Katerina-Maria Νεοφερμένο μέλος Η Katerina-Maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:52 Η Katerina-Maria: #421 23-09-11 10:52 Και μια αλλη απορια...αυτο που λενε ειναι μεγαλυτερη απολαυση να το παιρνει η γυναικα ολο μεσα στο στομα της εννοουν μεχρι εκει που μπορεί ε; αμα την εχει μεγαλη ο αλλος δεν θα μπορει...εκει που ξεκιναει το λαρυγγι γιατι μετα σου ερχεται να κανεις εμετο...γιατι καποιος μου ειπε οτι εννοουν μεχρι μεσα όλο...μα πως γινεται αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:06 Η kaleidoscope: #422 23-09-11 11:06 Γίνεται Αλλά θέλει εξάσκηση και να μην έχεις έντονα αντανακλαστικά στον φάρυγγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Ο cacofonix: #423 23-09-11 14:26 Μια πρώην μου έλεγε ότι είχε κρεατάκια, έλεγε, ή είχε, δεν το ξέρω...Πάντως στοματικό δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:41 Η kaleidoscope: #424 23-09-11 14:41 Δες δικαιολογία που βρήκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:52 Ο cacofonix: #425 23-09-11 19:52 Δεν νομίζω να ήταν δικαιολογία γιατί προσπαθούσε αλλά γκρουβόταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:55 Η kaleidoscope: #426 23-09-11 19:55 Καλά καλά Την πιστέψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:43 Ο Γιώργος έγραψε: #427 23-09-11 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Katerina-Maria: Και μια αλλη απορια...αυτο που λενε ειναι μεγαλυτερη απολαυση να το παιρνει η γυναικα ολο μεσα στο στομα της εννοουν μεχρι εκει που μπορεί ε; αμα την εχει μεγαλη ο αλλος δεν θα μπορει...εκει που ξεκιναει το λαρυγγι γιατι μετα σου ερχεται να κανεις εμετο...γιατι καποιος μου ειπε οτι εννοουν μεχρι μεσα όλο...μα πως γινεται αυτο; Click για ανάπτυξη... Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις. Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:59 Ο cacofonix: #428 23-09-11 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις. Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς. Click για ανάπτυξη... ...και σε διαφορετικά εργαλεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:02 Η Ciela έγραψε: #429 30-09-11 22:02 παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:17 Ο cacofonix: #430 30-09-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ciela: παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Click για ανάπτυξη... Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:22 Ο DrStrangelove: #431 30-09-11 22:22 'Eνας αυνανισμός με άλλο όνομα. Σε αυνανίζει κάποιος άλλος αντί για τον εαυτό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Η Ciela έγραψε: #432 30-09-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Click για ανάπτυξη... χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 00:32 Η love_angel: #433 01-10-11 00:32 Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 02:19 Ο cacofonix: #434 01-10-11 02:19 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Click για ανάπτυξη... Εγώ γενικά προσπαθώ πρώτα να ικανοποιήσω την κοπέλα και μετά τον εαυτό μου. Μετά λογικά θα κάνει και αυτή το ίδιο. Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Click για ανάπτυξη... Κάτι μαθήτριές μου στο παρελθόν, ηλικία 14-15 λέγανε κάποτε ότι βιάζονται να μάθουν γιατί...δεν θέλουν να τις περάσουν για αδέξιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:37 Ο cacofonix: #435 09-10-11 22:37 Για να πέφτουν τα " - " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:08 Ο moxa15 έγραψε: #436 09-10-11 23:08 εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Η Ciela έγραψε: #437 09-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο moxa15 έγραψε: #438 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μια αλλη απορια...αυτο που λενε ειναι μεγαλυτερη απολαυση να το παιρνει η γυναικα ολο μεσα στο στομα της εννοουν μεχρι εκει που μπορεί ε; αμα την εχει μεγαλη ο αλλος δεν θα μπορει...εκει που ξεκιναει το λαρυγγι γιατι μετα σου ερχεται να κανεις εμετο...γιατι καποιος μου ειπε οτι εννοουν μεχρι μεσα όλο...μα πως γινεται αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:06 Η kaleidoscope: #422 23-09-11 11:06 Γίνεται Αλλά θέλει εξάσκηση και να μην έχεις έντονα αντανακλαστικά στον φάρυγγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Ο cacofonix: #423 23-09-11 14:26 Μια πρώην μου έλεγε ότι είχε κρεατάκια, έλεγε, ή είχε, δεν το ξέρω...Πάντως στοματικό δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:41 Η kaleidoscope: #424 23-09-11 14:41 Δες δικαιολογία που βρήκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:52 Ο cacofonix: #425 23-09-11 19:52 Δεν νομίζω να ήταν δικαιολογία γιατί προσπαθούσε αλλά γκρουβόταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:55 Η kaleidoscope: #426 23-09-11 19:55 Καλά καλά Την πιστέψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:43 Ο Γιώργος έγραψε: #427 23-09-11 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Katerina-Maria: Και μια αλλη απορια...