Katerina-Maria
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Αλλά θέλει εξάσκηση και να μην έχεις έντονα αντανακλαστικά στον φάρυγγα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix
Δραστήριο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

cacofonix
Δραστήριο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις.Και μια αλλη απορια...αυτο που λενε ειναι μεγαλυτερη απολαυση να το παιρνει η γυναικα ολο μεσα στο στομα της εννοουν μεχρι εκει που μπορεί ε; αμα την εχει μεγαλη ο αλλος δεν θα μπορει...εκει που ξεκιναει το λαρυγγι γιατι μετα σου ερχεται να κανεις εμετο...γιατι καποιος μου ειπε οτι εννοουν μεχρι μεσα όλο...μα πως γινεται αυτο;

Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς.
cacofonix
Δραστήριο μέλος

...και σε διαφορετικά εργαλεία...Και πέρα απ' αυτά που σου έχουν πει, μόνο through practice θα σου λυθούν οι απορίες και θα μάθεις.
Κοινώς, να εξασκείσαι συχνά και θα βελτιωθείς.

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι.παρα πολυ ωραιος! αρκει να μη γινεται σαν αγγαρεια (ειδικα απο τους αντρες! ετσι δεν πετυχαινετε τιποτα...)
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει.Οταν μυρίζει ασχημα λογικό είναι.
εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα

love_angel
Επιφανές μέλος

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Εγώ γενικά προσπαθώ πρώτα να ικανοποιήσω την κοπέλα και μετά τον εαυτό μου. Μετά λογικά θα κάνει και αυτή το ίδιο.χαχα λολ δεν εννοω για αυτες τις περιπτωσεις οπου ειναι ακρως λογικο. εννοω οτι σπανια ισως τυχαινει ενας αντρας να δωσει την εντυπωση οτι το κανει γιατι του ηρθε απο μονος του κ του αρεσει. τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει.
εννοω τσπ οτι δεν προσπαθουν να "νιωσουν" αυτη την...περιοχη, αλλά απλα να την ικανοποιησουν , κ τοτε το feeling ...λιγακι χανεται.. (κ δεν εννοω για περιπτωσεις στις οποιες μυριζει ασχημα)
Κάτι μαθήτριές μου στο παρελθόν, ηλικία 14-15 λέγανε κάποτε ότι βιάζονται να μάθουν γιατί...δεν θέλουν να τις περάσουν για αδέξιες...Γενικότερα πιστεύω οι γυναίκες το κάνουν ευκολότερα και συχνότερα απ'ότι οι άντρες.![]()
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Για να πέφτουν τα " - "

moxa15
Διάσημο μέλος

απλα υποκλινομαι....

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι αλλα μερικοι το ζητανε...εκει δεν θελει χερι ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ στομα
απλα υποκλινομαι....![]()

moxa15
Διάσημο μέλος

ναι αλλα μερικοι το ζητανε...![]()
μπαααααα τοτε δεν θα ηταν στοματικος ερωτας αλλα ενδοπαλαμια πεοπαλινδρομιση

love_angel
Επιφανές μέλος

ναι αλλα μερικοι το ζητανε...![]()
Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει...

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Μαλακία παίζω και μόνος μου...δεν χρειάζομαι βοήθεια...Πραγματικά γιατί όχι χέρι? Ίσα ίσα εγώ νομίζω βοηθάει...Κανάς άντρας ρε παιδιά που να θέλει και τη βοήθεια του χεριού?
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- italian
- DRIFTER
- teoaenaos
- S.Giota
- teacher_40
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Alessandra Eliza
- AggelikiGr
- dijccixnc
- qwertyuiop
- Manuela98
- SakisRM
- Ωρορα
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Chemwizard
- Joji
- MarcoReus
- _pathfinder_
- emmanuel
- VasoGrimes
- sandana
- giannhs2001
- DeWiN
- Karim10
- Athens2002
- Loozen
- Pasport
- Sherlock
- Pseudonimo
- Javier7
- Κωνσταντίνα
- Insertcoin
- Darkking
- Chradms12
- lykos348
- Konstantinos_m
- Μνι
- SlimShady
- Αλεξακις
- Butterfly2312
- L_D
- tslef8
- Unseen skygge
- Idontknoww
- kogba
- charmander
- jj!
- American Economist
- Dimitri1234
- ZENEVIEV
- Scandal
- McManus
- Αλκης Κ.
- den antexw allh apotyxia
- georgechr96
- Countdown
- Έμμα
- Μαρία Α
- JohnGreek
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.