Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια...![]()
ακριβως αυτο πιστευω και εγω και μαλιστα την κανω και καλυτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Ετσι αλλάζει το πράγμα...Ελπίζω να μην χρησιμοποιείτε και δόντια...μιλαμε ως βοηθητικο μεσο, παραλληλα αλλα και για μικρο μικρο διαλειμα

Καταλάβαμε καλά τι λέτε. Αν δεν το ρουφήξει όλο μέσα να πρηστούν οι αδένες και οι μύες του εργαλείου....δεν αξίζει η προσπάθεια...Αν γίνει όλο αυτό, μετά θα δείτε τεράστιες διαφορές στις επιδόσεις...Ρε ξεροκέφαλα πλάσματα, για συνδυασμό μιλάμε, όχι για παίξιμο μόνο![]()

Ετσι αλλάζει το πράγμα...Ελπίζω να μην χρησιμοποιείτε και δόντια...
Καταλάβαμε καλά τι λέτε. Αν δεν το ρουφήξει όλο μέσα να πρηστούν οι αδένες και οι μύες του εργαλείου....δεν αξίζει η προσπάθεια...Αν γίνει όλο αυτό, μετά θα δείτε τεράστιες διαφορές στις επιδόσεις...
Και τα δόντια, ΑΝ χρησιμοποιηθούν σωστά, κάνουν καλή δουλειά. Αλλά επειδή δεν ελέγχεται η πίεση του "δαγκώματος" εύκολα, καλό είναι να αποφεύγεται.

Να το κάνει και αυτό, συμφωνώ, αλλά κουραζεται η γυναίκα, δείξτε έλεος.

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Η γεύση του σπέρματος τώρα δεν μ'αρέσει ποτέ. Πάντα μ'αρέσει η ιδέα ότι κατάφερα να ικανοποιήσω τον άνθρωπό μου όμως, οπότε η κατάποση του εν λόγω υγρού μου προσφέρει μόνο εγκεφαλική απόλαυση.
Γενικά, όσο πιό πολλά πράγματα νιώθεις και όσο πιό πολλή εξοικέιωση έχεις, τόσο λιγότερο τα σκέφτεσαι όλα αυτά.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Και η αλήθεια είναι οτι ως τώρα μόνο σε μια σχέση μου ήθελα πραγματικά να το κάνω και το έκανα.. Στις προηγούμενες σχέσεις μου κάποιες φορές το έκανα επειδή ήθελε ο άλλος, αλλά καταπιεζόμουν πάρα πολύ....
Mercury
Επιφανές μέλος

aria89
Νεοφερμένο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

"υπαρχουν δυο ειδων γυναικες, αυτες που δεν τους αρεσουν οι πιπες και οι υπολοιπες που ειναι σε ευτηχισμενες σχεσεις"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Νεοφερμένο μέλος

Ο στοματικός έρωτας είναι υπέροχος τόσο να τον λαμβάνεις όσο και να τον προσφέρεις. Είναι ίσως η ύψιστη μορφή οικειότητας ενός ζευγαριού στον ερωτικό τομέα. Ασφαλώς βέβαια από τον άνδρα στη γυναίκα είναι κάπως δυσκολότερο απ'ότι το αντίστροφο, διότι η τεχνική είναι λίγο πιο περίπλοκη, και αρκετοί δεν μπαίνουν στον κόπο να την μάθουν, επαναπαυόμενοι σε αυτά που έχουν μάθει...
Ο άντρας πρέπει να ασχοληθεί και να το μάθει να το κάνει άριστα. Και κάθε γυναίκα έχει μικρές διαφοροποιήσεις στα γούστα. Υπάρχουν τεχνικές, αλλά με τον καιρό μαθαίνονται. Οι άντρες ΟΦΕΙΛΟΥΝ να το προσφέρουν αυτό!!!!
Darkness
Περιβόητο μέλος