αυτο που λενε ειναι μεγαλυτερη απολαυση να το παιρνει η γυναικα ολο μεσα στο στομα της εννοουν μεχρι εκει που μπορεί ε; αμα την εχει μεγαλη ο αλλος δεν θα μπορει...εκει που ξεκιναει το λαρυγγι γιατι μετα σου ερχεται να κανεις εμετο...γιατι καποιος μου ειπε οτι εννοουν μεχρι μεσα όλο...μα πως γινεται αυτο; Click για ανάπτυξη... Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις. Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:59 Ο cacofonix: #428 23-09-11 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις. Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς. Click για ανάπτυξη... ...και σε διαφορετικά εργαλεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:02 Η Ciela έγραψε: #429 30-09-11 22:02 παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:17 Ο cacofonix: #430 30-09-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ciela: παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Click για ανάπτυξη... Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:22 Ο DrStrangelove: #431 30-09-11 22:22 'Eνας αυνανισμός με άλλο όνομα. Σε αυνανίζει κάποιος άλλος αντί για τον εαυτό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Η Ciela έγραψε: #432 30-09-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Click για ανάπτυξη... χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 00:32 Η love_angel: #433 01-10-11 00:32 Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 02:19 Ο cacofonix: #434 01-10-11 02:19 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Click για ανάπτυξη... Εγώ γενικά προσπαθώ πρώτα να ικανοποιήσω την κοπέλα και μετά τον εαυτό μου. Μετά λογικά θα κάνει και αυτή το ίδιο. Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Click για ανάπτυξη... Κάτι μαθήτριές μου στο παρελθόν, ηλικία 14-15 λέγανε κάποτε ότι βιάζονται να μάθουν γιατί...δεν θέλουν να τις περάσουν για αδέξιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:37 Ο cacofonix: #435 09-10-11 22:37 Για να πέφτουν τα " - " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:08 Ο moxa15 έγραψε: #436 09-10-11 23:08 εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Η Ciela έγραψε: #437 09-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο moxa15 έγραψε: #438 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γίνεται Αλλά θέλει εξάσκηση και να μην έχεις έντονα αντανακλαστικά στον φάρυγγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Ο cacofonix: #423 23-09-11 14:26 Μια πρώην μου έλεγε ότι είχε κρεατάκια, έλεγε, ή είχε, δεν το ξέρω...Πάντως στοματικό δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:41 Η kaleidoscope: #424 23-09-11 14:41 Δες δικαιολογία που βρήκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:52 Ο cacofonix: #425 23-09-11 19:52 Δεν νομίζω να ήταν δικαιολογία γιατί προσπαθούσε αλλά γκρουβόταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:55 Η kaleidoscope: #426 23-09-11 19:55 Καλά καλά Την πιστέψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:43 Ο Γιώργος έγραψε: #427 23-09-11 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Katerina-Maria: Και μια αλλη απορια...αυτο που λενε ειναι μεγαλυτερη απολαυση να το παιρνει η γυναικα ολο μεσα στο στομα της εννοουν μεχρι εκει που μπορεί ε; αμα την εχει μεγαλη ο αλλος δεν θα μπορει...εκει που ξεκιναει το λαρυγγι γιατι μετα σου ερχεται να κανεις εμετο...γιατι καποιος μου ειπε οτι εννοουν μεχρι μεσα όλο...μα πως γινεται αυτο; Click για ανάπτυξη... Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις. Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:59 Ο cacofonix: #428 23-09-11 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις. Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς. Click για ανάπτυξη... ...και σε διαφορετικά εργαλεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:02 Η Ciela έγραψε: #429 30-09-11 22:02 παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:17 Ο cacofonix: #430 30-09-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ciela: παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Click για ανάπτυξη... Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:22 Ο DrStrangelove: #431 30-09-11 22:22 'Eνας αυνανισμός με άλλο όνομα. Σε αυνανίζει κάποιος άλλος αντί για τον εαυτό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Η Ciela έγραψε: #432 30-09-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Click για ανάπτυξη... χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 00:32 Η love_angel: #433 01-10-11 00:32 Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 02:19 Ο cacofonix: #434 01-10-11 02:19 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Click για ανάπτυξη... Εγώ γενικά προσπαθώ πρώτα να ικανοποιήσω την κοπέλα και μετά τον εαυτό μου. Μετά λογικά θα κάνει και αυτή το ίδιο. Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Click για ανάπτυξη... Κάτι μαθήτριές μου στο παρελθόν, ηλικία 14-15 λέγανε κάποτε ότι βιάζονται να μάθουν γιατί...δεν θέλουν να τις περάσουν για αδέξιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:37 Ο cacofonix: #435 09-10-11 22:37 Για να πέφτουν τα " - " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:08 Ο moxa15 έγραψε: #436 09-10-11 23:08 εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Η Ciela έγραψε: #437 09-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο moxa15 έγραψε: #438 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια πρώην μου έλεγε ότι είχε κρεατάκια, έλεγε, ή είχε, δεν το ξέρω...Πάντως στοματικό δεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:41 Η kaleidoscope: #424 23-09-11 14:41 Δες δικαιολογία που βρήκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:52 Ο cacofonix: #425 23-09-11 19:52 Δεν νομίζω να ήταν δικαιολογία γιατί προσπαθούσε αλλά γκρουβόταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:55 Η kaleidoscope: #426 23-09-11 19:55 Καλά καλά Την πιστέψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:43 Ο Γιώργος έγραψε: #427 23-09-11 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Katerina-Maria: Και μια αλλη απορια...αυτο που λενε ειναι μεγαλυτερη απολαυση να το παιρνει η γυναικα ολο μεσα στο στομα της εννοουν μεχρι εκει που μπορεί ε; αμα την εχει μεγαλη ο αλλος δεν θα μπορει...εκει που ξεκιναει το λαρυγγι γιατι μετα σου ερχεται να κανεις εμετο...γιατι καποιος μου ειπε οτι εννοουν μεχρι μεσα όλο...μα πως γινεται αυτο; Click για ανάπτυξη... Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις. Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:59 Ο cacofonix: #428 23-09-11 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις. Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς. Click για ανάπτυξη... ...και σε διαφορετικά εργαλεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:02 Η Ciela έγραψε: #429 30-09-11 22:02 παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:17 Ο cacofonix: #430 30-09-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ciela: παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Click για ανάπτυξη... Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:22 Ο DrStrangelove: #431 30-09-11 22:22 'Eνας αυνανισμός με άλλο όνομα. Σε αυνανίζει κάποιος άλλος αντί για τον εαυτό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Η Ciela έγραψε: #432 30-09-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Click για ανάπτυξη... χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 00:32 Η love_angel: #433 01-10-11 00:32 Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 02:19 Ο cacofonix: #434 01-10-11 02:19 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Click για ανάπτυξη... Εγώ γενικά προσπαθώ πρώτα να ικανοποιήσω την κοπέλα και μετά τον εαυτό μου. Μετά λογικά θα κάνει και αυτή το ίδιο. Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Click για ανάπτυξη... Κάτι μαθήτριές μου στο παρελθόν, ηλικία 14-15 λέγανε κάποτε ότι βιάζονται να μάθουν γιατί...δεν θέλουν να τις περάσουν για αδέξιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:37 Ο cacofonix: #435 09-10-11 22:37 Για να πέφτουν τα " - " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:08 Ο moxa15 έγραψε: #436 09-10-11 23:08 εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Η Ciela έγραψε: #437 09-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο moxa15 έγραψε: #438 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δες δικαιολογία που βρήκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:52 Ο cacofonix: #425 23-09-11 19:52 Δεν νομίζω να ήταν δικαιολογία γιατί προσπαθούσε αλλά γκρουβόταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:55 Η kaleidoscope: #426 23-09-11 19:55 Καλά καλά Την πιστέψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:43 Ο Γιώργος έγραψε: #427 23-09-11 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Katerina-Maria: Και μια αλλη απορια...αυτο που λενε ειναι μεγαλυτερη απολαυση να το παιρνει η γυναικα ολο μεσα στο στομα της εννοουν μεχρι εκει που μπορεί ε; αμα την εχει μεγαλη ο αλλος δεν θα μπορει...εκει που ξεκιναει το λαρυγγι γιατι μετα σου ερχεται να κανεις εμετο...γιατι καποιος μου ειπε οτι εννοουν μεχρι μεσα όλο...μα πως γινεται αυτο; Click για ανάπτυξη... Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις. Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:59 Ο cacofonix: #428 23-09-11 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις. Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς. Click για ανάπτυξη... ...και σε διαφορετικά εργαλεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:02 Η Ciela έγραψε: #429 30-09-11 22:02 παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:17 Ο cacofonix: #430 30-09-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ciela: παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Click για ανάπτυξη... Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:22 Ο DrStrangelove: #431 30-09-11 22:22 'Eνας αυνανισμός με άλλο όνομα. Σε αυνανίζει κάποιος άλλος αντί για τον εαυτό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Η Ciela έγραψε: #432 30-09-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Click για ανάπτυξη... χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 00:32 Η love_angel: #433 01-10-11 00:32 Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 02:19 Ο cacofonix: #434 01-10-11 02:19 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Click για ανάπτυξη... Εγώ γενικά προσπαθώ πρώτα να ικανοποιήσω την κοπέλα και μετά τον εαυτό μου. Μετά λογικά θα κάνει και αυτή το ίδιο. Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Click για ανάπτυξη... Κάτι μαθήτριές μου στο παρελθόν, ηλικία 14-15 λέγανε κάποτε ότι βιάζονται να μάθουν γιατί...δεν θέλουν να τις περάσουν για αδέξιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:37 Ο cacofonix: #435 09-10-11 22:37 Για να πέφτουν τα " - " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:08 Ο moxa15 έγραψε: #436 09-10-11 23:08 εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Η Ciela έγραψε: #437 09-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο moxa15 έγραψε: #438 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν νομίζω να ήταν δικαιολογία γιατί προσπαθούσε αλλά γκρουβόταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:55 Η kaleidoscope: #426 23-09-11 19:55 Καλά καλά Την πιστέψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:43 Ο Γιώργος έγραψε: #427 23-09-11 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Katerina-Maria: Και μια αλλη απορια...αυτο που λενε ειναι μεγαλυτερη απολαυση να το παιρνει η γυναικα ολο μεσα στο στομα της εννοουν μεχρι εκει που μπορεί ε; αμα την εχει μεγαλη ο αλλος δεν θα μπορει...εκει που ξεκιναει το λαρυγγι γιατι μετα σου ερχεται να κανεις εμετο...γιατι καποιος μου ειπε οτι εννοουν μεχρι μεσα όλο...μα πως γινεται αυτο; Click για ανάπτυξη... Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις. Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:59 Ο cacofonix: #428 23-09-11 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις. Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς. Click για ανάπτυξη... ...και σε διαφορετικά εργαλεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:02 Η Ciela έγραψε: #429 30-09-11 22:02 παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:17 Ο cacofonix: #430 30-09-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ciela: παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Click για ανάπτυξη... Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:22 Ο DrStrangelove: #431 30-09-11 22:22 'Eνας αυνανισμός με άλλο όνομα. Σε αυνανίζει κάποιος άλλος αντί για τον εαυτό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Η Ciela έγραψε: #432 30-09-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Click για ανάπτυξη... χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 00:32 Η love_angel: #433 01-10-11 00:32 Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 02:19 Ο cacofonix: #434 01-10-11 02:19 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Click για ανάπτυξη... Εγώ γενικά προσπαθώ πρώτα να ικανοποιήσω την κοπέλα και μετά τον εαυτό μου. Μετά λογικά θα κάνει και αυτή το ίδιο. Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Click για ανάπτυξη... Κάτι μαθήτριές μου στο παρελθόν, ηλικία 14-15 λέγανε κάποτε ότι βιάζονται να μάθουν γιατί...δεν θέλουν να τις περάσουν για αδέξιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:37 Ο cacofonix: #435 09-10-11 22:37 Για να πέφτουν τα " - " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:08 Ο moxa15 έγραψε: #436 09-10-11 23:08 εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Η Ciela έγραψε: #437 09-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο moxa15 έγραψε: #438 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά καλά Την πιστέψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:43 Ο Γιώργος έγραψε: #427 23-09-11 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Katerina-Maria: Και μια αλλη απορια...αυτο που λενε ειναι μεγαλυτερη απολαυση να το παιρνει η γυναικα ολο μεσα στο στομα της εννοουν μεχρι εκει που μπορεί ε; αμα την εχει μεγαλη ο αλλος δεν θα μπορει...