ανάπτυξη... Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Ο cacofonix: #375 22-06-11 01:29 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Πες λοιπόν στην κοπέλα σου να τα καταπιεί. Αν γυρίσει και σου πει για ποια την πέρασες πες της αυτό που μου είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:30 Ο Guest 292010: #376 22-06-11 01:30 Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:37 Ο gregory nub: #377 22-06-11 01:37 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:41 Ο cacofonix: #378 22-06-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Δηλάδη αυτή η κοπέλα κατάπιε το προφυλακτικό και δεν πήρε χαμπάρι?? Και φταίει ο στοματικός έρωτας ή ότι αυτή ήταν περιορισμένης ευθύνης?? Click για ανάπτυξη... Χάχαχα, δεν θα είχε ξαναδεί προφυλακτικό, ούτε ενδεχομένως πέος, μπορεί να νόμιζε πως αυτά τα δύο πάνε μαζί και ότι στο τέλος καταπίνεις το περιτύλιγμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Απριλίου 2011 στις 17:37 Η Neraida έγραψε: #362 23-04-11 17:37 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Συμφωνώ... Αλλά δεν γίνεται και να μην μπαίνει και θέμα αρεσκείας... Ασυναίσθητα γίνεται... Δεν είναι κάποιες μυρωδιές, Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marina289: -για μένα παίζει μεγάλο ρόλο να διεγείρεται η ...μύτη μου καταρχήν-, κάποιες γεύσεις που σου ¨πάνε¨ πιο πολύ; Και απ'την άλλη, οκ, το σεξ είναι ταξίδι, αλλά κάποια ταξίδια είναι πιο ωραία... Οπότε πάλι ασυναίσθητα μπαίνεις στη διαδικασία της σύγκρισης... ε; Click για ανάπτυξη... Mωρε το σεξ ειναι ταξιδι, αλλα εαν ο αλλος ειναι μεσα σ-τα-ξιδια, κατα την κατοποση μια αηδια την εχεις... Μην τρελλαθουμε κιολας... Αντε και καλες μας γευσεις μας ευχομαι! Αρχική Δημοσίευση από Lautreamont: απανωστοτοπικ: η γνώμη μου για τον στοματικό έρωτα είναι πως αμα η γλώσσα ξέρει τον τρόπο να βυθιστεί οδηγεί σε πρόοδο των ηδονών. Αν δε ξέρει, να μάθει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Απριλίου 2011 στις 02:13 Ο Lorien έγραψε: #363 25-04-11 02:13 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είναι και αυτά όμως τρόπος έκφρασης, και για μένα δεν υπάρχουν ¨βρωμόλογα¨... Η λέξη ¨βρωμόλογα¨ μου ακούγεται πιο ενοχλητική από τα ίδια τα ¨βρωμόλογα¨... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Αλλα καπως πρεπει να συννενοηθουμε. Αρα μη τα παιρνεις ολα κυριολεκτικα.. Αρχική Δημοσίευση από marina289: Η σεξουαλικότητα ΔΕΝ είναι μόνο θέμα ενστίκτων και ζωωδων καταβολών, και δεν σχετιζεται με το ζωώδες κομμάτι μας μόνο-θα διαφωνήσω μαζί σου- είναι και προβολή και έκφραση συναισθημάτων, επικοινωνία,συναισθηματική επαφή... μην το ξεχνάμε και μην το παραβλέπουμε...Δεν μ'αρέσει κάνοντας έρωτα να ενεργοποιώ μόνο το ζωώδες κομμάτι μου... Click για ανάπτυξη... Προφανως δεν διαβασες καλα τι ειπα, γιατι δεν ειπα κατι τετοιο. Εβαλες την λεξη "μονο"......μονο που εγω δεν την ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Juliette! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Juliette! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 15:16 Η Juliette!: #364 28-05-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Κι εγώ συμφωνώ με io-io. Αισθάνομαι πάντα πως αυτός που το προσφέρει έχει μεγαλύτερη "εξουσία" από αυτόν που το απολαμβάνει. Click για ανάπτυξη... Και γω το αισθανομαι πολλες φορες αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2011 στις 04:45 Ο cacofonix: #365 17-06-11 04:45 Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Προφανώς έχει να κάνει με τη διατροφή αλλά και με άλλους παράγοντες. Μπάνιο πριν το σεξ είναι το παν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:46 Ο Guest 990498: #366 21-06-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Click για ανάπτυξη... Ανησυχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:18 Η rosa azul: #367 21-06-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Προφανώς έχει να κάνει με τη διατροφή αλλά και με άλλους παράγοντες. Μπάνιο πριν το σεξ είναι το παν. Click για ανάπτυξη... οταν στα λεγα εγω δεν με πιστευες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο SICX έγραψε: #368 21-06-11 16:48 μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Ο Dark_kronos: #369 21-06-11 17:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασεις θα αλαξεις γνωμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 22:18 Ο cacofonix: #370 21-06-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 23:07 Η Vampi έγραψε: #371 21-06-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Ο.ο Το 'φχαριστιέμαι πολύ να το κανω, δε ξερω γιατι, μ'αρεσει παρα πολυ να κανω τον αλλον να τρελαινεται χωρις καν σεξουαλικη επαφη (γιαυτο μαρεσει να δειχνει οτι του αρεσει κιολας, lol). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:00 Ο Guest 292010: #372 22-06-11 00:00 Δεν ήξερα ότι παίζει ρόλο η διατροφή .