sunflower_
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξέρω, προσωπικά και χωρίς να προσβάλω καμία (και κανέναν)
δεν νομίζω να υπάρχουν κοπέλες που να τρελαίνονται -.- .. πιστεύω μόνο μια κατηγορία γυναικών θα το ευχαριστιούνται.. γιατί είναι η δουλειά τους..
Είμαι λάθος?!
Εντελώς
Εγώ ευχαριστιέμαι πιο πολύ να κάνω από το να μου κάνουν, θέλω να βλέπω ότι ο άλλος απολαμβάνει αυτό που γίνεται
Δεν το κάνω με σκοπό να νιώσω "ουφ του αρέσει άρα καλά το κάνω" αλλά με ανάβει να τον βλέπω να το ευχαριστιέται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Ακριβώς! Όταν ο ένας αισθάνεται τον άλλο σαν κομμάτι του εαυτού του και αυτό είναι αμοιβαίο, όλα γίνονται αυθόρμητα. (Και φυσικά θα τη φιλήσεις μετά).Να "πειστεί" δεν έχει έννοια... Όπως ισχύει και για όλους τους τρόπους της σεξουαλικής συνεύρεσης, ή το νιώθει κάποιος/α να το κάνει (και το απολαμβάνει) ή όχι.

italian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εννοείται πως με το ζόρι δεν γίνεται*, αξίζει πολύ περισσότερο στην δούναι και λαβείν έκδοση, ταυτοχρόνως ή σε στάδια, άμα υπάρχει χημεία είναι σαν να συναντά ο Βεζούβιος την Αίτνα και στην μέση το Στρόμπολι, να πλημμυρίζει το ρυάκι της φωτιάς με ποτάμια λάβας.
Μονολεκτικώς, Σλουρπ.

*αν σε κάποιους/ες δεν αρέσει ανεξαρτήτως συντρόφων, τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά, υπάρχουν και τα Λόλιποπ, Καλίππο κτλ.
Poetofmadness
Νεοφερμένο μέλος

δεν περίμενα να έχει τέτοιο post....
εγώ ειμαι υπέρ πάντως αρκεί να ξέρει η παρτενέρ απο στοματικό
Katerina-Maria
Νεοφερμένο μέλος

Υπάρχει περίπτωση να ξέρει μια γυναικα τόσο καλά στοματικό που να σας κάνει να τελειώσετε στο λεπτό; δεν εξαρτάται και από εσάς (π.χ. πόσο το θέλετε, πόσο καιρό έχετε να το κανετε κτλ.)
Φανταζομαι αρεσουν διαφορετικά πράγματα στον καθενα, φυσικά το να αποφευγουμε τα δοντια ειναι οικουμενικο χαχα
Πείτε καμια συμβουλή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cortomaltese
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρυζόγαλο
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά εντάξει, εσύ μπορείς να εστιάσεις και στα ούλα και στη γλώσσα. Μπορείς επίσης να εστιάσεις σε άλλο μέρος του σώματός σου και ύστερα να το μεταφέρεις στο στόμα σου, αλλά ίσως κάποιοι έτσι ξενερώσουν. Ελπίζω να βοήθησα, καλή τύχη!!
cortomaltese
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ajusshi
Διάσημο μέλος

LolaBloom
Νεοφερμένο μέλος

Θελω να πω το θεμα υγειηνης ειναι κυριο
Αλλα οταν εχω συναισθηματα για καποιον και τον θελω πολυ δεν το σκεφτομαι γιατι απλα θελω να νιωσω τον αλλον
Ajusshi
Διάσημο μέλος

evalliaChefαρα
Νεοφερμένο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

1) ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Τους χυμούς του συντρόφου σας τους καταπίνετε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Τι εννοείς; Να μην τα καταπιεί η κοπέλα και να μεταδώσει μέσω του φιλιού σε εμάς ώστε να τα καταπιούμε εμείς;
2) ΠΡΟΣ ΑΓΟΡΙΑ: Μόλις τελειώσετε και δώσετε το ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ φιλί, έχετε πρόβλημα να καταπιείτε τους δικούς σας χυμούς;

Αν εννοείς να τα έχει καταπιεί και να έχουν μείνει κάποια υπολείμματα, εγώ δεν θα είχα θέμα να συνεχίσω το φιλί, ακόμη κι αν καταλάβαινα ότι δεν είναι όλα αυτά τα υγρά μόνο τα δικά της σάλια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

i mean, who doesn't like juice.Επαναφέρω ένα ...πικάντικο θέμα και βάζω δύο ερωτήματα:
1) ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Τους χυμούς του συντρόφου σας τους καταπίνετε;

Dias
Επιφανές μέλος

Πώς θα αισθανόταν τότε η κοπέλα σου; Εκεί που θα περίμενε φιλί, θα σε έβλεπε να το αποφεύγεις και να ψάχνεις για χαρτομάντηλο. Νομίζω ότι θα ένοιωθε απογοήτευση.Πάντως αν έβλεπα ότι υπάρχουν δικά μου υγρά πάνω στα χείλη της, δεν μπορώ να πω ότι θα έσπευδα να τα φιλήσω. Θα περίμενα να "καθαριστούν"![]()

American Economist
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- italian
- DRIFTER
- teoaenaos
- S.Giota
- teacher_40
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Alessandra Eliza
- AggelikiGr
- dijccixnc
- qwertyuiop
- Manuela98
- SakisRM
- Ωρορα
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Chemwizard
- Joji
- MarcoReus
- _pathfinder_
- emmanuel
- VasoGrimes
- sandana
- giannhs2001
- DeWiN
- Karim10
- Athens2002
- Loozen
- Pasport
- Sherlock
- Pseudonimo
- Javier7
- Κωνσταντίνα
- Insertcoin
- Darkking
- Chradms12
- lykos348
- Konstantinos_m
- Μνι
- SlimShady
- Αλεξακις
- Butterfly2312
- L_D
- tslef8
- Unseen skygge
- Idontknoww
- kogba
- charmander
- jj!
- American Economist
- Dimitri1234
- ZENEVIEV
- Scandal
- McManus
- Αλκης Κ.
- den antexw allh apotyxia
- georgechr96
- Countdown
- Έμμα
- Μαρία Α
- JohnGreek
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.