εκει που ξεκιναει το λαρυγγι γιατι μετα σου ερχεται να κανεις εμετο...γιατι καποιος μου ειπε οτι εννοουν μεχρι μεσα όλο...μα πως γινεται αυτο; Click για ανάπτυξη... Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις. Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:59 Ο cacofonix: #428 23-09-11 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις. Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς. Click για ανάπτυξη... ...και σε διαφορετικά εργαλεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:02 Η Ciela έγραψε: #429 30-09-11 22:02 παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:17 Ο cacofonix: #430 30-09-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ciela: παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Click για ανάπτυξη... Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:22 Ο DrStrangelove: #431 30-09-11 22:22 'Eνας αυνανισμός με άλλο όνομα. Σε αυνανίζει κάποιος άλλος αντί για τον εαυτό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Η Ciela έγραψε: #432 30-09-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Click για ανάπτυξη... χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 00:32 Η love_angel: #433 01-10-11 00:32 Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 02:19 Ο cacofonix: #434 01-10-11 02:19 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Click για ανάπτυξη... Εγώ γενικά προσπαθώ πρώτα να ικανοποιήσω την κοπέλα και μετά τον εαυτό μου. Μετά λογικά θα κάνει και αυτή το ίδιο. Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Click για ανάπτυξη... Κάτι μαθήτριές μου στο παρελθόν, ηλικία 14-15 λέγανε κάποτε ότι βιάζονται να μάθουν γιατί...δεν θέλουν να τις περάσουν για αδέξιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:37 Ο cacofonix: #435 09-10-11 22:37 Για να πέφτουν τα " - " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:08 Ο moxa15 έγραψε: #436 09-10-11 23:08 εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Η Ciela έγραψε: #437 09-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο moxa15 έγραψε: #438 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Katerina-Maria: Και μια αλλη απορια...αυτο που λενε ειναι μεγαλυτερη απολαυση να το παιρνει η γυναικα ολο μεσα στο στομα της εννοουν μεχρι εκει που μπορεί ε; αμα την εχει μεγαλη ο αλλος δεν θα μπορει...εκει που ξεκιναει το λαρυγγι γιατι μετα σου ερχεται να κανεις εμετο...γιατι καποιος μου ειπε οτι εννοουν μεχρι μεσα όλο...μα πως γινεται αυτο; Click για ανάπτυξη... Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις. Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:59 Ο cacofonix: #428 23-09-11 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις. Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς. Click για ανάπτυξη... ...και σε διαφορετικά εργαλεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:02 Η Ciela έγραψε: #429 30-09-11 22:02 παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:17 Ο cacofonix: #430 30-09-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ciela: παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Click για ανάπτυξη... Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:22 Ο DrStrangelove: #431 30-09-11 22:22 'Eνας αυνανισμός με άλλο όνομα. Σε αυνανίζει κάποιος άλλος αντί για τον εαυτό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Η Ciela έγραψε: #432 30-09-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Click για ανάπτυξη... χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 00:32 Η love_angel: #433 01-10-11 00:32 Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 02:19 Ο cacofonix: #434 01-10-11 02:19 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Click για ανάπτυξη... Εγώ γενικά προσπαθώ πρώτα να ικανοποιήσω την κοπέλα και μετά τον εαυτό μου. Μετά λογικά θα κάνει και αυτή το ίδιο. Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Click για ανάπτυξη... Κάτι μαθήτριές μου στο παρελθόν, ηλικία 14-15 λέγανε κάποτε ότι βιάζονται να μάθουν γιατί...δεν θέλουν να τις περάσουν για αδέξιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:37 Ο cacofonix: #435 09-10-11 22:37 Για να πέφτουν τα " - " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:08 Ο moxa15 έγραψε: #436 09-10-11 23:08 εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Η Ciela έγραψε: #437 09-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο moxa15 έγραψε: #438 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις. Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς. Click για ανάπτυξη... ...και σε διαφορετικά εργαλεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:02 Η Ciela έγραψε: #429 30-09-11 22:02 παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:17 Ο cacofonix: #430 30-09-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ciela: παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Click για ανάπτυξη... Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:22 Ο DrStrangelove: #431 30-09-11 22:22 'Eνας αυνανισμός με άλλο όνομα. Σε αυνανίζει κάποιος άλλος αντί για τον εαυτό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Η Ciela έγραψε: #432 30-09-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Click για ανάπτυξη... χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 00:32 Η love_angel: #433 01-10-11 00:32 Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 02:19 Ο cacofonix: #434 01-10-11 02:19 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Click για ανάπτυξη... Εγώ γενικά προσπαθώ πρώτα να ικανοποιήσω την κοπέλα και μετά τον εαυτό μου. Μετά λογικά θα κάνει και αυτή το ίδιο. Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Click για ανάπτυξη... Κάτι μαθήτριές μου στο παρελθόν, ηλικία 14-15 λέγανε κάποτε ότι βιάζονται να μάθουν γιατί...δεν θέλουν να τις περάσουν για αδέξιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:37 Ο cacofonix: #435 09-10-11 22:37 Για να πέφτουν τα " - " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:08 Ο moxa15 έγραψε: #436 09-10-11 23:08 εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Η Ciela έγραψε: #437 09-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο moxa15 έγραψε: #438 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:17 Ο cacofonix: #430 30-09-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ciela: παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Click για ανάπτυξη... Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:22 Ο DrStrangelove: #431 30-09-11 22:22 'Eνας αυνανισμός με άλλο όνομα. Σε αυνανίζει κάποιος άλλος αντί για τον εαυτό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Η Ciela έγραψε: #432 30-09-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Click για ανάπτυξη... χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 00:32 Η love_angel: #433 01-10-11 00:32 Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 02:19 Ο cacofonix: #434 01-10-11 02:19 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Click για ανάπτυξη... Εγώ γενικά προσπαθώ πρώτα να ικανοποιήσω την κοπέλα και μετά τον εαυτό μου. Μετά λογικά θα κάνει και αυτή το ίδιο. Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Click για ανάπτυξη... Κάτι μαθήτριές μου στο παρελθόν, ηλικία 14-15 λέγανε κάποτε ότι βιάζονται να μάθουν γιατί...δεν θέλουν να τις περάσουν για αδέξιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:37 Ο cacofonix: #435 09-10-11 22:37 Για να πέφτουν τα " - " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:08 Ο moxa15 έγραψε: #436 09-10-11 23:08 εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Η Ciela έγραψε: #437 09-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο moxa15 έγραψε: #438 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ciela: παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...) Click για ανάπτυξη... Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:22 Ο DrStrangelove: #431 30-09-11 22:22 'Eνας αυνανισμός με άλλο όνομα. Σε αυνανίζει κάποιος άλλος αντί για τον εαυτό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Η Ciela έγραψε: #432 30-09-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Click για ανάπτυξη... χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 00:32 Η love_angel: #433 01-10-11 00:32 Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 02:19 Ο cacofonix: #434 01-10-11 02:19 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Click για ανάπτυξη... Εγώ γενικά προσπαθώ πρώτα να ικανοποιήσω την κοπέλα και μετά τον εαυτό μου. Μετά λογικά θα κάνει και αυτή το ίδιο. Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Click για ανάπτυξη... Κάτι μαθήτριές μου στο παρελθόν, ηλικία 14-15 λέγανε κάποτε ότι βιάζονται να μάθουν γιατί...δεν θέλουν να τις περάσουν για αδέξιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:37 Ο cacofonix: #435 09-10-11 22:37 Για να πέφτουν τα " - " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:08 Ο moxa15 έγραψε: #436 09-10-11 23:08 εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Η Ciela έγραψε: #437 09-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο moxa15 έγραψε: #438 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