Υπάρχει κάποια πηγή ? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:06 Ο Guest 045911: #373 22-06-11 00:06 Η διατροφή ευθύνεται για όλες τις μυρωδιές στο ανθρώπινο σώμα , από τη μυρωδιά των κοπράνων μέχρι και του ιδρώτα . Αφού να φανταστείς οι ειδικές σουπες ντουπερ στρατιωτικές και σουπερ ειδικές ομάδες των ΗΠΑ στον πόλεμο του Ιρά και του Αφγανιστά έτρωγα ό,τι έτρωγαν και οι ντόπιοι για να μην γίνονται αντιληπτοί από τη μυρωδιά των κοπράνων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.406 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:57 Ο epote έγραψε: #374 22-06-11 00:57 Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Click για ανάπτυξη... Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Ο cacofonix: #375 22-06-11 01:29 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Πες λοιπόν στην κοπέλα σου να τα καταπιεί. Αν γυρίσει και σου πει για ποια την πέρασες πες της αυτό που μου είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:30 Ο Guest 292010: #376 22-06-11 01:30 Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:37 Ο gregory nub: #377 22-06-11 01:37 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:41 Ο cacofonix: #378 22-06-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marina289: Συμφωνώ... Αλλά δεν γίνεται και να μην μπαίνει και θέμα αρεσκείας... Ασυναίσθητα γίνεται... Δεν είναι κάποιες μυρωδιές, Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marina289: -για μένα παίζει μεγάλο ρόλο να διεγείρεται η ...μύτη μου καταρχήν-, κάποιες γεύσεις που σου ¨πάνε¨ πιο πολύ; Και απ'την άλλη, οκ, το σεξ είναι ταξίδι, αλλά κάποια ταξίδια είναι πιο ωραία... Οπότε πάλι ασυναίσθητα μπαίνεις στη διαδικασία της σύγκρισης... ε; Click για ανάπτυξη... Mωρε το σεξ ειναι ταξιδι, αλλα εαν ο αλλος ειναι μεσα σ-τα-ξιδια, κατα την κατοποση μια αηδια την εχεις... Μην τρελλαθουμε κιολας... Αντε και καλες μας γευσεις μας ευχομαι! Αρχική Δημοσίευση από Lautreamont: απανωστοτοπικ: η γνώμη μου για τον στοματικό έρωτα είναι πως αμα η γλώσσα ξέρει τον τρόπο να βυθιστεί οδηγεί σε πρόοδο των ηδονών. Αν δε ξέρει, να μάθει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Απριλίου 2011 στις 02:13 Ο Lorien έγραψε: #363 25-04-11 02:13 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είναι και αυτά όμως τρόπος έκφρασης, και για μένα δεν υπάρχουν ¨βρωμόλογα¨... Η λέξη ¨βρωμόλογα¨ μου ακούγεται πιο ενοχλητική από τα ίδια τα ¨βρωμόλογα¨... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Αλλα καπως πρεπει να συννενοηθουμε. Αρα μη τα παιρνεις ολα κυριολεκτικα.. Αρχική Δημοσίευση από marina289: Η σεξουαλικότητα ΔΕΝ είναι μόνο θέμα ενστίκτων και ζωωδων καταβολών, και δεν σχετιζεται με το ζωώδες κομμάτι μας μόνο-θα διαφωνήσω μαζί σου- είναι και προβολή και έκφραση συναισθημάτων, επικοινωνία,συναισθηματική επαφή... μην το ξεχνάμε και μην το παραβλέπουμε...Δεν μ'αρέσει κάνοντας έρωτα να ενεργοποιώ μόνο το ζωώδες κομμάτι μου... Click για ανάπτυξη... Προφανως δεν διαβασες καλα τι ειπα, γιατι δεν ειπα κατι τετοιο. Εβαλες την λεξη "μονο"......μονο που εγω δεν την ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Juliette! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Juliette! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 15:16 Η Juliette!: #364 28-05-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Κι εγώ συμφωνώ με io-io. Αισθάνομαι πάντα πως αυτός που το προσφέρει έχει μεγαλύτερη "εξουσία" από αυτόν που το απολαμβάνει. Click για ανάπτυξη... Και γω το αισθανομαι πολλες φορες αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2011 στις 04:45 Ο cacofonix: #365 17-06-11 04:45 Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Προφανώς έχει να κάνει με τη διατροφή αλλά και με άλλους παράγοντες. Μπάνιο πριν το σεξ είναι το παν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:46 Ο Guest 990498: #366 21-06-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Click για ανάπτυξη... Ανησυχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:18 Η rosa azul: #367 21-06-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Προφανώς έχει να κάνει με τη διατροφή αλλά και με άλλους παράγοντες. Μπάνιο πριν το σεξ είναι το παν. Click για ανάπτυξη... οταν στα λεγα εγω δεν με πιστευες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο SICX έγραψε: #368 21-06-11 16:48 μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Ο Dark_kronos: #369 21-06-11 17:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασεις θα αλαξεις γνωμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 22:18 Ο cacofonix: #370 21-06-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 23:07 Η Vampi έγραψε: #371 21-06-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Ο.ο Το 'φχαριστιέμαι πολύ να το κανω, δε ξερω γιατι, μ'αρεσει παρα πολυ να κανω τον αλλον να τρελαινεται χωρις καν σεξουαλικη επαφη (γιαυτο μαρεσει να δειχνει οτι του αρεσει κιολας, lol). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:00 Ο Guest 292010: #372 22-06-11 00:00 Δεν ήξερα ότι παίζει ρόλο η διατροφή .Υπάρχει κάποια πηγή ? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:06 Ο Guest 045911: #373 22-06-11 00:06 Η διατροφή ευθύνεται για όλες τις μυρωδιές στο ανθρώπινο σώμα , από τη μυρωδιά των κοπράνων μέχρι και του ιδρώτα . Αφού να φανταστείς οι ειδικές σουπες ντουπερ στρατιωτικές και σουπερ ειδικές ομάδες των ΗΠΑ στον πόλεμο του Ιρά και του Αφγανιστά έτρωγα ό,τι έτρωγαν και οι ντόπιοι για να μην γίνονται αντιληπτοί από τη μυρωδιά των κοπράνων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.406 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:57 Ο epote έγραψε: #374 22-06-11 00:57 Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Click για ανάπτυξη... Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Ο cacofonix: #375 22-06-11 01:29 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Πες λοιπόν στην κοπέλα σου να τα καταπιεί. Αν γυρίσει και σου πει για ποια την πέρασες πες της αυτό που μου είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:30 Ο Guest 292010: #376 22-06-11 01:30 Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:37 Ο gregory nub: #377 22-06-11 01:37 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:41 Ο cacofonix: #378 22-06-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marina289: Είναι και αυτά όμως τρόπος έκφρασης, και για μένα δεν υπάρχουν ¨βρωμόλογα¨... Η λέξη ¨βρωμόλογα¨ μου ακούγεται πιο ενοχλητική από τα ίδια τα ¨βρωμόλογα¨... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Αλλα καπως πρεπει να συννενοηθουμε. Αρα μη τα παιρνεις ολα κυριολεκτικα.. Αρχική Δημοσίευση από marina289: Η σεξουαλικότητα ΔΕΝ είναι μόνο θέμα ενστίκτων και ζωωδων καταβολών, και δεν σχετιζεται με το ζωώδες κομμάτι μας μόνο-θα διαφωνήσω μαζί σου- είναι και προβολή και έκφραση συναισθημάτων, επικοινωνία,συναισθηματική επαφή... μην το ξεχνάμε και μην το παραβλέπουμε...Δεν μ'αρέσει κάνοντας έρωτα να ενεργοποιώ μόνο το ζωώδες κομμάτι μου... Click για ανάπτυξη... Προφανως δεν διαβασες καλα τι ειπα, γιατι δεν ειπα κατι τετοιο. Εβαλες την λεξη "μονο"......μονο που εγω δεν την ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Juliette! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Juliette! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 15:16 Η Juliette!: #364 28-05-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Κι εγώ συμφωνώ με io-io. Αισθάνομαι πάντα πως αυτός που το προσφέρει έχει μεγαλύτερη "εξουσία" από αυτόν που το απολαμβάνει. Click για ανάπτυξη... Και γω το αισθανομαι πολλες φορες αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2011 στις 04:45 Ο cacofonix: #365 17-06-11 04:45 Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Προφανώς έχει να κάνει με τη διατροφή αλλά και με άλλους παράγοντες. Μπάνιο πριν το σεξ είναι το παν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:46 Ο Guest 990498: #366 21-06-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Click για ανάπτυξη... Ανησυχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:18 Η rosa azul: #367 21-06-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Προφανώς έχει να κάνει με τη διατροφή αλλά και με άλλους παράγοντες. Μπάνιο πριν το σεξ είναι το παν. Click για ανάπτυξη... οταν στα λεγα εγω δεν με πιστευες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο SICX έγραψε: #368 21-06-11 16:48 μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Ο Dark_kronos: #369 21-06-11 17:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασεις θα αλαξεις γνωμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 22:18 Ο cacofonix: #370 21-06-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 23:07 Η Vampi έγραψε: #371 21-06-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Ο.ο Το 'φχαριστιέμαι πολύ να το κανω, δε ξερω γιατι, μ'αρεσει παρα πολυ να κανω τον αλλον να τρελαινεται χωρις καν σεξουαλικη επαφη (γιαυτο μαρεσει να δειχνει οτι του αρεσει κιολας, lol). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:00 Ο Guest 292010: #372 22-06-11 00:00 Δεν ήξερα ότι παίζει ρόλο η διατροφή .Υπάρχει κάποια πηγή ? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:06 Ο Guest 045911: #373 22-06-11 00:06 Η διατροφή ευθύνεται για όλες τις μυρωδιές στο ανθρώπινο σώμα , από τη μυρωδιά των κοπράνων μέχρι και του ιδρώτα . Αφού να φανταστείς οι ειδικές σουπες ντουπερ στρατιωτικές και σουπερ ειδικές ομάδες των ΗΠΑ στον πόλεμο του Ιρά και του Αφγανιστά έτρωγα ό,τι έτρωγαν και οι ντόπιοι για να μην γίνονται αντιληπτοί από τη μυρωδιά των κοπράνων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.406 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:57 Ο epote έγραψε: #374 22-06-11 00:57 Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Click για ανάπτυξη... Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Ο cacofonix: #375 22-06-11 01:29 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Πες λοιπόν στην κοπέλα σου να τα καταπιεί. Αν γυρίσει και σου πει για ποια την πέρασες πες της αυτό που μου είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:30 Ο Guest 292010: #376 22-06-11 01:30 Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:37 Ο gregory nub: #377 22-06-11 01:37 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:41 Ο cacofonix: #378 22-06-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από underwater: Κι εγώ συμφωνώ με io-io. Αισθάνομαι πάντα πως αυτός που το προσφέρει έχει μεγαλύτερη "εξουσία" από αυτόν που το απολαμβάνει. Click για ανάπτυξη... Και γω το αισθανομαι πολλες φορες αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2011 στις 04:45 Ο cacofonix: #365 17-06-11 04:45 Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Προφανώς έχει να κάνει με τη διατροφή αλλά και με άλλους παράγοντες. Μπάνιο πριν το σεξ είναι το παν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:46 Ο Guest 990498: #366 21-06-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Click για ανάπτυξη... Ανησυχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:18 Η rosa azul: #367 21-06-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Προφανώς έχει να κάνει με τη διατροφή αλλά και με άλλους παράγοντες. Μπάνιο πριν το σεξ είναι το παν. Click για ανάπτυξη... οταν στα λεγα εγω δεν με πιστευες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο SICX έγραψε: #368 21-06-11 16:48 μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Ο Dark_kronos: #369 21-06-11 17:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασεις θα αλαξεις γνωμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 22:18 Ο cacofonix: #370 21-06-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 23:07 Η Vampi έγραψε: #371 21-06-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Ο.ο Το 'φχαριστιέμαι πολύ να το κανω, δε ξερω γιατι, μ'αρεσει παρα πολυ να κανω τον αλλον να τρελαινεται χωρις καν σεξουαλικη επαφη (γιαυτο μαρεσει να δειχνει οτι του αρεσει κιολας, lol). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:00 Ο Guest 292010: #372 22-06-11 00:00 Δεν ήξερα ότι παίζει ρόλο η διατροφή .Υπάρχει κάποια πηγή ? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:06 Ο Guest 045911: #373 22-06-11 00:06 Η διατροφή ευθύνεται για όλες τις μυρωδιές στο ανθρώπινο σώμα , από τη μυρωδιά των κοπράνων μέχρι και του ιδρώτα . Αφού να φανταστείς οι ειδικές σουπες ντουπερ στρατιωτικές και σουπερ ειδικές ομάδες των ΗΠΑ στον πόλεμο του Ιρά και του Αφγανιστά έτρωγα ό,τι έτρωγαν και οι ντόπιοι για να μην γίνονται αντιληπτοί από τη μυρωδιά των κοπράνων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.406 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:57 Ο epote έγραψε: #374 22-06-11 00:57 Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Click για ανάπτυξη... Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Ο cacofonix: #375 22-06-11 01:29 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Πες λοιπόν στην κοπέλα σου να τα καταπιεί. Αν γυρίσει και σου πει για ποια την πέρασες πες της αυτό που μου είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:30 Ο Guest 292010: #376 22-06-11 01:30 Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:37 Ο gregory nub: #377 22-06-11 01:37 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:41 Ο cacofonix: #378 22-06-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Προφανώς έχει να κάνει με τη διατροφή αλλά και με άλλους παράγοντες. Μπάνιο πριν το σεξ είναι το παν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:46 Ο Guest 990498: #366 21-06-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Click για ανάπτυξη... Ανησυχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:18 Η rosa azul: #367 21-06-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Προφανώς έχει να κάνει με τη διατροφή αλλά και με άλλους παράγοντες. Μπάνιο πριν το σεξ είναι το παν. Click για ανάπτυξη... οταν στα λεγα εγω δεν με πιστευες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο SICX έγραψε: #368 21-06-11 16:48 μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Ο Dark_kronos: #369 21-06-11 17:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασεις θα αλαξεις γνωμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 22:18 Ο cacofonix: #370 21-06-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 23:07 Η Vampi έγραψε: #371 21-06-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Ο.ο Το 'φχαριστιέμαι πολύ να το κανω, δε ξερω γιατι, μ'αρεσει παρα πολυ να κανω τον αλλον να τρελαινεται χωρις καν σεξουαλικη επαφη (γιαυτο μαρεσει να δειχνει οτι του αρεσει κιολας, lol). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:00 Ο Guest 292010: #372 22-06-11 00:00 Δεν ήξερα ότι παίζει ρόλο η διατροφή .Υπάρχει κάποια πηγή ? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:06 Ο Guest 045911: #373 22-06-11 00:06 Η διατροφή ευθύνεται για όλες τις μυρωδιές στο ανθρώπινο σώμα , από τη μυρωδιά των κοπράνων μέχρι και του ιδρώτα . Αφού να φανταστείς οι ειδικές σουπες ντουπερ στρατιωτικές και σουπερ ειδικές ομάδες των ΗΠΑ στον πόλεμο του Ιρά και του Αφγανιστά έτρωγα ό,τι έτρωγαν και οι ντόπιοι για να μην γίνονται αντιληπτοί από τη μυρωδιά των κοπράνων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.406 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:57 Ο epote έγραψε: #374 22-06-11 00:57 Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Click για ανάπτυξη... Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Ο cacofonix: #375 22-06-11 01:29 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Πες λοιπόν στην κοπέλα σου να τα καταπιεί. Αν γυρίσει και σου πει για ποια την πέρασες πες της αυτό που μου είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:30 Ο Guest 292010: #376 22-06-11 01:30 Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:37 Ο gregory nub: #377 22-06-11 01:37 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:41 Ο cacofonix: #378 22-06-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Click για ανάπτυξη... Ανησυχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:18 Η rosa azul: #367 21-06-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Προφανώς έχει να κάνει με τη διατροφή αλλά και με άλλους παράγοντες. Μπάνιο πριν το σεξ είναι το παν. Click για ανάπτυξη... οταν στα λεγα εγω δεν με πιστευες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο SICX έγραψε: #368 21-06-11 16:48 μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Ο Dark_kronos: #369 21-06-11 17:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασεις θα αλαξεις γνωμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 22:18 Ο cacofonix: #370 21-06-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 23:07 Η Vampi έγραψε: #371 21-06-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Ο.ο Το 'φχαριστιέμαι πολύ να το κανω, δε ξερω γιατι, μ'αρεσει παρα πολυ να κανω τον αλλον να τρελαινεται χωρις καν σεξουαλικη επαφη (γιαυτο μαρεσει να δειχνει οτι του αρεσει κιολας, lol). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:00 Ο Guest 292010: #372 22-06-11 00:00 Δεν ήξερα ότι παίζει ρόλο η διατροφή .Υπάρχει κάποια πηγή ? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:06 Ο Guest 045911: #373 22-06-11 00:06 Η διατροφή ευθύνεται για όλες τις μυρωδιές στο ανθρώπινο σώμα , από τη μυρωδιά των κοπράνων μέχρι και του ιδρώτα . Αφού να φανταστείς οι ειδικές σουπες ντουπερ στρατιωτικές και σουπερ ειδικές ομάδες των ΗΠΑ στον πόλεμο του Ιρά και του Αφγανιστά έτρωγα ό,τι έτρωγαν και οι ντόπιοι για να μην γίνονται αντιληπτοί από τη μυρωδιά των κοπράνων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.406 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:57 Ο epote έγραψε: #374 22-06-11 00:57 Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Click για ανάπτυξη... Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Ο cacofonix: #375 22-06-11 01:29 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Πες λοιπόν στην κοπέλα σου να τα καταπιεί. Αν γυρίσει και σου πει για ποια την πέρασες πες της αυτό που μου είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:30 Ο Guest 292010: #376 22-06-11 01:30 Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:37 Ο gregory nub: #377 22-06-11 01:37 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:41 Ο cacofonix: #378 22-06-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Είχα πει στο παρελθον ότι λόγω γεύσης το αποφεύγω...Τελευταία είμαι με μια πιτσιρίκα, το γατάκι είναι σαν παϊδάκι...Καμία σχέση η γεύση με των αλλωνών...Το φαγα στην κυριολεξία... Προφανώς έχει να κάνει με τη διατροφή αλλά και με άλλους παράγοντες. Μπάνιο πριν το σεξ είναι το παν. Click για ανάπτυξη... οταν στα λεγα εγω δεν με πιστευες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 16:48 Ο SICX έγραψε: #368 21-06-11 16:48 μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Ο Dark_kronos: #369 21-06-11 17:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασεις θα αλαξεις γνωμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 22:18 Ο cacofonix: #370 21-06-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 23:07 Η Vampi έγραψε: #371 21-06-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Ο.ο Το 'φχαριστιέμαι πολύ να το κανω, δε ξερω γιατι, μ'αρεσει παρα πολυ να κανω τον αλλον να τρελαινεται χωρις καν σεξουαλικη επαφη (γιαυτο μαρεσει να δειχνει οτι του αρεσει κιολας, lol). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:00 Ο Guest 292010: #372 22-06-11 00:00 Δεν ήξερα ότι παίζει ρόλο η διατροφή .Υπάρχει κάποια πηγή ? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:06 Ο Guest 045911: #373 22-06-11 00:06 Η διατροφή ευθύνεται για όλες τις μυρωδιές στο ανθρώπινο σώμα , από τη μυρωδιά των κοπράνων μέχρι και του ιδρώτα . Αφού να φανταστείς οι ειδικές σουπες ντουπερ στρατιωτικές και σουπερ ειδικές ομάδες των ΗΠΑ στον πόλεμο του Ιρά και του Αφγανιστά έτρωγα ό,τι έτρωγαν και οι ντόπιοι για να μην γίνονται αντιληπτοί από τη μυρωδιά των κοπράνων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.406 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:57 Ο epote έγραψε: #374 22-06-11 00:57 Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Click για ανάπτυξη... Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Ο cacofonix: #375 22-06-11 01:29 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Πες λοιπόν στην κοπέλα σου να τα καταπιεί. Αν γυρίσει και σου πει για ποια την πέρασες πες της αυτό που μου είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:30 Ο Guest 292010: #376 22-06-11 01:30 Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:37 Ο gregory nub: #377 22-06-11 01:37 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:41 Ο cacofonix: #378 22-06-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 17:19 Ο Dark_kronos: #369 21-06-11 17:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασεις θα αλαξεις γνωμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 22:18 Ο cacofonix: #370 21-06-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 23:07 Η Vampi έγραψε: #371 21-06-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Ο.ο Το 'φχαριστιέμαι πολύ να το κανω, δε ξερω γιατι, μ'αρεσει παρα πολυ να κανω τον αλλον να τρελαινεται χωρις καν σεξουαλικη επαφη (γιαυτο μαρεσει να δειχνει οτι του αρεσει κιολας, lol). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:00 Ο Guest 292010: #372 22-06-11 00:00 Δεν ήξερα ότι παίζει ρόλο η διατροφή .Υπάρχει κάποια πηγή ? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:06 Ο Guest 045911: #373 22-06-11 00:06 Η διατροφή ευθύνεται για όλες τις μυρωδιές στο ανθρώπινο σώμα , από τη μυρωδιά των κοπράνων μέχρι και του ιδρώτα . Αφού να φανταστείς οι ειδικές σουπες ντουπερ στρατιωτικές και σουπερ ειδικές ομάδες των ΗΠΑ στον πόλεμο του Ιρά και του Αφγανιστά έτρωγα ό,τι έτρωγαν και οι ντόπιοι για να μην γίνονται αντιληπτοί από τη μυρωδιά των κοπράνων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.406 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:57 Ο epote έγραψε: #374 22-06-11 00:57 Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Click για ανάπτυξη... Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Ο cacofonix: #375 22-06-11 01:29 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Πες λοιπόν στην κοπέλα σου να τα καταπιεί. Αν γυρίσει και σου πει για ποια την πέρασες πες της αυτό που μου είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:30 Ο Guest 292010: #376 22-06-11 01:30 Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:37 Ο gregory nub: #377 22-06-11 01:37 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:41 Ο cacofonix: #378 22-06-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασεις θα αλαξεις γνωμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 22:18 Ο cacofonix: #370 21-06-11 22:18 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 23:07 Η Vampi έγραψε: #371 21-06-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Ο.ο Το 'φχαριστιέμαι πολύ να το κανω, δε ξερω γιατι, μ'αρεσει παρα πολυ να κανω τον αλλον να τρελαινεται χωρις καν σεξουαλικη επαφη (γιαυτο μαρεσει να δειχνει οτι του αρεσει κιολας, lol). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:00 Ο Guest 292010: #372 22-06-11 00:00 Δεν ήξερα ότι παίζει ρόλο η διατροφή .Υπάρχει κάποια πηγή ? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:06 Ο Guest 045911: #373 22-06-11 00:06 Η διατροφή ευθύνεται για όλες τις μυρωδιές στο ανθρώπινο σώμα , από τη μυρωδιά των κοπράνων μέχρι και του ιδρώτα . Αφού να φανταστείς οι ειδικές σουπες ντουπερ στρατιωτικές και σουπερ ειδικές ομάδες των ΗΠΑ στον πόλεμο του Ιρά και του Αφγανιστά έτρωγα ό,τι έτρωγαν και οι ντόπιοι για να μην γίνονται αντιληπτοί από τη μυρωδιά των κοπράνων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.406 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:57 Ο epote έγραψε: #374 22-06-11 00:57 Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Click για ανάπτυξη... Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Ο cacofonix: #375 22-06-11 01:29 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Πες λοιπόν στην κοπέλα σου να τα καταπιεί. Αν γυρίσει και σου πει για ποια την πέρασες πες της αυτό που μου είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:30 Ο Guest 292010: #376 22-06-11 01:30 Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:37 Ο gregory nub: #377 22-06-11 01:37 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:41 Ο cacofonix: #378 22-06-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω 69 στασεις υπαρχουν (με πολλες υπο-στασεις και παραλλαγες ), τι το θες το αλλο? αλλωστε δεν νομιζω να ναι ορμη της φυσης η π*πα Click για ανάπτυξη... Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 23:07 Η Vampi έγραψε: #371 21-06-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Ο.ο Το 'φχαριστιέμαι πολύ να το κανω, δε ξερω γιατι, μ'αρεσει παρα πολυ να κανω τον αλλον να τρελαινεται χωρις καν σεξουαλικη επαφη (γιαυτο μαρεσει να δειχνει οτι του αρεσει κιολας, lol). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:00 Ο Guest 292010: #372 22-06-11 00:00 Δεν ήξερα ότι παίζει ρόλο η διατροφή .Υπάρχει κάποια πηγή ? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:06 Ο Guest 045911: #373 22-06-11 00:06 Η διατροφή ευθύνεται για όλες τις μυρωδιές στο ανθρώπινο σώμα , από τη μυρωδιά των κοπράνων μέχρι και του ιδρώτα . Αφού να φανταστείς οι ειδικές σουπες ντουπερ στρατιωτικές και σουπερ ειδικές ομάδες των ΗΠΑ στον πόλεμο του Ιρά και του Αφγανιστά έτρωγα ό,τι έτρωγαν και οι ντόπιοι για να μην γίνονται αντιληπτοί από τη μυρωδιά των κοπράνων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.406 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:57 Ο epote έγραψε: #374 22-06-11 00:57 Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Click για ανάπτυξη... Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Ο cacofonix: #375 22-06-11 01:29 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Πες λοιπόν στην κοπέλα σου να τα καταπιεί. Αν γυρίσει και σου πει για ποια την πέρασες πες της αυτό που μου είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:30 Ο Guest 292010: #376 22-06-11 01:30 Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:37 Ο gregory nub: #377 22-06-11 01:37 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:41 Ο cacofonix: #378 22-06-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SICX: μα δεν ειναι λιγο....αηδια??? σορρυ, δεν μπορω να φανταστω πως στα κομματια ευχαριστιεσε να βαζεις το ανακοντα σου () στο στομα της αλληνης...αηδια για σενα αλλα και για αυτην....και μονο που το σκεφτομαι, επισης λυπαμαι περισσοτερο την κοπελα...δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Ούτε καν Ο.ο Το 'φχαριστιέμαι πολύ να το κανω, δε ξερω γιατι, μ'αρεσει παρα πολυ να κανω τον αλλον να τρελαινεται χωρις καν σεξουαλικη επαφη (γιαυτο μαρεσει να δειχνει οτι του αρεσει κιολας, lol). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:00 Ο Guest 292010: #372 22-06-11 00:00 Δεν ήξερα ότι παίζει ρόλο η διατροφή .Υπάρχει κάποια πηγή ? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:06 Ο Guest 045911: #373 22-06-11 00:06 Η διατροφή ευθύνεται για όλες τις μυρωδιές στο ανθρώπινο σώμα , από τη μυρωδιά των κοπράνων μέχρι και του ιδρώτα . Αφού να φανταστείς οι ειδικές σουπες ντουπερ στρατιωτικές και σουπερ ειδικές ομάδες των ΗΠΑ στον πόλεμο του Ιρά και του Αφγανιστά έτρωγα ό,τι έτρωγαν και οι ντόπιοι για να μην γίνονται αντιληπτοί από τη μυρωδιά των κοπράνων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.406 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:57 Ο epote έγραψε: #374 22-06-11 00:57 Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Click για ανάπτυξη... Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Ο cacofonix: #375 22-06-11 01:29 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Πες λοιπόν στην κοπέλα σου να τα καταπιεί. Αν γυρίσει και σου πει για ποια την πέρασες πες της αυτό που μου είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:30 Ο Guest 292010: #376 22-06-11 01:30 Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:37 Ο gregory nub: #377 22-06-11 01:37 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:41 Ο cacofonix: #378 22-06-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ήξερα ότι παίζει ρόλο η διατροφή .Υπάρχει κάποια πηγή ? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:06 Ο Guest 045911: #373 22-06-11 00:06 Η διατροφή ευθύνεται για όλες τις μυρωδιές στο ανθρώπινο σώμα , από τη μυρωδιά των κοπράνων μέχρι και του ιδρώτα . Αφού να φανταστείς οι ειδικές σουπες ντουπερ στρατιωτικές και σουπερ ειδικές ομάδες των ΗΠΑ στον πόλεμο του Ιρά και του Αφγανιστά έτρωγα ό,τι έτρωγαν και οι ντόπιοι για να μην γίνονται αντιληπτοί από τη μυρωδιά των κοπράνων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.406 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:57 Ο epote έγραψε: #374 22-06-11 00:57 Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Click για ανάπτυξη... Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Ο cacofonix: #375 22-06-11 01:29 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Πες λοιπόν στην κοπέλα σου να τα καταπιεί. Αν γυρίσει και σου πει για ποια την πέρασες πες της αυτό που μου είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:30 Ο Guest 292010: #376 22-06-11 01:30 Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:37 Ο gregory nub: #377 22-06-11 01:37 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:41 Ο cacofonix: #378 22-06-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η διατροφή ευθύνεται για όλες τις μυρωδιές στο ανθρώπινο σώμα , από τη μυρωδιά των κοπράνων μέχρι και του ιδρώτα . Αφού να φανταστείς οι ειδικές σουπες ντουπερ στρατιωτικές και σουπερ ειδικές ομάδες των ΗΠΑ στον πόλεμο του Ιρά και του Αφγανιστά έτρωγα ό,τι έτρωγαν και οι ντόπιοι για να μην γίνονται αντιληπτοί από τη μυρωδιά των κοπράνων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.406 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 00:57 Ο epote έγραψε: #374 22-06-11 00:57 Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Click για ανάπτυξη... Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Ο cacofonix: #375 22-06-11 01:29 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Πες λοιπόν στην κοπέλα σου να τα καταπιεί. Αν γυρίσει και σου πει για ποια την πέρασες πες της αυτό που μου είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:30 Ο Guest 292010: #376 22-06-11 01:30 Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:37 Ο gregory nub: #377 22-06-11 01:37 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:41 Ο cacofonix: #378 22-06-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει τη δικιά του γεύση. Μπορεί να πεφτες σε βρωμιάρες ή να μην κάνουν καλή διατροφή. Click για ανάπτυξη... Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Ο cacofonix: #375 22-06-11 01:29 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Πες λοιπόν στην κοπέλα σου να τα καταπιεί. Αν γυρίσει και σου πει για ποια την πέρασες πες της αυτό που μου είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:30 Ο Guest 292010: #376 22-06-11 01:30 Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:37 Ο gregory nub: #377 22-06-11 01:37 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:41 Ο cacofonix: #378 22-06-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Πες λοιπόν στην κοπέλα σου να τα καταπιεί. Αν γυρίσει και σου πει για ποια την πέρασες πες της αυτό που μου είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:30 Ο Guest 292010: #376 22-06-11 01:30 Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:37 Ο gregory nub: #377 22-06-11 01:37 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:41 Ο cacofonix: #378 22-06-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:37 Ο gregory nub: #377 22-06-11 01:37 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:41 Ο cacofonix: #378 22-06-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από epote: Εμενα παντως δεν μου εχει τυχει ποτε καποια που να μην μου αρεσε η γευση της, ξερεις η γευση εινια και μεσα στα συνδιαστικα πλαισια του οτι εκεινη την ωρα κανεις κατι για τον ανθρωπο που επιθυμεις, συνεπως σου αρεσει γιατι ξερεις οτι αρεσει και σε αυτον. Εγω παλι ΔΕΝ μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να σιχαινεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πανω στον συντροφο του... Click για ανάπτυξη... Θα ετρωγες σκατα του συντροφου σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 01:41 Ο cacofonix: #378 22-06-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εγώ το κόλλημα και δεν έχω πιέσει καμία ούτε για στοματικό, ούτε για πρωκτικό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να του δείξω ότι δεν έχουν όλοι/ες την ίδια γεύση. Τα υγρά της Χ μπορεί να μου αρέσουν, την Ψ να μην μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:37 Ο SICX έγραψε: #379 22-06-11 03:37 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γιατί έχετε αυτό το κόλλημα με το να τα καταπίνει η άλλη? Δεν το χω καταλαβει ποτε. Click για ανάπτυξη... ελα ντε.....γενικα το στοματικο, δν καταλαβαινω ειναι ορμη? λες "αχ τι ωραια π***τσα και διψουσα μωρε, ελα εδω!"...αν ειναι να το βαζουμε και σε μπουκαλια να το παρινει μαζι της στη σχολη/δουλεια, να χει να πινει ... σορρυ τι εννοεις γευση? δλδ τοσο γ@ματη γευση εχει? χμμμ θα σου δωσω μετρο συγκρισης, γυρο-πιτα απ'ολα ή στοματικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2011 στις 03:54 Ο Guest 292010: #380 22-06-11 03:54 Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είναι είδος ευχαρίστησης.Εφοσον το κάνει κάποιος από τους δυο μετά θα το κάνει κι ο άλλος. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον.Ο καθένας ξεχωριστά χαίρεται που ευχαριστεί τον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.