Αν το θεωρείς τόσο υποχρέωση βράστο.Η γνωμη μου??? Η καλυτερη. Αλλα οπως λενε για να παρεις πρεπει να δωσεις.... Το να το ζητας μονο και μονο για δικια σου προσωπικη ικανοποιηση ειναι το πιο εγωιστικο πραγμα.... Στην σχεση δεν ειναι ενας...ειναι δυο...
Ξέρεις υπάρχει και το ''για να πάρεις πρέπει να πάρει και αυτή και αν δεν θες και κάπου κωλόνεις τότε με ευχαρίστηση θα σου δώσει αν πέρνει από αλλού''. Οπότε μην γκρινιάξεις αν ο άλλος γουστάρει να κάνει στην κοπέλα σου κάτι που εσύ θα κάνεις μόνο και μόνο για να πάρεις.
Αυτό πρέπει να το μάθω και γω δλδ, πραγματικά. (λόγω λογοθεραπείας βασικά)Γίνεται
Αλλά θέλει εξάσκηση και να μην έχεις έντονα αντανακλαστικά στον φάρυγγα![]()
Πάντως είναι όντως η συνήθεια όπως αναφέρει κι ο Γιώργος μας.
Πάντα οι καλύτερες συμβουλές.Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις.
Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς.

Έχω ακούσει και για παγάκια. Όμως αντέχεται;Πάντως παιδιά έχω ακούσει για χρήση μέντας κατά το στοματικό σεξ (βάζει στο στόμα του αυτός/η που κάνει το στοματικό), η οποία γαργαλάει το πέος του παρτενέρ προκαλώντας φοβερή αίσθηση!
-petros

Νεογέννητος
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε παιδιά, δεν ξέρω τι λέτε εσείς περι δέκτη αλλά εγώ προτιμώ χίλιες φορές να κάνω παρά να μου κάνουν...![]()
Το να μου κάνουν, ίσα ίσα που όσο καλά και να το κάνει ο άλλος, δεν μου αρέσει καθόλου "εγκεφαλικά".
Σε παντρεύομαι.
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

DRIFTER
Νεοφερμένο μέλος

Μ' αρέσει πολύ να κάνω και ενίοτε να μου κανουν. Αλλά άμα μου κάνουν θέλω μαραθώνιο αλλιώς δεν πιάνει! το... απαιτώ![]()
Έτσι πρέπει!!!
Νεογέννητος
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ήξερα ότι παίζει ρόλο η διατροφή .Υπάρχει κάποια πηγή ? :p
Ναι, από τον ελευθερουδάκη κυκλοφορεί το βιβλίο "Τροφές για καλές, εύγευστες πίπες" των εκδόσεων Deepthroat. Περιέχει φαγητά, ορεκτικά, συνταγές, καταπληκτικό.
DRIFTER
Νεοφερμένο μέλος

Πραγματικά όμως παίζει ρόλο η διατροφή (του άντρα) για να έχει μία ωραία γεύση η γυναίκα στο στόμα της.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- italian
- DRIFTER
- teoaenaos
- S.Giota
- teacher_40
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Alessandra Eliza
- AggelikiGr
- dijccixnc
- qwertyuiop
- Manuela98
- SakisRM
- Ωρορα
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Chemwizard
- Joji
- MarcoReus
- _pathfinder_
- emmanuel
- VasoGrimes
- sandana
- giannhs2001
- DeWiN
- Karim10
- Athens2002
- Loozen
- Pasport
- Sherlock
- Pseudonimo
- Javier7
- Κωνσταντίνα
- Insertcoin
- Darkking
- Chradms12
- lykos348
- Konstantinos_m
- Μνι
- SlimShady
- Αλεξακις
- Butterfly2312
- L_D
- tslef8
- Unseen skygge
- Idontknoww
- kogba
- charmander
- jj!
- American Economist
- Dimitri1234
- ZENEVIEV
- Scandal
- McManus
- Αλκης Κ.
- den antexw allh apotyxia
- georgechr96
- Countdown
- Έμμα
- Μαρία Α
- JohnGreek
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.