'Eνας αυνανισμός με άλλο όνομα. Σε αυνανίζει κάποιος άλλος αντί για τον εαυτό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Η Ciela έγραψε: #432 30-09-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Click για ανάπτυξη... χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 00:32 Η love_angel: #433 01-10-11 00:32 Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 02:19 Ο cacofonix: #434 01-10-11 02:19 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Click για ανάπτυξη... Εγώ γενικά προσπαθώ πρώτα να ικανοποιήσω την κοπέλα και μετά τον εαυτό μου. Μετά λογικά θα κάνει και αυτή το ίδιο. Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Click για ανάπτυξη... Κάτι μαθήτριές μου στο παρελθόν, ηλικία 14-15 λέγανε κάποτε ότι βιάζονται να μάθουν γιατί...δεν θέλουν να τις περάσουν για αδέξιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:37 Ο cacofonix: #435 09-10-11 22:37 Για να πέφτουν τα " - " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:08 Ο moxa15 έγραψε: #436 09-10-11 23:08 εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Η Ciela έγραψε: #437 09-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο moxa15 έγραψε: #438 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι. Click για ανάπτυξη... χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 00:32 Η love_angel: #433 01-10-11 00:32 Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 02:19 Ο cacofonix: #434 01-10-11 02:19 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Click για ανάπτυξη... Εγώ γενικά προσπαθώ πρώτα να ικανοποιήσω την κοπέλα και μετά τον εαυτό μου. Μετά λογικά θα κάνει και αυτή το ίδιο. Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Click για ανάπτυξη... Κάτι μαθήτριές μου στο παρελθόν, ηλικία 14-15 λέγανε κάποτε ότι βιάζονται να μάθουν γιατί...δεν θέλουν να τις περάσουν για αδέξιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:37 Ο cacofonix: #435 09-10-11 22:37 Για να πέφτουν τα " - " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:08 Ο moxa15 έγραψε: #436 09-10-11 23:08 εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Η Ciela έγραψε: #437 09-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο moxa15 έγραψε: #438 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 02:19 Ο cacofonix: #434 01-10-11 02:19 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Click για ανάπτυξη... Εγώ γενικά προσπαθώ πρώτα να ικανοποιήσω την κοπέλα και μετά τον εαυτό μου. Μετά λογικά θα κάνει και αυτή το ίδιο. Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Click για ανάπτυξη... Κάτι μαθήτριές μου στο παρελθόν, ηλικία 14-15 λέγανε κάποτε ότι βιάζονται να μάθουν γιατί...δεν θέλουν να τις περάσουν για αδέξιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:37 Ο cacofonix: #435 09-10-11 22:37 Για να πέφτουν τα " - " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:08 Ο moxa15 έγραψε: #436 09-10-11 23:08 εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Η Ciela έγραψε: #437 09-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο moxa15 έγραψε: #438 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ciela: χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει. εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα) Click για ανάπτυξη... Εγώ γενικά προσπαθώ πρώτα να ικανοποιήσω την κοπέλα και μετά τον εαυτό μου. Μετά λογικά θα κάνει και αυτή το ίδιο. Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες. Click για ανάπτυξη... Κάτι μαθήτριές μου στο παρελθόν, ηλικία 14-15 λέγανε κάποτε ότι βιάζονται να μάθουν γιατί...δεν θέλουν να τις περάσουν για αδέξιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:37 Ο cacofonix: #435 09-10-11 22:37 Για να πέφτουν τα " - " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:08 Ο moxa15 έγραψε: #436 09-10-11 23:08 εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Η Ciela έγραψε: #437 09-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο moxa15 έγραψε: #438 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για να πέφτουν τα " - " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:08 Ο moxa15 έγραψε: #436 09-10-11 23:08 εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Η Ciela έγραψε: #437 09-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο moxa15 έγραψε: #438 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:40 Η Ciela έγραψε: #437 09-10-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο moxa15 έγραψε: #438 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alehunter: εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα απλα υποκλινομαι.... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Ο moxa15 έγραψε: #438 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:44 Η love_angel: #439 09-10-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα μερικοι το ζητανε... Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 23:55 Ο cacofonix: #440 09-10-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει... Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού? Click για ανάπτυξη... Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.